Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman şuanda daha yüksektir.Ya eşimde o gün hiç test yaptirmayalim diyor,sonuç ne çikarsa çiksin Rabbimin takdiri dedi.Kafam karıştı içinizde bu şekilde düşünen var mı acabaİlk gebeliğimde 10 bin ödedim
Şimdi 12 bin olmuş duydum gerçi daha yüksek fiyatlarda burda yazdılar kızlar..bu defa ben yaptırmıcam meselaO zaman şuanda daha yüksektir.Ya eşimde o gün hiç test yaptirmayalim diyor,sonuç ne çikarsa çiksin Rabbimin takdiri dedi.Kafam karıştı içinizde bu şekilde düşünen var mı acaba
Ben de öyle yapacağım canımŞöyle fetal dna %99 kesin sonuç veriyor diyorlar. Fetal yaptırınca ikili üçlü dörtlü teste gerek kalmıyor. Benim doktorumda fetal önerdi. Ama ben önce ikili yaptırıcam hayırlı sonuçlar çıkarsa başka bi şey yaptırmıcam. Hatta ikili bile yaptırmasam olur ama işte
Baş ağrısı hiç yaşamadım. Ama daimi bir uyku hali var bulduğum her yerde uyuyabiliyorum elim ayağım tutmuyor sanki.aşırı halsizim. Oğlumda hiç birini yaşamamıştımBaş ağrısı yaşayan varmı
12 bin olan ne canım anlamadım ben ikili test miŞimdi 12 bin olmuş duydum gerçi daha yüksek fiyatlarda burda yazdılar kızlar..bu defa ben yaptırmıcam mesela
Ayy valla bende öyleyim biliyormusun oğlumda hiç uykum gelmezdi şimdi ama koltukta uyuyup kalıyorum kemiklerim ağrıyorBaş ağrısı hiç yaşamadım. Ama daimi bir uyku hali var bulduğum her yerde uyuyabiliyorum elim ayağım tutmuyor sanki.aşırı halsizim. Oğlumda hiç birini yaşamamıştım![]()
Fetal DNA ikili ne kadar hiç bilmiyorum12 bin olan ne canım anlamadım ben ikili test mi
Hiç gitmedimNasıl yani hiç mi gitmediniz yoksa bu hafta falan mı gitmediniz henüz
İlk kontrol ne zamanBende varım![]()
Bence yaptırın kızlar, engelliyse veya hastaligi varsa öğrenmiş olursunuz. Bilim de Allahın bir nimetidir. Örneğin tüp bebek gibi yöntemler de bilim. O zaman doğal yolla hamile kalamayanlara da Allahın takdiri diyip bilimden yararlanmamak gerekirdi.O zaman şuanda daha yüksektir.Ya eşimde o gün hiç test yaptirmayalim diyor,sonuç ne çikarsa çiksin Rabbimin takdiri dedi.Kafam karıştı içinizde bu şekilde düşünen var mı acaba
Bize 15bin fiyat verdilerİyi akşamlar kizlar bir şey soracam Fetal DNA yaptıran varmı?Ücret ne kadar ödediniz?
Bir yandan kaygı seviyenizin düşük olmasını kıskandım herkese böyle hamilelik nasip etsin . Ama bir yandan da merak ettim dış gebelik ya da kalp atışının olmamasından korkmadınız mıHiç gitmedim7 haftalık olduk
Eşinizin fikrine saygım var ancak bazı kromozom anomalilerinde bebek daha doğmadan hamilelik son buluyor. Ya da yaşasa da bir kaç gün yaşayıp bebek vefat ediyor. İçinize kaygı vermek istemem ben de bir youtube videosunda görmüştüm 6. Ayına kadar 2li tarama 4lü tarama ya da fetal dna yaptırmayan bir kadın 6. Ayında bebeğinde yaşayamayacak kadar çok anomalisi olduğunu öğreniyor. Bilemiyorum tabi ama bu daha zor gibi bana kalırsaO zaman şuanda daha yüksektir.Ya eşimde o gün hiç test yaptirmayalim diyor,sonuç ne çikarsa çiksin Rabbimin takdiri dedi.Kafam karıştı içinizde bu şekilde düşünen var mı acaba
Yarın 12 haftaya giriyorum bakalım mide bulantılarım azalsın çok istiyorumİnş 12 . Haftadan sonra geçer biter tüm bu zorluklar![]()
Canım sizin hayatınız tabi ancak bilime sırt dönmek sağlıklı olmaz. Şu an her şey bilimle ilerliyor tüp bebek, ameliyatlar , ilaçlar , aşılar vs olmasa annelerimiz babalarımız ailemiz ne yapar? Çok zor ağrılarla sakat yaşamak. İnşallah sağlıklıdır tabi ama ağır bir engeli olacaksa hayat ona eziyet olur yine de doğuracaksan en azından ortamı parayı tedavileri hazırlarsın. Onlarda bilim yine engelli olsa yine doktorlar bakacak çocuğuna. Tabii inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimizO zaman şuanda daha yüksektir.Ya eşimde o gün hiç test yaptirmayalim diyor,sonuç ne çikarsa çiksin Rabbimin takdiri dedi.Kafam karıştı içinizde bu şekilde düşünen var mı acaba
İn şa Allah yaAyy hadi inşş ben 10 haftanın içindeyim daha 2 haftam var ama umut olur banada![]()