Biraz da ailede gördüğüyle canım. Benim eşimin tarafının bütün erkekleri böyle. Beni istemeye geldiklerinde abisi boş fincanları topayıp mutfağa götürmüştü ilk orda aa dedimAabeş parmağın beşi bir değil maalesef
Ben onu bunu bılmem mutlu ailelerın cocuklarıda mutlu oluyor mutlu büyüyen cocuk kendını gerçekten belli edıyor şımarık demiyorum şımarık cocuk farklı Elimden geldıgınce mutlu olmaya çalısıcam bi laf var kan kussam kızılcık şerbeti içtim derim . Cocuklugu insanın hayatı herşeyi . Birde geçen bi arkadaş geldi cocugu 2yasında sürekli aglıyor sebebsiz yere bizimkidemi böyle olucak dedim eşime nie ağladıgı bıle belli degıl yani sürekli herşeyi aglayarak istiyor anlam veremedım anneside ben yaptım onu öyle sürekli hayır olmaz dedım dıo cocuk hayır deyınce dahada aglamaya baslıyorYani onlara sorsak onlar da bizde bi şey bulur tabi, benimki çok konuşuyosun der halbusem ağzım var dilim yok
Maşallah nazar değmesinBiraz da ailede gördüğüyle canım. Benim eşimin tarafının bütün erkekleri böyle. Beni istemeye geldiklerinde abisi boş fincanları topayıp mutfağa götürmüştü ilk orda aa dedimkv öyle yetiştirmiş hala evine gittiğimizde kv evini de temizler eşim
Hey maşallahBiraz da ailede gördüğüyle canım. Benim eşimin tarafının bütün erkekleri böyle. Beni istemeye geldiklerinde abisi boş fincanları topayıp mutfağa götürmüştü ilk orda aa dedimkv öyle yetiştirmiş hala evine gittiğimizde kv evini de temizler eşim
Hahahah bi sebeb dahaaaHey maşallahbenim babamda öyledir ama eşim malesef değil illa söylemem lazım. Yetiştirme gerçekten çok önmli. Kayınvalideme gene sinir oldm
Benim eşimde Adana doğumlu ama asıl Vanlılar. Ben trabzonMaşallah canım da benim de şikayet ettiğim yönleri var elbet, herkes dört dörtlük olamaz sonuçta. Biz akdenizliyizMersinli
Bence insanın içinde olacak. Eşimin babası bir bardak suyu almaz mutfaktan. Ama eşim eve misafir gelse çayını verir servis yapar. Yemekli misafirse yemekte yaparBiraz da ailede gördüğüyle canım. Benim eşimin tarafının bütün erkekleri böyle. Beni istemeye geldiklerinde abisi boş fincanları topayıp mutfağa götürmüştü ilk orda aa dedimkv öyle yetiştirmiş hala evine gittiğimizde kv evini de temizler eşim
Kendi kendine mi uyuyor kız gece
Maşallah maşallah nazar deymesin eşin nereli bida evlenırsem o taraflardan alayım adamibızımkı karadeniz
Takın tabi esprili olur. Çok da tatlı duruyor şeker toplar para şart değil:)Benim eşim de tutturdu çanta takalım para toplayalım diye
Uyuduktan sonra mutfak topluyorum önceBen odadan cikinca cayim hazır,oğlan uyumus ,mutfak toplanmis netflixte son bölüm acik oluryani onu bile acmak zaman kaybı zamani efektif kullanmak lazim
2 saat yatakta ağlamadan duruyor mu öyleYatağına o saatlerde bırakıyorum yerini yurdunu bilsintabi öncesinde alt değisiyor,pijamalar giyiliyor tummy time yapiliyor sonra loş ışık emzirme pışpış sesi agzina emzik doğru yatak bende yanındayim elini tutuyorum uyuyacagi zaman bazen 20 dk da bazen 2 saatte daliyor
Benim kocamda yapar herseyi yönlendirilmeye ihtiyac duyduğu anlar var elbet ama kimse mükemmel değil.Made in Trabzon
2 saat yatakta ağlamadan duruyor mu öylebenmki gözünü açtığıyla bağırarak ağlaması bir anda, hiç şöyle biraz uyumasam da en azından uzansam yok
2 saat yatakta ağlamadan duruyor mu öylebenmki gözünü açtığıyla bağırarak ağlaması bir anda, hiç şöyle biraz uyumasam da en azından uzansam yok
Galiba sen ben ve T tulperde ninki bu ara saatbasi uyaniyor. Iyice aliskanlik etti. Benimki epeydir boyle ama sanki sizinki daha yeni basladi. Ben bu sekilde dayanamayacagm icin uyku egitimi vermeyi denicem. Haftaua 4 aylik oluyorz ama bu haftadan deniyorm biseyler. Sebat edicem artik 1 ay 2 ay bi sekilde yaparz. Bi de benimkinin dis cikardigini iddia ediyor annem dislerini kasiyinca bi durdu hosuna gider gbi sanki kabariklik da var diyo. Benim 4 aylikken cikmis cunku o yuzden bunun da erken cikcak diye dusunuo ama cocugn hicbiseyi bana benzemio kiBilmiyorum sağlık ocağına 8 nisanda gitmişim aslında 8 mayısta gitmem gerekirdi ama en azından 20 günde aldı mı almadımı onu gördm. Çünkü çiş sayısı azaldı.
T tulperde benm oğlum da gece saat başı uyanıyor. Ih ıh diyor aynı senin oğlun gibi. Nedendir bilmiyorum ellerini yüzüne getirip yapıyor birde. Rahat mı edemedi diyorum çünkü kucakta da yapıyor pozisyon değiştiriyrm. Yataktada düz yatıyosa yan yatırıyrm bazen öylede uykuya devm ediyor
Diş çıkarma olayı öyle ama anne babaya benzermis benim eşim geç çıkarmış k.v öyle söyledi ben 4 aylıkken çıkmış bizimkide dişlerini kasıyor bana da dediler diş diyeGaliba sen ben ve T tulperde ninki bu ara saatbasi uyaniyor. Iyice aliskanlik etti. Benimki epeydir boyle ama sanki sizinki daha yeni basladi. Ben bu sekilde dayanamayacagm icin uyku egitimi vermeyi denicem. Haftaua 4 aylik oluyorz ama bu haftadan deniyorm biseyler. Sebat edicem artik 1 ay 2 ay bi sekilde yaparz. Bi de benimkinin dis cikardigini iddia ediyor annem dislerini kasiyinca bi durdu hosuna gider gbi sanki kabariklik da var diyo. Benim 4 aylikken cikmis cunku o yuzden bunun da erken cikcak diye dusunuo ama cocugn hicbiseyi bana benzemio ki
Benm oğlumda diş etleri kaşınıyor kaşıyınca rahatlıyor çünkü. Bizim saat başı uyanma gece yarısından sonra başlıyor. Tetagil aldım deneyim rahatlar belki.Galiba sen ben ve T tulperde ninki bu ara saatbasi uyaniyor. Iyice aliskanlik etti. Benimki epeydir boyle ama sanki sizinki daha yeni basladi. Ben bu sekilde dayanamayacagm icin uyku egitimi vermeyi denicem. Haftaua 4 aylik oluyorz ama bu haftadan deniyorm biseyler. Sebat edicem artik 1 ay 2 ay bi sekilde yaparz. Bi de benimkinin dis cikardigini iddia ediyor annem dislerini kasiyinca bi durdu hosuna gider gbi sanki kabariklik da var diyo. Benim 4 aylikken cikmis cunku o yuzden bunun da erken cikcak diye dusunuo ama cocugn hicbiseyi bana benzemio ki
Calgel jel var oda iyi geliyor yeğenime kullanmıştık .Benm oğlumda diş etleri kaşınıyor kaşıyınca rahatlıyor çünkü. Bizim saat başı uyanma gece yarısından sonra başlıyor. Tetagil aldım deneyim rahatlar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?