Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz mi gideceksinizKizlar yarin 11. Haftaya giris yapacagim. Fetal dna icin kan verecegim. Dualarinizi beklerim. O kadar gerginim ki kelimelere dökmek yetmiyor. Guzel haberleri paylasmak nasip olsun insallah test yaptiracak tum arkadaslar dualarim sizinle
Rüyada kan gormek o rüyayı geçersiz kılarmış. Bilincaltinizla ilgilidir zaten stres etmeyin kendinize..Ve bide ben şimdi bu saatte uyumuyorum, niye?
Çünkü gün için ayağa kalkınca ya da hapsurunca olan kasık ağrısı ne tarafa yatsam hafif geliyor böyle huzursuz oluyorum bide çok hapsuruyorum burnum tıkalı sabah kalkınca he bide geçen kanamış kurumuş afedersiniz abdest alırken burnuma su çekip çıkarınca fark ettim 2 defa tekrarladı bu sekilde ama normalmiş anlaşılan olanlar var aranızda
Heeeehhh bide pztesi randevum var ikili test için
Hastaneye giderken hep içimi bir korku sarıyor bazen ağlıyorum sanırım kucağıma alana kadarda bu böyle gider ilk düşük etkisinden çıkamıyorum galiba geçen gecede rüyamda o tarz bişey gördüm kan falan geliyordu onu gördüm çok garip şuan anne bile değilim sadece anne aday adayıyım
Merhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz
Merhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz mi gideceksiniz
Genox . Burada (giresun) bir hastaneye giderek kan verecegim. Fiyat 11.000 tl.Merhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz mi gideceksiniz
Çok teşekkür ederimGenox . Burada (giresun) bir hastaneye giderek kan verecegim. Fiyat 11.000 tl.
bende bugün 11'e giriş yaptım birazdan fetal dna için kan almaya gelecekler inşallah güzel haberler alırızKizlar yarin 11. Haftaya giris yapacagim. Fetal dna icin kan verecegim. Dualarinizi beklerim. O kadar gerginim ki kelimelere dökmek yetmiyor. Guzel haberleri paylasmak nasip olsun insallah test yaptiracak tum arkadaslar dualarim sizinle
İstanbuldayım Genoks firmasına 13,5K kredi kartı ile ödeme yapıcam bugün gelip iş yerimde kan alacaklar 11.haftamdayımMerhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz mi gideceksiniz
Ayni firma . Allahim guzel haberler beni yaş riski yuzunden oyle gerdiler ki 38 yas riskli vs . Zehir ettiler herseyiİstanbuldayım Genoks firmasına 13,5K kredi kartı ile ödeme yapıcam bugün gelip iş yerimde kan alacaklar 11.haftamdayım
Benim doktorum ikili ya da fetal dedi ama fetali daha doğru bulduğunu söyledi, yaş riskim yok ama stresliyim sonuçlar için Allah yardımcımız olsun güzel haberler gelsin inşallahAyni firma . Allahim guzel haberler beni yaş riski yuzunden oyle gerdiler ki 38 yas riskli vs . Zehir ettiler herseyi
Geçmiş olsun grip gibi belirtiler varsa olabildiğince c vitamini alıp dinlenmeye çalış ama belirtiler yoksa kaynağını öğrenmek için bence doktoruna danışArkadaşlar merhaba bugün 11. Haftadayım dünden beri ateşim var parol ılık duş yapuyorum geçiyor ama ilacın etkisi gidince tekrsr çıkıyor ateşim 38 e kadar görüyoruz bu sabah acilde serum yedim çok endişeleniyorum paroldan başka hiçbir şey kullanamıyorum bu ateş neden geçmiyor sürekli parol almakda istemiyorum ama yükseliyor mecbur ilk 3 aydaki ateş zararlı diye biliyorum bana bir akıl verin ağlıyorum ateşim çıktıkça
Dün akşam boğaz ağrısı başladı bende de geceden beri öksürüyorum, bir an önce geçer inşallah her öksürükte korkuyorumGeçmiş olsun inanirmisin hamileliğimin başından beri sürekli hastaydım daha yeni kendime geliyorum sürekli soğuk algınlığı yaşadım ilk ay o kadar oksurdumki bişey olacak diye korktum ama şükür bişey olmadı ve ishal olmuştum bende bu hamileliğim daha zor geçiyor umarım biraz daha enerjimiz yerine gelir ama daha iyi hissedicez kendimiziçok az kaldı
İşte aradığım soru! Ne zamandır sormak benim de aklımdaydı. Önerilerini alırım nemlendirici güneş kremi gibiKizlar hamilelikte kullandiginiz cilt bakim markalari neler? Ben kore urunleri kullaniyordum ama sanirim onlarda icerige her detayi yazma zorunlulugu yokmus (bir yerde duymustum emin degilim ama suphe dustu)temiz icerikli birseylerle degistim caudalie hamilelikte kullanilabiliyormus( bir kac urunu haric) ama cildim peeling istiyor nemlendiricisi yetersiz kaldi. Kizima aldigim organik kremler de sivilce yapar diye suremiyorum cildim cok meyilli zaten hamilelik sivilceleri de var. Var mi maske oneriniz? Hamilelikte guvenli olan hangi markalar var
baMerhaba fetal DNA yı hangi şirkete yaptırıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ücreti yazmanız mümkün mü eve gelip mi kan alacaklar yoksa siz mi gideceksiniz
Bende verdim 7 gune cikar dediler dua dua dua insallahBen az önce kan verdim 5 iş gününde sonuç çıkacakmış