• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bugün randevum vardı kalp atışı için. Gittik gördük çok şükür. Doktorum istersen dinlerim ama bebek küçük zarar görmesin dedi. Zaten gorunuyo dedi çok güzeldi 🌸 Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insAllah ❤️ birsey kafama takıldı doktora sormayı unutmuşum normalde benim 6+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı normal mi 0.43 cm ( yani 4.3 mm ) mis miniğim
Canım 3-5 gün fark olabiliyor. 1 haftaya kadar normal demisti bana doktorum. 1 haftadan sonrasına biraz daha dikkatli takıp ediyorlar. 🌺

Bende de ilk başlarda sabahlarıydı her geçen gün dozunu arttırarak ilerledi şimdi bir tek uyurken rahatım her an her dakika aklım orda resmen iş,yemek yapamaz hale geldim hiç bir şey görmüyor gözüm 7 yaşında oğlum var bir gün bile böyle bişey yaşamadım onda Allah yardımcımız olsun gerçekten.
Evet cnm beni sadece uyurken rahatım uyanır uyanmaz başlıyor tekrar yatana kadar kızım 11 yaşında onda da bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hamileliğin keyfini bile çıkartamıyoruz şuan inşallah geçecekte rahat edeceğiz cnm

Allah korusun düşük olsa kanama ağrı olurdu değil mi daha önce yaşadım dusuk kanamam oldu iğne vurulunca kanama bitti ama ağrım geçmedi sonunda düşük yapmıştım ve onda çok fazla belirtim vardı şimdi böyle olunca sağlıklı mi hala orda mi diyorum canm
Canım ben düşük yaptığımda pek fazla belirtilerim yoktu mesela en sonuncusunda mide bulantım bir günde tamamen kesildi öyle anladım doktora gittik lekelenmem başladı sonra. Yani seni arıyorum bulantın yok zaten anladın mı benim çok fazla vardı birden kesildi bir günde. En başından belirtilerin olmaması düşük olacak anlamına gelmiyor çünkü çok insan biliyorum hiç belirtisiz doğum yaptıklarını kendimde şahit oldum canım. O yğzeen stres yapma bitanem inşalalh rabbim bize bağışlayacak evlatlarımızı

Canım ben düşük yaptığımda pek fazla belirtilerim yoktu mesela en sonuncusunda mide bulantım bir günde tamamen kesildi öyle anladım doktora gittik lekelenmem başladı sonra. Yani seni arıyorum bulantın yok zaten anladın mı benim çok fazla vardı birden kesildi bir günde. En başından belirtilerin olmaması düşük olacak anlamına gelmiyor çünkü çok insan biliyorum hiç belirtisiz doğum yaptıklarını kendimde şahit oldum canım. O yğzeen stres yapma bitanem inşalalh rabbim bize bağışlayacak evlatlarımızı
Allah razı olsun canım içime su serptin daha önceki yaşadıklarımızı bir daha yaşatmasın Rabbim sağlıklı evlatlarımız olur inşallah 😌♥️

Evet yatınca iyi geliyor. Embriyoyu gördün mü ? Pazar gitmiştim kese oluşmaya başlamıştı haftaya gel demişti ben yarın yine bi kontrole gidiyorum bakalım
Yok canım görmedim. Daha doktora gitmedim ama doktorum değerimden dolayı gebelik var dedi. 6 ağustosa randevum var o zaman kalp atışını da duyarım bekleyebilirsem :) sabırsızım ama

Aramiza yeni katılan sevgili Mart anneleri 🥰
İlk sayfada listemiz mevcut belki dikkatinizi çekmiştir. Yaşınızı, son adet tarihi başlangıcı, şehir, kaçıncı çocuk ve başlangıç kilo bilgilerimizi tek tabloda topluyoruz. Sizde bilgilerinizi paylaşırsanız listemizi tamamlayalım.😊
@olmadibe @Kalpim @minok @Sitaremay @Blue21 @Flykd @wish2401 @nivenn @altnkz @Rabbi Hebli Mines Salihin F fatmameltem @kadinca1234 @ozguss @MaviFlorra @askk3 @biyomelina @khilall214
Hosgeldin aramiza 🌺 İlk sayfada listemiz var, bilgilerini paylasirmisin seni de ekleyelim 🙂
Hoşbulduk 🌺 Yaş 31, sat 20 Haziran, İzmir, ilk bebek, 60 kg ☺️

İlk sayfada listemiz mevcut belki dikkatinizi çekmiştir. Yaşınızı, son adet tarihi başlangıcı, şehir, kaçıncı çocuk ve başlangıç kilo bilgilerimizi tek tabloda topluyoruz. Sizde bilgilerinizi paylaşırsanız listemizi tamamlayalım.😊
@olmadibe @Kalpim @minok @Sitaremay @Blue21 @Flykd @wish2401 @nivenn @altnkz @Rabbi Hebli Mines Salihin F fatmameltem @kadinca1234 @ozguss @MaviFlorra @askk3 @biyomelina @khilall214

Yaş 34 sat 11.06. 2022 şehir İstanbul 58 kilo ilk bebek hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi 🙏💗

İştahı kapanan var mı ben 1 haftada 2 kilo aldım doğuma kadar 30 kilo almam inşallah yedikçe yiyesi geliyor:/ ve sürekli uykum var demirim düşük çıktı o da yapıyor ama sanırım ilk zamanlar Demir hapı kullanılmıyor :/
bende de iştah açılması oldu öğlen ağzıma iki bi şey atsam taa akşama kadar tutardı beni şimdi mümkün değil. psikolojik mi diyorum gerçekten reel bir dürtü hissediyorum midemden. uyku da aynı. hemen bi mayışıp gözlerim kayıyor.

demir hapı neden kullanılmıyor işl dönemlerde ? özellikle yasak gibi bi konu mu var ?

Arkadaşımın doktor Demir mg vs alma 3 aylık dönemden sonra alacaksın demiş ama eksiklik yok da o yüzden mi alma dedi bilmiyorum yarın doktoruma soracağım bunu bende eksik çünkü işte evse sürekli yiyorum ve uyuyorum. Şekerli şeyler istiyorum

Canım ben ilk bebekten tecrubeliyim sürece 🤣😂 o yüzden sanırım bu kadar rahatım yani. Baksana herkes idrar testinden sonra 2 gün arayla kan testi yapıp değer yükseldi mi diye kontrol etti ben hicccc.... idrar testi yaptım pozitif gittim 1kez kan testi yaptım o kadar sonra doktora gittim keseyi gördü, haftaya gel dedi kalp atımı için gelemem yazlikta olucam dedim 🤣🤣😂 ay sonunda donucem o zaman uğrarım dedim. Ben mi biraz rahatım anlayamadım...
Canım bende aynısını yaptım test yaptım pozitifi gördükten sonra 1 kere kan testi bugün de kalp atışı için gittim 1 ay sonrasında kontrole gitcem inşallah

bende de iştah açılması oldu öğlen ağzıma iki bi şey atsam taa akşama kadar tutardı beni şimdi mümkün değil. psikolojik mi diyorum gerçekten reel bir dürtü hissediyorum midemden. uyku da aynı. hemen bi mayışıp gözlerim kayıyor.

demir hapı neden kullanılmıyor işl dönemlerde ? özellikle yasak gibi bi konu mu var ?
Hayir canım demir hapı kullanacağımız dönem olacak, doktor verecek zaten. Yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 3-4 aylık arasında baslatiyorlar. Doğumdan sonraya kadar düzenli kullanmaya devam ediyoruz

Back