• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
canım ben demiri bıraktım iki defa bir hafta kadar kabızdan yorulduğum için iki seferinde de şekerim yükseldi. demirin şeker metabolizmasiyla da ilişkisi var bence
Evet canım ilişkili. En basitinden Eksikliği stres yaratır vücutta hücrelerde. Onun dışında da şekeri etkiliyor birçok şeyde olduğu gibi

Kızlar sizce 34. Haftada hazır etsem mi çantamı? Geçen aldığım kıyafetlerin etiketlerini kestim yıkadım bebek deterjanı ile astım şimdi kuruyorlar. Yarın ütülemeye başlarım parça parça sonra dolaba kaldırırım. Diğer 3-6,6-9,9-12leri vs de yıkar yıkar ütüler kaldırırım gün gün. Hepsi bitince 34. Haftada falan çantayı hazır edeyim dimi. Tamam şimdi sezaryen tarihi aldık ama 34de hazır edeyim ki acil bir şey olursa hazır dursun kenarda hastane çantası. Dimi?
Ben pimpirikliyim daha erken hazır ederim sanırım. Ne olur ne olmaz

Kaçta canım? 32de falan mı hazır etsem sence?
Ben de 32 de hazırlamayı düşünüyorum. 3. trimester a girer girmez kendini hissettirmeye başladı, çabuk yoruluyorum. Giderek de ağırlaşacağız. Ben tek olacağım için böyle düşündüm. Annen yetişecekse 34de olur bence. Bu arada sana tarih verilmesi beni çok heyecanlandırdı, grubumuzdaki ilk bebiş Mavi Duru mu olacak 🫠🫠🐣

Canımm biz firmada demir çalışıyorduk. Demirin inciğini cıncıgını bilirim. Aman ihmal etme. Uzun süre kullanmak da sıkıntı eksikliği daha büyük sıkıntı. Bitkisel ürünlerle pek yükselemiyor yani etkisi az maalesef. Bizim ihtiyacımız olan hayvansal kaynaklı demirler yani hemdemir. Ama ne kadar yesek de yükselmeyeniliyor bi sürü sebebi var. Demirini al ama iki günde bir almak daha efektif. Pek ez yiyorsun madem yanına c vit koy atıyorum yarım limon suyu ya da bir mandalina gibi
Ben de demire başlamıştım 2 3 hafta kullandım ama kabızlıktan dolayı dr kes içme dedi. Bide ben çok vitaminlere takılmam tabi düşecek normal , çok fazla takviye verme taraftarı değilim .doğumdan sonra düzelecek dedi 🤷🏽‍♀️

çınar ve Muhammet gördüğüm hepsi tavanda yürüyorlar yaman 3 tane filan gördüm çok zeki ve başarılı bulmustum
Tavanda yürümek mi 😢 yok ben almıyım. Seymen adını küçüklüğümden beri çok beğenirim. Ama şimdi bizimkilere beğendiremedim. Yaman , Uras ve Demir isimleri arasında kaldım. Biran önce karar verip yastığını kapı süsünü yaptırmak istiyorum. Çok zor be yaa

Kızlar doktoru Fetal ekokardiyografi isteyen oldu mu bebeginden
Benim ikiz olduğu için perinatoloji doktorum istemişti herşeye baktırmıs olalım diye, üni hastanesinde yaptırmıstım hocam da ceken hoca da baktı geçen aydı sanırım. Şükür bısey çıkmadı ikisinde de herşey normaldi

Tavanda yürümek mi 😢 yok ben almıyım. Seymen adını küçüklüğümden beri çok beğenirim. Ama şimdi bizimkilere beğendiremedim. Yaman , Uras ve Demir isimleri arasında kaldım. Biran önce karar verip yastığını kapı süsünü yaptırmak istiyorum. Çok zor be yaa
en zorumuz bu olsunn Urasa kalbimi bıraktım biz Kaan Uras koyduk 🥰🥰🥰

Ben de 32 de hazırlamayı düşünüyorum. 3. trimester a girer girmez kendini hissettirmeye başladı, çabuk yoruluyorum. Giderek de ağırlaşacağız. Ben tek olacağım için böyle düşündüm. Annen yetişecekse 34de olur bence. Bu arada sana tarih verilmesi beni çok heyecanlandırdı, grubumuzdaki ilk bebiş Mavi Duru mu olacak 🫠🫠🐣
Ay valla 38+1’de doğacak 27 Ocak 😄 benim normalde doktorda kayıtlı olan 40 haftaya tekamül eden tarih 9 Şubattı 😂 Önce gelen olur mu bilmem 😅 Tutun bebeleri erken gelmesinler 😂😂

Kızlarr Selamun Aleyküm cümleten 🤣 Çok şükür bu gün haberlerim iyi. Geçen hafta şehir hastanesinde kontrol olmuştum 28. Haftada lateral ventrikül 9mm ölçülmüştü sınır 10 mm di genişleme var takip edicez dedi doktorum bide kilosunu 1465 ölçtü çok öndeydi zamanına göre. Bu gün Araştırma hastanesinde prof. Doktoruma gittim beynindeki büyümeyi 8.5 ölçtü küçülmüş çok şükür. Bide kilosunu 1300 küsür ölçtü diğer ölçümleri de iyiydi gelişimi haftasına göre uyumlu suyu da iyi gibi hatta bi tık fazla mı acaba diye düşündü ama fazla falan da demedi. İçim rahatladı çok şükür Asya kuşum sağlıklı teyzeleri 🤲🥰

Back