• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir mucize yaşadım bugün. Öncelerde gören olmuştur aranızda. Geçen hafta muayeneye gitmiştim ve doktor boş gebelik geçirdiğimi ve kürtaj olmam gerektiğini söylemişti. Dünyam yıkılmıştı. Maalesef tüm bayramı üzüntü ve stres içinde geçirdim. Bugün başka bir doktora kürtaj için randevu almaya gittim ve ne görelim. Bebeğiö capcanlı kalbi küt küt atar halde bulduk.. ben şok yaşadım resmen. Sevinç gözyaşlarımı sildikten sonra doktora nasıl böyle bir şwy olabildiğini sordum. Bu olabilen bir şey. Sen geç adet olan ve polikistik ıveri olan bir kadınsın. Gayet normal geç gelişmesi dedi. Hocam bhcg düşük artıyor. 2 gün onve 800 iken 2 gün sonra 950 oldu mesela buna ne diyorsunuz drdüm. Bhcg nin benim için önemi yok ben ultrasona bakarım ve orada kalbi atan bir bebek var dedi 😊😊😊 arkadaşlar dünyanın en mutlu insanı olabikirim şu an. Hiç umudunuzu kaniybetmeyin ve asla tek doktora güvenmeyim. Çok şükür ben bu doktorla tanışmışım. Sorulabilecek me varsa sordu öyle muayene etti beni. Diğer doktor son adet tarihümden başka hiç bir şey sormamıştı ve vajinal muayene de etmemişti. O doktora kalsa o gün beni kürtaj edecekti. Nasıl insan bunlar resmen cinayet işkeyevekti. Her yere şikayet edecepim o kadını. Allahından bulsun. Muayeneden çıkınca odasına uğrayacaktım dedim sonra boşver negatif enerji yüklemeyetim boşuna..

Böyle işte dostlarım. Şu an sat e göre 7 hafta 1 gün ultrasona göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.

Bu yazım boş gebelik söylenen tüm hamilelere bir örnek olsun. Tek doktora sakın güvenmeyin,

Sevgiler
Ne güzel bir haber bu maşallah Allah sağlıkla elinize almak nasib etsin🥰

Merhaba kızlar, benimde 5+5 yarın doktora gidecem. Kalp atışını duyar mıyım diye heyecanlanıyorum. İnş🙏🏻 Rabbim sağlıkla bebeklermizi kucağımıza almamızı nasip eder.. en erken kalp atışını ne zaman duydunuz siz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir mucize yaşadım bugün. Öncelerde gören olmuştur aranızda. Geçen hafta muayeneye gitmiştim ve doktor boş gebelik geçirdiğimi ve kürtaj olmam gerektiğini söylemişti. Dünyam yıkılmıştı. Maalesef tüm bayramı üzüntü ve stres içinde geçirdim. Bugün başka bir doktora kürtaj için randevu almaya gittim ve ne görelim. Bebeğiö capcanlı kalbi küt küt atar halde bulduk.. ben şok yaşadım resmen. Sevinç gözyaşlarımı sildikten sonra doktora nasıl böyle bir şwy olabildiğini sordum. Bu olabilen bir şey. Sen geç adet olan ve polikistik ıveri olan bir kadınsın. Gayet normal geç gelişmesi dedi. Hocam bhcg düşük artıyor. 2 gün onve 800 iken 2 gün sonra 950 oldu mesela buna ne diyorsunuz drdüm. Bhcg nin benim için önemi yok ben ultrasona bakarım ve orada kalbi atan bir bebek var dedi 😊😊😊 arkadaşlar dünyanın en mutlu insanı olabikirim şu an. Hiç umudunuzu kaniybetmeyin ve asla tek doktora güvenmeyim. Çok şükür ben bu doktorla tanışmışım. Sorulabilecek me varsa sordu öyle muayene etti beni. Diğer doktor son adet tarihümden başka hiç bir şey sormamıştı ve vajinal muayene de etmemişti. O doktora kalsa o gün beni kürtaj edecekti. Nasıl insan bunlar resmen cinayet işkeyevekti. Her yere şikayet edecepim o kadını. Allahından bulsun. Muayeneden çıkınca odasına uğrayacaktım dedim sonra boşver negatif enerji yüklemeyetim boşuna..

Böyle işte dostlarım. Şu an sat e göre 7 hafta 1 gün ultrasona göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.

Bu yazım boş gebelik söylenen tüm hamilelere bir örnek olsun. Tek doktora sakın güvenmeyin,

Sevgiler
Gözünüz aydın çok sevindim 🥰 genelleme yaparsak 7. haftada duyuluyor kalp atışı demekki. İnşallah bizlerde duyarız

Bir benzeri ilk gebeligimde yaşadım. Herşey normal kalp atışını duyduk üzerinden 1 1.5 hafta geçmişti evime çok yakın bir hastane kadindogumcu ucretsiz yapmış dedim ayy gideyimde gene göreyim evladımı demesin mi bana boş gebelik kese var bebek yok dedim nasıl olur geçen hafta kalbini dinledik ısrarla yok bebek yok dio 🤦🤦 ağla ağla içim çıkmıştı apar topar kendi doktoruma gitmiştim odur budur kampanyalı hiç bir doktora gitmem gripken bile 🤣🤣
Ben anlamıyorum gerçekten resmen katil bu insanlar. Allah bilir kaç kişinin sağlıklı gebeliği bu şekilde sonlandırıldı

Merhaba arkadaşlar evlatlarını herkes sağlıkla kucağına alır inşallah benim regl dündu tedavi görüyordum Test yaptım bugün ve hemen ikinci çizgi çıktı şuan kan vermeye gidiyorum ne olur dua edin eğer pozitifse sanırım bnde Ocak sonu annesi olacağım doğru hesaplıyor isem

Sevgiler
Aynı durumu bu ay ben de yaşamıştım, ne kadar ağlamıştım ve doktor kesinlikle geciktirmeden kürtaj demişti tam 3 hafta önce.. Başka doktora gittim kürtaj randevusu için, hem beta hcg’ler hızla arttı hem de keseyi gördük. Şuanda 7 hafta+2 günlük hamileliğim devam ediyor. Böyle doktorlar yüzünden kimbilir kaç hamilelik üzücü ve gereksiz bir şekilde sonlanıyor..

Kızlar merhaba benim de bugün sabah açık pembe leke gibi bir şey geldi. Çok korktum. Adet sancısı gibi birşeyler hissediyorum. Ağrı gibi ama az. Doktorumla görüştüm. Sancı sıklığını sordu. Normal dedi aktif kanama olursa iğne verecekmiş ama moralim çok bozuk. Bir haftadır hiç birşey yoktu çarşamba kese için randevumuz var şimdi neden böyle bişey oldu anlamadım. Böyle birşey yaşayan oldu mu?😔

Aynı durumu bu ay ben de yaşamıştım, ne kadar ağlamıştım ve doktor kesinlikle geciktirmeden kürtaj demişti tam 3 hafta önce.. Başka doktora gittim kürtaj randevusu için, hem beta hcg’ler hızla arttı hem de keseyi gördük. Şuanda 7 hafta+2 günlük hamileliğim devam ediyor. Böyle doktorlar yüzünden kimbilir kaç hamilelik üzücü ve gereksiz bir şekilde sonlanıyor..
Ya nasıl olabiliyor anlamıyorum bu kadar erken nasıl karar verilebiliyor gerçekten kaç kişi böyle bebeğini kaybetti acaba

Kızlar merhaba benim de bugün sabah açık pembe leke gibi bir şey geldi. Çok korktum. Adet sancısı gibi birşeyler hissediyorum. Ağrı gibi ama az. Doktorumla görüştüm. Sancı sıklığını sordu. Normal dedi aktif kanama olursa iğne verecekmiş ama moralim çok bozuk. Bir haftadır hiç birşey yoktu çarşamba kese için randevumuz var şimdi neden böyle bişey oldu anlamadım. Böyle birşey yaşayan oldu mu?😔
Canım bence korkma strese girme normal kanama tehlikeliymis pembe ve kahverengi bu haftalarda normal dedi bana doktor

İnanamıyorum nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar. Bu kadar kolay mı bir cana kıyabilmek. Yazıklar olsun ne diyeyim. Aynen kimlerin sapasağlam bebekleri kürtajla hayattan koparıldı belki. Kimse bilemiyor ne yazık ki.. aynı olayları yaşamışız resmen. Peki sizin de kalbi duyulana kadar az artış oluyor mu ve son adete göre bebek küçük mü gözüküyor sizde de

Kızlar merhaba ilk defa doktora gittim bugün, bebegin kalp atışını duyduk şükür ama üzerinde kan gördüğünü söyledi. Ve her gece 1 tane duphaston içmemi söyledi. İnternetten baktım, adet söktürücü olarak da veriliyormuş. Çok korktum içmesem mi kullandınız mı ?
6+1 olarak gözüktü

Kızlar merhaba kan sonucum çıktı 1455 ,bir gün geçti regl üstünden çok yüksek deilmi bu sayı nolur bilen birşey yazsin

Son düzenleme:
Kizlar merhaba benim ilk bhcg degerim 260 cikmisti, 48 saat sonraki 1300 cikmis. Cok fazla artmis bunu yasayan var mi bu normal mi? iki kat artmasi beklenir normalde cunku bu 6 kat artmis neredeyse cok uzgunum su an
Bnde aynı durumdayım çok moralim bozuk sevinsem mi uzulsem mi bilemedim

Kızlar ben 6+3 haftalık hamileyim yemek yaparken yani uzun süre ayakta durduğumda çok belim ağrıyor siz de yaşıyor musunuz böyle ağrılar? Acaba bu normal mi

Kızlar merhaba ilk defa doktora gittim bugün, bebegin kalp atışını duyduk şükür ama üzerinde kan gördüğünü söyledi. Ve her gece 1 tane duphaston içmemi söyledi. İnternetten baktım, adet söktürücü olarak da veriliyormuş. Çok korktum içmesem mi kullandınız mı ?
6+1 olarak gözüktü
Canım kullan bende kullanıyorum bi sıkıntı yapmıyor bebek tutunsun diye o
Kızlar ben 6+3 haftalık hamileyim yemek yaparken yani uzun süre ayakta durduğumda çok belim ağrıyor siz de yaşıyor musunuz böyle ağrılar? Acaba bu normal mi
Benmde bel ağrım ara sıra çok oluyor normaldir bence

Back