• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar size birşey danışmak istiyorum. 2 3 gündür sabahları burnumu temizlerken içinden kurumuş kan çıkıyor. Sebebi nedir normal midir bilen var mı? Şimdi yine temizliyim dedim yine biraz kan çıktı. Anlamadım sebebini
O benimde çok oluyor ama hiç üstüne düşmedim petekler kurutuyor ortamı diye düşündüm

Benim bebiş bugün de hareket etmedi akşama kadar herşeyi denedim ama en son acile gittim. Ultrason ve nst bakıldı. Yatar yatmaz hareket etmeye başladı sağolsun bizi kandırmış kaç gündür😂 Bir sorun çıkmadı şükür herşey normal ama yatış öneriyoruz takip amaçlı dediler. Ben de kabul etmedim herşey normalse hastanede boşuna kalmaya gerek yok bence

Bende de bu sıralar çok oluyor hemen yatıp battaniye çekip dinleniyorum evde olmanın ve çalışmanın avantajı mi desem bilemedim ama insanın sınırı bozukuyor bazen regl zamani çektiğim sancılar aklıma geliyor ben 🙁ben üşütme ye bağlıyorum kendimi çünkü çorap hiç giyemiyorum ayaklarım sürekli çıplak terlikte nadir 🙁
Ayy ben de çorapla duramiom evde.yaniorum sanki ama mecbur okula giderken giyiyorum.utanmasam okulda da giymicem ama şimdi çocuklar da çıkarır benden görerek🤣hiç uğraşamam die katlaniyorum yarım gün🤣🤣.eve gelince hooop çıkar hemn.🤣ama haftaya bakcam belki de raporu bozdururum.
Hamile fotoğraf çekimi için kendime elbise aldım 46 beden olmuşum. Ben de kendimi 42 44 falan sanıyordum 😀 İnşallah dogurana kadar 48 olmam.
Maşallah kuzum çok guzel olmuş elbise .hiç gostermion valla 🥰🧿
Sizin de bebek bazen kaburga kemiklerinizin arasına ayağını resmen geçirmiş gibi kaburganız batıyor mu?
Aynen bnm de normal pozisyona dönmüş ayaklari sanki midemde göğüs altımda gibi.
Kızlar bebek için alt üst takim almak istiyorum 3-6 aylik falan bildiğiniz bir site var mı veya link klasik alt üst bulamıyorum hep zibinli ya olanlarda büyük beden
Cnm instegramda güzel siteler var orlardan alabilirsin.kucuk yaş için baya güzel şeyler oluyor.minicity ,prensesbebe vs bı bak araştır istersen.ben bu hamilelikte almadım ama oğluma hamisken aldığım yerler vardı Instagram dan.

Bacım bu nasıl 46 beden hiç ama hiç göstermiyorsun
Çok teşekkür ederim inşallah sadece fotoğraf açısı değildir 😊
Kızlar benim doktorum doğum için 22-23 Ocak tarihi verdi inşallah o zamana kadar dayanır sıpam🙈 annesi gibi kova burcu olacak oğlum
Ben de şimdi hastaneye gidiyorum. Bana da 22 Aralıktan sonra bir tarih verirler de inşallah dayanır da benim sıpam anası babası gibi oğlak olur. 😀 21 22 Aralıkta bir de sınava girmeyi düşünüyorum, inşallah sınavda doğurmam da sınav bebek olmaz 😀

Kızlar bu arada ben de dün dedim benim az oluyor diye 2'ye kadar uyumadım, 5'te uyandım. Galiba sancılar bende de biraz sıklaştı. Dün yoruldum ona bağlıyorum.

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum valla.senin bu yazdıklarını hatta ben mi yazdim acep die iice baktım.🤣🤣

Canım geçmiş olsun.suan nasılsın.bence calisamaz raporunu al.bende çalışabilir almıştım sanırım bozdurcam bı hafta sonra.
Şeytanın kulağına taş diyeyim😂 bugün o ağrıları hafif hissettim ins böyle devam eder.
hayırlısıyla 37. Haftaya gelseydik çalışamaz raporu alıp bı ve geçip dinlenseydim başka bişey istemiyorum. Artık günleri sayıyorum. Hamileliğim de zaman çok çok hızlı geçti ,bu hızın devam etmesi dileğiyle 😄

Kizlar günaydın 🤗🤗🤗sol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Günaydınnn 🌸 Ben sağ tarafa daha rahat yatıyorum arada kendimi sol için zorluyorum. Ama sırt üstü yatınca dediğin gibi direk nefesim kesiliyor

Şeytanın kulağına taş diyeyim😂 bugün o ağrıları hafif hissettim ins böyle devam eder.
hayırlısıyla 37. Haftaya gelseydik çalışamaz raporu alıp bı ve geçip dinlenseydim başka bişey istemiyorum. Artık günleri sayıyorum. Hamileliğim de zaman çok çok hızlı geçti ,bu hızın devam etmesi dileğiyle 😄
Ben çalışabilir aldım ama acaba bozdurup çalışamaz mi alsam diyorum.biraz zorlanıyorum okulda fln bsy olur die.8haftalikken okulun kapısından girdim bı kanama başladı.bi de köy okulu.20dk arabayla.telas yaptım arabayı kullanamadim sağolsun erkek hocalardan biri acile yetiştirdi.simdi de korkuyorum okulda fln bsy olur Allah korusun.o yüzden çalışamaz raporinu öne mi alsam karar veremedim.sukur kontrolde herşey normal çıkıyor ama offf 🫣🫡

Kizlar günaydın 🤗🤗🤗sol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Ne güzel bende aksine gece her uyandığımda sırt üstü olarak uyaniyorum sağda ,solda yatıyorum sıkıntı yok ama sırt üstünde yatıyor olmak beni endişelendiriyor .

Ben çalışabilir aldım ama acaba bozdurup çalışamaz mi alsam diyorum.biraz zorlanıyorum okulda fln bsy olur die.8haftalikken okulun kapısından girdim bı kanama başladı.bi de köy okulu.20dk arabayla.telas yaptım arabayı kullanamadim sağolsun erkek hocalardan biri acile yetiştirdi.simdi de korkuyorum okulda fln bsy olur Allah korusun.o yüzden çalışamaz raporinu öne mi alsam karar veremedim.sukur kontrolde herşey normal çıkıyor ama offf 🫣🫡
Senin işin zor hamile hamile birde öğretmen olmak gerçekten dayanabildigin kadar dayan sonuçta doğum sonrası bizim için 1 gün 1 gündür Allah yardımcın olsun ben akşama kadar oturuyorum.bedenen ve ruhen yorucu bir iş değil ama yeni araba sürüyorum. 2 çocuğu birini okula, birini kreşe bırakıyorum arabayı durağa yakın park edip işe dolmusla gidiyorum 😂 aynı serüven akşam da eve giderken oluyor .ben bundan dolayı yoruluyorum yoksa işte aksine dinleniyorum şükür .eee tabii eve gidince ev ,iş birde 1. Sınıfa giden bir oğlum olduğu için 37 yi dört gözle bekliyorum.

Senin işin zor hamile hamile birde öğretmen olmak gerçekten dayanabildigin kadar dayan sonuçta doğum sonrası bizim için 1 gün 1 gündür Allah yardımcın olsun ben akşama kadar oturuyorum.bedenen ve ruhen yorucu bir iş değil ama yeni araba sürüyorum. 2 çocuğu birini okula, birini kreşe bırakıyorum arabayı durağa yakın park edip işe dolmusla gidiyorum 😂 aynı serüven akşam da eve giderken oluyor .ben bundan dolayı yoruluyorum yoksa işte aksine dinleniyorum şükür .eee tabii eve gidince ev ,iş birde 1. Sınıfa giden bir oğlum olduğu için 37 yi dört gözle bekliyorum.
Amin canım.allah hepimizin yardımcısı olsun🤲bide küçük bebeler olunca daha zor.etkinlik oyun vs.oglenciyim Allah'tan.evde 12ye kadar ne yapabilirsem yapıyorum.gelince rahat oluyor.senin de zormuş o çocuk bırakma trafigi 🫣 surda ne kaldı 37ye🫣3hafta bsy var.tabi dogurmazsak 🫡oğlumda 37de çalışamaz aldım 10gun sonra doğurmuştum🤣hayırlısı olsun hakkımızda. Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah 🤲 🤲 🤗

Amin canım.allah hepimizin yardımcısı olsun🤲bide küçük bebeler olunca daha zor.etkinlik oyun vs.oglenciyim Allah'tan.evde 12ye kadar ne yapabilirsem yapıyorum.gelince rahat oluyor.senin de zormuş o çocuk bırakma trafigi 🫣 surda ne kaldı 37ye🫣3hafta bsy var.tabi dogurmazsak 🫡oğlumda 37de çalışamaz aldım 10gun sonra doğurmuştum🤣hayırlısı olsun hakkımızda. Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah 🤲 🤲 🤗
İns cnm ins 🙏, 🌹

Kızlaaar günaydın 🌸 dudağımda uçuk çıktı şuan küçük ama büyüyecek biliyorum. Başına gelen var mı ne kullandınız? 🙈

Back