• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Hayır karından baktı bide bu gün biraz lekelenmem oldu eşimin kan grubu + benim - olduğu için bir iğne yapıldi kan uyuşmazlığı için düşük riski olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi progestan diye bir ilaç verdi korkuttu açıkcasi 🥹
O kadar erken yapılıyormuymuş pek bilgim yok canım umarım sağlıkla ilerler yorma kendini dinlen bol bol 🙏

Hayırlı akşamlar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını tekrar dinlemek için mueyeneye gittik ve kalbinin durduğunu öğrendik tahliye yapıldı hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum dualarınızda benide katarsanız sevinirim
Canim benim çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah 🙏

Hayırlı akşamlar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını tekrar dinlemek için mueyeneye gittik ve kalbinin durduğunu öğrendik tahliye yapıldı hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum dualarınızda benide katarsanız sevinirim
Başın sağolsun canım. Rabbim en güzel zamanda tekrar Anne olmayı nasip etsin inşallah 🙏

ne denilir bilmiyorum 🙁 çok geçmiş olsun
Allah gönlünüze göre versin
Aynı durumu yaşadım
12 haftayı bitiriyorum zannederken karin ağrımla farkettim 10 haftalikken kalbinin durdugunu.
ne durumdasınız bilmiyorum ama ben öyle anlamlar manalar heyecanlar yüklemişim ki.
Yaşım, ilk ve tek çocuk hayalim, hayatıma katacağı yaşama amacı… şimdi yapmaya çalıştığım tek sey sükunet, sabır, şükür ve dua 🙂
su an 6 haftalığız ama hala, sanıyorum ki doğana kadar da varlığına inanamayacağım.
Kısa sürede atlatırsınız inşallah

Geçmiş olsun bendede ilk gebelikte 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu zor atlatmıştım sana kolay atlatmayı diliyorum🤲🏻

Benim oğlumda 10.5 aylık ilk zamanlar iyi yiyordu ama şimdi yemek istemiyor. Memeye çok bağlı. Kesme zamanı geldiğinde nasıl kesicem hiç bilmiyorum
Eğer sütümüz kesilmezse 2 yaşına kadar devam edelim çünkü iştahsız ikimizin bebeği de gerçekten her çeşit yemeği deniyoruz eşimle olmuyor :( meme diye ağlıyor .
Bu arada hayırlı olsun yeni bebeğin:)) planlı mıydı? Ne kadarlık şu an

Aa.. canım benim. Başınız sağolsun 🙏🙏🥹

Kızlar iyi akşamlar,, ayaklarım altında yanma duygusu var beni çok rahatsız ediyor 😕😕 neler oluyor bana ne yapacağım şimdi yaşayan var mı bu durumu?

ne denilir bilmiyorum 🙁 çok geçmiş olsun
Allah gönlünüze göre versin
Aynı durumu yaşadım
12 haftayı bitiriyorum zannederken karin ağrımla farkettim 10 haftalikken kalbinin durdugunu.
ne durumdasınız bilmiyorum ama ben öyle anlamlar manalar heyecanlar yüklemişim ki.
Yaşım, ilk ve tek çocuk hayalim, hayatıma katacağı yaşama amacı… şimdi yapmaya çalıştığım tek sey sükunet, sabır, şükür ve dua 🙂
su an 6 haftalığız ama hala, sanıyorum ki doğana kadar da varlığına inanamayacağım.
Kısa sürede atlatırsınız inşallah
Allah razı olsun dediğiniz gibi bende çok anlamlar yükleyip hayaller kurmuştum nasipte yokmuş Allah’ın verdiğine razıyız Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin🌸

O kadar erken yapılıyormuymuş pek bilgim yok canım umarım sağlıkla ilerler yorma kendini dinlen bol bol 🙏
Kan uyuşmazlığından dolayı lekelenme olduysa diye erken yaptı sanırım. Ama öyle çok bı lekelenmem de yok açıkçası yerleşme kanamasi diye tarif edilenle aynı çok çok az lekelenmem .iğne progestan falan verince çok tedirgin etti kesede gözükmüyor sizlerin beta değeri kaçtı gözüktügünde

Eğer sütümüz kesilmezse 2 yaşına kadar devam edelim çünkü iştahsız ikimizin bebeği de gerçekten her çeşit yemeği deniyoruz eşimle olmuyor :( meme diye ağlıyor .
Bu arada hayırlı olsun yeni bebeğin:)) planlı mıydı? Ne kadarlık şu an
Evet benimkide öyle yakama yapışıyor.
Teşekkür ederim canim seninkide hayırlı olsun. 4 aydır korunmuyoruz. İstiyordum evet yarın 4 haftalik oluyor daha çok yeni dün öğrendim

Kızlar iyi akşamlar,, ayaklarım altında yanma duygusu var beni çok rahatsız ediyor 😕😕 neler oluyor bana ne yapacağım şimdi yaşayan var mı bu durumu?
Bende yok benimde ileri haftalarda bacak krampları başlıcak ikisi biranda tutuyor nefesim kesiliyor gebe olduğumu bile unutuyorum ağrıdan magnezyum kullanıyordum faydası olmuyordu

Kan uyuşmazlığından dolayı lekelenme olduysa diye erken yaptı sanırım. Ama öyle çok bı lekelenmem de yok açıkçası yerleşme kanamasi diye tarif edilenle aynı çok çok az lekelenmem .iğne progestan falan verince çok tedirgin etti kesede gözükmüyor sizlerin beta değeri kaçtı gözüktügünde
Ben henüz gitmedim haftaya gideceğim ama normalde 3-5 bin hcg olduğunda görünüyor kese

Back