• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar sizlerin belirtileri okudukça endişeleniyorum bende ne ağrı ne bulantı ne de akıntı var sadece göğüs ağrısı bu kadar 5+2 de keseyi görmüştük ama bir sonraki kontrol 7+2 de ben bugün başka doktora randevu aldım o zamana 6+3 olacam kalp atışı duyulur mu acaba

Kızlaar merhaba 🥰 ben geçen hafta ilk kontrolüme gittim doktor 5+5 dedi keseyi ve bebişi karından usg ile gördü çok şükür ama kalp atışını duymak için erken çok minik dedi. Yarın tekrar kontrole gidicem yarın 6+5 oluyor duyulur mu kalp atışı sizce 🙈
Merhaba ben bugün kalp atışını duydum ve doktor 6+5 olduğunu söyledi. Bence duyarsınız siz de.

Kızlar kasık ağrısı bazen çok fena oluyor korkuyorum. Var mı benim gibi olan? :KK43:
benim de bazen çok şiddetli oluyor. bi kere hapşurdum yumurtalığım patlayacak sandım öyle keskindi (pkoluyum) . ama hem bhcg artışım hem ultrasonum iyi çıktı. doktor rahme yerleşmiş dedi. ( ben en çok dış gebelikten korkuyordum)
doktor kuzenim var o da gebe. ona sordum onda da oluyormuş. o yüzden ben artık takılmamaya çalışıyorum. tabii hareketlerime de dikkat ediyorum.

Benimde 7+2 aynıyız seninle bugün bende de batma oldu sol tarafta ve beraberinde akıntı ben de tedirgin oldum ama kanama yok normal ağrılar herhalde büyüyor bebek o yüzdendir sıkma canını yat dinlen bulantı bende de oluyor ama fazla değil
Çok şükür kanamam yok akıntım var benim inanılmaz bulantılarım var ne yersem midem bulanıyor koku hassasiyeti oluştu. Her şeyden tiksiniyorum. Midem sürekli bulanıyor ilaçlarımı zor içiyorum kusmuyorum ama zorluyorum kendimi çıkartmamak için. Sürekli uyku hali anneme geldim o bana bakıyor yoksa ayakta da uzun süre kalamıyorum midem bulanıyor başım ağrıyor ilk 3 ay mı böyle geçecek bilmiyorum canım senin bulantılarım ne durumda

Prilam ı sorduysanız ben üç gündğr kullanıyorum 2 gece1 sabah. Anca kesiyor ben cok kotu geciriyorum
Bende senin gibiyim canım hasta gibiyim bulantılar yüzünden midem fokur fokur bir yandan da çok acıkıyorum midemin bulantısına rağmen yiyorum ama 1 saat sonra tekrar acıkıyorum ama bulantılarım yüzünden başım tuttu hep. Prilam kullanıyorum sabah akşam bşr de dramamin alıyorum sabah akşam anca bu kadar duruyor sadece kusmamak işin tutabiliyorum kendimi gece gündüz bulantı yaşıyorum ara arada değil sürekli seninde mi böyle

Kızlar sizlerin belirtileri okudukça endişeleniyorum bende ne ağrı ne bulantı ne de akıntı var sadece göğüs ağrısı bu kadar 5+2 de keseyi görmüştük ama bir sonraki kontrol 7+2 de ben bugün başka doktora randevu aldım o zamana 6+3 olacam kalp atışı duyulur mu acaba
Duyulur kalp atışın canım merak etme. Bence şanslısın bazı insanlar hiç belirti yaşamasan sağlıkla doğuruyorlar. Benim en yakın arkadaşım da sadece son 3 ayında kötü oldu bulantıları galan çok fazlaydı benim ilk aylarında yaşadığımı o son 3 ayında yaşadı. Değişiyor bulantılar belirtiler kişiden kişiye.

Kızlar ben 7+2 oldum mide bulantılarım baş ağrısı dönmesi kasıklarda ara ara hafif ağrı. Ama mide bulantıları beni mahvediyor yine de danaymaya çalışıyorum. Akıntım çok fazla oldu 2 gündür bugün afedersiniz ama çamaşırımdan pijamama geçmişti öyle ıslandı ben kanamam başladı sandım çok güzel panikledim lavaboya gittim hemen akıntıymış çok şükür. Normal mi böyle su gibi akması beyazımsı bazen birazda şeffaf. Sizde de oluyor mu özellikle benimle aynı haftalarda olan arkadaşlarım
Canım ben de 7+1 im bugün aynı şekilde akıntım çok fazla iç çamaşırımı ıslatır derecede ben onu da önemsemiyorum da şu bulantı ve halsizlik beni bitiriyor resmen hastamıyım,hamilemiyim anlayamadım daha diyorum tadını çıkaramıyorum bir türlü bakalım ne zaman rahatlıycaz .

Canım ben de 7+1 im bugün aynı şekilde akıntım çok fazla iç çamaşırımı ıslatır derecede ben onu da önemsemiyorum da şu bulantı ve halsizlik beni bitiriyor resmen hastamıyım,hamilemiyim anlayamadım daha diyorum tadını çıkaramıyorum bir türlü bakalım ne zaman rahatlıycaz .
Kesinlikle öyleyim hiç bişeyi takmıyorım bulantılardan yataklara düşen hastalar gibiyim canım me yapsam fayda etmiyor kendimi zorluyorum kusmamak için gece gündüz devam ediyor millette sabahları oluyormuş bulantılar bende her dakika

Kesinlikle öyleyim hiç bişeyi takmıyorım bulantılardan yataklara düşen hastalar gibiyim canım me yapsam fayda etmiyor kendimi zorluyorum kusmamak için gece gündüz devam ediyor millette sabahları oluyormuş bulantılar bende her dakika
Bende de ilk başlarda sabahlarıydı her geçen gün dozunu arttırarak ilerledi şimdi bir tek uyurken rahatım her an her dakika aklım orda resmen iş,yemek yapamaz hale geldim hiç bir şey görmüyor gözüm 7 yaşında oğlum var bir gün bile böyle bişey yaşamadım onda Allah yardımcımız olsun gerçekten.

Bugün randevum vardı kalp atışı için. Gittik gördük çok şükür. Doktorum istersen dinlerim ama bebek küçük zarar görmesin dedi. Zaten gorunuyo dedi çok güzeldi 🌸 Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insAllah ❤️ birsey kafama takıldı doktora sormayı unutmuşum normalde benim 6+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı normal mi 0.43 cm ( yani 4.3 mm ) mis miniğim

Bende senin gibiyim canım hasta gibiyim bulantılar yüzünden midem fokur fokur bir yandan da çok acıkıyorum midemin bulantısına rağmen yiyorum ama 1 saat sonra tekrar acıkıyorum ama bulantılarım yüzünden başım tuttu hep. Prilam kullanıyorum sabah akşam bşr de dramamin alıyorum sabah akşam anca bu kadar duruyor sadece kusmamak işin tutabiliyorum kendimi gece gündüz bulantı yaşıyorum ara arada değil sürekli seninde mi böyle
Evet öyleydi yemek yemeyi unutmuştum ilaçtan sonra sadece kabızlık halsizlik var bulsntı da bazen için için geliyor gidiyor

benim de bazen çok şiddetli oluyor. bi kere hapşurdum yumurtalığım patlayacak sandım öyle keskindi (pkoluyum) . ama hem bhcg artışım hem ultrasonum iyi çıktı. doktor rahme yerleşmiş dedi. ( ben en çok dış gebelikten korkuyordum)
doktor kuzenim var o da gebe. ona sordum onda da oluyormuş. o yüzden ben artık takılmamaya çalışıyorum. tabii hareketlerime de dikkat ediyorum.
İçim rahatladı çok teşekkür ederim ❤️ Ben 5 gün önce beta baktırdım 840tı bidaha baktırmadım

Kaç haftalık hamilesiniz?

Bugün randevum vardı kalp atışı için. Gittik gördük çok şükür. Doktorum istersen dinlerim ama bebek küçük zarar görmesin dedi. Zaten gorunuyo dedi çok güzeldi 🌸 Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insAllah ❤️ birsey kafama takıldı doktora sormayı unutmuşum normalde benim 6+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı normal mi 0.43 cm ( yani 4.3 mm ) mis miniğim
Ayy maşallah bugün ben de gördüm kalp atışını canım Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı da nasıp etsin. Benim 5+6 siz buyuksunuz 🤗🐣🧿 0.41 cm de boyu yerim onları maşallah kuzulara

Back