• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
O zaman şuanda daha yüksektir.Ya eşimde o gün hiç test yaptirmayalim diyor,sonuç ne çikarsa çiksin Rabbimin takdiri dedi.Kafam karıştı içinizde bu şekilde düşünen var mı acaba
Şimdi 12 bin olmuş duydum gerçi daha yüksek fiyatlarda burda yazdılar kızlar..bu defa ben yaptırmıcam mesela

Şöyle fetal dna %99 kesin sonuç veriyor diyorlar. Fetal yaptırınca ikili üçlü dörtlü teste gerek kalmıyor. Benim doktorumda fetal önerdi. Ama ben önce ikili yaptırıcam hayırlı sonuçlar çıkarsa başka bi şey yaptırmıcam. Hatta ikili bile yaptırmasam olur ama işte
Ben de öyle yapacağım canım

Fetal dnayi ben de yaptirmayi dusunuyorum, testi yurtdisina gonderen laboratuarlara baktim, eurofins ile natera arasinda kaldim birisi 15, digeri 20 bin civarina geliyor, zaten riskli gebelik oldugu icin kaygiliyim, biraz icim ferahlar umudu ile yaptiracagim acikcasi ve ikili uclu dortluden kurtulmak icin, bebegin her halini kabul ederim tabi ama bunu dogumda ogrenmektense onceden bilmeyi de tercih ederim ben acikcasi

Baş ağrısı hiç yaşamadım. Ama daimi bir uyku hali var bulduğum her yerde uyuyabiliyorum elim ayağım tutmuyor sanki.aşırı halsizim. Oğlumda hiç birini yaşamamıştım🤔
Ayy valla bende öyleyim biliyormusun oğlumda hiç uykum gelmezdi şimdi ama koltukta uyuyup kalıyorum kemiklerim ağrıyor

O zaman şuanda daha yüksektir.Ya eşimde o gün hiç test yaptirmayalim diyor,sonuç ne çikarsa çiksin Rabbimin takdiri dedi.Kafam karıştı içinizde bu şekilde düşünen var mı acaba
Bence yaptırın kızlar, engelliyse veya hastaligi varsa öğrenmiş olursunuz. Bilim de Allahın bir nimetidir. Örneğin tüp bebek gibi yöntemler de bilim. O zaman doğal yolla hamile kalamayanlara da Allahın takdiri diyip bilimden yararlanmamak gerekirdi.

Eşinizin fikrine saygım var ancak bazı kromozom anomalilerinde bebek daha doğmadan hamilelik son buluyor. Ya da yaşasa da bir kaç gün yaşayıp bebek vefat ediyor. İçinize kaygı vermek istemem ben de bir youtube videosunda görmüştüm 6. Ayına kadar 2li tarama 4lü tarama ya da fetal dna yaptırmayan bir kadın 6. Ayında bebeğinde yaşayamayacak kadar çok anomalisi olduğunu öğreniyor. Bilemiyorum tabi ama bu daha zor gibi bana kalırsa

Canım sizin hayatınız tabi ancak bilime sırt dönmek sağlıklı olmaz. Şu an her şey bilimle ilerliyor tüp bebek, ameliyatlar , ilaçlar , aşılar vs olmasa annelerimiz babalarımız ailemiz ne yapar? Çok zor ağrılarla sakat yaşamak. İnşallah sağlıklıdır tabi ama ağır bir engeli olacaksa hayat ona eziyet olur yine de doğuracaksan en azından ortamı parayı tedavileri hazırlarsın. Onlarda bilim yine engelli olsa yine doktorlar bakacak çocuğuna. Tabii inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🙏 ben zaten ikili de ya da ultrasonda doktor sıkıntı şüphe görürse o zaman yaptıracağım fetal dnayı smdilik bekliyorum bakalım her şey yolunda gidecek mi

Back
X