Eczanede deliyorlarmiİki arada bi derede kulağimida deldirdim sjsjsjsjjsher zamam cıkamıyorum bi ağdam kaldı onuda ınsallah yaptırcam ne güzel lazere gittim bu doğumdan sonra bütün tüyler geri merhaba dedi gerçi cokta cıkmadıda geene var yani cocuk emzırırkende rısklı dıyorlar ağdaya devam her cıkmaya bi işimi halledıyorum
İnşallah bunlar çok biliyor biz büyürken atağımız mi var di annem duysa tövbe estağfurullah derAman bence de takma böyle bilince de yaklaşıyo diye strese giriyo insanbelki hiçbir belirti yaşamayacak.
Benimkinin atagini flan bilmemde gunduz tek uyku 1 saat aksam 9 a kadar kirpmio gozunu 9 10 gibi yatio genelde 2 de kalkio emmeye 4 te 6 da artik pertim cikio yanima aliyorum 8.5 tada uyanio heptenAman bence de takma böyle bilince de yaklaşıyo diye strese giriyo insanbelki hiçbir belirti yaşamayacak.
Benimkide sabah yapio onu cirpinio bacaklarini vuruo zaten bacaklar halay cekme modundaBide benimki iki gündür gece 3 ye uyanıp emince oyun oynamak istiyor iyimi ben yüz vermiyorum babası bakınca hemen gülüyor
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin . Çok üzüldüm. İnşallah iyileşir tez zamandaBebeğimin hastalığının tanısı konuldu kızlar, “6.hastalık”mış. Birkaç gün ateş devam edecek sonra döküntüler olacakmış. Şuanda tek yapmam gereken ateşi kontrol altına alabilmek ve bol emzirmekmiş. Su bile verebileceğim söylenildi çay kaşığıyla. Birkaç gece uyumayacağım havale riskine karşın. Ama nerden nasıl bulaştı anlayamadım covid gibi bebekler çocuklar arasında bulaşıyormuş. Sadece 1 bebek ile 1 kez teması oldı bunca aylık hayatında, anlayamadım ya da hastanelerden falan mı aldı bağırsak sorunlarına koştururken. 6 ay-3 yaş arası yayılıyormuş. Benimki aslında 5.ayını hala tamamlamadı
Bide onu deneyelimAa evet öyle de yapıyodu bak hatırladım ama bu lansinoh çok iyi anne memesi gibiymiş
Uykusunu alıp uyanıyor gerisi umrunda değilBenimkide sabah yapio onu cirpinio bacaklarini vuruo zaten bacaklar halay cekme modundakahkaha kassem binbesyuz uyusana be evlat diorum ama yokkkk
Cok gecmis olsun kuzenin ogluda gecirdi korkma allahin izni ile atlatir pamugunBebeğimin hastalığının tanısı konuldu kızlar, “6.hastalık”mış. Birkaç gün ateş devam edecek sonra döküntüler olacakmış. Şuanda tek yapmam gereken ateşi kontrol altına alabilmek ve bol emzirmekmiş. Su bile verebileceğim söylenildi çay kaşığıyla. Birkaç gece uyumayacağım havale riskine karşın. Ama nerden nasıl bulaştı anlayamadım covid gibi bebekler çocuklar arasında bulaşıyormuş. Sadece 1 bebek ile 1 kez teması oldı bunca aylık hayatında, anlayamadım ya da hastanelerden falan mı aldı bağırsak sorunlarına koştururken. 6 ay-3 yaş arası yayılıyormuş. Benimki aslında 5.ayını hala tamamlamadı
İkinciyi düşünmeyer kesebilirKızlar kısa gelen kısa kollu çıtçıtlı zıbını kestim tişört yaptım, daha yazlık alışverişine çıkmadık napalımkestiğim parçayı da önlük yaptım ağzının suyu çok akıyo, yalnız çıtçıtları ağzına götürebilir onları da kessem iyi olacak
Eki Görüntüle 3055064
Aynen, bu da ilkinden kalma zatenİkinciyi düşünmeyer kesebilir
Benimki de geceleri saatbaşı kalkar olduBenimkinin atagini flan bilmemde gunduz tek uyku 1 saat aksam 9 a kadar kirpmio gozunu 9 10 gibi yatio genelde 2 de kalkio emmeye 4 te 6 da artik pertim cikio yanima aliyorum 8.5 tada uyanio heptenbende 3 gibi yatiyorum
Ohaa suan farkettimde uyumadan yasiyorum
Yeterince kullanmışsin parası çıkmış çok güzel düşünmüşsün onluklerde pahalıdırAynen, bu da ilkinden kalma zaten
Çok teşekkür ederim herkese. Hastanede önce ateş düşürücü fitil yapıldı, sonra idrar ve kan alındı, ben bir de yine kaka testi yapılırsa diye sabahki en son bezini götürdüm ona da bakıldı testte. Serum takıldı. Daha önceki kaka testinde bol lökosit vardı o azalmış antibiyotik ile. Diğer sonuçlar rotavirüsü adenovirüs falan temiz. Ama crp maksimum 5 olması gerekirken 45 çıktı yani viral bir enfeksiyon söz konusu… antibiyotik 10 güne çıkartıldı. Ateş çok çıkarsa fitil yapılacak. 39.5 olursa yine götürcez. Sabahtan beri ateş düşüremedik fitil yaptık düştü 1 saat önce 39.3’dü. Bu arada aşırı halsiz. Hastaneden çıkınca e bebeke koştum kulaktan ateş ölçer almaya. Braunlarda epey indirim vardı bilginize. Şimdi zor uyutuyorum ama şükür beslenmesimde sorun yok. Gerçekten zor gün geçiriyoruz buna da şükür. Bakalım takipteyim sık sık ateş ölçüyorum kulaktan ve koltukaltından
Ya sizi nasıl yatırmıyolar hastaneye anlamadım büyük ihmarkarlık gibi geldi benim kızın ateşi bile yokken dinletemedim yatırdılar bebek küçük diye sizi bu ateşle nasıl eve yolladılar neyse canım çok geçmiş olsum bebeğin suyu azalıyo ondan 5-6 çay kaşığı kadar su ver mutlaka her derdin ilacı emmek zaten sürekli emzircen bir de kulaktan ölçerler biliyosun biraz daha fazla oluyo 0.5 kadar araştır sen yine de onu tez zamanda iyileşin inşBebeğimin hastalığının tanısı konuldu kızlar, “6.hastalık”mış. Birkaç gün ateş devam edecek sonra döküntüler olacakmış. Şuanda tek yapmam gereken ateşi kontrol altına alabilmek ve bol emzirmekmiş. Su bile verebileceğim söylenildi çay kaşığıyla. Birkaç gece uyumayacağım havale riskine karşın. Ama nerden nasıl bulaştı anlayamadım covid gibi bebekler çocuklar arasında bulaşıyormuş. Sadece 1 bebek ile 1 kez teması oldı bunca aylık hayatında, anlayamadım ya da hastanelerden falan mı aldı bağırsak sorunlarına koştururken. 6 ay-3 yaş arası yayılıyormuş. Benimki aslında 5.ayını hala tamamlamadı
Bizde saat başı kalkıyorz 6 da uyanıyorzBenimki de geceleri saatbaşı kalkar oldu6da da tamamen uyanıyor. Uyku neydi ki yenen bi şey mi
Evet ama her eczane delmıyor korkudan tabancayla delıyorlarEczanede deliyorlarmi
Bugun biraz daha iyi ama gaz tuvaletını yapamıyor başa dönuyoruz sürekli şu yalancı kabızlık ne zaman biter acabaaaaBizim iki aylıkken ilk bacak asisinds böyle oldu bildiğin ateş içinde gözlerimin içine bakıp inledi.İki gün sonra normale döndü. Eşimle nöbetleşmiştik gece ateşi olduğu için. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?