2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Genel olarak babalar böyle sanırım. birde şuan bebekler çok küçük genelde anneye ihtiyaçları var. bizim babamız banyosunu yaptırıyor bazen altını temizliyor. ama gece zaten emzirdiğim için hep ben kalkıyorum. gece uyanmak gerçekten zor ben birde sabah işe gidiyorum. oğlum okula gidiyor sabah bir koşturmaca hazırlanıyoruz birde bebek çığlık atıyor beni kucağına al diye. akşam işten gelince yine aynı hengame yemek hazırla bebeği kucağında taşı oğlanın ödevi yaptır. beni şuan en çok gece uyanmak değildi iş gitmeden önce ve işten geldikten sonra yoruyor. diyorum emeklese yürüse belki kucakta olmayacağından biraz daha rahatlarız. yoksa böyle nereye kadar dayanırız bilemiyorum.

Büyüdükçe gündüz uyku saatleri de kısalıyormuş şimdi bir şey yapamıyoruz o zaman ne olacak
Valla öyle yada böyle yapacaz birşeyler ben bazen babasına sinirleniyorum yüzüm asılıyor kaşları çatıyorum gülüyor beni yumuşatmaya çalışıyor birde cilveli gülüşü var tam ıssırmalik dayanamıyorum gülüyorum bende şimdi yeğenimin bir salıncağı var ona alışsın diye koydum biraz oyalansin dedim asla yanlız bırakılmaz kendini kaydiriyor ayaklarını biberon koymalık yere geçiriyor falan Allah'ım neler neler

Zaten isin garibi benim esim kendini oyle babalardan saniyo. O yuzden babaligina laf edince agir geldi. Gun icinde oyaliyo seviyo en fazla altini fln degistiriyo bzmki ztn uyku problemli bebek oldugi icin su ara bi turlu uyutamio gece de aglamasina kalkmayinca heralde nasilsa ben uyutamiyorm diye dusundugunden uyumaya devam ediyo bana kaliyo her sey aman neyse bi de dio sanki ben baksam sen izin veriyosn aglasa hemen kalkip geliyosn ne oldu diyosn dedi hakli. Bu gece biberon isitip vericem bi beslenmeyi o yapsin bakalm basarabilecek miyiz en azndan 1 saat yerine 2 saat uyurum belki

Emeklese yürüse en fazla peşinden koşarız ama kucak kadar yormaz sanırım.

Büyüdükçe gündüz uyku saatleri de kısalıyormuş şimdi bir şey yapamıyoruz o zaman ne olacak
Ben kızımda hatırladığım kadarıyla büyüdükçe uyku adeti azalıyor bir ya da iki gündüz uykusu ama uyku süresi uzuyor, yanlış hatırlamıyorsam 6-7 aylıktan sonra günde iki kere iki saat uyuyordu, bir buçuk yaşına kadar da günde bir kere 3-4 saat uyuyordu, bir buçuk yaşından sonra da bırakmıştı zaten gündüz uykusunu.

Hani bebek gelişim uzmanları var bu saatte uyusun bu saatte uyansın su kadar yesin bu kadar s.çsın filan boş değil mi onlar bebekte bir birey yani kafam bulandı biraz

Doğrusu nedir bilmem ama ben doğaçlama yapıyorum kızım ne isterse tam bir düzen kurmak icin erken diye düsünüyorum zira,yığınla atak geçiriyorlar,aşıdan sonra bile düzen bozuluyor.

Ama söyle bir düzenimiz var .Gündüz uykusu 4 saat ise bu 4 saati uyutmaya çalisiyorum bir sekilde saatler her gun ayni olmuyor .Birde gece uykusu saatleri aksam 21-23 arasi mutlaka yatağinda oluyor kacta yatarsa artik hanim.

Kendi kendine mi uyuyor kız gece

Hani bebek gelişim uzmanları var bu saatte uyusun bu saatte uyansın su kadar yesin bu kadar s.çsın filan boş değil mi onlar bebekte bir birey yani kafam bulandı biraz
Bence bunlar için daha çok küçükler. 4. aydan itibaren uyku eğitimi veriliyor ama ben hayatta veremem şimdi kışa girsek neyse yaza girerken zor

Emeklese yürüse en fazla peşinden koşarız ama kucak kadar yormaz sanırım.
bende öyle düşünüyorum. aslında emeklemesi ve yürümesi daha sakıncalı. çünkü nereye gitti ağzına birşeymi attı orda zarar gelir mi diye devamlı peşinde olacağız ama en azından kuçakta olmadığından bünyesel olarak yorulmayız diyorum. birde benim umudum oyun oynamaya başladığında abisiyle oynar gibi geliyor :)) yani inşallah amin diyim :))

Unutamam ben bence
Maşallah maşallah nazar deymesin eşin nereli bida evlenırsem o taraflardan alayım adami bızımkı karadeniz

Kilo alımları artık azalırmış bence az değil
Bilmiyorum sağlık ocağına 8 nisanda gitmişim aslında 8 mayısta gitmem gerekirdi ama en azından 20 günde aldı mı almadımı onu gördm. Çünkü çiş sayısı azaldı.

T tulperde benm oğlum da gece saat başı uyanıyor. Ih ıh diyor aynı senin oğlun gibi. Nedendir bilmiyorum ellerini yüzüne getirip yapıyor birde. Rahat mı edemedi diyorum çünkü kucakta da yapıyor pozisyon değiştiriyrm. Yataktada düz yatıyosa yan yatırıyrm bazen öylede uykuya devm ediyor

Maşallah canım da benim de şikayet ettiğim yönleri var elbet, herkes dört dörtlük olamaz sonuçta. Biz akdenizliyiz Mersinli
Hahahah her insanın eksiği var ya bizimde var elbet kendi yakamıda kokluyorum eleştırıyorumda bende karadeniz oda karadeniz bakalım hırçın dalgalar kimi yutacak

Ben de onu bekliyorum biraz oyun bilecek aya gelse şöyle ablasının odasına oturup izlese onu
Gerçi şimdiden kucağımızda binbir cilve yapıyo ablası baksın diye ona gülücükler kahkahalar ama ablasının umrunda değil.

Ben de bilmiyorum canım ataktandır dedim hep ama bi bakılsa içim rahat edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…