2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun canım endişeni Anlıyorum Bu haftalarda artık serklaj riskli değilmi. Birde zaten öksürünce falan kısalması normal değilmi panik etmişler senide 😔İnşallah güzel Bi süreçle ilerler gebeliğin. Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda canım 🤲🏻
Çok teşekkür ederim 🌺
Evet ben de riskli diye biliyorum, o yüzden kabul etmedim hemen. Sormasam ne riskleri ne de uygulamayı anlatmıcaklardı. Devletteki doktor da garanti veremeyiz hiçbişey için dedi. Ama beni çok rahatlattı, inşallah birşey olmadan geçer

Kızlar daha önce konuşulmuştu ama unuttum, süt arttıran komposto hastaneye de götürün falan denmişti. Daha önceki doğumunda deneyip verim alan var mı? Tarif varsa cok makbule geçer, kavanozlayip koymak istiyorum ayvadan yapayım diyorum hatta mevsimiyken.
Kompostoyu Senin hastane verir mi bilmem ama bizim burda veriyor canim. Ama 1 gun kalacaksin zaten ev de hazir olsun ertesi gun gidince icersin. Dere otu da cok sut yapiyor onu da dolapinda bulundur.

Herkese iyi akşamlar 🌸 umarım iyisinizdir hepiniz. Bugün çok kötü bir gün geçirdim, paylaşmak istedim. 27+1 olduk, geçen hafta rahim ağzı 32 ölçülmüştü. Bugün özeldeki doktorum 30 ölçtü. Öksür, ıkın dedi o zaman 25 e kadar düşüyo, Serklaj yapılması lazım hemen dedi. Prof da baktı yapalım dedi. Ne olduğunu bile açıklamadılar apar topar yatış yapacaklardı.
Kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu. Akciğer geliştirici iğne verdi 2 tanesini bugün oldum 2 tanesi de yarın. Ordan oraya ne olduğunu anlamadım. Çok gerildim, ben gerildikçe bebek de gerildi. Kasılma da gördüler ama ben hissetmiyorum hiç bi ağrı.
Doktorla tekrar konuştum dedim ben devletteki doktoruma da danışmak istiyorum. Sabah söylememişti, ikinci görüşmede bu uygulama da çok riskli dedi, neler yapılacağını anlattı. Genel anesteziymiş bide. Çok yoruldum, gerildim. Ordan çıktım devlete gittim riskli gebelik bölümdeki profa. Sağolsun iyice baktılar, bebeğin herşeyi gayet iyi, evet kısalık var ama şu an yapılmasına gerek yok, haftaya tekrar bakalım dedi. Yat dinlen, ilaçlarını kullan deyip gönderdi. Uzun yazdım kusura bakmayın, şimdi dinleniyorum, dua edin inşallah düzelir haftaya
Alttan mi bakti size ustten mi? Benim detayli ultrasonda 29 mm olculmustu,ilk gebeligimde de 30 mm olculmus.İki hafta sonra gittigimde 40 mm olculmustu.Bol bol dinlenmistim ama demekki rahim dinlendikce kendini toparliyor.Bol bol dinlenin

Canım benim sevindim iyi olmana. O riskli haftalarımız geride kaldı çok şükür canım. Şimdi gün sayıyoruz. Halay başı sen olduğun için her an tetikte seni bekliyoruz bizde 😅 artık doğum haberlerini almak istiyorum bir an önce. Bütün kötü günleri geride kaldı bu grubun. Rabbim bir daha da yaşatmasın herkesten çok çok çok güzel haberler almak istiyorum. İlk güzel haberde senden gelecek canım 😍🫶🌸

Evet riskli dönemler geride kaldı çok şükür bundan sonra bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler yakında inşallah 🤲🤲🤲 evet ben 20 gün dayanmak istiyorum çok ama bakalım dayanabilirsem ondan sonra bize bir sey olmaz sanirim 🌸🌸🌸

Yaaa çocukların isimlerini kullandığımız ilk yer burası kızlar. Maşallah hepsine 🌸😍

Evet ilk defa buraya yazıyoruz belgeli gibi oluyor inşallah isimlerini seslenecegimiz günler de gelir 🥰🥰

Kızlar daha önce konuşulmuştu ama unuttum, süt arttıran komposto hastaneye de götürün falan denmişti. Daha önceki doğumunda deneyip verim alan var mı? Tarif varsa cok makbule geçer, kavanozlayip koymak istiyorum ayvadan yapayım diyorum hatta mevsimiyken.

Bana hastaneye kuru kayısıdan hoşaf yapmışlardı ama yengem yaptı nasıl yaptı bilmiyorum sadece gün kurusu ve normal kuru kayısı karışık normal komposto yapar gibi kaynattım sonra kayısı tanelerini makinadan çektim dedi böyle koyu bir içecek gibiydi ama inanılmaz sutum geldi içer içmez 😊 ama kendim yapmadım şimdi yine soylicem doğumdan önce içmeye başlarım ama gelsin bana beraber yapalım bende öğreneyim çok ise yarıyor çünkü 👍👍🌸🌸

Canım arkadaşım doğum yapalı 2 hafta oldu öncesinde Diyetisyene gitti süt arttırıcı neler yapayım diye; bol yeşillik 3 litre su humana emziren anne çayı ve dut kurusu çayı önermiş bilgin olsun.

Günaydın kızlar. Yine 5 ten beri ayaktayım. Uyuyamıyorum her şeyi kafamda takıntı haline getirdim. Takıyorum büyütüyorum tabi kimsenin haberi yok içimde yaşıyorum. Evle de alakası yok ne eşimle, ne de ailesiyle genelde eski iş arkadaşlarımı takıntı yapıyorum. Gerçi kefen gün kv bendeydi görümcem de geldi. Kvyle bana mutfakta dediki kendş kızı için isim vermiyim şimdi’ bebek olacak diye çok kıskançlık yapmaya başladı hırçınlaştı ders notları düştü. Çok değişti inanılmaz kıskanıyor herkes bebeği daha çok sever diye’ dedi ben de zatwn derslerinde başarılı bir çocuk değil ki kolejde okuyor allahtan. Benim kızım kıskanmıyor o na ne olmuş abla dedim. Onun yapısı zatwn böyle. Herkes onu sevsin onunla ilgilensin o bebeği depil herkesi kıskanıyor daha bu yaşında dedim. Hayır sanki annesine gönderme yapıyor ki pek bebeğin üzerine düşmesin kendi kızıyla ilgilensin. Zaten kadın bana ne zaman gelse hesap soruyor oraya neden gittin bizde kalacaksın bize geleceksin vs vs bıktım artık gerçekten de. Hayır beb yaramaz çocukları severim ama şımarık çocuklara tahammül edemiyorum gerçekten de edemiyorum. Bir de her şeyi anlayabilecek yaşta 12 yaşına giderecekler. Kıskanması gereken benim kızım ama o bayram havasında kardeşi olavak diye. Banane ya kıskanırsa kıskansın onun kızı. Onun psikolojisini düşünemem artık. Oldum olası benim kızı kv sevmesin kıskanır dedesi sevmesin kıskanır.
İş yerinde de yakın bşr arkasşaım hasta onu düşünüyorum Ca yoğun bakımda kaldı. Dün bi bakıyorum onu sürekli şikayet edip onun yerine kendisini ön plana çıkartıp onu eze eze terfi hakkını alan kişi yanına gitmiş iş yerindekilerle birlikte toplanıp zaten çalıştığımız hastanede yatırmışlar. Resmen gözümüzün içine baka bak günah çıkartıyor. Öyle sinirlendim ki bu insanlar neden böyle taktım kafama. Patronunda yanına almış gösteriş yapıyor. Hani ben çoo seviyorum ilgileniyorum benim de arkadaşım der gibi Hsta olmadan önce nerdeydi bu arkadaşlığın. Hala da patrona yaranmak için ona sırnaşıyor çünkü kadın çalışkandı 17 yıldır orada çalışıyordu. Vefa borçları vArdı kadına patronların. Baktılar onlar çok ilgileniyor kendi hastanelerinde özel bakıyorlar bu da ona sırnaşmaya çalışıyor. O zaman zamanında beni neden sürekli çağırdınız ondan şikayet geliyor doğru mu diye? Sürekli savunduğum iş arkadaşım hastalanmış ama zamanında ondan nefret edenler şimdi pervane olmuşlar. İnsanlar neden bu kadar menfaatçi anlamıyorum gerçekten de…eskiden olsa hiç kafama takmazdım şimdş en ufak şeyleri takıntı yapıyorum kendime.

Evet canim ben yaptik dogdu. Ama kayisidan yapmalisin. Organik leziz tatli kayisiyi sekersiz yapmalisin. Ben bir kavonoz hastaneye goturmustum. Hepsini yemistim ordan. Sutu artiriyor. Normal dogumdan sonra tuvalete cikmak cok zor bi şey, onu da kolaylastiriyor. Gene yapacagim Ben de. Bir de bulgur corbasi. Ilk 3 gun baharatsiz az salca Ile az turlu olmali ...

Günaydın kızlar. Yine 5 ten beri ayaktayım. Uyuyamıyorum her şeyi kafamda takıntı haline getirdim. Takıyorum büyütüyorum tabi kimsenin haberi yok içimde yaşıyorum. Evle de alakası yok ne eşimle, ne de ailesiyle genelde eski iş arkadaşlarımı takıntı yapıyorum. Gerçi kefen gün kv bendeydi görümcem de geldi. Kvyle bana mutfakta dediki kendş kızı için isim vermiyim şimdi’ bebek olacak diye çok kıskançlık yapmaya başladı hırçınlaştı ders notları düştü. Çok değişti inanılmaz kıskanıyor herkes bebeği daha çok sever diye’ dedi ben de zatwn derslerinde başarılı bir çocuk değil ki kolejde okuyor allahtan. Benim kızım kıskanmıyor o na ne olmuş abla dedim. Onun yapısı zatwn böyle. Herkes onu sevsin onunla ilgilensin o bebeği depil herkesi kıskanıyor daha bu yaşında dedim. Hayır sanki annesine gönderme yapıyor ki pek bebeğin üzerine düşmesin kendi kızıyla ilgilensin. Zaten kadın bana ne zaman gelse hesap soruyor oraya neden gittin bizde kalacaksın bize geleceksin vs vs bıktım artık gerçekten de. Hayır beb yaramaz çocukları severim ama şımarık çocuklara tahammül edemiyorum gerçekten de edemiyorum. Bir de her şeyi anlayabilecek yaşta 12 yaşına giderecekler. Kıskanması gereken benim kızım ama o bayram havasında kardeşi olavak diye. Banane ya kıskanırsa kıskansın onun kızı. Onun psikolojisini düşünemem artık. Oldum olası benim kızı kv sevmesin kıskanır dedesi sevmesin kıskanır.
İş yerinde de yakın bşr arkasşaım hasta onu düşünüyorum Ca yoğun bakımda kaldı. Dün bi bakıyorum onu sürekli şikayet edip onun yerine kendisini ön plana çıkartıp onu eze eze terfi hakkını alan kişi yanına gitmiş iş yerindekilerle birlikte toplanıp zaten çalıştığımız hastanede yatırmışlar. Resmen gözümüzün içine baka bak günah çıkartıyor. Öyle sinirlendim ki bu insanlar neden böyle taktım kafama. Patronunda yanına almış gösteriş yapıyor. Hani ben çoo seviyorum ilgileniyorum benim de arkadaşım der gibi Hsta olmadan önce nerdeydi bu arkadaşlığın. Hala da patrona yaranmak için ona sırnaşıyor çünkü kadın çalışkandı 17 yıldır orada çalışıyordu. Vefa borçları vArdı kadına patronların. Baktılar onlar çok ilgileniyor kendi hastanelerinde özel bakıyorlar bu da ona sırnaşmaya çalışıyor. O zaman zamanında beni neden sürekli çağırdınız ondan şikayet geliyor doğru mu diye? Sürekli savunduğum iş arkadaşım hastalanmış ama zamanında ondan nefret edenler şimdi pervane olmuşlar. İnsanlar neden bu kadar menfaatçi anlamıyorum gerçekten de…eskiden olsa hiç kafama takmazdım şimdş en ufak şeyleri takıntı yapıyorum kendime.
Is yerinde boyle insanlar hep var ve olacak... Bence siz hassaslasmissiniz o yuzden bu konu da akliniza geliyor. Bu konuda bu duruma izin vermeyecek kisi arkadasiniz ya da ailesi olmali. Siz bir sey derseniz sorun olur ancak tabii ki olanlari onaylamadoginizi da belli duzeyde belli etmek gerekir ki bu size de iyi gelir. Cok gecmis olsun arkadasoniza...

Yani kizinizin kuzeni cidden problem. Izin vermeyin ya, kizinizi savunun. Annesi de simdiden belli etmis zaten demkki kizinin davranislarini pekistiriyor. Ben dogacak bebekten cok suandaki kiziniza uzuldum. Ona yaptiklarini hayal edemiyorum. Kizinizin umrunda degil mi gerckten yoksa oni o sekilde kabillenmis mi? Kabullenmek zorunda degil! Kesinlikle gelmeseler daha iyi size , hic olmasin gerginlik olmaz 😒

Alttan mi bakti size ustten mi? Benim detayli ultrasonda 29 mm olculmustu,ilk gebeligimde de 30 mm olculmus.İki hafta sonra gittigimde 40 mm olculmustu.Bol bol dinlenmistim ama demekki rahim dinlendikce kendini toparliyor.Bol bol dinlenin
3 doktor da alttan baktı. Dinleniyorum inşallah faydası olur 😊
Devlet hastanesindeki prof pesser halka alırsan onu takabiliriz dedi. Bugün ciğer geliştirici iğne için gidicem. Onu da alsam mı diye düşünüyorum. Bu grupta kullanan var mıydı acaba daha önce

Bana kayınvalidem yapıp verdi canım kayısıdan erikten. Ayvada olur yap tabi canım 😘😘
Şuan kayısı ve erik taze bulamam kuzum ama kuru kayisidan yapabilirim
Canım hastaneye götürmene gerek yok süt yapacak şeyleri evde kullan mesela doğuma 1 hafta 10 gün kala bile kullansan yeterli oluyor hastaneye geldğinde hemen baktın sütün az geliyor hemen ılık duş al orada İnan şakır şakır gelmeye başlayacak. 1,5 ay önce bşr arkadaşım doğum yaptı sütüm çok az geliyor Dedi ona da dıl al hemen ılık suda demiştim. Aldı hemen bol gelmeye başladı dedi. Sağlıkla gelsinler sütü getiririz canım bir şekilde :)))
Duş aklımda olsun canım sıcak iyi geliyor demek ki
Kompostoyu Senin hastane verir mi bilmem ama bizim burda veriyor canim. Ama 1 gun kalacaksin zaten ev de hazir olsun ertesi gun gidince icersin. Dere otu da cok sut yapiyor onu da dolapinda bulundur.
Sanmıyorum canım verse de içmem muhtemelen içinde ne olduğunu bilmediğim için.
Bana hastaneye kuru kayısıdan hoşaf yapmışlardı ama yengem yaptı nasıl yaptı bilmiyorum sadece gün kurusu ve normal kuru kayısı karışık normal komposto yapar gibi kaynattım sonra kayısı tanelerini makinadan çektim dedi böyle koyu bir içecek gibiydi ama inanılmaz sutum geldi içer içmez 😊 ama kendim yapmadım şimdi yine soylicem doğumdan önce içmeye başlarım ama gelsin bana beraber yapalım bende öğreneyim çok ise yarıyor çünkü 👍👍🌸🌸
Tarifin alırsan mutlaka paylaş canım biz de yapalım 🙏
Canım arkadaşım doğum yapalı 2 hafta oldu öncesinde Diyetisyene gitti süt arttırıcı neler yapayım diye; bol yeşillik 3 litre su humana emziren anne çayı ve dut kurusu çayı önermiş bilgin olsun.
Dut kurusunu görmüştüm kuzum o da aklımda 💞
Evet canim ben yaptik dogdu. Ama kayisidan yapmalisin. Organik leziz tatli kayisiyi sekersiz yapmalisin. Ben bir kavonoz hastaneye goturmustum. Hepsini yemistim ordan. Sutu artiriyor. Normal dogumdan sonra tuvalete cikmak cok zor bi şey, onu da kolaylastiriyor. Gene yapacagim Ben de. Bir de bulgur corbasi. Ilk 3 gun baharatsiz az salca Ile az turlu olmali ...
Şuan taze bulamam anca gün kurusu ile yapabilirim canım nasıl yapmıştın tarif yazsana ☺️

Şuan kayısı ve erik taze bulamam kuzum ama kuru kayisidan yapabilirim

Duş aklımda olsun canım sıcak iyi geliyor demek ki

Sanmıyorum canım verse de içmem muhtemelen içinde ne olduğunu bilmediğim için.

Tarifin alırsan mutlaka paylaş canım biz de yapalım 🙏

Dut kurusunu görmüştüm kuzum o da aklımda 💞

Şuan taze bulamam anca gün kurusu ile yapabilirim canım nasıl yapmıştın tarif yazsana ☺️
Dene canım baktın sütün az geliyor hemen ılık suda duş al. Zaten izin veriyorlar hastanede ben gece uyudum sabah kalktım kahvaltı getirdiler ondan sonra duş aldım canım. 2günü. Ama anesteziden midir neden bilmem ama saçlarım hep keçe gibi olmuştu. Birgün öncesi akşamından bir de dön çektirmiştim. Kardeşimin de öyle oldu. Burda daha önceden sezaryen yapan arkadaşlara söylüyorum onalrında oldu mu bilmiyorum. Saçlarımı ne yaptırsam onu düşünüyorum. Fotoğraflarda iğrenç çıkmak istemiyorum. Yolunmuş tavuk gibi 😆

Senin görümcen de sorunlu bence. Çocuk böyleyse biraz da ailesi yüzünden. Ne saçma bunu sana söylemesi bile. O zaman bütün sülale onun kızına ilgi alaka göstersin,kimse doğurmasın ona göre hareket etsin. Kızını bu kadar düşünüyorsa acilen bi psikologa baslatsin kendileri de başlasın bence. Hiç normal değiller ailecek.

İş olayında da bahsettigin tarzda o kadar çok insan var ki bana şaşırtıcı gelmiyor artık. Ama zaten herkes her şeyin farkında değil mi ? Bi de ilahi bir adalet sistemi var ben hep ona güvenirim. Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.

Dene canım baktın sütün az geliyor hemen ılık suda duş al. Zaten izin veriyorlar hastanede ben gece uyudum sabah kalktım kahvaltı getirdiler ondan sonra duş aldım canım. 2günü. Ama anesteziden midir neden bilmem ama saçlarım hep keçe gibi olmuştu. Birgün öncesi akşamından bir de dön çektirmiştim. Kardeşimin de öyle oldu. Burda daha önceden sezaryen yapan arkadaşlara söylüyorum onalrında oldu mu bilmiyorum. Saçlarımı ne yaptırsam onu düşünüyorum. Fotoğraflarda iğrenç çıkmak istemiyorum. Yolunmuş tavuk gibi 😆
Sprey falan mı sıktılar kuaförde acaba bi de terlediysen iyice kecelesmistir. Yanına düzleştirici ile saç bakım yağı al foto çekilmeden önce kardeşin halleder üstünden geçer

Is yerinde boyle insanlar hep var ve olacak... Bence siz hassaslasmissiniz o yuzden bu konu da akliniza geliyor. Bu konuda bu duruma izin vermeyecek kisi arkadasiniz ya da ailesi olmali. Siz bir sey derseniz sorun olur ancak tabii ki olanlari onaylamadoginizi da belli duzeyde belli etmek gerekir ki bu size de iyi gelir. Cok gecmis olsun arkadasoniza...

Yani kizinizin kuzeni cidden problem. Izin vermeyin ya, kizinizi savunun. Annesi de simdiden belli etmis zaten demkki kizinin davranislarini pekistiriyor. Ben dogacak bebekten cok suandaki kiziniza uzuldum. Ona yaptiklarini hayal edemiyorum. Kizinizin umrunda degil mi gerckten yoksa oni o sekilde kabillenmis mi? Kabullenmek zorunda degil! Kesinlikle gelmeseler daha iyi size , hic olmasin gerginlik olmaz 😒
Canım arkadaşım şuan yaşamla mücadele ediyor durumu çok kritik. O yüzden umursamıyorum kim gelmiş gitmiş. Sadece iyileşmeye odaklanıyor. Rabbim inşallah yüzüne güzel.

Kızımın kuzenine gelince de kızım zaten huyunu sevmiyor. Mesela babannem beni daha çok seviyor diyormuş. Umurunda değil asla kıskanmaz da öyle huyları da yok çünkü. Annesi babası çok şımartıyor zaten. Birisi hakkında saygısızca konuştuklarında gülüyorlar. Sürekli aile içinde de didişiyorlae. Çocuğun her şeyi özel evde o ne derse ne isterse onu yapıyorlar. Gelmesinler diyemiyorum. Annesi buraya geldğinde geliyorlar mutlaka. Geldği zamanda kadına hesap soruyor küçücük aklıyla. Buraya be zaman geldin niye kakıyorsun bize gel annem de senin çocuğun. Annem de hasta ona da bak. Bir de ağlama krizlerine giriyor kadınla küsüyor trip atıyor. Hayır normalde de kadın bana gelse kıyameti koparıyordu. İlla onlara gidecek bize gelmeyecek. Şimdi de bahane bulmuşlar bebek doğacak ilgi bebekte olacak diye hırçınlaştı kıskanmaya başladı. Bebeğe bişey alamadım izin vermiyor. Notları düştü. Hayır kıskanması gereken benim kızım ona ne oluyor. Kızımla görüşmesine istemiyorum. Eşim bile yeğeni oldupu halde fazla görüşmesinler diyor.Aralarında uçurum var o ne kadar hırçın ağlar kıskanç olduysa benim kız da o kadar sessiz sakin uysal. Vallahi artık yoruldum onun kıskançlıklarından sürekli bunu bize yansıtmalarından da yoruldum. Eşime de söyledim. Buraya zaten normalde çok gelmiyorlar kv geldğinde hemen geliyorlar. Beni de ilgilendirmiyor ileride kendileri çekecekler umurumda da olmaz bu saatten sonra.

Kızlar selam, gece uykuları artık bende de yok dön sağa dön sola🥺 ve sol tarafıma yattığımda kalçam uzun süre yatmış ağrısı olur ya öyle ağrıyo kalkıp bi süre hareket edince geçiyo var mı sizde de böyle bi durum?
Ben uyuyorum ama dönerken uyanıyorum tabi benim de çatı ağrım,sırt ağrım, bel ağrım oluyor. Bacak arama yastık koyuyorum o bana iyi geliyor belimi ve çatı ağrısını rahatlatıyor. Sırtımın da tam altını yastık ile destekliyorum çok iyi oluyorm hatta sağ-sol yatmaktan sıkılınca sırtımı yastığa verip hafif eğimli yatıyorum o da baya iyi geliyor bana kendimce böyle yöntemler buldum canım. Sen de kalça altından bi yastikla destekleyebilirsin pozisyonunu

Ben ilkinde gebe oldugumu unutuyordum. Hic zorluk agri vs yasamadim. Ama bu gebelikte yasiyorum. Dun bel agrisindan ilk defa uyuyamadim. Esim yastaklarla sardi beni, kendini siper etti ona dayandim o sekilde biraz uyudum...

Cok yurumek de ayri agri yapiyor. Bugun kosturdum resmen dokuluyorum. Bir de PC tasidim, sirt cantasi fakan... Baya yoruldum. Kalsiyum ve magnezyuma ragmen genital agrim da var bugun🤷🏻‍♀️ aman oglum iceride kalsin saglikla gelsin de sikayetci degilim, sukur... Sadece hepimize var bu agrilar demek icin yazdim...
Evet olacak sanırım , annem hep erkek bebeklerde bel agrısı cok olur dıyor ne kadar dogru tartısılır tabi ama gercekten bel agrısı özellikle masabası oturdugum için cok oluyor az kaldı inşallah hayırlısıyla tamamlayalım sürecimizi 🙏

Senin görümcen de sorunlu bence. Çocuk böyleyse biraz da ailesi yüzünden. Ne saçma bunu sana söylemesi bile. O zaman bütün sülale onun kızına ilgi alaka göstersin,kimse doğurmasın ona göre hareket etsin. Kızını bu kadar düşünüyorsa acilen bi psikologa baslatsin kendileri de başlasın bence. Hiç normal değiller ailecek.

İş olayında da bahsettigin tarzda o kadar çok insan var ki bana şaşırtıcı gelmiyor artık. Ama zaten herkes her şeyin farkında değil mi ? Bi de ilahi bir adalet sistemi var ben hep ona güvenirim. Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.
Evet ben de onu diyorum gelip bana söyleme benim 3 tane daha kendi kardeşlerimden yeğenlerim ver bebi gördükleri yerde karnımı okşuyorlar öpüyorlar. Bunun yanında kv ile görümcem bebek konusunu açmak bile istemiyor. Bir kere görümcem ona oto koltuğunu ben alırım demişti o da hemen annesine bağırmıştı. Bana bişi alma elalemin çocuğuna al demişti. Tamam kızım sana da alırım en önce sana alırım dedi bu sefer. Zaten onu şımartan annesi ve babası. Kıskanç olduğunu biliyorum zatne yıllarca huyu böyle. Neden gelip kv ye ve bana söylüyorsun kadına sinyal veriyor aklı sıra. Hani onu severseniz bizimki bunalıma girer diye.

X