2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Leedong Leedong ay aklima ne geldi ... :KK43: O kiz bebege de zarar verebilir bence :KK43: cunku onunki artik liskanmak degil kindarca dusmanlik.... Aman dikkat edin yesiginize giydirdiginize :KK43:
Zaten o bikere annesine sen sakın kardeş yapma yaparsan onu balkondan aşağıya atarım demişti. Gülmüştü bunlsrda. O saatten sonra kızım dediki bana anne ben asla kardeşimi onunla yalnız bırakmam dedi. Bişey yapar kardeşime dedi. Ben de zaten bende bırakmam dedim merak etme dedim

Ve sakın yalnız bırakmayın Leedong Leedong
Yok zaten bırakmam asla. Görümcemi seviyorum gerçekten sessiz sakin ama neden bu kadar normal karşılıyor. Anlamıyorum. Benim kızımda onunla yaşıt o neden böyle davranmıyor. Bebek gibi ya görseniz anlarsınız. Ne zaman kv bana gelse sıkıntı yaşıyroım. Şimdi sömestir tatiline girecekler ya geçen gğn kadına diyor ki beb tatilde sana gelicem okullar açılana kadar sende kalacağım sakın bşr yere gitme diyor kadına. Emir vererek konuşuyor. Çok sıkıldım gerçekten de kızlar anlatamam size

Ay sorma her usgde ağzını yüzünü büküyo böyle hiç sevmiyoruz 🙈😅 neyse yüzünü gösteriyo beyfendi buna da şükür 🤭
30 haftadır sadece bir kere yüzünü gösteren, beyefendi var bende de. 😢
Kızlar daha önce konuşulmuştu ama unuttum, süt arttıran komposto hastaneye de götürün falan denmişti. Daha önceki doğumunda deneyip verim alan var mı? Tarif varsa cok makbule geçer, kavanozlayip koymak istiyorum ayvadan yapayım diyorum hatta mevsimiyken.
Süt artırmak için değil ama, doğumdan sonra büyük tuvalet ve gaz için, biz evde kayısı kompostosu yapmıştık. Şimdi inşallah unutmam gene yapacağım. Kuru kayısı, kuru incir, ve hurma da almalı tabi yanımıza.
Süt için ilkte işe yarayan bestlak damla, hipp anne sütü arttırıcı Çay aldım hastaneye götüreceğim onları

Yılanın başı malesef görümcen. Ve evet bence de kızı anasına çekmiş 🙄 Sen kızını değil de görümceni ekarte et öncelikle. O kadın kızının davranışlarından rahatsız bile değil. Olsa tavrı,hareketleri çok farklı olur. Yapıcı davranır. Ama onun da böylesi hem hoşuna gidiyor hem işine geliyor. Ben insanları azıcık tanidiysam o çocuğu görümcen dolduruyor. Sen önce o kadınla arana mesafe koy bebiş hiç hoşuma gitmedi o kadın.
Beni biliyorsunuz ben koca yaz hep bulantı yaşadım kustum annemde kaldım 1,5 ay 1 ay da kız kardeşimde kaldım. Bunlar istiyor ki bana annem baksın hep. Kv gelmek istiyor. Annem de okullar açıkken gelemiyor çocukları ona bırakıyorlar çünkü kardeşlerim çalıştığı için. Haftasonu geliyor bazen. Geçen hafta da annem gelmişti. Görümcem bana diyor ki annen kaç gğn kaldı sende dedim haftasonu kaldı cuma geldi pazar döndü dedim. O kadar mı kaldı dedi. Bende evet abla çocuklara bakıyor annem kalamaz dah fazla zaten dedim. Kv yanında diyor. Sankş annem bakmıyor. Ben kaç defa düşük yaptım müdahale oldum ameliyat oldum hepsinde de annemde kaldım hep kadın baktı bana. Kendş annesinin bu kadar sık gelmesi rahatsız etti galiba oku anladım kv dem de 10 günde bir geliyor 2 gün kalıyor sadece hatta genelde 1 gün kalıyor cumartesi geldiyse pazar akşamı kızına gidiyor orda kakıyor ordan da evine gidiyor.

Yok zaten bırakmam asla. Görümcemi seviyorum gerçekten sessiz sakin ama neden bu kadar normal karşılıyor. Anlamıyorum. Benim kızımda onunla yaşıt o neden böyle davranmıyor. Bebek gibi ya görseniz anlarsınız. Ne zaman kv bana gelse sıkıntı yaşıyroım. Şimdi sömestir tatiline girecekler ya geçen gğn kadına diyor ki beb tatilde sana gelicem okullar açılana kadar sende kalacağım sakın bşr yere gitme diyor kadına. Emir vererek konuşuyor. Çok sıkıldım gerçekten de kızlar anlatamam size
Size gelmesin diye yapıyor 🙄 şaşkınlıkla okuyorum. Korkunç aslında küçük bir çocuğun bu kadar şey düşünmesi, ailesi nasıl hâlâ gulebiliyor anlamıyorum. Merak ettim mesela esinizin arası nasıl yeğeni ile.

Inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ben sizler için dua ediyorum siz de benim için edin 🤲🤲🤲🌸🌸🌸

Yaa hayal ediyorum ama hayalimden bile guzel olacaklar inşallah 🥰 saglikla dogsunlar insallah 🥰 tüm bebeklerimiz bal gibi olacak grup süt kokacak inşallah 😍🐣🐣🐣🐣🐣

Cocuklarin ismi yeni netleşti şaka gibi bari hazır yaziyorken Rheaa Rheaa seni de etiketleyeyim listeye yazarsın 🥰

1. Bilge (Kızım koydu adini)
2. Mert Ali ( Mert annem tedavi görürken babamın koymak istediği isim Ali de babamın ismi bu ismi de ben koydum babamın anısına)
3. Tuğrul (Eşim koydu)
ayyy maşallah çok güzel isimleri adlarıyla yaşasınlar bizim grubun ilkleri olacaklar minik kuzucuklar :nazar: :KK200:
Herkese iyi akşamlar 🌸 umarım iyisinizdir hepiniz. Bugün çok kötü bir gün geçirdim, paylaşmak istedim. 27+1 olduk, geçen hafta rahim ağzı 32 ölçülmüştü. Bugün özeldeki doktorum 30 ölçtü. Öksür, ıkın dedi o zaman 25 e kadar düşüyo, Serklaj yapılması lazım hemen dedi. Prof da baktı yapalım dedi. Ne olduğunu bile açıklamadılar apar topar yatış yapacaklardı.
Kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu. Akciğer geliştirici iğne verdi 2 tanesini bugün oldum 2 tanesi de yarın. Ordan oraya ne olduğunu anlamadım. Çok gerildim, ben gerildikçe bebek de gerildi. Kasılma da gördüler ama ben hissetmiyorum hiç bi ağrı.
Doktorla tekrar konuştum dedim ben devletteki doktoruma da danışmak istiyorum. Sabah söylememişti, ikinci görüşmede bu uygulama da çok riskli dedi, neler yapılacağını anlattı. Genel anesteziymiş bide. Çok yoruldum, gerildim. Ordan çıktım devlete gittim riskli gebelik bölümdeki profa. Sağolsun iyice baktılar, bebeğin herşeyi gayet iyi, evet kısalık var ama şu an yapılmasına gerek yok, haftaya tekrar bakalım dedi. Yat dinlen, ilaçlarını kullan deyip gönderdi. Uzun yazdım kusura bakmayın, şimdi dinleniyorum, dua edin inşallah düzelir haftaya
çok geçmiş olsun canım farklı bir doktor görüşü alman çok iyi olmuş bence de hem devlet hastanesi maddi kazanç beklentisi olmadığı için daha doğru teşhis koyuyor diye düşünüyorum bende özel+devlet aynı anda gidiyorum kafam daha rahat ediyor. İnşallah dinlenerek bu sürecin üstesinden gelirsin stres yapma kendine :dua:
Günaydın kızlar. Yine 5 ten beri ayaktayım. Uyuyamıyorum her şeyi kafamda takıntı haline getirdim. Takıyorum büyütüyorum tabi kimsenin haberi yok içimde yaşıyorum. Evle de alakası yok ne eşimle, ne de ailesiyle genelde eski iş arkadaşlarımı takıntı yapıyorum. Gerçi kefen gün kv bendeydi görümcem de geldi. Kvyle bana mutfakta dediki kendş kızı için isim vermiyim şimdi’ bebek olacak diye çok kıskançlık yapmaya başladı hırçınlaştı ders notları düştü. Çok değişti inanılmaz kıskanıyor herkes bebeği daha çok sever diye’ dedi ben de zatwn derslerinde başarılı bir çocuk değil ki kolejde okuyor allahtan. Benim kızım kıskanmıyor o na ne olmuş abla dedim. Onun yapısı zatwn böyle. Herkes onu sevsin onunla ilgilensin o bebeği depil herkesi kıskanıyor daha bu yaşında dedim. Hayır sanki annesine gönderme yapıyor ki pek bebeğin üzerine düşmesin kendi kızıyla ilgilensin. Zaten kadın bana ne zaman gelse hesap soruyor oraya neden gittin bizde kalacaksın bize geleceksin vs vs bıktım artık gerçekten de. Hayır beb yaramaz çocukları severim ama şımarık çocuklara tahammül edemiyorum gerçekten de edemiyorum. Bir de her şeyi anlayabilecek yaşta 12 yaşına giderecekler. Kıskanması gereken benim kızım ama o bayram havasında kardeşi olavak diye. Banane ya kıskanırsa kıskansın onun kızı. Onun psikolojisini düşünemem artık. Oldum olası benim kızı kv sevmesin kıskanır dedesi sevmesin kıskanır.
İş yerinde de yakın bşr arkasşaım hasta onu düşünüyorum Ca yoğun bakımda kaldı. Dün bi bakıyorum onu sürekli şikayet edip onun yerine kendisini ön plana çıkartıp onu eze eze terfi hakkını alan kişi yanına gitmiş iş yerindekilerle birlikte toplanıp zaten çalıştığımız hastanede yatırmışlar. Resmen gözümüzün içine baka bak günah çıkartıyor. Öyle sinirlendim ki bu insanlar neden böyle taktım kafama. Patronunda yanına almış gösteriş yapıyor. Hani ben çoo seviyorum ilgileniyorum benim de arkadaşım der gibi Hsta olmadan önce nerdeydi bu arkadaşlığın. Hala da patrona yaranmak için ona sırnaşıyor çünkü kadın çalışkandı 17 yıldır orada çalışıyordu. Vefa borçları vArdı kadına patronların. Baktılar onlar çok ilgileniyor kendi hastanelerinde özel bakıyorlar bu da ona sırnaşmaya çalışıyor. O zaman zamanında beni neden sürekli çağırdınız ondan şikayet geliyor doğru mu diye? Sürekli savunduğum iş arkadaşım hastalanmış ama zamanında ondan nefret edenler şimdi pervane olmuşlar. İnsanlar neden bu kadar menfaatçi anlamıyorum gerçekten de…eskiden olsa hiç kafama takmazdım şimdş en ufak şeyleri takıntı yapıyorum kendime.
canım hamilelik ve hormonlar herşeyi 10 katı daha yoğun yaşamamıza sebep oluyor malesef ama senin stres ve sıkıntı yapman hem bebeğine hem sana hemde ailene kötü yansır az bir sürecimiz kaldı bence bu tarz insanları hayatımızdan çıkaramıyoruz malesef ama ya arana mesafe koy yada rahatsızlığını dile getir bu söylediğin seyler beni strese sokuyor lütfen bu konuları kapatalım konuşmak istemiyorum de yada kızın bu kadar rahatsızsa bu durumdan bir süre mesafe koyalım oda kendi hayatına baksın kafası dağılsın de çünkü buradaki bir çok arkadaşında dediği gibi sağlıklı bir durum değil yani bebeğini de kızını da koruman gerekli böyle insanlardan yarın birgün birşey yapsa çocuk kıskançlıktan yaptı derler yani sen önlemini kendin önceden al bence gerekirse kayınvalidene rahatsızlığını ilet :KK43:
Bugün herkes uykusunu aldı herhalde. Tek uyuyamayan bendim sanırım 😁🤣
yok canım nerde ben interneti kapatıp yatıyorum benim kız rahatsız gece boyu uyandı zaten son aylar uyku problemi yaşıyorum sürekli 10 kez kalk yön değiştir tekrar uyumaya çalış, iş var erken kalk derken uykular haram oldu :kızgın::skandal::halay:

Ay onlar ne yaparsa yapsin bosverin. Siz kendi ailenizden uzak tutun, huzurunuzu koruyun yeter bence ... Kv de istenen kisi oldugu icin zevk aliyor sanki... Gorumceniz de kizinin karakterinde oldugu icin kizinin yaptiklari ona normal geliyor o yuzden seslenmiyor. Yazik cocugu ne hale getirmisler! Bosverin ya onlar yuzunden keyfinizi kacirmayin. Zaman o kadar hizli ve acimasiz ki, guzel gunlerinizi ailenizle yasamaya keyfini cikarmaya bakin. Izin vermeyin onlarin sizi uzmesine!

Canım hastaneye götürmene gerek yok süt yapacak şeyleri evde kullan mesela doğuma 1 hafta 10 gün kala bile kullansan yeterli oluyor hastaneye geldğinde hemen baktın sütün az geliyor hemen ılık duş al orada İnan şakır şakır gelmeye başlayacak. 1,5 ay önce bşr arkadaşım doğum yaptı sütüm çok az geliyor Dedi ona da dıl al hemen ılık suda demiştim. Aldı hemen bol gelmeye başladı dedi. Sağlıkla gelsinler sütü getiririz canım bir şekilde :)))
Gerçekten sıcak bir duş, süt gelmesi için çok iyi, ilk doğumda annem beni hemen duşa sokmuştu. Gece göğüs ağrısı ile beraber bir anda resmen süt inmişti.
Geçen internette göğüslere konulan sıcak ya da soğuk kompres gördüm acaba onlarda işe yarar mı.
Evet riskli dönemler geride kaldı çok şükür bundan sonra bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler yakında inşallah 🤲🤲🤲 evet ben 20 gün dayanmak istiyorum çok ama bakalım dayanabilirsem ondan sonra bize bir sey olmaz sanirim 🌸🌸🌸
Evet ilk defa buraya yazıyoruz belgeli gibi oluyor inşallah isimlerini seslenecegimiz günler de gelir 🥰🥰
Bana hastaneye kuru kayısıdan hoşaf yapmışlardı ama yengem yaptı nasıl yaptı bilmiyorum sadece gün kurusu ve normal kuru kayısı karışık normal komposto yapar gibi kaynattım sonra kayısı tanelerini makinadan çektim dedi böyle koyu bir içecek gibiydi ama inanılmaz sutum geldi içer içmez 😊 ama kendim yapmadım şimdi yine soylicem doğumdan önce içmeye başlarım ama gelsin bana beraber yapalım bende öğreneyim çok ise yarıyor çünkü 👍👍🌸🌸
Aa yengeniz nasıl yaptı acaba, detaylı tarif alabilir misiniz.
Günaydın kızlar. Yine 5 ten beri ayaktayım. Uyuyamıyorum her şeyi kafamda takıntı haline getirdim. Takıyorum büyütüyorum tabi kimsenin haberi yok içimde yaşıyorum. Evle de alakası yok ne eşimle, ne de ailesiyle genelde eski iş arkadaşlarımı takıntı yapıyorum. Gerçi kefen gün kv bendeydi görümcem de geldi. Kvyle bana mutfakta dediki kendş kızı için isim vermiyim şimdi’ bebek olacak diye çok kıskançlık yapmaya başladı hırçınlaştı ders notları düştü. Çok değişti inanılmaz kıskanıyor herkes bebeği daha çok sever diye’ dedi ben de zatwn derslerinde başarılı bir çocuk değil ki kolejde okuyor allahtan. Benim kızım kıskanmıyor o na ne olmuş abla dedim. Onun yapısı zatwn böyle. Herkes onu sevsin onunla ilgilensin o bebeği depil herkesi kıskanıyor daha bu yaşında dedim. Hayır sanki annesine gönderme yapıyor ki pek bebeğin üzerine düşmesin kendi kızıyla ilgilensin. Zaten kadın bana ne zaman gelse hesap soruyor oraya neden gittin bizde kalacaksın bize geleceksin vs vs bıktım artık gerçekten de. Hayır beb yaramaz çocukları severim ama şımarık çocuklara tahammül edemiyorum gerçekten de edemiyorum. Bir de her şeyi anlayabilecek yaşta 12 yaşına giderecekler. Kıskanması gereken benim kızım ama o bayram havasında kardeşi olavak diye. Banane ya kıskanırsa kıskansın onun kızı. Onun psikolojisini düşünemem artık. Oldum olası benim kızı kv sevmesin kıskanır dedesi sevmesin kıskanır.
İş yerinde de yakın bşr arkasşaım hasta onu düşünüyorum Ca yoğun bakımda kaldı. Dün bi bakıyorum onu sürekli şikayet edip onun yerine kendisini ön plana çıkartıp onu eze eze terfi hakkını alan kişi yanına gitmiş iş yerindekilerle birlikte toplanıp zaten çalıştığımız hastanede yatırmışlar. Resmen gözümüzün içine baka bak günah çıkartıyor. Öyle sinirlendim ki bu insanlar neden böyle taktım kafama. Patronunda yanına almış gösteriş yapıyor. Hani ben çoo seviyorum ilgileniyorum benim de arkadaşım der gibi Hsta olmadan önce nerdeydi bu arkadaşlığın. Hala da patrona yaranmak için ona sırnaşıyor çünkü kadın çalışkandı 17 yıldır orada çalışıyordu. Vefa borçları vArdı kadına patronların. Baktılar onlar çok ilgileniyor kendi hastanelerinde özel bakıyorlar bu da ona sırnaşmaya çalışıyor. O zaman zamanında beni neden sürekli çağırdınız ondan şikayet geliyor doğru mu diye? Sürekli savunduğum iş arkadaşım hastalanmış ama zamanında ondan nefret edenler şimdi pervane olmuşlar. İnsanlar neden bu kadar menfaatçi anlamıyorum gerçekten de…eskiden olsa hiç kafama takmazdım şimdş en ufak şeyleri takıntı yapıyorum kendime.
Ya inan senin kadar endişeleniyorum, bu çocuk için. Çocuk değil ki bu baska bir şey. Ama şuna inanıyorum ailede bitiyor her şey, neden senin kızın yapmıyor da o kız böyle. Bir de aman kiskanmasin, aman üzülmesin diye diye iyice şımartmış. Benim oğlum da arada soruyor bebek doğunca onu da beni sevdiğin gibi mi seveceksin diye, tabi ki onu da seveceğim diyorum.
Gerçekten senin kadar sinir oldum, dayanailacak bir şey değil, Allah'tan sen de cevabını veriyorsun. Allah yardımcın olsun, evlatlarını da senin göremeyecegin yerlerde korusun kollasin

Senin görümcen de sorunlu bence. Çocuk böyleyse biraz da ailesi yüzünden. Ne saçma bunu sana söylemesi bile. O zaman bütün sülale onun kızına ilgi alaka göstersin,kimse doğurmasın ona göre hareket etsin. Kızını bu kadar düşünüyorsa acilen bi psikologa baslatsin kendileri de başlasın bence. Hiç normal değiller ailecek.

İş olayında da bahsettigin tarzda o kadar çok insan var ki bana şaşırtıcı gelmiyor artık. Ama zaten herkes her şeyin farkında değil mi ? Bi de ilahi bir adalet sistemi var ben hep ona güvenirim. Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.
Kesinlikle acil bir tedaviye ihtiyacı var o çocuğun, acaba okulda nasıl. Burada böyleyse okulda da her seyi, herkesi kıskanır ki
Kızlar selam, gece uykuları artık bende de yok dön sağa dön sola🥺 ve sol tarafıma yattığımda kalçam uzun süre yatmış ağrısı olur ya öyle ağrıyo kalkıp bi süre hareket edince geçiyo var mı sizde de böyle bi durum?
Ben de soluma yatınca, kalçadan bacağa ağrım oluyor
Canım arkadaşım şuan yaşamla mücadele ediyor durumu çok kritik. O yüzden umursamıyorum kim gelmiş gitmiş. Sadece iyileşmeye odaklanıyor. Rabbim inşallah yüzüne güzel.

Kızımın kuzenine gelince de kızım zaten huyunu sevmiyor. Mesela babannem beni daha çok seviyor diyormuş. Umurunda değil asla kıskanmaz da öyle huyları da yok çünkü. Annesi babası çok şımartıyor zaten. Birisi hakkında saygısızca konuştuklarında gülüyorlar. Sürekli aile içinde de didişiyorlae. Çocuğun her şeyi özel evde o ne derse ne isterse onu yapıyorlar. Gelmesinler diyemiyorum. Annesi buraya geldğinde geliyorlar mutlaka. Geldği zamanda kadına hesap soruyor küçücük aklıyla. Buraya be zaman geldin niye kakıyorsun bize gel annem de senin çocuğun. Annem de hasta ona da bak. Bir de ağlama krizlerine giriyor kadınla küsüyor trip atıyor. Hayır normalde de kadın bana gelse kıyameti koparıyordu. İlla onlara gidecek bize gelmeyecek. Şimdi de bahane bulmuşlar bebek doğacak ilgi bebekte olacak diye hırçınlaştı kıskanmaya başladı. Bebeğe bişey alamadım izin vermiyor. Notları düştü. Hayır kıskanması gereken benim kızım ona ne oluyor. Kızımla görüşmesine istemiyorum. Eşim bile yeğeni oldupu halde fazla görüşmesinler diyor.Aralarında uçurum var o ne kadar hırçın ağlar kıskanç olduysa benim kız da o kadar sessiz sakin uysal. Vallahi artık yoruldum onun kıskançlıklarından sürekli bunu bize yansıtmalarından da yoruldum. Eşime de söyledim. Buraya zaten normalde çok gelmiyorlar kv geldğinde hemen geliyorlar. Beni de ilgilendirmiyor ileride kendileri çekecekler umurumda da olmaz bu saatten sonra.
Bebeği duyunca hırçınlasmıs , önceden cok normaldi sanki

Eskiye nazaran daha çok takıyorum stres yapıyroım anlatamamsize. Eskiden bunları görmezden geliyordum duymazdım zaten kv bana. Çok gelmezdi çalıştığım için bi pazarım vardı adada sırada gelirdi. Hayır kv ye demiş ki kızı babannem oğlunu senden dah çok seviyor anne demiş. Beni bile dolduruyor ben de onun sözüne takılıyorum inanıyorum diyor. Annesiyle bana anlatıyor. Yanımızda bile diyor gel kıznda kal o da senin kızın o da hasta ona da yardım et diyor. Bu arada görümcem sürekli kv lerw fiso kakıyor zaten bana nadir geliyordu. Şimdi bebek olacak diye sık gelmeye başladı. O kadar normalde gelmezdi. Ondan rahatsız olmaya başladılar. Bizim durumlar birazda karışık normalde oğlunun ilk çocuğu olacak o yüzden kızımı pek kıskanmıyordu. Benim ikinci evliliğim. Küçük yaşta evlenmiştim ondan kızım var. Ama şimdiki eşim üzerine aldı kızımı. 3 yaşından beri evliyiz. Kızım da biliyor anlattık her şeyi o bile kıskanmıyor can atıyor doğsun kardeşim diye. Ama bunlar tutuştu sürekli kv me baskı yapıyorlar benim yanımdayken. Bağırıyor telefonda ağlıyor kıyameti koparıyor ben duyuyorum telefondan düşünün artık. Bi bebeği eksikti bunların falan diyor
Şimdi belli oldu bunların karın ağrısı. Tabi kızını torun yerine koymadılar. Şimdi ikinci gelecek olunca hepsinin kıskançlık damarları kabarmış. Allah akıl fikir versin cidden.

Tam bi baş belası :KK67:

Size gelmesin diye yapıyor 🙄 şaşkınlıkla okuyorum. Korkunç aslında küçük bir çocuğun bu kadar şey düşünmesi, ailesi nasıl hâlâ gulebiliyor anlamıyorum. Merak ettim mesela esinizin arası nasıl yeğeni ile.
Samimi değiller değiller dediğim eşim eniştesini hiç sevmez bir kere ayrılma durumuna gelmişlerdi eşim alıp ablasını eve getirmişti eniştesinden vurmuştu. O zamandan beri hep mesafeli ablasını seviyor ama uzak duruyor ablasından bile. Çyle çok düşkün değil yani hiç birisine. Yeğeni de saygısız olduğu için pek hazmetmiyor eniştesinden dolayı da hiç gitmez onlara hastalık vs olursa mecburiyetten gidiyor. Bıraksan bir kaşık su da boğar. Bir de kp den çok para istemiş borç vermiş ama yıllarca hiç geri ödememiş. Artık vermiyorlar tabi ama duygu sömürüsü yapıyormuş maaşımdan kestiler. Kızın okuluna zam geldi tek çalışıyorum yetişemiyorum falan diyormuş

Gerçekten sıcak bir duş, süt gelmesi için çok iyi, ilk doğumda annem beni hemen duşa sokmuştu. Gece göğüs ağrısı ile beraber bir anda resmen süt inmişti.
Geçen internette göğüslere konulan sıcak ya da soğuk kompres gördüm acaba onlarda işe yarar mı.

Aa yengeniz nasıl yaptı acaba, detaylı tarif alabilir misiniz.

Ya inan senin kadar endişeleniyorum, bu çocuk için. Çocuk değil ki bu baska bir şey. Ama şuna inanıyorum ailede bitiyor her şey, neden senin kızın yapmıyor da o kız böyle. Bir de aman kiskanmasin, aman üzülmesin diye diye iyice şımartmış. Benim oğlum da arada soruyor bebek doğunca onu da beni sevdiğin gibi mi seveceksin diye, tabi ki onu da seveceğim diyorum.
Gerçekten senin kadar sinir oldum, dayanailacak bir şey değil, Allah'tan sen de cevabını veriyorsun. Allah yardımcın olsun, evlatlarını da senin göremeyecegin yerlerde korusun kollasin
Amin canım inşallah doğduğu zaman da böyle salaklıklar yapmazlar hu sefer eşim girer devreye çocuk mocukta dinlemez o. Gerçekten yeğeninin huyunun pis olduğunu biliyor kendisi kızımla sık sık görüşmesini istemiyor. Bana diyor çok gitme samimi olma diye. Deiem napıyım ablan çağırıyor gitmesem ayıp olacak

Geçen internette göğüslere konulan sıcak ya da soğuk kompres gördüm acaba onlarda işe yarar mı
Sıcak etkili demek ki herkeste fayda ettiğine göre 🥰 Benim de 1 haftadır ara ara göğüslerim sızlıyor regl olacakmışim gibi inşallah sütler doluyordur🤓

Bilmiyorum ki rahatsız olmaya başladım sadece. Babaannesine seni kıskanıyor kimseyle paylaşmak istemiyor sana çok düşkün falan diyor. Sanki zaten normalde de kıskanç çocuk değilmiş gibi. Kardeşime anlattım o da seninle aynı şeyi söylüyor. Senin görümcen sorunlu bilerek kızı da aynı anasına çekmiş diyor. Sessiz gözüküyor ama sessizden korkacaksın diyor. İstiyorlar ki kv ve kp sürekli onun ailesine destek çıksın onunla ilgilensin bilmem ne zaten kp ona her ay 3000 TL yolluyor o da çalışmadığı için destek oluyor. Eşim kızıyor yollama şunlara diye lüks yaşıyorlar diyor ama o da çalışmıyor kocasına mahçup olmasın diye yolluyorum diyor. Yoksa bana ailem destek çıkmıyor demesin diye. Hayır ben yollamıyorum koleje özel bale durdu tekvando piyano kurslarına da yollamıhrlım hepsine yolluyor. Ben sadece etüte yolluyorum o da ücretsiz zaten. Yani artık sıkılmaya başladım bu durumdan. Tamam önceden he deyip geçiyordum ama şimdi bebek bekliyorum. Niye böyle konuşuyorsun anlamıyorum.
Kardeşin çok haklı tatlım,
Arıyorlar kv mi mesela o önceden burda olduğunu söylemiyordu kızına çünkü o da kızına söylüyor üzerine salıyor diyordu. Kızda durmuyor ağlıyor bağırıyor falan diyordu. Bende anne lütfen yaşan söylemeyin dedim. Bırakın kıZsın ağlasın dursun yalan söylemek hoş değil o mutlu olsun diye kova koca insanlar yalan söylüyor ve yalanı da aşılıyorsunuz çocuğa ablama söyle doğrusunu ona söylemesin onun yanında konuşmasın. Yok annesiyle konuşurken telefondan sesini duymuş burda olduğunu duymuş. Eşimde sinirlendi yapıştırsın ağzına bşr tane bak bakalım bir daha hesap soruyor mu dedi. Şımartmayın şunu artık yeter ya dedi. Geçen gün onu aradım annem geldi sen de sabah gel istersen kahvaltıya çocuğu okula bıraktıktan sonra dedim. O da çocuğun okul çıkışı ailece geldiler bir bakışları var görmeniz lazım kv me sankş üstüne kuma getirmiş gibi bakıyor. Bebek değil ya 12 yaşına geldi. Ben onun yaşındayken çalışıyordum yaz aylarında kuaförde. Her şeyi anladığı yaşta artık.
Kocaman kız, neredeyse ergenliğe girecek. Çok itici
Yılanın başı malesef görümcen. Ve evet bence de kızı anasına çekmiş 🙄 Sen kızını değil de görümceni ekarte et öncelikle. O kadın kızının davranışlarından rahatsız bile değil. Olsa tavrı,hareketleri çok farklı olur. Yapıcı davranır. Ama onun da böylesi hem hoşuna gidiyor hem işine geliyor. Ben insanları azıcık tanidiysam o çocuğu görümcen dolduruyor. Sen önce o kadınla arana mesafe koy bebiş hiç hoşuma gitmedi o kadın.
Senin nokta atış yorumlarını seviyorum 😃

Şimdi belli oldu bunların karın ağrısı. Tabi kızını torun yerine koymadılar. Şimdi ikinci gelecek olunca hepsinin kıskançlık damarları kabarmış. Allah akıl fikir versin cidden.
Evet kızımı böyle hiç kıskanmazdı sadece babannemke dedem beni daha çok seviyor demiş benimki de anneannemle dedemde beni daha çok seviyorlar demiş. Yani aklına hiç şeytanlık gelmiyor kızın. Anne bu neden böyle ben anlamadım sevsinler nolacak dedemle anneannemde beni seviyor diğerleri kıskanmıyor ben neden kıskanayım ki dedi.

Ben uyuyorum ama dönerken uyanıyorum tabi benim de çatı ağrım,sırt ağrım, bel ağrım oluyor. Bacak arama yastık koyuyorum o bana iyi geliyor belimi ve çatı ağrısını rahatlatıyor. Sırtımın da tam altını yastık ile destekliyorum çok iyi oluyorm hatta sağ-sol yatmaktan sıkılınca sırtımı yastığa verip hafif eğimli yatıyorum o da baya iyi geliyor bana kendimce böyle yöntemler buldum canım. Sen de kalça altından bi yastikla destekleyebilirsin pozisyonunu
Pilates beni rahatlatıyor , yatmadan önce yapıyorum gece de faydasını görüyorum canım. 2 gün öncesine kadar bel/ sırt ağrısı bende de oluyordu. 2 gündür rahatım. Kaliteli bi uyku için ben de etrafımı yastıklarla sardım, yatağın 4/3 ü bana ait şuan :KK70:

ayyy maşallah çok güzel isimleri adlarıyla yaşasınlar bizim grubun ilkleri olacaklar minik kuzucuklar :nazar: :KK200:

çok geçmiş olsun canım farklı bir doktor görüşü alman çok iyi olmuş bence de hem devlet hastanesi maddi kazanç beklentisi olmadığı için daha doğru teşhis koyuyor diye düşünüyorum bende özel+devlet aynı anda gidiyorum kafam daha rahat ediyor. İnşallah dinlenerek bu sürecin üstesinden gelirsin stres yapma kendine :dua:

canım hamilelik ve hormonlar herşeyi 10 katı daha yoğun yaşamamıza sebep oluyor malesef ama senin stres ve sıkıntı yapman hem bebeğine hem sana hemde ailene kötü yansır az bir sürecimiz kaldı bence bu tarz insanları hayatımızdan çıkaramıyoruz malesef ama ya arana mesafe koy yada rahatsızlığını dile getir bu söylediğin seyler beni strese sokuyor lütfen bu konuları kapatalım konuşmak istemiyorum de yada kızın bu kadar rahatsızsa bu durumdan bir süre mesafe koyalım oda kendi hayatına baksın kafası dağılsın de çünkü buradaki bir çok arkadaşında dediği gibi sağlıklı bir durum değil yani bebeğini de kızını da koruman gerekli böyle insanlardan yarın birgün birşey yapsa çocuk kıskançlıktan yaptı derler yani sen önlemini kendin önceden al bence gerekirse kayınvalidene rahatsızlığını ilet :KK43:

yok canım nerde ben interneti kapatıp yatıyorum benim kız rahatsız gece boyu uyandı zaten son aylar uyku problemi yaşıyorum sürekli 10 kez kalk yön değiştir tekrar uyumaya çalış, iş var erken kalk derken uykular haram oldu :kızgın::skandal::halay:
Söyledim kv yanında benim kzıım kıskanmıyor o na ne oluyormuş dedim. Zaten derslerinde bir başarısı yoktu ki özele gitmese vay haline dedim. Bunlsr hep özele gönderiyor hem de özel ders aldırıyorlar ona rağmen olmuyor çünkü çocuğun ödevlerini annesi yapıyor hep. Gece 12 ye kadar o çocuk bildim bileli uyumuyor.

X