2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar sabah bimde bir kaos yaşandı 8:55te sıradaydım aralardan sıvışıp küvete dogru yaklaşmıştım ki bir teyze cıkıs kapısından girip küveti kaptı şoka girdim 😂 başka bir bime eşimi yolladım almış ordan şükür. Eşim keske çocuğu legende yıkasaydık da sabah sabah bu kaosa girmeseydik diyordu en son 😂😂😂
Ben de istedigim bir sey olunca kalmamissa eger esimi ariyorum adam Bim Bim dolasiyor😂Sabrina hayranim illa onu bulacak. Seviyorum oyle Bim e gelen seyleri almayi😂

kızlar bu arada ben doktoruma tetanoz aşısını sordum bana önceden türkiye de olamayan bir aşı önerdi tetanoz+boğmacaymış bunu yaptırmamı istedi 27. haftadan sonra artık türkiye de de varmış hamilelikte aslında istenen tetanoz+boğmacaymış ama türkiye de ya sadece tetanoz yada tetanoz+boğmaca+difteri varmış ama hamilelikte difteri yapmadıkları için sağlık ocakları sadece tetanoz yapıyormuş sizinde bilginiz olsun istedim eğer henüz yaptırmadıysanız yada doktorunuza danışmak isterseniz.
Hiç duymamıştım bunu araştıralım 🤔

Oh ne güzel haberler :dondurma: Böbrek büyümesi sorunu erkek bebeklerde oluyordu sanırım öyle okumuştum burda ama sonra geçiyormuş. İnşallah böyle güzel güzel devam eder canım sürecin. :dua:
biz cinsiyetleri böyle böyle öğreneceğiz galiba 😅😅 8 kasımda doktorumun yönlendirdiği denizli de bir perinatoloğa gideceğim bakalım hayırlısı , sır perdesi aralanacak mı 😄🧿🧿 böbrek için de anne karnında yapılacak bir şey yok dedi doktorum sadece takip edeceğiz dedi. doğumdan sonra kendiliğinden geçme ihtimali de varmış 🙏🏼

inşallah hepimiz mutlu minnoş geçiririz bu günleri 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

biz cinsiyetleri böyle böyle öğreneceğiz galiba 😅😅 8 kasımda doktorumun yönlendirdiği denizli de bir perinatoloğa gideceğim bakalım hayırlısı , sır perdesi aralanacak mı 😄🧿🧿 böbrek için de anne karnında yapılacak bir şey yok dedi doktorum sadece takip edeceğiz dedi. doğumdan sonra kendiliğinden geçme ihtimali de varmış 🙏🏼

Sizin de.mi cinsiyet belli degil. Sizin erkek diye biliyodum ben.

anladım canım bende durum farklı sayılmaz ilk 3 ay 1 kilo son 2 ayda 3,5 kilo bir anda artıverdi o_O

normal canım hamlamıştır vücudun alışkın olmadığın için stres yapma benimde uzun yürüyüşlerde ve ayakta kaldığımda ağrılarım oluyor bence normaldir çünkü vücudunun ağırlık merkezi yer değiştirdi.

canım bende sabah gittim bime anne yanı yatağı, bebek bakım çantası, müslin, hışırtılı kitap ve top aldım :halay::KK70:doğmamış çocuğuma kitap bile aldım :KK70:
Sanırım öyle oldu canım hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏💖

ben ikiz gebeyim , içeridekiler de biraz ters 😅 göstermiyor yavrucuklarım ya halay çekiyorlar ya sırt dönüyorlar 🥹🥹

doktorum da artık detaylı ultrasona bıraktı, ne o söylüyoorr ne ben soruyorum artık 😇😇
Hic tahmini yorum da yapmadi degil mi. Bana 12 haftalikken erkege benziyor demisti. 13 te baska doktor gorunmuyor dedi. Insan.ögrenip alisveris yapmak istiyor. Magazalara girince kiyafetleri ona gore.inceleyip heyecanlanmak istiyor😂

Hic tahmini yorum da yapmadi degil mi. Bana 12 haftalikken erkege benziyor demisti. 13 te baska doktor gorunmuyor dedi. Insan.ögrenip alisveris yapmak istiyor. Magazalara girince kiyafetleri ona gore.inceleyip heyecanlanmak istiyor😂
2 ayrı doktor var , ikisi de aynı şeyi söyledi ama göremedikleri için söylediler. 20. haftayı bekleyin dediler. doktorum iç organlarına kadar bakıyor görüyor ama bacak arası saklı hep 😅 bi de böbrek büyümesi iki tahmini de çürütüyor . o yüzden artık ben, eşim ve doktorum saldık bu konuyu 😁 🧿
ben hep unisex aldım , birer takım da cinsiyetlerine göre alayım kapatayım konuyu dedim işte bekliyorum 😂

2 ayrı doktor var , ikisi de aynı şeyi söyledi ama göremedikleri için söylediler. 20. haftayı bekleyin dediler. doktorum iç organlarına kadar bakıyor görüyor ama bacak arası saklı hep 😅 bi de böbrek büyümesi iki tahmini de çürütüyor . o yüzden artık ben, eşim ve doktorum saldık bu konuyu 😁 🧿
ben hep unisex aldım , birer takım da cinsiyetlerine göre alayım kapatayım konuyu dedim işte bekliyorum 😂
Böbrek büyümesi bizimkinde de var canım genelde erkek bebişlerde oluyormuş 🤭 Ama tabiki nadiren kızlarda da görülebiliyormu belli olmaz 😅 Detaylıda gösterirler inşallah 😍

Böbrek büyümesi bizimkinde de var canım genelde erkek bebişlerde oluyormuş 🤭 Ama tabiki nadiren kızlarda da görülebiliyormu belli olmaz 😅 Detaylıda gösterirler inşallah 😍
evet böbrek büyümesi var birinde ama tahminler tersi yönde 😅 o yüzden ortalık çok karışık 😂inşallah 8 kasımda detaylıya gidiyorum , bakalım benimkiler grubun kız erkek dengesine nasıl etki edecek göreceğiz 😄🧿🧿

tabii canlarının sağlığı önemli, ben artık makaraya vurdum konuyu isterse taaa çıkınca “sürpriizz anneeeee” desinler 😇😇

Evet ipuçları ile :KK70: geçiyormuş canım böbrek olayı takılma, detaylıya ne zaman gidiyorsun peki tarih verdi mi ?

anladım canım bende durum farklı sayılmaz ilk 3 ay 1 kilo son 2 ayda 3,5 kilo bir anda artıverdi o_O

normal canım hamlamıştır vücudun alışkın olmadığın için stres yapma benimde uzun yürüyüşlerde ve ayakta kaldığımda ağrılarım oluyor bence normaldir çünkü vücudunun ağırlık merkezi yer değiştirdi.

canım bende sabah gittim bime anne yanı yatağı, bebek bakım çantası, müslin, hışırtılı kitap ve top aldım :halay::KK70:doğmamış çocuğuma kitap bile aldım :KK70:
😃😃😃 bizimkinin ilk kitaplarını aldı halası diyor ki zaman kötü erkenden başlasın😂😂

Evet ipuçları ile :KK70: geçiyormuş canım böbrek olayı takılma, detaylıya ne zaman gidiyorsun peki tarih verdi mi ?
8 kasımda canım, başlasın el ayak buz kesmeleri 🐒
cenk beyi çok istemiştim ama doktorum kendi iletişimi olduğu 3 doktor önerdi. araştırdım hepsini en çok içime sineni aradım bu sabah. inşallah oradan da güzel haberler alırız 🙏🏼🙏🏼

Kızlar sabah bimde bir kaos yaşandı 8:55te sıradaydım aralardan sıvışıp küvete dogru yaklaşmıştım ki bir teyze cıkıs kapısından girip küveti kaptı şoka girdim 😂 başka bir bime eşimi yolladım almış ordan şükür. Eşim keske çocuğu legende yıkasaydık da sabah sabah bu kaosa girmeseydik diyordu en son 😂😂😂
😁 bnde kaossuz daha yeni inip aldim 3 tanede geride biraktim. Alanlara hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde yikayalim ponciklari

8 kasımda canım, başlasın el ayak buz kesmeleri 🐒
cenk beyi çok istemiştim ama doktorum kendi iletişimi olduğu 3 doktor önerdi. araştırdım hepsini en çok içime sineni aradım bu sabah. inşallah oradan da güzel haberler alırız 🙏🏼🙏🏼
Çok heyecanlı oluyor valla ne yalan söylim :KK17: olsun canım perinatolog perinatologtur, nerde senin olduğun şehirde mi doktorlar ?

evet böbrek büyümesi var birinde ama tahminler tersi yönde 😅 o yüzden ortalık çok karışık 😂inşallah 8 kasımda detaylıya gidiyorum , bakalım benimkiler grubun kız erkek dengesine nasıl etki edecek göreceğiz 😄🧿🧿

tabii canlarının sağlığı önemli, ben artık makaraya vurdum konuyu isterse taaa çıkınca “sürpriizz anneeeee” desinler 😇😇
Ay çok heyecanlıı 😅🤭 sağlıkla gelsinler inşallah 😍🧿

Kızlar merhabaaaa
Sabah kontrol vardı,doktor suyu haftana göre fazla dedi,ailede şeker geçmişi var mı dedi? Annem şeker hastası onu söyledim,diyet yap karbonhidrat ağırlıklı beslenme dedi,bi de göbeğim 20 haftaya göre biraz büyük zaten gören 7/8 aylık sanıyor,diğer yandan gebelik başlangıçtan bu yana da 8 kg filan aldım,çok fazla dedi doktor bundan sonra ayda iki kg dan fazla alma dedi.Diyetisyenle de görüşebilirsin dedi.Şimdi eve geldiğimden beri forumları okuyorum işte bebeğini kaybedenler,bebeğin iç organlarında sorun olanlar filan varmış bu tarz fazla suyun olduğu gebeliklerde.Haftaya zaten detaylı ultrasona girip midesine,yemek borusuna,dudağına filan baktıracağım özellikle zaten.Şeker yüklemesi için bir ay sonra filan yapacağız sanırım,acaba şeker dışında başka sorun olsa doktor görür müydü çünkü o arada sakatlık ya da iç organlarında sorun yok filan dedi ama :KK43: Benzer durum yaşayan birileri ya da bilgisi olan arkadaşlar var mı?

X