Onu bilmiyorum sadece folbiol önerilmediğini iki ayrı doktordan duymuştumBende folidoce kullanıyorum iyi midir bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmiyorum sadece folbiol önerilmediğini iki ayrı doktordan duymuştumBende folidoce kullanıyorum iyi midir bilmiyorum
Bn yurtdışında yasıyorum yasadıgım ulkede ılk ultrasyona 12-14 hafta arası alıyorlar.daha randevu tarıhımı gondermedıler sabırsızlıkla beklıyorum.25 subatta ebe randevum var bılgı alıyolar bıde kan ve ıdrar tahlılıİlk kontrol ne zaman![]()
Bende bakınıyorum ama bulamadım bitti bir haftadır yenisini de almadımKızlar selam önerebileceğiniz güneş kremi var mı lekelenmekten çok korkuyorum başladı bile sanki![]()
Ben güneş kremli fondöten kullanıyorum tam yaz gelince ekstra güneş kremi sürüyorum , shiseido +30 fondöten yeter bence kışın ama sen bilirsin bilemiyorumKızlar selam önerebileceğiniz güneş kremi var mı lekelenmekten çok korkuyorum başladı bile sanki![]()
Ay bende arıyorum bulamadım. Mineral filtreli kullanmak gerekiyormuş. Biodermanın aldım hic memnun kalmadım yüzüm bembeyaz kaldı. Beyazlık bırakmayan mineral filtreli güneş kremi önerisi olan var mıKızlar selam önerebileceğiniz güneş kremi var mı lekelenmekten çok korkuyorum başladı bile sanki![]()
Benimde elim kolum kalkmiyor oturduğum yerde uyukluyorumTünaydınn iyi pazarlar kızlar. Bi şey diyecektim ama unuttumneyse
Şu hamileliğin verdiği üşengeçliği tembelliği hiç sevmiyorum ya bi iş yapıcam işkence oluyır. Karar vermek kalkmak yapmak arasında saatler geçiyor bazen günker
Tünaydın o kadar haklısın ki ama bence birkaç haftaya bu usengecligimiz kalmayacak. işin sıkıcı tarafı zihin sağlam vücut yorgunTünaydınn iyi pazarlar kızlar. Bi şey diyecektim ama unuttumneyse
Şu hamileliğin verdiği üşengeçliği tembelliği hiç sevmiyorum ya bi iş yapıcam işkence oluyır. Karar vermek kalkmak yapmak arasında saatler geçiyor bazen günker
Aynı benimde ufacık iş gözümde o kadar büyüyor ki hiiiç yapasım gelmiyorTünaydınn iyi pazarlar kızlar. Bi şey diyecektim ama unuttumneyse
Ben 11 de gittim görünmedi normal olarak. Ben emin olmak için 18. Hafta gideceğim insallahBu arada kızlar cinsiyet için ne zaman gideceksiniz doktora 12. Haftaya randevu aldım o kadar heyecanlıyım ki
Her konuda karar vermek işkence oldu bana daTünaydınn iyi pazarlar kızlar. Bi şey diyecektim ama unuttumneyse
Hiçbir şey yapmıyorumKizlarrr çok başım ağrıyor ne yapayım sizce basınız agridiginda ne yapıyorsunuz? İlaç kullanan var mı
Canim tansiyonuna bakiyor musun bas agrisinin ondan kaynaklanmadigina emin olmak gerekir, ilac alma sakin. Eger tansiyon kaynakli degilse mumkunse karanlik bi yerde biraz yatabilirsin bazi bitki caylarini icebilirsinKizlarrr çok başım ağrıyor ne yapayım sizce basınız agridiginda ne yapıyorsunuz? İlaç kullanan var mı
Benim yarın kontrolüm var bir umut belki söyler doktor diye heyecanlıyımBu arada kızlar cinsiyet için ne zaman gideceksiniz doktora 12. Haftaya randevu aldım o kadar heyecanlıyım ki
Ben yaptırdım 15 ödedim. İntergene yaptırdım.İyi akşamlar kizlar bir şey soracam Fetal DNA yaptıran varmı?Ücret ne kadar ödediniz?