• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Duyulur kalp atışın canım merak etme. Bence şanslısın bazı insanlar hiç belirti yaşamasan sağlıkla doğuruyorlar. Benim en yakın arkadaşım da sadece son 3 ayında kötü oldu bulantıları galan çok fazlaydı benim ilk aylarında yaşadığımı o son 3 ayında yaşadı. Değişiyor bulantılar belirtiler kişiden kişiye.
Allah korusun düşük olsa kanama ağrı olurdu değil mi daha önce yaşadım dusuk kanamam oldu iğne vurulunca kanama bitti ama ağrım geçmedi sonunda düşük yapmıştım ve onda çok fazla belirtim vardı şimdi böyle olunca sağlıklı mi hala orda mi diyorum canm

benim bugün tam 5+0. dün kese görüldü bebik de görüldü çok şükür, 2 hafta sonraya da kalp atışı için gelin dedi şimdi onu bekliyorum hayırlısıyla 🌸
Canım aynıymışız benim de 5+1 :) karından mı baktı? Ben de yarın ya da perşembe gideceğim inşallah

@Leedong @Aycoregi1 kızlar Dr salak düzgün bakmadı 5 sn tuttu tek ultrasonu kalp atışı yok renkli ultrasona gir dedi Allah büyük ya gittim kimse yoktu Dr babacan biriydi gel kızım ben bakarım dedi 6+6 günlük kalp atışında duydum çok şükür bı anlık başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama çok şükür duydum sonunda😍
Oh şükür aklım çıktı kız ama zaten erkenden olabilirdi henüz bı hafta sonrada gözükebilir

Eskiler avucunu yala derler o durumda. Ama benim olmadi kocama hep buldurdum 🤣🤣 sağ olsun internet denen icattan. Ocak ayinda kiraz ve erik aşerince çözümü öyle bulmuştuk 🤣🤣 benim bir ekstrem oydu onun dışındaki asermeler genelde evde yapılabilecek olan seylerdi hepsini de yapıp yedim doğrusu. Oturup tepsi tepsi yemedim tabikide 😀 kizimin böyle şekilli bir doğum lekesi yok, sadece sol bacağında küçük beyaz bir noktası var. Orda renk pigmenti oluşmamış 🙄
mesela şey derler birinin bahçesinden izinsiz bir şey alıp yedikten sonra elini vücudunun neresine sürersen orda leke olurmuş bebeğin. Mesela

Canım aynıymışız benim de 5+1 :) karından mı baktı? Ben de yarın ya da perşembe gideceğim inşallah
hayırlı olsun🧿 benim de beklenen doğum 21 mart inşallah 🙏🏼
daha küçük diye alttan baktı ama bi sıkıntı olmadı yani. gelişmelerden haberdar et sen belki duyarsın kalp atışını ❤️

Ama neden bebeğim 🤗
Bilmiyorum napıcam doktor araştırmasına girdim ayrıca çok yeni ya bi kaç gün geçsin değerlerim artsın öyle gideyim diyorum en azından kese oluşsun inşallah🤲🏻 şimdi giderim daha bişey gözükmüyo derler ben yıkılırım çok kafama takarım kendimi biliyorum 🥺

hayırlı olsun🧿 benim de beklenen doğum 21 mart inşallah 🙏🏼
daha küçük diye alttan baktı ama bi sıkıntı olmadı yani. gelişmelerden haberdar et sen belki duyarsın kalp atışını ❤️
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bir iki gün arayla :) tabi ki haberdar ederim normalde kendi doktorum 6 Ağustos’a kadar yok randevum da 6sı. Aslında o zaman gitsem kalp atışını kesin duyarım ama dayanamayacağım sanırım:)

Sakatat ben her hamileliğimde yerim yasak olduğunu duymamıştım çiğ iyi pisirilmezsa yasak diye biliyordum
lavenderbrown lavenderbrown bildiğim kadarıyla Salam sucuk sosis Pastırma konserve gıdalar kabuklu deniz ürünleri ve dip balıkları bunlar zararlı. Sakatat bilmiyordum ben de, sanirim iyi pismis olursa bence de zararı olmaz. Bitki caylarindan adacayi ahududu melisa sinameki vs bunlar zararlı.

bildiğim kadarıyla Salam sucuk sosis Pastırma konserve gıdalar kabuklu deniz ürünleri ve dip balıkları bunlar zararlı. Sakatat bilmiyordum ben de, sanirim iyi pismis olursa bence de zararı olmaz. Bitki caylarindan adacayi ahududu melisa sinameki vs bunlar zararlı.
“sakatatta sadece ciğer seviyorsan yiyebilirsin ama günlük 100 gr geçmesin “ dedi. diğerlerine yasak dedi doğrudan.
doktora gitmeden son bir kokoreç patlatmadığım için biraz hüzünlüyüm 😅 midye kokoreç de yasak dedi çünkü 🥹

amiinn hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımıza inşallah 🧿
benim de 1 ağustos oluyor gitmem gereken tarih ama dayanabilecek miyim bilmiyorum 😂
ya aslında yurt dışında çok sık baktırmıyolar sabretsek az gitsek daha iyi de işte sabırsızlarca :))

Back