Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet erkek bebeklerde cok sık karsilasilan bir durummus,ablamin uc oglu var ucunde de bobrek buyumesi vardi,dogumdan sonrada iki yil takipli kalmislardir sukur bir sorun olmamisti.Oh ne güzel haberler Böbrek büyümesi sorunu erkek bebeklerde oluyordu sanırım öyle okumuştum burda ama sonra geçiyormuş. İnşallah böyle güzel güzel devam eder canım sürecin.
hayırlısı olsun saglıkla gelsin de burçlara takılma :) kova yı yanlıs tanıyorsun soyliyim kova ozgurlugune cok düşkün, başına buyruk bir burç. koç lar da birazcık inatcı oluyor senin bu durumda büyük ihtimal 20 mart sonrası olur gibi duruyor.Gunaydinlar
Benimki 20 subat oncesi olmaz Bence 28 Martta dogum gorunuyor. Kizim miladini gecerek dogdu. Oglum da 40 haftasini doldursun koc olsun esim kova... Kova olsa daha iyi tabii ... Evine, isine ailesine bagli biri olur
Not: Ben burclara inanmiyorum ama balik olsun da istemiyorum
aynen yükselen hatta ay burcu bile etkili. evlat olunca insan her türlü seviyor :)Kova balık aslında çok farketmiyor ikisi de çok konuşuyor Balık sadece daha merhametli oluyor kovalar biraz daha egoist balıklara göre Tabi yükseleni osu busu her şeyi önemli
Insallah gonlunuze gore olsun burclari hic bilmem Ben esimi tarif etmistimhayırlısı olsun saglıkla gelsin de burçlara takılma :) kova yı yanlıs tanıyorsun soyliyim kova ozgurlugune cok düşkün, başına buyruk bir burç. koç lar da birazcık inatcı oluyor senin bu durumda büyük ihtimal 20 mart sonrası olur gibi duruyor.
benim oğlum mart, bu oğluş da mart olacak görünüyor cok erken gelmezse. en yakın arkadaslarımdan biri balık, çok neşe dolu, ailesine düşkün, yardımsever bir kız. oğlum da yasına göre anlayışlı ve cok duygusal bir cocuk, oyuzden ben sevdim balık ı :)
hepimizin gönlüne göre olsunInsallah gonlunuze gore olsun burclari hic bilmem Ben esimi tarif etmistim
benim oğlum balık, bu oğluş da balık olacak görünüyor cok erken gelmezse. en yakın arkadaslarımdan biri balık, çok neşe dolu, ailesine düşkün, yardımsever bir kız. oğlum da yasına göre anlayışlı ve cok duygusal bir cocuk, oyuzden ben sevdim balık ı :)
Benim de kız kardeşim balık bir balık büyüttüm ikinciye idmanlıyım Balıklar bence en masum insanlardan. Çok merhametli, vicdan sahibi oluyorlar. Zararları kendilerine çok ince düşünmekten kendilerini yiyip bitiriyorlar :) Kardeşime en çok kızdığım konu bu mesela kuracağı bir cümleyi bile 10 kere düşünür karşımdakini üzer miyim diye. Kardeşim şimdi bak gör bana kızıyordun kızın da balık olacak bana benzeyecek oh diyoraynen yükselen hatta ay burcu bile etkili. evlat olunca insan her türlü seviyor :)
Ya ne güzel :) kesinlikle çok empati kuran karakterler oluyorlar. dünyanın tüm yükünü sırtlarlar o kadar duyarlıdırlar.Benim de kız kardeşim balık bir balık büyüttüm ikinciye idmanlıyım Balıklar bence en masum insanlardan. Çok merhametli, vicdan sahibi oluyorlar. Zararları kendilerine çok ince düşünmekten kendilerini yiyip bitiriyorlar :) Kardeşime en çok kızdığım konu bu mesela kuracağı bir cümleyi bile 10 kere düşünür karşımdakini üzer miyim diye. Kardeşim şimdi bak gör bana kızıyordun kızın da balık olacak bana benzeyecek oh diyor
Günaydın kızlaar
Çok güzel bir gün olsunn herkes güzel haberler alsın versin
Benim gece uyanmalarım yok ama sabaha karşı 5-6 arası bir kere su içmek ve tuvalete gitmek için uyanıyorum her gün
Eşimi de sabah işe giderken bime yolladım teyzeleri geçip bir panter edasıyla katlanır küveti aldım diyor inşallah iyi cıkar yoksa e bebekte 600 tl Sizler ne yaptınız var mı bir şeyler alan?
Ahahha günün kahramanları ben akşam bi uğrarım bakim ne kalmış sırf meraktanKızlar sabah bimde bir kaos yaşandı 8:55te sıradaydım aralardan sıvışıp küvete dogru yaklaşmıştım ki bir teyze cıkıs kapısından girip küveti kaptı şoka girdim başka bir bime eşimi yolladım almış ordan şükür. Eşim keske çocuğu legende yıkasaydık da sabah sabah bu kaosa girmeseydik diyordu en son
anladım canım bende durum farklı sayılmaz ilk 3 ay 1 kilo son 2 ayda 3,5 kilo bir anda artıverdi1 ayda 5 kilo aslında bu aya kadar çok iyi gelmiştim kilo olarak. Bi anda çok kilo aldım sanırım doktorun da bu hoşuna gitmedi. Yani kilo almam değil de çok hızlı kilo almam sıkıntı oldu. Biraz dikkat etmem gerekecek canım
normal canım hamlamıştır vücudun alışkın olmadığın için stres yapma benimde uzun yürüyüşlerde ve ayakta kaldığımda ağrılarım oluyor bence normaldir çünkü vücudunun ağırlık merkezi yer değiştirdi.Kızlar bugun ve dün işten hastaneye git gel günlük 6000 adım atmısım normalde kanama yasadıgım için max 1500 adım atan biriydim son 40 gündür , yoruldum bayagı bacaklarım kasıklarım agrıdı normal mi bu , yürüyen yorulan anneler sizdede oluyor mu yürüyüp yorulunca ??
canım bende sabah gittim bime anne yanı yatağı, bebek bakım çantası, müslin, hışırtılı kitap ve top aldım doğmamış çocuğuma kitap bile aldımGünaydın kızlaar
Çok güzel bir gün olsunn herkes güzel haberler alsın versin
Benim gece uyanmalarım yok ama sabaha karşı 5-6 arası bir kere su içmek ve tuvalete gitmek için uyanıyorum her gün
Eşimi de sabah işe giderken bime yolladım teyzeleri geçip bir panter edasıyla katlanır küveti aldım diyor inşallah iyi cıkar yoksa e bebekte 600 tl Sizler ne yaptınız var mı bir şeyler alan?
Evet Ben çok duygularını gösterebilen bi insan değilimdir mesela ve hep özenmişimdir öyle insanlara. Sevgisini, üzüntüsünü, sevincini açık açık yaşamak çok güzel bence. Çocuklarımız bu yönden şanslı olacaklarYa ne güzel :) kesinlikle çok empati kuran karakterler oluyorlar. dünyanın tüm yükünü sırtlarlar o kadar duyarlıdırlar.
en azından alışkınsın dediğin gibi çok zorlanmazsın :) ben de erkeğin bu kadar duygusal olduğunu pek görmedim ilerisi açısından oğlum için biraz üzülüyorum ama belki yükseleni filan dengeler diyorum. artık büyüdükçe ona göre yönlendireceğiz biraz minikleri ama tabiatını da kabullenmek lazım :)