2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
bu yaz icin tatil planj yapan var mi ? Onerdiginiz otel vs var mi ? Acikcasi her sey dahil otel conceptini cok sevmiyorum aslinda butik olup denize sifir bir otel bulsam muhtesem olur :))
Airbnb den bakabilirsin.
Kaşta çok güzel butik oteller bulursun ama nokta atışı bir öneri gelmedi aklıma :)

Kızlar bana bir teselli verin ya üç gündüz gündüz uyutamıyorum, sebepsiz ağlamalar, bağırmalar, çözemiyorum..

Kızlar bana bir teselli verin ya üç gündüz gündüz uyutamıyorum, sebepsiz ağlamalar, bağırmalar, çözemiyorum..
Güzel bir güncelleme alacaktır
Biliyorsun bazen böyle oluyor sonra geçiyor sonra tekrar oluyor. Yaşarken çok yorucu farkındayım biliyorum ama bol bol sarıl bebeğine. İkinizinde tek ihtiyacı bu.

Güzel bir güncelleme alacaktır
Biliyorsun bazen böyle oluyor sonra geçiyor sonra tekrar oluyor. Yaşarken çok yorucu farkındayım biliyorum ama bol bol sarıl bebeğine. İkinizinde tek ihtiyacı bu.
Evet sanırım bir güncelleme geliyor, ah çook yoruldum amaa yeterki sağlığı yerinde olsun buna da şükür diyorum

Evet sanırım bir güncelleme geliyor, ah çook yoruldum amaa yeterki sağlığı yerinde olsun buna da şükür diyorum
Çok yıpratıcı olabiliyor çünkü haklısın.
Geçen gün aynısı oldu bana. Uyumak için ağladı, ağladıkça uyumadı. Uyumadıkça tekrar ağladı. En son bıraktım yatağına iki dk ben de ağladım sonra geri geldim. Bunlar olacak yalnız değilsin, sadece senin bebeğin böyle değil. Bu sıpaların hepsi böyle.

Bu yil da ek gida konusu var aslinda, ya otele guvenip ordan bir seyler bulacagiz ya da mini ocak goturup kendimiz yapacagiz ben kararsizim acikcasi
Ben buna kafa yordum. O yüzden seni de aydınlatacağım. Bizim bebekler yaz aylarında ortalama 8-9 aylık olacaklar. Bu yüzden aslında hala ana besin kaynakları anne sütü veya formül mama.
Bebek dostu otellerde bebek için özel şeyler var ama güven konusunda haklısın. Ben otele gidecek olsaydım yoğurt meyve ve haşlanmış sebzeler ile idare ederdim. Zaten tadım süreci bile yeni bitmiş olur.

Bu yil da ek gida konusu var aslinda, ya otele guvenip ordan bir seyler bulacagiz ya da mini ocak goturup kendimiz yapacagiz ben kararsizim acikcasi
Bizimki 7.5 aylık olacak gittiğimizde daha öyle çok bir şeyler yiyecek kıvamda olmaz herhalde. Bir de ikinci çocuğun vermiş olduğu rahatlıkla bir hafta Allah ne verdiyse ona uygun vermeyi düşünüyorum Zaten iki bebek arabası götürücez bir scooter. Ocakta lazım desem eşime zaten arabada yer yok bir aile katliamı çıkar ilk yazlığa gittiğimizde ben bebeğin küvetine kadar almıştım bir kavga çıkmıştı bagajı yerleştirirken de oradan hatırlıyorum

Bizimkini böyle durumlarda babasına veriyorum bazen, babası ayağa kalkıyor omzuna alıp onu. Bir de ne göreyim arkadan bana pis pis sırıtıyor

Ah aynı şeyleri düşünmüşüz en kötü muz yesin zaten bizimkinin midesi küçük elini yemekten başka bir şeye fırsat kalmıyor bugün benide delirtti ya tetagil siparişi verdim elini asla ağzından çıkarmıyor ne emiyor ne bir şey

Ben o kadar detay düşünen bir anne olmak istemiyorum sanırım. Rahat ve mutlu olmaya çalışıyorum. Dediğin gibi tatil süreci zaten maks bir hafta. Şeftali yesin muz yesin yoğurt yesin.
Benimki de öyle ya emerken bile araya elini sokuyor. Emziğini çıkarıyor yine elini sokuyor
Damağında daha hiç kabarıklık yok aslında ama yine de kaşınıyor herhalde.

Merhaba ben aralık annelerinden geliyordum tam da owli yi sormak için ki sizin mesajını gördüm Ben de owli 0.3 tog aldım ancak ince diye kullanamadım ev geceleri 22-23 derece de olsa cesaret edemedim. Siz oda sıcaklığına uygun şekilde bebeğinizi giydirip üstüne herhangi bi şey örtüyor musunuz acaba?

Bende o kadar detay düşünmek istemiyorum artık ilkinde ay şu organik olsun bu organik olsun diyerek kendimi harap ettim. Şimdi okulda 3 dilim çikolatalı kek yiyormuş her bildirimde ek porsiyon verildi diyor

Kaşınıyor herhalde ya annem salya makinesi diyor sürekli üstünü değiştiriyoruz su gibi üstü sürekli. Umarım tetagil işe yarar bir de Osanit diye bir şey var ama ben onu hiç kullanmamıştım

Bizimde eli hep ağzında tükürükten dolayı ağız çevresi isilik gibi oldu krem sürdüm ama geçmiyor iki gündür

Ben osanitin methini çok duydum. Onu deneyeceğim sanırım. Cuma dr randevusu var. Gidince sorarım

Kızlar yeni güncelleme bana geldi belim kopuyor, eskiden kulunç (fibrosit) vardı bende o mu azdı acaba fıtık mı bılmıorm.. İlaç da içmek istemiyorum.. Sıcak su torbasıyla dolanıorm kılo aldım ondan mı oldu, yada sinayı kaldırırken emzırırken mı ıncıttım bılmıorm

Bizim de geceleri 22 derecenin altina dusmuyor, zibin ustu tulum giydirip tulumla uyutuyorum direk :) ilk kullandigimda guvenmeyip ustune muslin bi battaniye ortmustum o gun saclari terlemisti bizim kizim sonra ortmemeye basladim.. zaten owlinin cizelgesi var 0.5 tog olani 21-24 derece arasinda kullanilabiliyor.

Valla ben de her detayi dusunmekten tatile gitme fikri bile yorucu gelmeye basladi :)) alti ustu 1 hafta zaten dedigin gibi bi sekilde idare ederiz bazen cidden akisina birakmak lazim ( umarim giderken ben de bagaji fulleyip yola koyulmayiz :))) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…