- 22 Ocak 2017
- 5.223
- 9.243
Tatlı isteğini nasıl bastırabilirim?bitter de kesmiyor.
Varsa yolu bana da soyleyin cevizli lokum yiyorum deli gibi, cikolata da kesmiyor artik!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı isteğini nasıl bastırabilirim?bitter de kesmiyor.
Valla ben söylüyorum ona ne oluyor ablası kıskanmıyor zaten çalışkan bir öğrenci değildi bu da bahanesi değil bildim bileli kıskanç ve hırçın sizinle de hel emri vaki konuşabiliyor annesi babası ve anneannesini hep o yönlendiriyor dedim. Bişey demediler sonra. Eşime de anlattım iyi demişsin. Ben olsam çak şunun ağzına 2 tane bak bakalım kendine geliyor mu gelmiyor mu dedim. Bacak kadar boyuyla ortalık kı karıştır aya çalışıyor ablam da boş boş konuşmasın sinirlendirmesinler beni. Annem de şunlara yüz vermesin artık dedi. Annesine de söyledi Şunlara yüz verme artık dedi. Bizdeyken ağladı diye gece yarısı çıkıp ona gidiyorsun parmağınızda oynatıyor sizi. Ağlarla ağlasın dedi. Rehber öğretmenine götürmüşler kadın da demiş ağlasın bırakın istediği kadar ağlasın çok mu etkileniyorsunuz kulaklık takıp müzik dinleyin onu duymayın demil o bağırıp çağırsın elbet susar siz her dediğini yapmayın demişOlaya bakar misiniz? Kizi kadinin ureme sistemini bile kontrol ediyor! Cidden patolojik durum bu! Kendinizi koruyun caninizi sikmayim. Onlar zaten kendi kendilerini hayatini mahvediyor, icinize de atip dert etmeyin. Uygun dille duygu dusuncelerinizi paylasin bence.
Yaaa ben de koca paket çikolata, nutella… dün ne güzel beslenmiştim 9 dan sonra ekmek arası Nutella yetmedi üstüne koca paket çikolata yedim tek başıma. Gerçekten vicdan azabı çekiyorumVarsa yolu bana da soyleyin cevizli lokum yiyorum deli gibi, cikolata da kesmiyor artik!
Bizimkiler baya nazlı çıktı totosuna totosuna vurucam onun ama nerede olduğunu pek çözemiyorum galiba sol tarafımdaevet kuzum ben de 28 de gittim 1230 gramdı aynı gidiyoruz :) Bu arada benimki de göstermedi yüzünü Bakalım 14 ünde gidicez inşallah nazlanmaz bu defa
Ben 1 dilim tam tahıllı ekmeğe tahin bal karışımı sürüp yiyorum iyi geliyo canım bi dene istersen, şekerimide hiç etkilemiyoTatlı isteğini nasıl bastırabilirim?bitter de kesmiyor.
Önceden takmıyordum ama şimdş doğmamış çocuğu kıskanmak nedir ben anlamam 4 tane yeğenim vsr kardeşlerimden ben birisinden duymadım ki oğlum kıskandı kızım kıskandı. Şimdiden biliyorum sorun çıkartacaklarını. Annem kalamayacak çünkü çocuklara bakıyor kv kalacak. En az 20 gün kalacak ve bu sefer beni bırakıp gidemeyecek. Çünkü normalde her geldğinde onlara mutlaka gidiyor. Hatta bir kere geldğinde de bu duydu ağlama krizlerine girdi. Kv girmesiyle çıkması bir oldu hemen görümceme gitti. Kaldı orda ertesi gün geldi sabahtan onun gönlünü yaptı önce. Onada burada kalacağını söylemeden. Akşama kadar yardım edeceğim eve gideceğim ordan. O da görüntülü arayacağım dedemi akşam eve gittin mi kontrol edeceğim demiş. Bunlar oldukça ben sinirleniyorum işte. Annesi uyaracak konuşacak haddini bildirecek biraz bana düşmüyor işte ama annesi de o sankş 4 yaşındaymış gibi davranıyor. Bi görseniz sanki bebek gibi.Bence Allah sonlarını hayır etsin hep görmezden gel idare et nereye kadar, herkes bunu böyle çekmez ki bir gün elbet sert kayaya rastlayacak
Ben 1 dilim tam tahıllı ekmeğe tahin bal karışımı sürüp yiyorum iyi geliyo canım bi dene istersen, şekerimide hiç etkilemiyo
Allahımm bu nasıl bişey okudukca ben deliriyorum İyi bi patlama anı yaşamamışsın, açık açık görümcene söyle olmazsa zaten stresli zor bi hamilelik geçiriyorum bi de bunları düşünmek istemiyorum diye söyle tabi ne kadar anlar bilmiyorumEvet onun lafıyla hareket ediyor onun sözü geçiyor o ne istese o oluyor. Mesela beraber dışarıya çıkacağız nereye gidelim sen söyle diyor kızına .bana sormadan önce ona soruyor. Kv nin geldiğini ona söylüyor. Kv me diyor ya bebek geliyor diye hırçınlaştı kıskanç oldu ne yapacağım bilmiyorum notları da düştü psikolojisi bozuldu. Hani kv me resmen bebeğin fazka üzerine düşme onu kızım yanında fazla sevme. Buraya gelmeni bile kıskanıyor. Alışverişe gideceğiz kv ile kızı duymasın diye pazara gidiyoruz diyor. Bebeğe bişey aldığımızı duymasın diyor. Kaç defa dedim çocuğun lafına göre neden hareket ediyorsunuz. Siz yalan söyledikçe o da yalan söylemeyi öğrenecek diyorum. Bu davranışlarının üzerine bir de yalancılık eklenecek. İleridede arkadaş ortamına yansıtacak bu yüzden belkş de arkadaşsız kalacak sebebi de siz olacaksınız. Ağlasın zırlasın ama koca insanlar yalan söylemesin dedim. Yazdan beni bu kıskançlık devam ediyor hadi annemde kalıyordum ben ama okullar açıldı evime geldim kv bana gelmeye başladı. Görümcem ee başladı ne zaman geldin kaç gğn kalacaksın aaa kızım duydu konuşmaları ben söylemedim meğer konuşmamı dinliyormuş diyor. O yokken ara o zaman. Çocuğunun psikolojisini katarak annesine söylüyor. Kendi kızıyla ilgilensin diye. Gerçekten bıktım artık dedim zaten stresliyim aktif çalışan insanken eve kapandım bunalıma giriyorum size anlatamam son zamanlarda da çekilmeyecek kadar etkiledi beni
Ben zevkle yiyorum. Tat alma duygum o kadar gelisti ki... Dogumdan sonra gene normale donecek. Cocuk gibi tat alma firsatim bulmusken yiyorum. Sporu aksatmayip, ekmek makarna vs yemeyince sorun olmaz Bence. Bi da hamilligin farkli keyifli yonuYaaa ben de koca paket çikolata, nutella… dün ne güzel beslenmiştim 9 dan sonra ekmek arası Nutella yetmedi üstüne koca paket çikolata yedim tek başıma. Gerçekten vicdan azabı çekiyorum
Benimde canım istiyor tatlıyı canım. Hatta Kıbrıs tatlısına sarmıştım bir ara hep yiyordum. Hergün söylüyordum bak ya canım yine çekti neyse akşamları Nutella lı ekmek yapıyorum yanında da muz öyle yiyip yatıyorum ben :))Yaaa ben de koca paket çikolata, nutella… dün ne güzel beslenmiştim 9 dan sonra ekmek arası Nutella yetmedi üstüne koca paket çikolata yedim tek başıma. Gerçekten vicdan azabı çekiyorum
Ne bitter ne bu kesmiyosa yorum ypamıyorum canım ama ben bi kere dayanamayıp kepekli galetayı çokokreme batırıp batırıp yemiştim ama çok kaçırmadan iyi de gelmiştiiEki Görüntüle 3184508
Sabahları fix
Şekerin yoksa bastırma Çokta abartmadan yiyebilirsin bence canın istiyorsa.Tatlı isteğini nasıl bastırabilirim?bitter de kesmiyor.
Benim de canım bisküvi arası lokum istiyor dizginliyorum kendimiVarsa yolu bana da soyleyin cevizli lokum yiyorum deli gibi, cikolata da kesmiyor artik!
Kv de onlara ayak uyduruyor çcouk işte aklı ermiyor falan diyor ben de ona anne benim kızımda çocuk aynı yaştalar o niye böyle değil dedim. İnanılmaz derecede şımarık yetiştirmişler çocuğu dedim. O da diyor zaten annesi de babası da yetiştirmeyi bilmiyor çcouk o yüzden böyle oldu. Dedim çocuğu lüks okutup her dediğini yapmak iyi bakmam olmuyor işteAllahımm bu nasıl bişey okudukca ben deliriyorum İyi bi patlama anı yaşamamışsın, açık açık görümcene söyle olmazsa zaten stresli zor bi hamilelik geçiriyorum bi de bunları düşünmek istemiyorum diye söyle tabi ne kadar anlar bilmiyorum
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla da kesinlikle görümceniz sizi kıskanıyor aksi bi durumu düşünemiyorum. Kızı da zaten kıskanç birbirlerini gaza getirip kv ye yükleniyolar. Hayır kv nasıl bişey diyemiyo ona şaşırıyorum.
Bi de diğer arkadaşların da dediği gibi bebeğini sakın bu çocukla yalnız bırakma çok tehlikeli gerçekten neyseki eşin seninle aynı düşüncede bu konuda şanslısın
Bi tane yesen hevesin gecer... O gun Baska sekilde dengelersin. Olmaz mi?Benim de canım bisküvi arası lokum istiyor dizginliyorum kendimi
Bende ordan takip ediyorum normalde ama bu programda hep aynı sorun oluşuyor.iki gündür bende giremiyorum sayfaya hata veriyor diyeKızlar nasılsınız bakamadım doğru düzgün yine. Banu çiftcinin programını kullanıyorum oradan haftamı takip ediyordum ama şuan girilmiyor sizden de yüklenenler var mı aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Hata diye uyarıyor. Bende anlamadım. Bu arada 10 sayfa birikmişti okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım
Belki haftasonu odullendiririm kendimiBi tane yesen hevesin gecer... O gun Baska sekilde dengelersin. Olmaz mi?
Bu bestlak damlayı ve çayı ben de duydum ya alsam mı? Doğumdan sonra mı kullanılıyor acaba canım doğumdan önce kullanılmaz mı30 haftadır sadece bir kere yüzünü gösteren, beyefendi var bende de.
Süt artırmak için değil ama, doğumdan sonra büyük tuvalet ve gaz için, biz evde kayısı kompostosu yapmıştık. Şimdi inşallah unutmam gene yapacağım. Kuru kayısı, kuru incir, ve hurma da almalı tabi yanımıza.
Süt için ilkte işe yarayan bestlak damla, hipp anne sütü arttırıcı Çay aldım hastaneye götüreceğim onları