2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cok şükür canim zorlu süreci atlatmışsın.
Cinsiyetleri artık perinatalog söyler sanirim :)
çok şükür çok 🙏🏼 Allahım kimseye vermesin hepimiz mutlu minnoş hamilelik süreci geçirelim inşallah 🧿🧿

ben benimkilerin perinatoloğu da ağlatacağını düşünüyorum ama bakalım 😂 son ikidir usg fotoğraflarımız bile yok 😅 balık burcu beklerken son dakika kovaları mı olacaklar bilmiyorum artık 😂😂
canları sağ olsun , bütün bebeklerimiz vakitli ve sağlıklı gelsin 🙏🏼🙏🏼🙏

Ben oturmayi sevmem 🙈 6000 adim beni yormaz ama 5 kat merdiven indim ciktim gecen resmen nefesim kesildi ve ertesi gun kaslarimin agrisindan zor yurudum. Genital bolgem de cok agridi 🙃 benzer bir kac deneyimim oldu... Doktora sordum. Dusuk yaptim bu gebelikten 2 ay once, 2,5 aylik bebegimi kaybettim. Onun agrilari nasildi dedi doktorum, dogum sancisina cok benziyordu dedim. O sekilde olmadikca korkma dedi 🙂
Tutulmusum gibi agrı iç bacaklarım ve sol bacagımda özellikle bide belimde uzun zamandır yürümedim max 1500 adım atıyordum çok yoruldum bir şey olmaz inşallah 🙏

çok şükür çok 🙏🏼 Allahım kimseye vermesin hepimiz mutlu minnoş hamilelik süreci geçirelim inşallah 🧿🧿

ben benimkilerin perinatoloğu da ağlatacağını düşünüyorum ama bakalım 😂 son ikidir usg fotoğraflarımız bile yok 😅 balık burcu beklerken son dakika kovaları mı olacaklar bilmiyorum artık 😂😂
canları sağ olsun , bütün bebeklerimiz vakitli ve sağlıklı gelsin 🙏🏼🙏🏼🙏
Amin inşallah canım ❤️
Ya yerim onları zipirlar 😃 20 şubat öncesine denk gelirse kova olurlar yani 4 haftadan birkac gun öncesi yapıyor. Hayirlisi olsun saglikla gelsinler 😍

Tahmininiz varmı arkadaşlar
IMG-20221028-WA0082.jpg

Yani nasıl anlatsam canım bebek hep aşağıda affedersin sanki vajinamın üzerinde gibi arada orada sertleşme oluyordu pek üzerime düşmedim bebek orda olduğu için diye. Sonra çok sık olmaya başladı bu da kaşık ağrısı bel ağrısı yapıyor. Doktora söyledim çağırdı ölçüm yaptı çok hafif açıklık var dedi. Rahmin yapısıylada alakası olabilir takip edeceğiz dedi. 44mm olarak ölçtü stres yapma dedi magnezyum kalsiyum verdi bir de dinleneceksin dedi. Haftaya kontrolümvar bakacağım canım
Canım dikkat et kendine uzan dinlen çok geçmiş olsun inşallah haftaya kadar herşey normale döner🙏🌸

Canım dikkat et kendine uzan dinlen çok geçmiş olsun inşallah haftaya kadar herşey normale döner🙏🌸
Dünden beri hep uzanıyorum sürekli canım işk 3,4/4 ayda bulantılardan yatmıştım hep. Gebeliğin hep yatarak geçecek sanırım. Ne güzel mutluydum bulantılarım bitti altın çağına girişim gebeliğimin diye. Şimdi erken doğum riskim vsr mı yok mu onu öğrenmeyi bekliyorum dinlenip uzanacağım hep kısmet ne diyelim canım. Rabbin hepsini sağlıkla kucağımıza versin inşallah 🙏 🌼💐

Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir 💜 şu bebek arabası meselesinin içinden biz de çıkamıyoruz kafamız çok karışık. Ne zor işmiş 👎Önerilere açığım özellikle tecrübeli anneler veya arabasını yeni almış annelerim bi kac model var kafamda sizce bunlar nasıl ya da sizin onereceginiz bi model var mı? 👶
Merhaba biz oğlumda casual almıştık travel model. Yine onu kullanacağım çok rahat kullanımı. Traveller genelde kaba ve büyük ama casual biraz daha hafif gelmişti bize

Selam kızlar, bu öksürük olayı bir salgın boyutunda resmen. Şuan acildeyim ve gelen çoğu kişi öksürük şikayetiyle geliyor.
Öksürük olayı iyice arttı, nefes aldirmayacak raddeye geldi tuttuğunda ve aşırı öksürmekten rahimde kasılmalar başlayınca bugün fakülteye polikliniğe gittim. Hoca olmadığı için bakamayacaklarini haftaya gelmemi söylediler acile yonlendirdiler. Neyse acilde surekli kan verip kalp EKG çekiyorlar nedendir bilmiyorum. Bakalım neler çıkacak.
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşaallah 🙏🏻

Dünden beri hep uzanıyorum sürekli canım işk 3,4/4 ayda bulantılardan yatmıştım hep. Gebeliğin hep yatarak geçecek sanırım. Ne güzel mutluydum bulantılarım bitti altın çağına girişim gebeliğimin diye. Şimdi erken doğum riskim vsr mı yok mu onu öğrenmeyi bekliyorum dinlenip uzanacağım hep kısmet ne diyelim canım. Rabbin hepsini sağlıkla kucağımıza versin inşallah 🙏 🌼💐
Anlıyorum canım seni moralini yüksek tut kötü düşünme herşey inşallah güzel olur vee güzel haberler alırsın🙏🌼

Geçmiş olsun inşallah bir sorun yaratmaz da rahat geçer kalan kısmı. Erkenden fark edilmesi de önemli en azından tedbir alacaksınız. Bol bol dinlenin Allah şifa versin 🌸

Antibiyotik kullanan var mı benım gibi, doktorlar sorun olmayacagını soyledi hatta dermatolog kullanmasanızda olur ben viral oldugunu düşünüyorum dedi ama ben her ihtimale karsı dahiliye doktorunun tavsiyesinede uymak istedim
Doktorunuz verdiyse durumunuza uygundur. İlk hamileliğimde son ayımda kullanmıştım ben penesilin grubuydu hem de. Jinekologumun da onayıyla tabi. Çok şükür iyileştim ve doğuma rahat girdim.

Amin inşallah canım ❤️
Ya yerim onları zipirlar 😃 20 şubat öncesine denk gelirse kova olurlar yani 4 haftadan birkac gun öncesi yapıyor. Hayirlisi olsun saglikla gelsinler 😍
Gunaydinlar 🌻

Benimki 20 subat oncesi olmaz Bence 28 Martta dogum gorunuyor. Kizim miladini gecerek dogdu. Oglum da 40 haftasini doldursun koc olsun 😁 esim kova... Kova olsa daha iyi tabii ... Evine, isine ailesine bagli biri olur 😁

Not: Ben burclara inanmiyorum ama balik olsun da istemiyorum :KK70:

Benim yasak değil ama eşim istemiyor bebeğe zarar verir düşüncesi aklından çıkmazmış 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂
Bir sey olmaz :) kuralina uygun olarak gerceklesirse normal dogum dusunuyorsaniz egzersiz olur.

Sizin ilk bebek mi? Ilk bebekte biraz esler tedirgin oluyor. Siz cesaretlendirirseniz o da normal bir surec oldugunu anlar. Hele dogumdan sonra baska bir kafaya giriyor erkekler. Anne oluyoruz ya, toplum o kadar kutsaamis ki anneligi, sanki es rolumuz yokmus gibi oluyor eslerimiz ve digerleri icin hatta bizler de oyle bir psikolojiye gecebiliyoruz! Bence gebeligin normal bir surec oldugunu simdiden eslerimize ogretmeliyiz :) sonra anne olduk diye onceki davranislarimiz sorgulanir oluyor ve gereksiz bir ciddiyet maskesi takmamiz bekleniyor 🤷🏻‍♀️

Gunaydinlar 🌻

Benimki 20 subat oncesi olmaz Bence 28 Martta dogum gorunuyor. Kizim miladini gecerek dogdu. Oglum da 40 haftasini doldursun koc olsun 😁 esim kova... Kova olsa daha iyi tabii ... Evine, isine ailesine bagli biri olur 😁

Not: Ben burclara inanmiyorum ama balik olsun da istemiyorum :KK70:
Kova balık aslında çok farketmiyor ikisi de çok konuşuyor 🤣 Balık sadece daha merhametli oluyor kovalar biraz daha egoist balıklara göre😂 Tabi yükseleni osu busu her şeyi önemli

çıktım doktordan. kasılma ve sancıya takılmadı doktorum bebekler toparlanıyormuş bi noktaya. sanırım bu haftalarda hepimizde benzer şikayetler olduğuna göre normal diye düşünüyorum. ama ağrım oluyor diyince nst ye yolladı beni. bir de zaten rahim ağzı kısalmasın diye progesteron kullanıyordum. nst te ağrıya baktılar sadece bi şey çıkmadı. bi şey çıkmayınca da doktorum alttan rahim ağzı ölçümüne gerek görmedi. erken doğum riskiniz görünmüyor dedi.
iyi akşamlar herkesee 🌸
bizim bebekler çok şükür iyiler 🧿🧿 sadece birinde böbrek büyümesi sorunu varmış. onun dışında amniyon sıvıları , kordon akışları, gelişmeleri iyi gidiyormuş 🙏🏼🙏🏼
rahim ağzını için de ağrım oluyor dedim nst ye yolladı beni , nst de ağrı çıkmayınca alttan ölçüm yapmadı. iyi görünüyor rahim ağzı , erken doğum riski görünmüyor şu an dedi. sancı ve kasılmaya takılmadı 😅
progestan fitili kullanmayı bırakıyorum, lekelenme olursa kullan dedi. cinsiyet sormadım artık benimkilerin bu sefer ikisi de sırtını bize dönmüş yatıyorlardı. haftaya da kendi iletişimde olduğu preinatologların numaralarını verdi onlardan birine randevu alacağım 🙏🏼
Oh ne güzel haberler :dondurma: Böbrek büyümesi sorunu erkek bebeklerde oluyordu sanırım öyle okumuştum burda ama sonra geçiyormuş. İnşallah böyle güzel güzel devam eder canım sürecin. :dua:

X