Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şair burda 35 gün sonra rahata ercen dıyor bence hdjdjdNe diyor Allah aşkına
Canım hangi program buNe diyor Allah aşkına
Delerken acısı yok deldırdıkten sonrada yok sadece suya birde normal kulagımızı delınce yara olmasın dıye döndürme işlemine dıkkat etcen o kadar acımıyor 2gün oldu ben deldırelı değişcem küpesini bugün aynen diğer kulağada yaptırcam birde kıkırdak ağrir diye korktum ıkısı aynı anda olmasın dedm ama agrı olmadı artk diğer dışari cıkmaya yavas yavasÇok güzel olmuş ne zaman dir istiyordum. Ağrısı Normal kulak delme gibimi yoksa fazlami
Harika Haftalar bendede var paralı bu uygulama cokta gereklimi değilCanım hangi program bu
Harika haftalarCanım hangi program bu
İçmemmi baştan beriAnason rezene çayı iciyormusun canım o alıyor baya
Geçmiş olsun diyoNe diyor Allah aşkına
Ben bir kulağıma 2 delik deldirmistim bir ay ellemesistim ara sıra krem sürüp döndürmüstim . Şimdi diğeri için hem kıkırdak hem o bölgeyi düşünüyorum. Kıkırdağı eczaneler delmiyor diye biliyorumDelerken acısı yok deldırdıkten sonrada yok sadece suya birde normal kulagımızı delınce yara olmasın dıye döndürme işlemine dıkkat etcen o kadar acımıyor 2gün oldu ben deldırelı değişcem küpesini bugün aynen diğer kulağada yaptırcam birde kıkırdak ağrir diye korktum ıkısı aynı anda olmasın dedm ama agrı olmadı artk diğer dışari cıkmaya yavas yavas
Biz buna çoktan girdikNe diyor Allah aşkına
Yok bende öyle bir şey olmadıRezene çayı içtim bir kaç kere. Çocuğa zor kalktım . Kolumu kaldıracak halim olmadı. Çok uyku yaptı. Rezeneden mi yorgunluktan mı? Sizde de öyle yapıyor mu ?
Ben çok içiyordum önceden, bence yorgunluktandırRezene çayı içtim bir kaç kere. Çocuğa zor kalktım . Kolumu kaldıracak halim olmadı. Çok uyku yaptı. Rezeneden mi yorgunluktan mı? Sizde de öyle yapıyor mu ?