2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaa çok sevindim teşekkür ederim içim biraz rahatladı bn yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek erken gitmenin sebebi kan pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı ignelerime başlamam gerekiyor hemen kızım da da hemen başlatmıştı

Yaaa hatırlıyorum sizi mayıs topiğinden, çok sevindim, üzüntün sevince dönmüş çifte mutluluk, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin

Ya bana günde 3 tane verdi 20 gün içecekmişim

şu an kasıklarında ağrı gibi bi sancı var mı hafif 6 haftalık olanlarda

Merhaba. Ben gebeligimi adet tarihimden bir gun once 1626 beta degeri ile ogrendim. Ben de cok korkmustum ve doktorum normal demisti. Kalp atisi icin bugun hastanedeydim ve kalp atisini duyduk bebegimi de gorduk. Ikiz filan degil ve gayet saglikli. Merak etme seninde ayni sekilde olucak Allah in izni ile

Bizimde 5+5 bugün karından bakıldı, keseyi gördük içi doluymuş minicik bi virgül vardı ama kalp atışını duyamadık, doktor normal dedi 20 gün sonra yeniden çağırdı, duphaston (günde 3 tane), ecoprin pro ve multivitan+omega vitamin verdi,

Doktorunuzun verdiği ilaçlar nedir acaba ? Benim doktorum hiçbir şey vermedi. Magnezyum, d vitamini vs. almam gerekir mi diye aklıma takılıyor

Doktorunuzun verdiği ilaçlar nedir acaba ? Benim doktorum hiçbir şey vermedi. Magnezyum, d vitamini vs. almam gerekir mi diye aklıma takılıyor
Canım bunlar ilaçlarım, en üstteki hem omega hem multivitamin, ayrı ayrı kapsüllerde birini sabah birini akşam alacakmışım, yakın zamanda yeni muayene verdiyse belki verir daha, ben 20 gün sınra gidicem

Eklentiler

• 565EC531-18BE-464F-9ED8-51B9C8A92A76.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 35
Canım bunlar ilaçlarım, en üstteki hem omega hem multivitamin, ayrı ayrı kapsüllerde birini sabah birini akşam alacakmışım, yakın zamanda yeni muayene verdiyse belki verir daha, ben 20 gün sınra gidicem
Anladım canım. Bana bu aylarda bir şey vermiyoruz dedi de ondan merak ettim.

Bulantılarınız ne zaman başladı ? Bende henüz bulantı yok ama başlar diye de korkuyorum biraz
Ya benimde emetofobim var (bulantı ve kusmaya karşı fobi) çok dua ediyorum inşallah hiç bulanmaz kusmam . Oğlumda iki kez bulantı yaşamıştım ölüyorum sandım panik atak yapıyor bide bende . Nolur bu msjımı okuyan çok dua etsin kimin duası kabul olur belli olmaz.

Insallah sagolun. Ben de aslinda degerin yuksekligine degil hizli artisina takildim. 2 kat yerine 5 kat dusundurdu. Hayirlisi insallah saglikla gelsin hepsi

Aynı hemde gördünüz mü keseyi ve bebeği?

Yok canım yapmadı hiç. Bulantı var ama ilaçtan değildir çünkü geçtiğimiz aylardada tedavimde kullanmıştm. Hiçbişy yapmamıştı

Yok henüz değil 21 Mayıs a randevu aldım . İnşallah cuma görünecek :) siz gittiniz mi ? Aslında 1 hafta daha durup kalp atışını da duysak gitmisken ama dayanamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…