• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de onu bekliyorum biraz oyun bilecek aya gelse şöyle ablasının odasına oturup izlese onu 🤣
Gerçi şimdiden kucağımızda binbir cilve yapıyo ablası baksın diye ona gülücükler kahkahalar ama ablasının umrunda değil.
aynen bizimkide abis geldimi gözler gülüyor. geçen abisi legolarla oynuyor onu nasıl izliyor. bizim şuan için abimiz oynayacak gibi ama tabi o zaman geldiğinde nasıl olacak bakalım:)

günaydın kızlar. bende artık eskisi gibi burayı takip edemiyorum. işler yoğun ev yoğun. her gün girip sadece son yazılanlara bakabiliyorum. bugün 4. ay kontrolüne gittik. aşılarımızı olduk. ek gıdayı sordum doktorumuz mayıs ayında elma ve armuta uyu yada püresine başlayabilirsiniz dedi. sizlerin de doktorlarından varmı böyle ufaktan başlatan? ilk bebeğimde6. ayda başlamıştık ama bu doktor sadece bu ikisi için izin verdi bu ay.

günaydın kızlar. bende artık eskisi gibi burayı takip edemiyorum. işler yoğun ev yoğun. her gün girip sadece son yazılanlara bakabiliyorum. bugün 4. ay kontrolüne gittik. aşılarımızı olduk. ek gıdayı sordum doktorumuz mayıs ayında elma ve armuta uyu yada püresine başlayabilirsiniz dedi. sizlerin de doktorlarından varmı böyle ufaktan başlatan? ilk bebeğimde6. ayda başlamıştık ama bu doktor sadece bu ikisi için izin verdi bu ay.
Sen daha iyi bilirsin ama bence acele etme. En erken 5 aylık olduğunda tadımlara başlatıyorlar. Kontrole gittiğimde soracağım bende.

Kılosu nasıl iyimi genelde düşükse erken başlatıyorlar yada mama alıyorsa anne sütü alanı 6.ayda dıyorlar ben verıyorum az ama doktora sormadım .

Oğlumda 7 aylikken başladım süt o derece fazlaydı ama kızda sanirim daha erken başlarım bu ay da az kilo alirsa 5.ayda tadıma başlarız
Adayı sabah 6 buçukta emzirmiştim en son. Aile hekimine, markete git-gel derken bebek arabasında uyudu yeni düştük eve. Aşı olunca açlığıda unuttu sanırım.. 4 saattir emzirmedim 🤔
Daha uzun da durabilir artik endise etme ac olsa zaten durmaz ki

Bı doktor arkadasımla konustuk yenı arasıtrmalara gore 5. Aydan sonra yavasca baslanabılır dedı. Kızımda 7. Ayda baslamıstım cok yeme sorunu yasadım sımdı oglumda 5. Ayda baslamayı dusunuyoruum zaten 6 aylıkken işe baslıcam alıssa ıyı olur
Kızımın zamanında yogurtla baslıyorduk ek gıdaya sımdı kabak püresi ya da meyveyle baslatıyorlar🤷

Bı doktor arkadasımla konustuk yenı arasıtrmalara gore 5. Aydan sonra yavasca baslanabılır dedı. Kızımda 7. Ayda baslamıstım cok yeme sorunu yasadım sımdı oglumda 5. Ayda baslamayı dusunuyoruum zaten 6 aylıkken işe baslıcam alıssa ıyı olur
Kızımın zamanında yogurtla baslıyorduk ek gıdaya sımdı kabak püresi ya da meyveyle baslatıyorlar🤷

Büyüklere kalsa 3.ay baslasinlar ama bende ise gidicem en azindan yokluğumda ben gelene kadar cay kasigi ile meyve yiyebilir minik yazin meyve sebze bol sansimiza

Cnm 4 ayda kaç gram almıştı benimki de zayıf
3 ay kontrolune kadar 1 kg den asagi almadi.3.ayda 470 gr almis ki minimum 500 gr almasi lazim ama gecen aylar iyi aldigi icin tolere etti.Ama beb diyet yapmistim ona bagliyorum bu durumu 6 mayis 4.ay randevusu var bakalim ne olacak ama yine pek kilo almadi gibi boya gittti sanirim.

3 ay kontrolune kadar 1 kg den asagi almadi.3.ayda 470 gr almis ki minimum 500 gr almasi lazim ama gecen aylar iyi aldigi icin tolere etti.Ama beb diyet yapmistim ona bagliyorum bu durumu 6 mayis 4.ay randevusu var bakalim ne olacak ama yine pek kilo almadi gibi boya gittti sanirim.
Benim de önceki aylar 1 er kg almıştı canim.bence diyetle alakası yoktu.ben mama da veriyorum.ona rağmen 500 gr almış 4. ay .icin rahat etsin yine de yapma diyet tabi.

Saçlarını taradım dökülüyor normalmi ? Bu durum dökülceklermi erken degılmi 🙄
Gec bile kalmis sarı kafa
Biz kel olduk nerdeyse
Bide coktu saci heryer kil tüy😂
Benimde felaket dökülüyor bu arada😢
Gelin adana buluşması yapalım 🤣🤣
🤣🤣🤣 tulperde seni bulacağuk
Kollarımız kopuyor valla 🤣
Valla biz biraz tontiğiz kol mol kalmıyor bizde😃
Fazla kilolu olmasini da istemeyin

Kizlar bu ne yaaaa
Eskiden bu kadar cok konuşmazdık 🤧
Zor vakit buluyorum
Masallah geveze olmuşuz iyice
Okuyamıyorum 😀
Cimbomluuuuu bebene masallah
Takımını nerden aldın
Linklesene beni😂😂😂
Birde seni takip ettiğimi bilmiyordum😍😍😍
Herkesi karıştırıyorum sanırım 😂
Lcw dan almıştım canım bende birkaç kişi hariç hepinizi karıştırıyorum 🤣 karıştırmadıklarım ismi burdaki gibi yazanlar 🤭🤭LCWaikiki.com

Benim kız yarım kilo almis.hemsire normal dedi.su an 6300 falandır.ben mutluyum minnak kızımla.pek takılmıyorum kiloya.beslenmesinde sıkıntı yok çünkü

Benim de önceki aylar 1 er kg almıştı canim.bence diyetle alakası yoktu.ben mama da veriyorum.ona rağmen 500 gr almış 4. ay .icin rahat etsin yine de yapma diyet tabi.

Benim ki anne sütü sadece ama sağlık olsun ne yapalım ilk çocuğuma kiyas yaptiğim icin sanirim biraz üzüldüm.Oğlum 6.ayda 10.850 gr miş sirf anne sütü🤣
Kız bebe demek ki narin olacak🤭🤭🤭

Back