Keseyi gördüm ben ama daha bebeği göremedim inşallah görürüz hepimizYok henüz değil 21 Mayıs a randevu aldım . İnşallah cuma görünecek :) siz gittiniz mi ? Aslında 1 hafta daha durup kalp atışını da duysak gitmisken ama dayanamadım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördüm ben ama daha bebeği göremedim inşallah görürüz hepimizYok henüz değil 21 Mayıs a randevu aldım . İnşallah cuma görünecek :) siz gittiniz mi ? Aslında 1 hafta daha durup kalp atışını da duysak gitmisken ama dayanamadım :)
Canım kullan bende kullanıyorum bi sıkıntı yapmıyor bebek tutunsun diye o
Benmde bel ağrım ara sıra çok oluyor normaldir bence
Bizimde 5+5 bugün karından bakıldı, keseyi gördük içi doluymuş minicik bi virgül vardı ama kalp atışını duyamadık, doktor normal dedi 20 gün sonra yeniden çağırdı, duphaston (günde 3 tane), ecoprin pro ve multivitan+omega vitamin verdi,
Olabilir kan görülebilir. Benim arkadaşımda öyleydi şimdi 7. Ayına geldi sağ salimkızlar çok çok sağolun, sizin içtiğinizi duyunca rahatladım gece yuttum bir tane.. bebişlerimiz saglıkla bize tutunsun insallah.. yarım cm dedi doktor öyle küçüktü ki.. görünce çok tuhaf oldum.. kalp atışına sevinmenle kan görünmesini duymam bir oldu zaten. Ağladım baya bi.. rabbim korusun onları
Aynen benim de 2 kere gıda zehirlenmesi yaşadım sadece öyle kustum. Onun bir fobi olduğunu bilmiyorum ölüyor sanıyordum kendimi. Oyuzden şuan Cook korkuyorum kusmaktan inşallah da kusmam. Ama maalesef mide bulantısı beni mahvediyor kusmamak için yoga nefesi yapiyorumYa benimde emetofobim var (bulantı ve kusmaya karşı fobi) çok dua ediyorum inşallah hiç bulanmaz kusmam . Oğlumda iki kez bulantı yaşamıştım ölüyorum sandım panik atak yapıyor bide bende . Nolur bu msjımı okuyan çok dua etsin kimin duası kabul olur belli olmaz.
Demek ki bünyeye göre değişiyor. 7. haftanın içindeyim dün biraz biraz başladı benimBen dün öğrendim pozitifi ama bir haftadır midem bulaniyordu eşim acaba mi diyordu bnde çok erken bu kadr erken başlamaz demiştim ama meğersem baslarmis iki gündür de inanılmaz bulantı var kusma olmuyor ama bulantı fazla
Verdiği ilaç etkili. Evelallah birşey olmaz düzenli olarak kullan ve hareketten kaçın uzan dinlen canımkızlar bu sabah kontrole gittim kalp atışlarını duyduk. ama kanama alanları var dedi doktorum. progestan verdi hem ağızdan hem de vajinadan alacakmışım. çok üzüldüm acaba bişey olur mu? bebeğin tutunması için bu alanların yok olması lazım dedi.
benim 4+4 te vajinal olarak keseyi göremedi moralim yerlerde normal mi bilmiyorum bthcg 800 lü bişiler çıktı mantıken betahcg değerine göre görememesi normal ama betahcg mde normal değil gibi bu da geç döllenme olabilir diye düşündürüyor bana ama bilmiyorum senin kaçıncı haftandı?Kızlar iyi akşamlar kan testim beta 2515 ama rahim boş dedi doktor. Sizce erken mi kese için
Fobi olduğunu 2 sene önce öğrendim. Yoga nefesine bakıcam bendeAynen benim de 2 kere gıda zehirlenmesi yaşadım sadece öyle kustum. Onun bir fobi olduğunu bilmiyorum ölüyor sanıyordum kendimi. Oyuzden şuan Cook korkuyorum kusmaktan inşallah da kusmam. Ama maalesef mide bulantısı beni mahvediyor kusmamak için yoga nefesi yapiyorum
İlk kızımda 8.haftam bitmişti başlamıştı bunda çok erken aç kalamiyorum asla midem bulanıyor sürekli doktora gidecektim bugün ama 3gun snra gel dedi doktor hem 4bin olur değerin kese gözükür diye kan sulandırıcı başlamam gerekiyor endişeliyim inşallah bişey olmazDemek ki bünyeye göre değişiyor. 7. haftanın içindeyim dün biraz biraz başladı benim
Bişey sorabilir miyiimm?Güncelleme.. 5+2 çıktı bugün geç döllenme.. betamdan anlamalıydım. Bebeği de kalp atışını da gördük ama dinletmedi doktor zarar vermesin erkenden diye
Allah'a emanet inşaallah birşey olmaz pıhtılaşmamı var sende de ? Ben de iğne oluyorum hergun pıhtılaşma sorunum varİlk kızımda 8.haftam bitmişti başlamıştı bunda çok erken aç kalamiyorum asla midem bulanıyor sürekli doktora gidecektim bugün ama 3gun snra gel dedi doktor hem 4bin olur değerin kese gözükür diye kan sulandırıcı başlamam gerekiyor endişeliyim inşallah bişey olmaz
Doktor keseye sonra da içindeki oluşum a bakıyor ilk haftalarda ultrason da son sat tarihi giriyor ama ölçüp biçince anlaşılıyor geç döllenme diyor. Bana hem kese de hemde kalp atışı için gittiğimiz ama duyamadigimiz haftada geç döllenme dedi 21 Aralık doğum tarihi bana oldu yılbaşıBişey sorabilir miyiimm?
geç döllenme olduğu nasıl anlaşılıyor
Yoga nefesi biraz vücudu sakinleştiriyor. İnt de gevşeme nefesleri diye de bakın bir adı var onun organları teker teker rahatlatan bir nefes türü var ben çok kasiliyorum bulantida kalbim hızlı çarpıyor nefes alamıyorum sanki ama bu durumu hissettiğim an nefes egzersizleri ile vücudum sakinleştiriyor. Her zaman da işe yaramıyor tabi sağlam bir psikoloji de lazımUmarım bulantılar kusmaya dönmez.Fobi olduğunu 2 sene önce öğrendim. Yoga nefesine bakıcam bende
çok teşekkür ederim inşallah bişey olmaz çok üzüldüm kalp atışını duyduğuma bile sevinemedim kanama alanları var diyinceVerdiği ilaç etkili. Evelallah birşey olmaz düzenli olarak kullan ve hareketten kaçın uzan dinlen canım
Benim de 4*3 canım ama hiç telaş yapma bhcg herkeste farklı oluyormuş o önemli değilmiş öndmli olan artışıbenim 4+4 te vajinal olarak keseyi göremedi moralim yerlerde normal mi bilmiyorum bthcg 800 lü bişiler çıktı mantıken betahcg değerine göre görememesi normal ama betahcg mde normal değil gibi bu da geç döllenme olabilir diye düşündürüyor bana ama bilmiyorum senin kaçıncı haftandı?
Biz bugün kalbi duyduk, yok artış az olmamıştı. Ama o işi bilmez ve yaşı başı olan doktor az olduğunu söylemişti. 1 gün arayla bakılan değerim 2 katından bile fazlaydı. Ama o hergün hatta 24 saat bile geçmeden baktırmıştı başta. Değer 2 katı olmuyordu haliyle(20 saat arayla bakılırsa). Ard arda günlerde değerim şöyle oldu 128-180-300 bunlar ard arda günler salı-çarşamba-perşembe gibi. Ve 180 çıktığı gün en az 300-400 çıkmalı demişti, başka doktorlara önceki doktorun neden hergün baktığına anlam veremediler.İnanamıyorum nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar. Bu kadar kolay mı bir cana kıyabilmek. Yazıklar olsun ne diyeyim. Aynen kimlerin sapasağlam bebekleri kürtajla hayattan koparıldı belki. Kimse bilemiyor ne yazık ki.. aynı olayları yaşamışız resmen. Peki sizin de kalbi duyulana kadar az artış oluyor mu ve son adete göre bebek küçük mü gözüküyor sizde de