- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
İkiz falan olmasın tüp Bebek ile mi olduKizlar merhaba benim ilk bhcg degerim 260 cikmisti, 48 saat sonraki 1300 cikmis. Cok fazla artmis bunu yasayan var mi bu normal mi? iki kat artmasi beklenir normalde cunku bu 6 kat artmis neredeyse cok uzgunum su an
Kendimi çok dinlemiyorum hasta değil gebeyiz sonuçta :) Zorlandığını düşündüğün an dinlen sonra devam et naçizane fikrim her şeyin altında bir şey aramamla 9 ay bitmek bilmez vallaPeki canım belin ağrıdığında korkuyor musun zorladım kendimi diye yoksa dinlenmeye mi geçiyorsun
Benim çok ağrıyor ilk haftalarda zaten yarım saat bile ayakta duramıyordum doktor dinlen demişti o süreci dinelerek geçirdim. Geçenlerde çok ayakta kalmak zorunda kaldım belim koptu resmen ama dinlenincengevtiKızlar ben 6+3 haftalık hamileyim yemek yaparken yani uzun süre ayakta durduğumda çok belim ağrıyor siz de yaşıyor musunuz böyle ağrılar? Acaba bu normal mi
Yok canim normal ama 40 yasindayim o yizden korkuyorim bir sorun mu var diyem agrim kanamam hicbir seyik yok cok sukur ama bi kadar artmasi bilmiyorimm doktoruma msj attim sorun yok yazdi ama ultrasona gormeden rahat edemicem. Acaba gorunur mu 1300lerdeykenİkiz falan olmasın tüp Bebek ile mi oldu
Hiç kendinizi strese sokmayin her bünye farklıdır bu durum için farklı varyasyonlar kurulabilir ancak ikiz olduğunu fusunmek en güzeli benceYok canim normal ama 40 yasindayim o yizden korkuyorim bir sorun mu var diyem agrim kanamam hicbir seyik yok cok sukur ama bi kadar artmasi bilmiyorimm doktoruma msj attim sorun yok yazdi ama ultrasona gormeden rahat edemicem. Acaba gorunur mu 1300lerdeyken
Cok tesekkur ederim moral oldu. Su an tanidik ve kendi doktorum olmak uzere 3 doktor da normal diyor ama kafamdan ya ikiz ya da Allah korusun kotu ihtimal mi var dusuncesi gitmiyor, yani tek ve saglikli bir ebbek ihtimali yok mu bu degerle diyorum. diger turlu olasiliklar cok dusuk gibi oluyor. Tabi ben ne dersem diyeyim nasil kismetse oyle olcak. Esimin ailesinde bi tane ikiz var ama cok yakin akraba degil 2. derece. Benim ailemde yok. Allahtan hayirlisini diliyorum, sagliksiz bir gebelikse tabi en basindan ogrenmek en iyisi. Siz de insallah saglikla alin bebeginiz kucaginiza. Hepimiz insallah:)Hiç kendinizi strese sokmayin her bünye farklıdır bu durum için farklı varyasyonlar kurulabilir ancak ikiz olduğunu fusunmek en güzeli bencedizin veya eşinizin ailesinde ikiz gebelik mevcut mu ?
Not : normalde 2 kat artması sağlıklı kabul edilirken daha fazla artıs çoğul gebelik işaret eder az artması ise sagliksiz gebelik ancak yukarıda bu grupta bir arkadas var az geri giderseniz goruceksiniz 2 kattan az artış yaşamış bir sürü yanlis doktor yönlendirmesi nerdeyse kürtaj olacakmış ancak sağlıklı bir gebelikle karşı karşıya Rabbimin ne vereceğini bilemeyiz... Her bünye farklı reaksiyon gösteriyor değişikliklere artık buna gönülden inanıyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yok canim normal ama 40 yasindayim o yizden korkuyorim bir sorun mu var diyem agrim kanamam hicbir seyik yok cok sukur ama bi kadar artmasi bilmiyorimm doktoruma msj attim sorun yok yazdi ama ultrasona gormeden rahat edemicem. Acaba gorunur mu 1300lerdeyken
Yoo olması gerektiğni düşünüyorum dinleniyorum canım cok yormuyorm kendimi öylePeki canım belin ağrıdığında korkuyor musun zorladım kendimi diye yoksa dinlenmeye mi geçiyorsun
Cok tesekkurler. Cok artmasi bazem sorun olabiliyormus, anomali gibi evet cok dusuk bir ihtimal ama var mi var o nedenle telaslandim. Benim kizimda tam 2 kat artmis her sey "olmasi gerektigi gibi" devam etmisti. Bunda 5 kat olunca yasimdan da dolayi bir an panikledim. Bir de ben yurtdisindayim her sey o kadar zor ki. Iki kez bhcg yaptirmak isteyince bile uzayli gibi baktilar. Kanamaniz mi var neden tekrar ediyoruz fln diye. Soyle bir gonlumce ultrasona bile giremedimBetanin çok artmış olması herhangi bir sorun teşkil etmez ki rahat olun .Çoğul gebelik düşündürür mesela .Benimde 2.gun yapılan betada 4 kat artış olmuştu.Rakamlara çok takılmayın derim.
Bana da cvp yazacak bilgisi olan yokmuKızlar merhaba kan sonucum çıktı 1455 ,bir gün geçti regl üstünden çok yüksek deilmi bu sayı nolur bilen birşey yazsin
Benim 5 gün sonra 8100 civarındaydı doktor önemsemedi bile henüz kalp atışı duymadımBana da cvp yazacak bilgisi olan yokmu
Yüksek değerin sıkıntı oldugunu bilmiyordm. Sağlıklı ki yüksek diye düşünürdüm hepBana da cvp yazacak bilgisi olan yokmu
Bana da cvp yazacak bilgisi olan yokmu
4-5 haftalık değer aralığında hcg değerinizBana da cvp yazacak bilgisi olan yokmu
Yüksek değerin sıkıntı oldugunu bilmiyordm. Sağlıklı ki yüksek diye düşünürdüm hep
Merhaba,Ben 20 gün sonra yaşadım canim hic bisey yokken iki gündür kanamam var ve adet sancisi gibi agrim var. Ara ara saplaniyor ağrı, progestan igne ve hap kullanmaya başladım. Doktora tekrar gitmeye korkuyorumKızlar merhaba benim de bugün sabah açık pembe leke gibi bir şey geldi. Çok korktum. Adet sancısı gibi birşeyler hissediyorum. Ağrı gibi ama az. Doktorumla görüştüm. Sancı sıklığını sordu. Normal dedi aktif kanama olursa iğne verecekmiş ama moralim çok bozuk. Bir haftadır hiç birşey yoktu çarşamba kese için randevumuz var şimdi neden böyle bişey oldu anlamadım. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Kese kaç haftalık görünüyor söyledi mi doktor? 7. Haftada kesede görünür bebek dedi bana, benimde henüz bebek gorunmedi ama kanama ve sancım varKızlar iyi akşamlar kan testim beta 2515 ama rahim boş dedi doktor. Sizce erken mi kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?