Arkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir mucize yaşadım bugün. Öncelerde gören olmuştur aranızda. Geçen hafta muayeneye gitmiştim ve doktor boş gebelik geçirdiğimi ve kürtaj olmam gerektiğini söylemişti. Dünyam yıkılmıştı. Maalesef tüm bayramı üzüntü ve stres içinde geçirdim. Bugün başka bir doktora kürtaj için randevu almaya gittim ve ne görelim. Bebeğiö capcanlı kalbi küt küt atar halde bulduk.. ben şok yaşadım resmen. Sevinç gözyaşlarımı sildikten sonra doktora nasıl böyle bir şwy olabildiğini sordum. Bu olabilen bir şey. Sen geç adet olan ve polikistik ıveri olan bir kadınsın. Gayet normal geç gelişmesi dedi. Hocam bhcg düşük artıyor. 2 gün onve 800 iken 2 gün sonra 950 oldu mesela buna ne diyorsunuz drdüm. Bhcg nin benim için önemi yok ben ultrasona bakarım ve orada kalbi atan bir bebek var dedi
arkadaşlar dünyanın en mutlu insanı olabikirim şu an. Hiç umudunuzu kaniybetmeyin ve asla tek doktora güvenmeyim. Çok şükür ben bu doktorla tanışmışım. Sorulabilecek me varsa sordu öyle muayene etti beni. Diğer doktor son adet tarihümden başka hiç bir şey sormamıştı ve vajinal muayene de etmemişti. O doktora kalsa o gün beni kürtaj edecekti. Nasıl insan bunlar resmen cinayet işkeyevekti. Her yere şikayet edecepim o kadını. Allahından bulsun. Muayeneden çıkınca odasına uğrayacaktım dedim sonra boşver negatif enerji yüklemeyetim boşuna..
Böyle işte dostlarım. Şu an sat e göre 7 hafta 1 gün ultrasona göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.
Bu yazım boş gebelik söylenen tüm hamilelere bir örnek olsun. Tek doktora sakın güvenmeyin,
Sevgiler