Bende de var o canım sırtım çok ağrıyo iş yaparken bol bol dinlenmeye çalışKızlar ben 6+3 haftalık hamileyim yemek yaparken yani uzun süre ayakta durduğumda çok belim ağrıyor siz de yaşıyor musunuz böyle ağrılar? Acaba bu normal mi
Yaaa kanama yoğun muKese kaç haftalık görünüyor söyledi mi doktor? 7. Haftada kesede görünür bebek dedi bana, benimde henüz bebek gorunmedi ama kanama ve sancım var
Stres yapmayııınn etkileniyor vücudAslinda yuksek olmasi degil artisin duzenli olmasi onemli ve de gebelik haftasindaki aralikla uyumlu olmasi. Suan benim 5 kat artmis mesela ultrasona girmeye calisiyorum ki rahatlayayim. zor isler bunlar
Kaç haftalıksınız ki?Kızlar iyi akşamlar kan testim beta 2515 ama rahim boş dedi doktor. Sizce erken mi kese için
Kızlar iyi akşamlar kan testim beta 2515 ama rahim boş dedi doktor. Sizce erken mi kese için
Evet canım öyle söyledi doktorum ama bi türlü rahatlayamıyorumCanım bence korkma strese girme normal kanama tehlikeliymis pembe ve kahverengi bu haftalarda normal dedi bana doktor
Durup dururken olması şaşırtıyo zaten. Şok oldum sabah kanı görünceMerhaba,Ben 20 gün sonra yaşadım canim hic bisey yokken iki gündür kanamam var ve adet sancisi gibi agrim var. Ara ara saplaniyor ağrı, progestan igne ve hap kullanmaya başladım. Doktora tekrar gitmeye korkuyorumsadece kese var henüz
Sizinle tarihlerimiz aynı gibi sat nedir?Karından kese görünmesi için betanin 3 bin üstüne çıkması gerek diye biliyorum.Vajinal de görülebilir ancak .Zaten bir kaç güne 3 bini geçersiniz
Adet geçeli 4 gün oldu canım ama idrarda pozitif çıkalı bir haftayı geçti.Stres yapmayııınn etkileniyor vücud
Kaç haftalıksınız ki?
İnşaallahKarından kese görünmesi için betanin 3 bin üstüne çıkması gerek diye biliyorum.Vajinal de görülebilir ancak .Zaten bir kaç güne 3 bini geçersiniz
Daha çok erken vajinal ultrasonla bakılırsa görülürdü ama karından daha görünmezAdet geçeli 4 gün oldu canım ama idrarda pozitif çıkalı bir haftayı geçti.
İnşallah sağ salim keseyide kalp atışlarını da duyar goruruzBenim 5 gün sonra 8100 civarındaydı doktor önemsemedi bile henüz kalp atışı duymadım
Hayır fazla yükselen değer boş mogul gebelik olabiliyor iki günde iki kat artması gerektiği soyleniyor bnm dün regl olmam gerekiyordu bir gün geçmesine rağmen bu kadar yüksek olması normal mi bunu bilmiormYüksek değerin sıkıntı oldugunu bilmiyordm. Sağlıklı ki yüksek diye düşünürdüm hep
Reglim dündü bugün bir gün gecikmiş oldu cnm idrar yaptım pozitif görünce hemen kan verdim sonuç bu çıktı bugün takvimde 4+4 günlük gebelik diyorcanim bana ne kadarlik hamilesin bir kez mi yaptirdin test?
Takvime baktığımda 4+4 yazıyor eğer doğru ise4-5 haftalık değer aralığında hcg değeriniz
Size verilen kan testi raporundaki araliga uygunsa sorun yoktur ki normal gorunuyorİnşallah sağ salim keseyide kalp atışlarını da duyar goruruz
Hayır fazla yükselen değer boş mogul gebelik olabiliyor iki günde iki kat artması gerektiği soyleniyor bnm dün regl olmam gerekiyordu bir gün geçmesine rağmen bu kadar yüksek olması normal mi bunu bilmiorm
Reglim dündü bugün bir gün gecikmiş oldu cnm idrar yaptım pozitif görünce hemen kan verdim sonuç bu çıktı bugün takvimde 4+4 günlük gebelik diyor
Takvime baktığımda 4+4 yazıyor eğer doğru ise
Yoğun değil çok şükür günlük ped dolmuyor ama sancı çok arttıYaaa kanama yoğun mubende kese hiç yok daha. Doktor haftaya oluşur dedi
Aminn insallahEvet canım öyle söyledi doktorum ama bi türlü rahatlayamıyorumbir haftadır hiç birşey yoktu stres filan da yapmadım ama anlamadım inşallah birşey yoktur İnşallah bebişlerimiz bizimledir
Durup dururken olması şaşırtıyo zaten. Şok oldum sabah kanı görünceben de iğne verirmi diye aramıştım aslında ama kanama olmadan vermiyoruz dedi. Hayırlısı bakalım. İnşallah bebişlerimiz bizimledir Allahım yüzümüzü güldürsün inş
Sizinle tarihlerimiz aynı gibi sat nedir?
Geçer inşaallah canım normalmiş o kadarı çok olurss sorun. Sen de stres yapma hiç. Gayet normal. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsinYoğun değil çok şükür günlük ped dolmuyor ama sancı çok arttıdinlenerek geçiş kese de ortaya çıkana kadar ağır bir iş yapma canim
Görün bakin 2. Derece bile olsa sizi etkiledi bu ikiz :)))Cok tesekkur ederim moral oldu. Su an tanidik ve kendi doktorum olmak uzere 3 doktor da normal diyor ama kafamdan ya ikiz ya da Allah korusun kotu ihtimal mi var dusuncesi gitmiyor, yani tek ve saglikli bir ebbek ihtimali yok mu bu degerle diyorum. diger turlu olasiliklar cok dusuk gibi oluyor. Tabi ben ne dersem diyeyim nasil kismetse oyle olcak. Esimin ailesinde bi tane ikiz var ama cok yakin akraba degil 2. derece. Benim ailemde yok. Allahtan hayirlisini diliyorum, sagliksiz bir gebelikse tabi en basindan ogrenmek en iyisi. Siz de insallah saglikla alin bebeginiz kucaginiza. Hepimiz insallah:)
Görün bakin 2. Derece bile olsa sizi etkiledi bu ikiz :)))
Birden fazla yazıyor değer aralığının yanındaSize verilen kan testi raporundaki araliga uygunsa sorun yoktur ki normal gorunuyor
Yani mesela soyle yaziyor benim test raporumun araligi 4-5 hafta---- 1000-50000 MmUI/mL. Bu araliktaysa normal onu demek istedim.Birden fazla yazıyor değer aralığının yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?