2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de hep reflu yataginda yatiriyorm cnm dikkat ediyorm hatta emdikten hemen snr gaz cikartmak icin kaldirirsam da kusuyo diye emzirdikten snr emzirme yastiginin uzerinde hafif egimli yatirip bekletiyorm ama benimki bazen daha emerken kusuyo bazen emdikten 1 2 saat snr hala kusuyo hatta ben tekrar emzirmeye aliyorum esim daha yeni kustu bu cocuk ne emziriyosn fln diyo. Dun arabada giderken pusette yatiyodu emeli belki 1 saat olmustu fiskirtarak kustu önüne degil pantolonuna geldi yani o kadar uzaaga fiskirtti. 10 gun var doktora gerci bzmki hep cok kusuyodu kilo alimi fena degil bronslarinda hirilti da yok o yuzden dr onemsiz diyodu umarim hala kilo alimi iyidir ama bence bu ay az almis cikcak. Bazen midesinden uyuyamiyo ne zor bebek olmak ya ne gazlari bitti ne mideleri bitti valla yazik

Aynı durumdayız şu anda bebeğim 3 4 gündür gündüzleri az içiyor sadece tek meme eskiden iki memeyide alırdı doyunca bırakırdı. Şimdi tek memeyi bile bosaltmiyor üstüne de kusuyor nedenini bilmiyorum kilo verir endişesine girdim. Kusmuguda bazen çökelek gibi bazen su gibi . Hiç açlık belirtisi yok

Ayy bu aşı bizi maf etti 2gündür ateş var 2gündür huzursuz bu cocuk vallahi iyi hazırlanın bacakları ağrıdan kıpırdatamadı 2gün gazını cıkaramadı sürekli aglıyor kucakta .
Bizim iki aylıkken ilk bacak asisinds böyle oldu bildiğin ateş içinde gözlerimin içine bakıp inledi. İki gün sonra normale döndü. Eşimle nöbetleşmiştik gece ateşi olduğu için. Çok geçmiş olsun

Bir saattir ağzında memeyle uyuyo, normalde kısa emiyo ama uyurken hiç bırakmıyo öyle aktif de emmiyo ağzında duracak çekince açıyo gözlerini

Wala ins oyledir , 15 gun sonra kilo almadiysa emmesine bakacakmis doktor ula gelmisiz iste baksana neyse ya sabir tehlikeli beslenememe durumu olsaydi bakardi herhal doktordur sonucta dumduk denmez ki bisi
Okumuş adam sonuçta der gibi oldu emmesine bakacak derken emerken mi bakacak anlamadım.

E ama burda rotayı 2 ay aşılarıyla yaptıranlar var size neden öyle dediler ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…