- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
Yaa çok sevindim teşekkür ederim içim biraz rahatladı bn yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek erken gitmenin sebebi kan pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı ignelerime başlamam gerekiyor hemen kızım da da hemen başlatmıştıNeyseBirumuttur yasamak Az once doktorumla tekrar mseajlastik. Benimde 2 gunde 5 kat artmis da degerim. 260tan 1300e Doktorum normal.sorun yok merak etmeyin mol gebeliklerde cok.daha fazla artis olur demis. Ultrason icin de acele etmiyor ay sonuna dogru kismetse bakacak insalllah kese, kalp atisi vs. Hepsini ayni anda goruruz.
Tabi tabi gidin en guzeli. Iciniz rahat ederYaa çok sevindim teşekkür ederim içim biraz rahatladı bn yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek erken gitmenin sebebi kan pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı ignelerime başlamam gerekiyor hemen kızım da da hemen başlatmıştı
Yaaa hatırlıyorum sizi mayıs topiğinden, çok sevindim, üzüntün sevince dönmüş çifte mutluluk, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsinArkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir mucize yaşadım bugün. Öncelerde gören olmuştur aranızda. Geçen hafta muayeneye gitmiştim ve doktor boş gebelik geçirdiğimi ve kürtaj olmam gerektiğini söylemişti. Dünyam yıkılmıştı. Maalesef tüm bayramı üzüntü ve stres içinde geçirdim. Bugün başka bir doktora kürtaj için randevu almaya gittim ve ne görelim. Bebeğiö capcanlı kalbi küt küt atar halde bulduk.. ben şok yaşadım resmen. Sevinç gözyaşlarımı sildikten sonra doktora nasıl böyle bir şwy olabildiğini sordum. Bu olabilen bir şey. Sen geç adet olan ve polikistik ıveri olan bir kadınsın. Gayet normal geç gelişmesi dedi. Hocam bhcg düşük artıyor. 2 gün onve 800 iken 2 gün sonra 950 oldu mesela buna ne diyorsunuz drdüm. Bhcg nin benim için önemi yok ben ultrasona bakarım ve orada kalbi atan bir bebek var dediarkadaşlar dünyanın en mutlu insanı olabikirim şu an. Hiç umudunuzu kaniybetmeyin ve asla tek doktora güvenmeyim. Çok şükür ben bu doktorla tanışmışım. Sorulabilecek me varsa sordu öyle muayene etti beni. Diğer doktor son adet tarihümden başka hiç bir şey sormamıştı ve vajinal muayene de etmemişti. O doktora kalsa o gün beni kürtaj edecekti. Nasıl insan bunlar resmen cinayet işkeyevekti. Her yere şikayet edecepim o kadını. Allahından bulsun. Muayeneden çıkınca odasına uğrayacaktım dedim sonra boşver negatif enerji yüklemeyetim boşuna..
Böyle işte dostlarım. Şu an sat e göre 7 hafta 1 gün ultrasona göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.
Bu yazım boş gebelik söylenen tüm hamilelere bir örnek olsun. Tek doktora sakın güvenmeyin,
Sevgiler
Ya bana günde 3 tane verdiKızlar merhaba ilk defa doktora gittim bugün, bebegin kalp atışını duyduk şükür ama üzerinde kan gördüğünü söyledi. Ve her gece 1 tane duphaston içmemi söyledi. İnternetten baktım, adet söktürücü olarak da veriliyormuş. Çok korktum içmesem mi kullandınız mı ?
6+1 olarak gözüktü
Canım duphaston bulantı kusma yapıyormu sendeCanım kullan bende kullanıyorum bi sıkıntı yapmıyor bebek tutunsun diye o
Benmde bel ağrım ara sıra çok oluyor normaldir bence
Merhaba. Ben gebeligimi adet tarihimden bir gun once 1626 beta degeri ile ogrendim. Ben de cok korkmustum ve doktorum normal demisti. Kalp atisi icin bugun hastanedeydim ve kalp atisini duyduk bebegimi de gorduk. Ikiz filan degil ve gayet saglikli. Merak etme seninde ayni sekilde olucak Allah in izni ileCok tesekkur ederim moral oldu. Su an tanidik ve kendi doktorum olmak uzere 3 doktor da normal diyor ama kafamdan ya ikiz ya da Allah korusun kotu ihtimal mi var dusuncesi gitmiyor, yani tek ve saglikli bir ebbek ihtimali yok mu bu degerle diyorum. diger turlu olasiliklar cok dusuk gibi oluyor. Tabi ben ne dersem diyeyim nasil kismetse oyle olcak. Esimin ailesinde bi tane ikiz var ama cok yakin akraba degil 2. derece. Benim ailemde yok. Allahtan hayirlisini diliyorum, sagliksiz bir gebelikse tabi en basindan ogrenmek en iyisi. Siz de insallah saglikla alin bebeginiz kucaginiza. Hepimiz insallah:)
Canim ben sendne daha yuksek bir deger ile ogrendim. Bugun kalp atisini duydum.sorun yok merak etme Allah in izni ileBana da cvp yazacak bilgisi olan yokmu
Doktorunuzun verdiği ilaçlar nedir acaba ? Benim doktorum hiçbir şey vermedi. Magnezyum, d vitamini vs. almam gerekir mi diye aklıma takılıyorBizimde 5+5 bugün karından bakıldı, keseyi gördük içi doluymuş minicik bi virgül vardı ama kalp atışını duyamadık, doktor normal dedi 20 gün sonra yeniden çağırdı, duphaston (günde 3 tane), ecoprin pro ve multivitan+omega vitamin verdi,
Canım bunlar ilaçlarım, en üstteki hem omega hem multivitamin, ayrı ayrı kapsüllerde birini sabah birini akşam alacakmışım, yakın zamanda yeni muayene verdiyse belki verir daha, ben 20 gün sınra gidicemDoktorunuzun verdiği ilaçlar nedir acaba ? Benim doktorum hiçbir şey vermedi. Magnezyum, d vitamini vs. almam gerekir mi diye aklıma takılıyor
Anladım canım. Bana bu aylarda bir şey vermiyoruz dedi de ondan merak ettim.Canım bunlar ilaçlarım, en üstteki hem omega hem multivitamin, ayrı ayrı kapsüllerde birini sabah birini akşam alacakmışım, yakın zamanda yeni muayene verdiyse belki verir daha, ben 20 gün sınra gidicem
Dört gündür var .7+1 deyimBulantılarınız ne zaman başladı ? Bende henüz bulantı yok ama başlar diye de korkuyorum biraz
Aynı hemde10 Nisan :)
Yok canım yapmadı hiç. Bulantı var ama ilaçtan değildir çünkü geçtiğimiz aylardada tedavimde kullanmıştm. Hiçbişy yapmamıştıCanım duphaston bulantı kusma yapıyormu sende
Ya benimde emetofobim var (bulantı ve kusmaya karşı fobi) çok dua ediyorum inşallah hiç bulanmaz kusmamBulantılarınız ne zaman başladı ? Bende henüz bulantı yok ama başlar diye de korkuyorum biraz
Insallah sagolun. Ben de aslinda degerin yuksekligine degil hizli artisina takildim. 2 kat yerine 5 kat dusundurdu. Hayirlisi insallah saglikla gelsin hepsiMerhaba. Ben gebeligimi adet tarihimden bir gun once 1626 beta degeri ile ogrendim. Ben de cok korkmustum ve doktorum normal demisti. Kalp atisi icin bugun hastanedeydim ve kalp atisini duyduk bebegimi de gorduk. Ikiz filan degil ve gayet saglikli. Merak etme seninde ayni sekilde olucak Allah in izni ile
Aynı hemdegördünüz mü keseyi ve bebeği?
Yok canım yapmadı hiç. Bulantı var ama ilaçtan değildir çünkü geçtiğimiz aylardada tedavimde kullanmıştm. Hiçbişy yapmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?