• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
İlk kontrol ne zaman😄
Bn yurtdışında yasıyorum yasadıgım ulkede ılk ultrasyona 12-14 hafta arası alıyorlar.daha randevu tarıhımı gondermedıler sabırsızlıkla beklıyorum.25 subatta ebe randevum var bılgı alıyolar bıde kan ve ıdrar tahlılı😒

Kızlar selam önerebileceğiniz güneş kremi var mı lekelenmekten çok korkuyorum başladı bile sanki 😢

Kızlar selam önerebileceğiniz güneş kremi var mı lekelenmekten çok korkuyorum başladı bile sanki 😢
Ben güneş kremli fondöten kullanıyorum tam yaz gelince ekstra güneş kremi sürüyorum , shiseido +30 fondöten yeter bence kışın ama sen bilirsin bilemiyorum 🥲

Ay bende arıyorum bulamadım. Mineral filtreli kullanmak gerekiyormuş. Biodermanın aldım hic memnun kalmadım yüzüm bembeyaz kaldı. Beyazlık bırakmayan mineral filtreli güneş kremi önerisi olan var mı

Tünaydınn iyi pazarlar kızlar. Bi şey diyecektim ama unuttum 😄neyse
Şu hamileliğin verdiği üşengeçliği tembelliği hiç sevmiyorum ya bi iş yapıcam işkence oluyır. Karar vermek kalkmak yapmak arasında saatler geçiyor bazen günker

Şu hamileliğin verdiği üşengeçliği tembelliği hiç sevmiyorum ya bi iş yapıcam işkence oluyır. Karar vermek kalkmak yapmak arasında saatler geçiyor bazen günker
Benimde elim kolum kalkmiyor oturduğum yerde uyukluyorum😊

Tünaydın o kadar haklısın ki ama bence birkaç haftaya bu usengecligimiz kalmayacak. işin sıkıcı tarafı zihin sağlam vücut yorgun 🤣

Aynı benimde ufacık iş gözümde o kadar büyüyor ki hiiiç yapasım gelmiyor 😂😂😂

Bu arada kızlar cinsiyet için ne zaman gideceksiniz doktora 12. Haftaya randevu aldım o kadar heyecanlıyım ki

Her konuda karar vermek işkence oldu bana da 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kizlarrr çok başım ağrıyor ne yapayım sizce basınız agridiginda ne yapıyorsunuz? İlaç kullanan var mı
Canim tansiyonuna bakiyor musun bas agrisinin ondan kaynaklanmadigina emin olmak gerekir, ilac alma sakin. Eger tansiyon kaynakli degilse mumkunse karanlik bi yerde biraz yatabilirsin bazi bitki caylarini icebilirsin

Bu arada kızlar cinsiyet için ne zaman gideceksiniz doktora 12. Haftaya randevu aldım o kadar heyecanlıyım ki
Benim yarın kontrolüm var bir umut belki söyler doktor diye heyecanlıyım 😍😍 ama genelde 17,18. Haftayı bekliyorlar net olarak söylemek için

Back
X