2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eczanede deliyorlarmi

Bide benimki iki gündür gece 3 ye uyanıp emince oyun oynamak istiyor iyimi ben yüz vermiyorum babası bakınca hemen gülüyor

Aman bence de takma böyle bilince de yaklaşıyo diye strese giriyo insan belki hiçbir belirti yaşamayacak.
Benimkinin atagini flan bilmemde gunduz tek uyku 1 saat aksam 9 a kadar kirpmio gozunu 9 10 gibi yatio genelde 2 de kalkio emmeye 4 te 6 da artik pertim cikio yanima aliyorum 8.5 tada uyanio hepten bende 3 gibi yatiyorum
Ohaa suan farkettimde uyumadan yasiyorum

Bide benimki iki gündür gece 3 ye uyanıp emince oyun oynamak istiyor iyimi ben yüz vermiyorum babası bakınca hemen gülüyor
Benimkide sabah yapio onu cirpinio bacaklarini vuruo zaten bacaklar halay cekme modunda kahkaha kassem binbesyuz uyusana be evlat diorum ama yokkkk

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin . Çok üzüldüm. İnşallah iyileşir tez zamanda

Cok gecmis olsun kuzenin ogluda gecirdi korkma allahin izni ile atlatir pamugun

İkinciyi düşünmeyer kesebilir

Benimki de geceleri saatbaşı kalkar oldu 6da da tamamen uyanıyor. Uyku neydi ki yenen bi şey mi

Ya bu benim telefonun klavyesine uyuz oldum otamatik düzeltiyor saçma sapan kelimeler ekliyor

Ya sizi nasıl yatırmıyolar hastaneye anlamadım büyük ihmarkarlık gibi geldi benim kızın ateşi bile yokken dinletemedim yatırdılar bebek küçük diye sizi bu ateşle nasıl eve yolladılar neyse canım çok geçmiş olsum bebeğin suyu azalıyo ondan 5-6 çay kaşığı kadar su ver mutlaka her derdin ilacı emmek zaten sürekli emzircen bir de kulaktan ölçerler biliyosun biraz daha fazla oluyo 0.5 kadar araştır sen yine de onu tez zamanda iyileşin inş

Bugun biraz daha iyi ama gaz tuvaletını yapamıyor başa dönuyoruz sürekli şu yalancı kabızlık ne zaman biter acabaaaa

Demire başladık hadi hayırlısı olsun inşallah kabız olmaz cok duyuyorum ben özeli tercih ettm demir ilacı ıcın çünkü sağlık ocagında verılen kabız ve kanlı kaka yapıyor dedi doktorum bende hiç bulaşmadan bunu aldık bakalım bu bısey yapacakmı

Eklentiler

• 705A3F87-044C-49D7-90B8-8FE10F804A20.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…