• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Peki canım belin ağrıdığında korkuyor musun zorladım kendimi diye yoksa dinlenmeye mi geçiyorsun
Kendimi çok dinlemiyorum hasta değil gebeyiz sonuçta :) Zorlandığını düşündüğün an dinlen sonra devam et naçizane fikrim her şeyin altında bir şey aramamla 9 ay bitmek bilmez valla😂

Kızlar ben 6+3 haftalık hamileyim yemek yaparken yani uzun süre ayakta durduğumda çok belim ağrıyor siz de yaşıyor musunuz böyle ağrılar? Acaba bu normal mi
Benim çok ağrıyor ilk haftalarda zaten yarım saat bile ayakta duramıyordum doktor dinlen demişti o süreci dinelerek geçirdim. Geçenlerde çok ayakta kalmak zorunda kaldım belim koptu resmen ama dinlenincengevti

İkiz falan olmasın tüp Bebek ile mi oldu
Yok canim normal ama 40 yasindayim o yizden korkuyorim bir sorun mu var diyem agrim kanamam hicbir seyik yok cok sukur ama bi kadar artmasi bilmiyorimm doktoruma msj attim sorun yok yazdi ama ultrasona gormeden rahat edemicem. Acaba gorunur mu 1300lerdeyken

5000 lerde kese görünür ama her halükarda alltan bakar ve görür. Ben geç döllenme rağmen adet tarihinin sonlarına denk gelen gün gitmiştim alttan gördü.

Yok canim normal ama 40 yasindayim o yizden korkuyorim bir sorun mu var diyem agrim kanamam hicbir seyik yok cok sukur ama bi kadar artmasi bilmiyorimm doktoruma msj attim sorun yok yazdi ama ultrasona gormeden rahat edemicem. Acaba gorunur mu 1300lerdeyken
Hiç kendinizi strese sokmayin her bünye farklıdır bu durum için farklı varyasyonlar kurulabilir ancak ikiz olduğunu fusunmek en güzeli bence 🥰 dizin veya eşinizin ailesinde ikiz gebelik mevcut mu ?
Not : normalde 2 kat artması sağlıklı kabul edilirken daha fazla artıs çoğul gebelik işaret eder az artması ise sagliksiz gebelik ancak yukarıda bu grupta bir arkadas var az geri giderseniz goruceksiniz 2 kattan az artış yaşamış bir sürü yanlis doktor yönlendirmesi nerdeyse kürtaj olacakmış ancak sağlıklı bir gebelikle karşı karşıya Rabbimin ne vereceğini bilemeyiz... Her bünye farklı reaksiyon gösteriyor değişikliklere artık buna gönülden inanıyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Hiç kendinizi strese sokmayin her bünye farklıdır bu durum için farklı varyasyonlar kurulabilir ancak ikiz olduğunu fusunmek en güzeli bence 🥰 dizin veya eşinizin ailesinde ikiz gebelik mevcut mu ?
Not : normalde 2 kat artması sağlıklı kabul edilirken daha fazla artıs çoğul gebelik işaret eder az artması ise sagliksiz gebelik ancak yukarıda bu grupta bir arkadas var az geri giderseniz goruceksiniz 2 kattan az artış yaşamış bir sürü yanlis doktor yönlendirmesi nerdeyse kürtaj olacakmış ancak sağlıklı bir gebelikle karşı karşıya Rabbimin ne vereceğini bilemeyiz... Her bünye farklı reaksiyon gösteriyor değişikliklere artık buna gönülden inanıyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Cok tesekkur ederim moral oldu. Su an tanidik ve kendi doktorum olmak uzere 3 doktor da normal diyor ama kafamdan ya ikiz ya da Allah korusun kotu ihtimal mi var dusuncesi gitmiyor, yani tek ve saglikli bir ebbek ihtimali yok mu bu degerle diyorum. diger turlu olasiliklar cok dusuk gibi oluyor. Tabi ben ne dersem diyeyim nasil kismetse oyle olcak. Esimin ailesinde bi tane ikiz var ama cok yakin akraba degil 2. derece. Benim ailemde yok. Allahtan hayirlisini diliyorum, sagliksiz bir gebelikse tabi en basindan ogrenmek en iyisi. Siz de insallah saglikla alin bebeginiz kucaginiza. Hepimiz insallah:)

Betanin çok artmış olması herhangi bir sorun teşkil etmez ki rahat olun .Çoğul gebelik düşündürür mesela .Benimde 2.gun yapılan betada 4 kat artış olmuştu.Rakamlara çok takılmayın derim.

Betanin çok artmış olması herhangi bir sorun teşkil etmez ki rahat olun .Çoğul gebelik düşündürür mesela .Benimde 2.gun yapılan betada 4 kat artış olmuştu.Rakamlara çok takılmayın derim.
Cok tesekkurler. Cok artmasi bazem sorun olabiliyormus, anomali gibi evet cok dusuk bir ihtimal ama var mi var o nedenle telaslandim. Benim kizimda tam 2 kat artmis her sey "olmasi gerektigi gibi" devam etmisti. Bunda 5 kat olunca yasimdan da dolayi bir an panikledim. Bir de ben yurtdisindayim her sey o kadar zor ki. Iki kez bhcg yaptirmak isteyince bile uzayli gibi baktilar. Kanamaniz mi var neden tekrar ediyoruz fln diye. Soyle bir gonlumce ultrasona bile giremedim😊 ondan sanirim boyle bir boslukta gibi oldum. Varsa da kismet diyorum artik sabahki panigim gecti. Tesekkurler sizler yazdikca rahatladim🙏 Hakkimizda hayirlisi

Yüksek değerin sıkıntı oldugunu bilmiyordm. Sağlıklı ki yüksek diye düşünürdüm hep

Aslinda yuksek olmasi degil artisin duzenli olmasi onemli ve de gebelik haftasindaki aralikla uyumlu olmasi. Suan benim 5 kat artmis mesela ultrasona girmeye calisiyorum ki rahatlayayim. zor isler bunlar

Bu gün gördüm keseyi 1.6 cm haftaya kalp atışı için cagirdi her şey yolunda görünüyor kan istedi az önce sonuca baktım pregosteron 18.98 çıkmış sizin kaç yazabilirsiniz doktoru yarın arayacağım merak ettim düşük gibi geldi

Kızlar merhaba benim de bugün sabah açık pembe leke gibi bir şey geldi. Çok korktum. Adet sancısı gibi birşeyler hissediyorum. Ağrı gibi ama az. Doktorumla görüştüm. Sancı sıklığını sordu. Normal dedi aktif kanama olursa iğne verecekmiş ama moralim çok bozuk. Bir haftadır hiç birşey yoktu çarşamba kese için randevumuz var şimdi neden böyle bişey oldu anlamadım. Böyle birşey yaşayan oldu mu?😔
Merhaba,Ben 20 gün sonra yaşadım canim hic bisey yokken iki gündür kanamam var ve adet sancisi gibi agrim var. Ara ara saplaniyor ağrı, progestan igne ve hap kullanmaya başladım. Doktora tekrar gitmeye korkuyorum 😥sadece kese var henüz

Back