• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Bas donmesi, bayilacakmis gibi his yasayan var mi ? Hayattan sogudum resmen, hic iyi degilim. Bulanti neyse ama bu bayilacak gibi olmam korkunc, tansiyonuma bakiyorum normal ama acaba sekerim mi dusuyor diyorum. Yemek yiyebiliyorum cok sukur, yedikten sonra bulanti ve sersemlik basliyor yavas yavas
Benimde öyle oluyor ama benim tansiyonum 9-4 e düşüyor

Herkese hayırlı günler.
Ben tüp bebiş hamilesiyim. SAT 17.12.2024 TRANSFER TARİHİM 04.01.2025 ... 12.01.2025 günü çokkk çokkk açık silik çıktı evdeki test. Dayanamadık hemen kan verdik.116 çıktı çok şükür. Ama esas test günüm yarın aslında. Çok zorlu yollardan geçtim.2 başarısız aşılma , 1 başarısız tüp bebek sonrası bu ikinci denemem. İnşallah güzel artışlarım olmuştur yarın için.
ŞUAN BU FORMA YAZMAK BİLE İNANILMAZ BENİM İÇİN :) ÇOK ŞÜKÜR.
Gözün aydın canım.Bende 1 aşılama 1 başarısız tüp bebek var sonra doğal yollarla hamile kaldım zor süreç insanı çok yıpratıyor.Şükür bu günümüze🤲🏻

Herkese hayırlı günler.
Ben tüp bebiş hamilesiyim. SAT 17.12.2024 TRANSFER TARİHİM 04.01.2025 ... 12.01.2025 günü çokkk çokkk açık silik çıktı evdeki test. Dayanamadık hemen kan verdik.116 çıktı çok şükür. Ama esas test günüm yarın aslında. Çok zorlu yollardan geçtim.2 başarısız aşılma , 1 başarısız tüp bebek sonrası bu ikinci denemem. İnşallah güzel artışlarım olmuştur yarın için.
ŞUAN BU FORMA YAZMAK BİLE İNANILMAZ BENİM İÇİN :) ÇOK ŞÜKÜR.
Gözün aydın canım.Bende 1 aşılama 1 başarısız tüp bebek var sonra doğal yollarla hamile kaldım zor süreç insanı çok yıpratıyor.Şükür bu günümüze🤲🏻
Bas donmesi, bayilacakmis gibi his yasayan var mi ? Hayattan sogudum resmen, hic iyi degilim. Bulanti neyse ama bu bayilacak gibi olmam korkunc, tansiyonuma bakiyorum normal ama acaba sekerim mi dusuyor diyorum. Yemek yiyebiliyorum cok sukur, yedikten sonra bulanti ve sersemlik basliyor yavas yavas
Kan değerlerin nasıl gebelikte çok düşük olunca baş dönmesi yapıyor

Aynısını yaşıyorum. Kafam da bulanıyor sersem bir halde oluyor.baygınlık hissi geliyor. Bulantı oluyor ama kusturacak gibi değil. Saçma sapan bulanıyor. Gün içinde ara ara oluyor. Çok sinir bozucu

Gözün aydın canım.Bende 1 aşılama 1 başarısız tüp bebek var sonra doğal yollarla hamile kaldım zor süreç insanı çok yıpratıyor.Şükür bu g

son 3 yılda okadar zor sürçler yaşadımki. Hala şaka gibi inanamıyorum

Merhaba kızlar 5+3 teyim kese göründü ama kistim var 6 cm ve hemen kesenin yanında. Böyle bi durum yaşayan oldu mu bebeğe zararı olur mu

Kızlar merhabalar ben bugün 5+2 oldum devlet Hastanesi'ne randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama sağ yumurtaligimda 3-4 cm kist varmis korkulacak bir şey yok dedi ama insan ister istemez korkuyor bu ikinci doğumum olacak 14 aylık bebeğim var ilkinde böyle şeyler yoktu. Var mı daha önce başına gelen ya da çevresinde başına gelen tecrübelerinize ihtiyacım var.
Merhaba bende şuan 5+3 üm bende de 6 cm e yakın kist var maalesef hemde kesenin yanında . Önceki gebeliğimde 3,5 cm vardı bi zararı olmamıştı büyümedi. Kistler büyürse zararı oluyor sanırım bende napcam bilmiyorum

Benim de çok kötü geçiyor ilk hamileliğim böyle değildi. Başım ağrıyor dalga dalga zonkluyor. Çok halsizim sürekli uyuyorum. Çalışıyorum normalde evden aslında ama yok 1 gün denedim çalışmayı yine 4 gün rapor aldım. Bulantı yok ama iştahsızım. Ayakta gözüm karardı bayılacak gibi oldum. Daha kimse de bilmiyor eşim yurtdışında anneme söylemedim. Düşüp kalsam kimse bulamaz herhalde

Kızlar benim ruh halim çok garip bi hal aldı. Sevincten havalara uçmam gerekirken Çok içime kapandım, gerginim, hiç bisey yapasım gelmiyor. Oysa ne çok beklemiştim bugünü. Sizin de böyle mi, normal mi bu ruh halim ?

Kızlar benim ruh halim çok garip bi hal aldı. Sevincten havalara uçmam gerekirken Çok içime kapandım, gerginim, hiç bisey yapasım gelmiyor. Oysa ne çok beklemiştim bugünü. Sizin de böyle mi, normal mi bu ruh halim ?
Ben de %80 öyleyim geçen de yazmıştım gerginlik var dengesizlik var mal gibiyim 🤣

Benim de çok kötü geçiyor ilk hamileliğim böyle değildi. Başım ağrıyor dalga dalga zonkluyor. Çok halsizim sürekli uyuyorum. Çalışıyorum normalde evden aslında ama yok 1 gün denedim çalışmayı yine 4 gün rapor aldım. Bulantı yok ama iştahsızım. Ayakta gözüm karardı bayılacak gibi oldum. Daha kimse de bilmiyor eşim yurtdışında anneme söylemedim. Düşüp kalsam kimse bulamaz herhalde
Yalniz olmak cok daha zor, Allah yardimciniz olsun. Bende evde yalnizim, esim uzakta calisiyor gece gec geliyor. Yurtdisinda oldugum icin ailemde uzakta tabi. Arkadaslarim var ama aile gibi olmuyor birsey isteyemiyorsun tabi. Bence aileniz yakinsa soyleyin, en azindan bir tlfnda yaninizda olurlar.

Aynısını yaşıyorum. Kafam da bulanıyor sersem bir halde oluyor.baygınlık hissi geliyor. Bulantı oluyor ama kusturacak gibi değil. Saçma sapan bulanıyor. Gün içinde ara ara oluyor. Çok sinir bozucu
Benim 2 gun once tansiyonum 8 e dusunce kan tahlili yaptilar ama sonuclar iyiymis. Demek ki hersey genisleyen buyuyen rahim ve hormonlardan, vucudun ihtiyaci olan kan 2 katina cikiyormus, bu da boyle seylere yol aciyormus dediler. Kizim olmasa bende tum gun yaticam ama mecbur ev isi, onu okuldan alma, yemek vs kendimi telkin ederek guc topluyorum.

Kan değerlerin nasıl gebelikte çok düşük olunca baş dönmesi yapıyor
Ingilteredeyim, oradaki gibi tum tetkikler yapilmiyor malesef, 2 gun once tansiyonum dusuk diye tahlil aldilar ama neye baktilar bilmiyorum, soylemediler. Haftaya doktor gorecekmis soyleyecekmis. Beslenmem iyi sayilir ama belki demir ve baska seyler dusuk olabilir. Oncesinde duzenli vitamin kullaniyordum zaten ama arada alkol alan, kahve ve sigarada iciyordum

Back