2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aslinda yuksek olmasi degil artisin duzenli olmasi onemli ve de gebelik haftasindaki aralikla uyumlu olmasi. Suan benim 5 kat artmis mesela ultrasona girmeye calisiyorum ki rahatlayayim. zor isler bunlar
Stres yapmayııınn etkileniyor vücud
Kızlar iyi akşamlar kan testim beta 2515 ama rahim boş dedi doktor. Sizce erken mi kese için
Kaç haftalıksınız ki?

Canım bence korkma strese girme normal kanama tehlikeliymis pembe ve kahverengi bu haftalarda normal dedi bana doktor
Evet canım öyle söyledi doktorum ama bi türlü rahatlayamıyorumbir haftadır hiç birşey yoktu stres filan da yapmadım ama anlamadıminşallah birşey yokturİnşallah bebişlerimiz bizimledir
Durup dururken olması şaşırtıyo zaten. Şok oldum sabah kanı görünceben de iğne verirmi diye aramıştım aslında ama kanama olmadan vermiyoruz dedi. Hayırlısı bakalım. İnşallah bebişlerimiz bizimledirAllahım yüzümüzü güldürsün inş

Benim 5 gün sonra 8100 civarındaydı doktor önemsemedi bile henüz kalp atışı duymadım
İnşallah sağ salim keseyide kalp atışlarını da duyar goruruz
Yüksek değerin sıkıntı oldugunu bilmiyordm. Sağlıklı ki yüksek diye düşünürdüm hep
Hayır fazla yükselen değer boş mogul gebelik olabiliyor iki günde iki kat artması gerektiği soyleniyor bnm dün regl olmam gerekiyordu bir gün geçmesine rağmen bu kadar yüksek olması normal mi bunu bilmiorm
canim bana ne kadarlik hamilesin bir kez mi yaptirdin test?
Reglim dündü bugün bir gün gecikmiş oldu cnm idrar yaptım pozitif görünce hemen kan verdim sonuç bu çıktı bugün takvimde 4+4 günlük gebelik diyor
4-5 haftalık değer aralığında hcg değeriniz
Takvime baktığımda 4+4 yazıyor eğer doğru ise

Size verilen kan testi raporundaki araliga uygunsa sorun yoktur ki normal gorunuyor

Aminn insallah rabbim sağlıktan ayırmasın

Görün bakin 2. Derece bile olsa sizi etkiledi bu ikiz :)))

Neyse Birumuttur yasamak Az once doktorumla tekrar mseajlastik. Benimde 2 gunde 5 kat artmis da degerim. 260tan 1300e Doktorum normal.sorun yok merak etmeyin mol gebeliklerde cok.daha fazla artis olur demis. Ultrason icin de acele etmiyor ay sonuna dogru kismetse bakacak insalllah kese, kalp atisi vs. Hepsini ayni anda goruruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…