- 17 Mayıs 2022
- 890
- 358
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.761
Ben de suan aynı durumdayımBen henüz bişe almadım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de suan aynı durumdayımBen henüz bişe almadım canım
bende varım daha öğrenmeyen merak etme merakla beklıyorum vlla bende sağlıkla inşallahAyy maşallah canım
Grupta cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım galiba kızlar randevum 25 Aralıkta nasıl geçicek bu zaman hiç bilmiyorum valla doktor tahmin bile yapmadı
bende henüz bişe almadım biberon falan aslında başlayabilirimBen de suan aynı durumdayım
Zeytinyağlı pırasa yaptım çok severim. Biftek ızgara yapıcam. Üşenmezsem makarna yaparım bir de belkiKızlar bu arada akşam menünüzde ne var ben sabah işe gelmeden kıyma çıkardım buzluktan ama ne yapsam hiç bilemiyorum şuan öyle dümdüz köfte yapasımda yok
Ayyy hayırlı olsun canımFetal dna sonucum temız geldi cok sukur bir erkekte benden canım M Mervenur4330
H&M den alt , zıbın, çorap ve çıtçıtlı önlük aldım.Neler aldınız
Kızlar meraba 12 haftalık oldum bugun, siz alısverıs yapmaya ne zaman başladınız?
Evet ben de başladımBen bebek arabası aldım daha yeni ilk aldığım şey o oldu. Fiyatları en cok artacak seyler araba besik olur muhtemelen. Önce onlara bakmak daha mantıklı geliyor.
Cinsiyeti de öğrenmedim henüz, bekliyorum bir seyler almak için. Eşimle sabırsızlanıyoruz ama insanlar hep almamam gerekiyormuş gibi davranıyor, özellikle kayınvalidem. Bir şeyler bakınca bile olumsuz konuşuyor sanki. Diliyle bunu tam ifade etmese de ne düşündüğünü anlayabiliyorum. İster istemez moralim bozuluyor. Hayatta her şey olabilir, bunu yoksaymıyorum ama bunu sürekli düşünmek de istemiyorum. ruhum daralmış sanki
Rica ederim inşallah beğenirsiniz ben de geçen karnıyarık yaptım kıymaya kısa bir ara o yüzdenKarnıyarık daha yeni yaptım geçen hafta üstsüte de aynı yemeği yemek çok sıkıyor beni önceden aperatifle geçiştirirdik sağlıklı mı diye düşünmezdik şimdi her güne bir şey bulmak baya zor oluyor
Ama bu yemek fikrini çok sevdim canım bu akşam deneyeceğim hemen çok teşekkür ederim
En iyisini yapmışsın gerçekten, ben de artık alıp kimseye söylememeye karar verdimEvet ben de başladım
Evet bazıları bana da dedi ,çok erken başlamışsın diye ama Kasım indirimleri vardı, e iyice büyüsün alsın dersem zaten yılbaşından sonraya gelecek,zamlı alacağım
Olumsuzu düşünüp almayayim bekleyelim dersek, o ihtimal her zaman var ,inşallah sağlıkla doğurup alabilelim kucağımıza
Ben yavaş yavaş alıyorum
İlerde toplu alışveriş maddi de manevi de daha zor olacaktır
Bebek arabası,philips avent emzik,göğüs ucu kremi, indirimdeyken bebek deterjanı vs aldım
Yavaş yavaş da bakıyorum biseyler hala
Gözün aydın canım, hayırlı olsunnn sağlıkla güzellikle gelsin inşallahFetal dna sonucum temız geldi cok sukur bir erkekte benden canım M Mervenur4330
Eğer olumsuz bakiyorlarsa aynen söylemeyin, içiniz pis olmasin, huzursuz olacağınızaEn iyisini yapmışsın gerçekten, ben de artık alıp kimseye söylememeye karar verdim
H&M ikili takımları var bel kısmı katlı bir biçimde de kullanılıyor ondan mı aldınız acaba? Nasıl geldi beğendiniz mi?H&M den alt , zıbın, çorap ve çıtçıtlı önlük aldım.
Müslin örtülerini aldım.
Kendime pijama takımı ve 3 lü lohusa takımı aldım çok iyi kumaşları çok beğendim
Anne yanı beşik için müslin nevresim aldım.
Bebek odası için organizer.
E bebek alışverişimizden pamuk alt açma kulak çubuğu ıslak mendik bebek bezi aldık.
Bibs marka emzik aldım.
Hastane çıkışı 5 li set aldık 2 tane.
Açılır kapanır küvet takımı aldık.
Odası için ısı ölçer aldık.
Ateş ölçeri yurtdışından yakınımız getirecek orada çok daha uygun Braun alından ölçer.
2 tane battaniye aldık, ince olanlardan yaz olacağı için.
Ana kucağı örtüsü alt açma
Bebek askı seti aldım. Dolabı geldiğinde düzenleriz.
Bu cuma bebek arabasını ve puseti alacağız.
Banyo sonrası havlusu aldık, mothercare 3 lü.
Mothercare uyku tulumu aldım.
Bir tane kapşonlu aldık ince kumaş, 3 tane yelek aldık.
Yeni yıl fiyatları gelmeden mümkün olduğunca almaya çalıştım. Hala listemizde eksiklerimiz var
Gerçekten öyle, tabi kiEğer olumsuz bakiyorlarsa aynen söylemeyin, içiniz pis olmasin, huzursuz olacağınıza
Almak da mantıklı çünkü, hepsi birden az tutmayacak aldiklarinizi burda bizimle paylasirsiniz
Cok sağol canım benim ben de bakıcam yavas yavas biseylerAyyy hayırlı olsun canım
Bebek odasi organizer nasil bir sey? Almam gerekir mi acaba, merak ettim.H&M den alt , zıbın, çorap ve çıtçıtlı önlük aldım.
Müslin örtülerini aldım.
Kendime pijama takımı ve 3 lü lohusa takımı aldım çok iyi kumaşları çok beğendim
Anne yanı beşik için müslin nevresim aldım.
Bebek odası için organizer.
E bebek alışverişimizden pamuk alt açma kulak çubuğu ıslak mendik bebek bezi aldık.
Bibs marka emzik aldım.
Hastane çıkışı 5 li set aldık 2 tane.
Açılır kapanır küvet takımı aldık.
Odası için ısı ölçer aldık.
Ateş ölçeri yurtdışından yakınımız getirecek orada çok daha uygun Braun alından ölçer.
2 tane battaniye aldık, ince olanlardan yaz olacağı için.
Ana kucağı örtüsü alt açma
Bebek askı seti aldım. Dolabı geldiğinde düzenleriz.
Bu cuma bebek arabasını ve puseti alacağız.
Banyo sonrası havlusu aldık, mothercare 3 lü.
Mothercare uyku tulumu aldım.
Bir tane kapşonlu aldık ince kumaş, 3 tane yelek aldık.
Yeni yıl fiyatları gelmeden mümkün olduğunca almaya çalıştım. Hala listemizde eksiklerimiz var