Hepsini doktorumuz yapıyor çok rahat ediyorum hiç kafam karışmıyorÖzel aşılarını zaten doktorun kendisi yapıyor ama sağlık ocağı hemşireside kendi sistemine özel aşıları girip not alıyor o yüzden bilgisi oluyo hepsinden. Çarşamba günü sağlık ocağında 4. Ay aşıları olacak perşembe günüde çocuk doktoruna randevu aldım rota için o da onu yapacak. Zaten doktorla yazışmalarımızda var
Seni etiket yapamadm niyeyse.. Şey aklıma geldi, senın oğlan tutamıodu dimi? Bak ben bu çıngırağın aynısını Eymene de almıstm.. Parmaklarını geçiriolar oyle oyle alısıo tutmaya.. Bizde de bi iki gundur tutmaya basladı bunu.. Ebebekte satılıoEki Görüntüle 3402573
Ay süpermiş bizim her ay farklı bir kriz hemşireyle. Keşke bizimde öyle olsaydıHepsini doktorumuz yapıyor çok rahat ediyorum hiç kafam karışmıyor
Sisteme de hemşiresi giriyor, asm ebesi sadece naber nasılsınız için arıyor
Bende geçici olarak bunu almayı düşünüyorum zaten myminibaby in kolluklarını almıştım ama ay olarak uymuyor, böyle bişey bu yaz işimi görse yeterBüyük kızımda kullanmıştım çok memnundum hala duruyor olması 2. Çocuk için çoğu şeyi sakladığım için sevindiriyor beniama ikiz olunca 1 tane daha almak gerekicek
Redpanda11 yanından ayrılamıyosun zaten canım hiç dönme gibi tehlike yaşamadık biz
18 aylıkken myminibaby in kollukları çok iyi çok aşırı güvenli 3,5 yaşında hala kullandık 2 tane daha alıcak olmam üzüyor
Ayy valla bende kendimi pek düşünemiyorum çünkü bizim kız farklı ortamlarda kafayı yiyorYa arkadaşlar bu arada ne güzel yaz tatili planlarınız, deniz hayalleriniz falan var, imrenerek bakıyorum. Şahsen kendimi iki çocukla plajda, sahil kenarında lokantada, kent merkezinde çarşıda, antik kentte, müzede falan düşününce, güneş yemişim gibi içimde bir bulantı, kafamda bir ağırlık, ensemden omurgama inen bir ürperti hissediyorum
Ay muhteşemAyy valla bende kendimi pek düşünemiyorum çünkü bizim kız farklı ortamlarda kafayı yiyorbiz karavan ile tatile çıkacağız ev gibi ortam olacağından rahatım bide kardeşimi yanıma almayı düşünüyorum
Siz böyle diyince cidden yürek yediğimi falan düşünüyorumYa arkadaşlar bu arada ne güzel yaz tatili planlarınız, deniz hayalleriniz falan var, imrenerek bakıyorum. Şahsen kendimi iki çocukla plajda, sahil kenarında lokantada, kent merkezinde çarşıda, antik kentte, müzede falan düşününce, güneş yemişim gibi içimde bir bulantı, kafamda bir ağırlık, ensemden omurgama inen bir ürperti hissediyorum
Peki bu yürek tatil konusunda mı yoksa 2. Çocuk konusunda mıSiz böyle diyince cidden yürek yediğimi falan düşünüyorum
Hahahao kadar haklısın kiYa arkadaşlar bu arada ne güzel yaz tatili planlarınız, deniz hayalleriniz falan var, imrenerek bakıyorum. Şahsen kendimi iki çocukla plajda, sahil kenarında lokantada, kent merkezinde çarşıda, antik kentte, müzede falan düşününce, güneş yemişim gibi içimde bir bulantı, kafamda bir ağırlık, ensemden omurgama inen bir ürperti hissediyorum
2.çocuk için canımPeki bu yürek tatil konusunda mı yoksa 2. Çocuk konusunda mı
Dur dur Pera’nın zamanına ben hem bizim tarafta uygun hem güzel bir okul bulucam
Bende dün aldığımız kuaför hamur setini ve kinetik kumu annemde bıraktıkOo, anneannedeki rahatlığa bak, sen biri bebek öbürü bebeklikten yeni çıkmış iki torunlu kadınsın, mimara salon yaptırmak nedir, biz kanepenin kumaşını değiştiremedik korkudan
benim annem de çok özenir salonuna, evine. Ama yok öyle bedava anneannelik, babaannelik. Ben özelikle dökmeli bulaşmalı şeyleri (hamur, statik kum vb) ya parkta ormanda piknikte ya da anneannede oynatıyorumneyse ama seninki de çözüm bulmuş sonunda, hakkını yemeyelim
Dragosu bilmiyorum pek ama fiyatlar en az öyle değil mi zaten? Bence küçük çocuklar için bence en iyi okul en yakın okuldur(hatta tercihen yürüyüş mesafesi) ha tabii yakınlarda içinize sinen olmazsa düşünülür başka bir şey. Memnunsanız yine devam edersiniz bence buraya ama mutlaka önümüzdeki günlerde yakınlardaki okulların hepsini git bir dolaş, bir fiyat al. Hatta bu bahaneyle bebişi de annenannesine bırak. Görüşmelerden sonra çıkar bir kahve içersin hiç değilse, iki arkadaşını görürsün.
Baktın iyi gidiyor, Dragostaki okulları bitirince kartala bostancıya falan da bakarsın belki
Ne kadar demeye korkuyorumDur dur Pera’nın zamanına ben hem bizim tarafta uygun hem güzel bir okul bulucamçarşamba başka bir okuldan daha randevu aldım elimde pusetle okul okul gezicem artık
Ben haziranın ikinci haftası gidicem bakalım güzel geçerse haber veririm sizebu yaz icin tatil planj yapan var mi ? Onerdiginiz otel vs var mi ? Acikcasi her sey dahil otel conceptini cok sevmiyorum aslinda butik olup denize sifir bir otel bulsam muhtesem olur :))
Ooo sen rahatsın canım üzülme aile üyeleri bakar sende zaten bu atakların yorgunluğunu ancak atlatırsın o yaz tatiliyle sonra gelsin 1 yaş sendromlarıHahahao kadar haklısın kibizde henüz çekirdek aile olarak plan yapmadık hele şu atak bitsin fabrika ayarlarına geri dönerse cesaret gelir belki yazlığımız var genelde orda olurız zaten orda da hep aile ile birlikte oluyoruz çocuk sadece bana kalmaz diye düşünüyorum (inşallah)
Ya orda güzelim havuz kaydıraklar güneşlenmek varken çocuk havuzunda olmak ta dokunuyorBen haziranın ikinci haftası gidicem bakalım güzel geçerse haber veririm sizebence bu yıl herhangi bir otel olabilir ama seneye mutlaka çocuk bazlı otel bakmak lazım biz geçen sene çocuk havuzundan çıkamamıştık
Hiç sorma battıkNe kadar demeye korkuyorum
Haha çocuk dursun sorun çıkarmasında ben çocuk havuzunda durmaya razıyımYa orda güzelim havuz kaydıraklar güneşlenmek varken çocuk havuzunda olmak ta dokunuyor
Bu yil da ek gida konusu var aslinda, ya otele guvenip ordan bir seyler bulacagiz ya da mini ocak goturup kendimiz yapacagiz ben kararsizim acikcasiBen haziranın ikinci haftası gidicem bakalım güzel geçerse haber veririm sizebence bu yıl herhangi bir otel olabilir ama seneye mutlaka çocuk bazlı otel bakmak lazım biz geçen sene çocuk havuzundan çıkamamıştık