2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar bir şey sormak istiyorum,
buzlukta sağdığım süt vardı, annem bebeği 2 saatliğine bana getir sende işlerini hallet dedi,
şansıma bebeğin de uyuyacağı tuttu süte ihtiyac duyulmadı.

akşam da sütü ılıttım suyun içinde ama içmek istemedi
şimdi bu süt mındar mı oldu

Eskiden ben de acıyıp uyandirmazdim.simdi kusura bakmasın.evdeyiz de biz de ise gitmiyoruz diye oturmuyoruz yani.Valla ise gitsem daha az yorulurum.o yüzden seneye başlamayı istiyorum zaten.aksamlari bir o bana pasliyor bir ben ona.bu aksam biraz cemkirdim .eskiden hiç olmazsa mutfağı toplardin artık onu da yapmiyorsun dedim.sonra gittim paşa paşa topladım.Baktim çay demliyor.Gurur yapar şimdi toplamaz.yarin toplar

Çok geçmiş olsun

Kizlar bu ne yaaaa
Eskiden bu kadar cok konuşmazdık
Zor vakit buluyorum
Masallah geveze olmuşuz iyice
Okuyamıyorum
Cimbomluuuuu bebene masallah
Takımını nerden aldın
Linklesene beni
Birde seni takip ettiğimi bilmiyordum
Herkesi karıştırıyorum sanırım

Kızlar bu probiyotiği 2 gün verdim çok karın agrısı yaptı .dün vermedim .sizde de ilk zaman agrı yaptımıydı yoksa rota menenjit mi agrı yaptı ya .versem mi bugün yoksa hiç bulaşmasam mı .gece boyu uyurken inledi çocuk 2 gün .anlamadım bu ilaç rahatlatmıyor mu ?bagırsakları karnı fokur fokur agrıyor gibi dedim probiyotik yazdı doktor kullandım asıl ağrıyan karın nasıl oluyor gördüm .önceki gazdır diyorum şimdi bu inlemelerin yanında hiç kalır ne yapayım bi akıl verin bakayım.

Senide instada bulaydık

İşleri yapmasını beklersen yapmıyorlar. Tek tek listelemek gerekiyor. Ben söylüyorum her akşam topla diye. O zaman yapıyor. Söylemediğim zamanlar yapmıyor

Rotadan olabilir, bizimki de rotadan beri karnı gurul gurul özellikle emerken çok ses geliyo karnından ve gazı da arttı.
Hangi probiyotik?
Burda daha önce probiyotik kullandıktan sonra daha kötü olduğunu yazanlar olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…