- 1 Nisan 2022
- 13.031
- 15.721
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
- #2.361
Ayyy bende hep portakal istiyorumBende hamileliklerim de hep corbaciydim balik istiyor bunda hep canim bi de portakal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bende hep portakal istiyorumBende hamileliklerim de hep corbaciydim balik istiyor bunda hep canim bi de portakal
Aynen canım en önemlisi sağlıklı olması kiz erkek farketmiyor mesela benim için çok farketmiyor Allah a şükür hem kizim hemde oglum var 3. Sağlıklı gelsin yeter ama işte herkes genelde olmayanı ister ya da içinden hep geçiyordur ister istemez ondan rabbim herkesin kucağına sağlıkla versin gönlündekini de versin insallahBu takvimlere asla inanmıyorum ilk bebeğime hamile kaldığımda takvimlere katılmak istedim sonra kalbi durunca asla dedim birde böyle bir şey yapmıcam kendimi çok suçladım hep kıza hamileyim dedim sonra kürtaj olunca dedim belkide bebek erkekti küstü bendenondan sadece rüya görünce cinsiyet aklıma geliyor yoksa gerçekten dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
İlk öğrendiğimde erkek hissi vardı baya bi devam etti. Ve üzerine rüya gördüm erkek bebek. Ama şu son 1 haftadır kız hissediyorum gibi ama eminde değilim, kız olucak diye kız şeyleri almaya başladım Eşimde ben erkek hissediyorum diyo. Ne hissedeceğimi anlayamadım İçten içe kız istiyorum ama önemli olan sağlıklı olması. Dört gözle beklemekteyimKızlar rüyanızda bebeğinizin erkek ve ya kız olduğunu gören varmı ben gördümilkte gördüm gerçek oldu hatta doktor cinsiyetini söylerken ne hiss ediyorsun bana dedi ben dedim rüyamda erkek gördüm ondan erkek diyorum öylede oldu
Sebze yersin canim baklagillerle bi şekilde alirsin alacağını skma canını bende de ilk oldu tavuk fln 2 gebeligimde de kakao ve çikolata ağır gelirdi bu degisikNe olucak bu halimiz ya ben tavuk balık et asla istemiyorum hiç iyi beslenmiyorum
Bende öyle, et ve tavuk, salça, sebze neredeyse herşeyden tiksiniyorum. Ekmek ve meyve yiyorum buaralar (garip olan zayıflamıyorumda kilom aynı)Ne olucak bu halimiz ya ben tavuk balık et asla istemiyorum hiç iyi beslenmiyorum
Bana göre kızın varsa bir kız daha olmalı annemin kız kardeşi yok hep ağzından bunu duydum keşki olsaydı ama erkek bunu söylemiyor genelde.Biz iki kız kardeşiz hiçbir zaman demedik erkekte olsaydı keşki çünkü ikimiz bir birimize yeterizAynen canım en önemlisi sağlıklı olması kiz erkek farketmiyor mesela benim için çok farketmiyor Allah a şükür hem kizim hemde oglum var 3. Sağlıklı gelsin yeter ama işte herkes genelde olmayanı ister ya da içinden hep geçiyordur ister istemez ondan rabbim herkesin kucağına sağlıkla versin gönlündekini de versin insallah
Ayy bende öyle, her gün portakal yiyorum (azönce yedim daha) Cinsiyeti ne olucak acabaaAyyy bende hep portakal istiyorum
Benim ilk gebeliğimde son ayıma kadar kasık ağrısı yaşadım ondan bundada bekliyorumKızlar benim kasık ağrılarım hiç geçmiyor kasıklarımda bi sızı bi hafif ağrı hep var profestan verdi mi size doktorunuz lazım mı acaba çok korkuyorum ben acilde çalışıyorum 24 saatlik nöbetler üstüne misafirim falan geldi hamileliği öğrendiğimden beri hiç dinlenemedim
Ben sana erkek diyorum olucakİlk öğrendiğimde erkek hissi vardı baya bi devam etti. Ve üzerine rüya gördüm erkek bebek. Ama şu son 1 haftadır kız hissediyorum gibi ama eminde değilim, kız olucak diye kız şeyleri almaya başladım Eşimde ben erkek hissediyorum diyo. Ne hissedeceğimi anlayamadım İçten içe kız istiyorum ama önemli olan sağlıklı olması. Dört gözle beklemekteyim
İlkte hep kaşar yedim kilosu iyi olsun diye bundada mecbur öyle yapıcamSebze yersin canim baklagillerle bi şekilde alirsin alacağını skma canını bende de ilk oldu tavuk fln 2 gebeligimde de kakao ve çikolata ağır gelirdi bu degisik
Of ya bu nasıl bir şey..benim ekmekten sonra midem bulanıyorBende öyle, et ve tavuk, salça, sebze neredeyse herşeyden tiksiniyorum. Ekmek ve meyve yiyorum buaralar (garip olan zayıflamıyorumda kilom aynı)
Bende yiyorum ya canım çok istiyorAyy bende öyle, her gün portakal yiyorum (azönce yedim daha) Cinsiyeti ne olucak acabaa
Kendimi bildim bileli hep kız çocuğu annesi olarak hayal ettim. Gerçekten öyle olursa büyük şok yaşayacağımBen sana erkek diyorum olucak
Doktorum zencefil çayı iç dedi. Vaktim olmadı almaya, birazdan gidip alacağım belki iyi gelirOf ya bu nasıl bir şey..benim ekmekten sonra midem bulanıyor
Masala çok istedim bi kiz kardesi olsun ama rabbim erkek verdi ama çok memnun o erkek kardeşinden kiz istemiyorum diyor herseyimi alacakti oh oyuncakların elbiselerin bana kaldı diyordu hep ben daha bi tane daha kardeşin olacak diyemedim baya sonra söylemeyi dusunuyorum çünkü asla istemiyorBana göre kızın varsa bir kız daha olmalı annemin kız kardeşi yok hep ağzından bunu duydum keşki olsaydı ama erkek bunu söylemiyor genelde.Biz iki kız kardeşiz hiçbir zaman demedik erkekte olsaydı keşki çünkü ikimiz bir birimize yeteriz
Zencefil sevmiyorum hayatta içemem yaDoktorum zencefil çayı iç dedi. Vaktim olmadı almaya, birazdan gidip alacağım belki iyi gelir
Benim ikisinde de erken doğum oldu oğlumda kaşar yiyerek doğuma girmeden 2 gun once bi kaşar yemeye başlamıştım 300 gr aldirmistim çocuğaİlkte hep kaşar yedim kilosu iyi olsun diye bundada mecbur öyle yapıcam
Canim miden illa bulunacak diye bisi yok benimde bulammiyor mesela ama ben 2 gebeligimde de öyle bulunmamıştı oğlumda çok mide yanmam olmuştu sadece o kadarKızlar bende portakalı sıkıp içiyorum geçen de limonata yaptım sadece içecek içmek istiyorum inanın yemeği yemek icin yiyorum. Öyle canım bir şey de istemiyor. Midemde bence bulanmıyor gibi normal mi bu durum anlayamadim.