Herkese iyi akşamlar
umarım iyisinizdir hepiniz. Bugün çok kötü bir gün geçirdim, paylaşmak istedim. 27+1 olduk, geçen hafta rahim ağzı 32 ölçülmüştü. Bugün özeldeki doktorum 30 ölçtü. Öksür, ıkın dedi o zaman 25 e kadar düşüyo, Serklaj yapılması lazım hemen dedi. Prof da baktı yapalım dedi. Ne olduğunu bile açıklamadılar apar topar yatış yapacaklardı.
Kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu. Akciğer geliştirici iğne verdi 2 tanesini bugün oldum 2 tanesi de yarın. Ordan oraya ne olduğunu anlamadım. Çok gerildim, ben gerildikçe bebek de gerildi. Kasılma da gördüler ama ben hissetmiyorum hiç bi ağrı.
Doktorla tekrar konuştum dedim ben devletteki doktoruma da danışmak istiyorum. Sabah söylememişti, ikinci görüşmede bu uygulama da çok riskli dedi, neler yapılacağını anlattı. Genel anesteziymiş bide. Çok yoruldum, gerildim. Ordan çıktım devlete gittim riskli gebelik bölümdeki profa. Sağolsun iyice baktılar, bebeğin herşeyi gayet iyi, evet kısalık var ama şu an yapılmasına gerek yok, haftaya tekrar bakalım dedi. Yat dinlen, ilaçlarını kullan deyip gönderdi. Uzun yazdım kusura bakmayın, şimdi dinleniyorum, dua edin inşallah düzelir haftaya