• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İki arada bi derede kulağimida deldirdim sjsjsjsjjs 😂 her zamam cıkamıyorum bi ağdam kaldı onuda ınsallah yaptırcam ne güzel lazere gittim bu doğumdan sonra bütün tüyler geri merhaba dedi 😂 gerçi cokta cıkmadıda geene var yani cocuk emzırırkende rısklı dıyorlar ağdaya devam 😂 her cıkmaya bi işimi halledıyorum 😂
Eczanede deliyorlarmi 😂

Bide benimki iki gündür gece 3 ye uyanıp emince oyun oynamak istiyor iyimi ben yüz vermiyorum babası bakınca hemen gülüyor

Aman bence de takma böyle bilince de yaklaşıyo diye strese giriyo insan 🤣 belki hiçbir belirti yaşamayacak.
Benimkinin atagini flan bilmemde gunduz tek uyku 1 saat aksam 9 a kadar kirpmio gozunu 9 10 gibi yatio genelde 2 de kalkio emmeye 4 te 6 da artik pertim cikio yanima aliyorum 8.5 tada uyanio hepten 😂😂 bende 3 gibi yatiyorum
Ohaa suan farkettimde uyumadan yasiyorum 😂😂😂😂😂

Bide benimki iki gündür gece 3 ye uyanıp emince oyun oynamak istiyor iyimi ben yüz vermiyorum babası bakınca hemen gülüyor
Benimkide sabah yapio onu cirpinio bacaklarini vuruo zaten bacaklar halay cekme modunda 😂😂 kahkaha kassem binbesyuz uyusana be evlat diorum ama yokkkk 😂😂

Bebeğimin hastalığının tanısı konuldu kızlar, “6.hastalık”mış. Birkaç gün ateş devam edecek sonra döküntüler olacakmış. Şuanda tek yapmam gereken ateşi kontrol altına alabilmek ve bol emzirmekmiş. Su bile verebileceğim söylenildi çay kaşığıyla. Birkaç gece uyumayacağım havale riskine karşın. Ama nerden nasıl bulaştı anlayamadım covid gibi bebekler çocuklar arasında bulaşıyormuş. Sadece 1 bebek ile 1 kez teması oldı bunca aylık hayatında, anlayamadım ya da hastanelerden falan mı aldı bağırsak sorunlarına koştururken. 6 ay-3 yaş arası yayılıyormuş. Benimki aslında 5.ayını hala tamamlamadı
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin . Çok üzüldüm. İnşallah iyileşir tez zamanda 🙏🏻

Bebeğimin hastalığının tanısı konuldu kızlar, “6.hastalık”mış. Birkaç gün ateş devam edecek sonra döküntüler olacakmış. Şuanda tek yapmam gereken ateşi kontrol altına alabilmek ve bol emzirmekmiş. Su bile verebileceğim söylenildi çay kaşığıyla. Birkaç gece uyumayacağım havale riskine karşın. Ama nerden nasıl bulaştı anlayamadım covid gibi bebekler çocuklar arasında bulaşıyormuş. Sadece 1 bebek ile 1 kez teması oldı bunca aylık hayatında, anlayamadım ya da hastanelerden falan mı aldı bağırsak sorunlarına koştururken. 6 ay-3 yaş arası yayılıyormuş. Benimki aslında 5.ayını hala tamamlamadı
Cok gecmis olsun kuzenin ogluda gecirdi korkma allahin izni ile atlatir pamugun 🤲🤲

Kızlar kısa gelen kısa kollu çıtçıtlı zıbını kestim tişört yaptım, daha yazlık alışverişine çıkmadık napalım 🙈 kestiğim parçayı da önlük yaptım 🤣 ağzının suyu çok akıyo, yalnız çıtçıtları ağzına götürebilir onları da kessem iyi olacak 🤔
20220425_105613.jpg

Kızlar kısa gelen kısa kollu çıtçıtlı zıbını kestim tişört yaptım, daha yazlık alışverişine çıkmadık napalım 🙈 kestiğim parçayı da önlük yaptım 🤣 ağzının suyu çok akıyo, yalnız çıtçıtları ağzına götürebilir onları da kessem iyi olacak 🤔
Eki Görüntüle 3055064
İkinciyi düşünmeyer kesebilir 😂

Benimkinin atagini flan bilmemde gunduz tek uyku 1 saat aksam 9 a kadar kirpmio gozunu 9 10 gibi yatio genelde 2 de kalkio emmeye 4 te 6 da artik pertim cikio yanima aliyorum 8.5 tada uyanio hepten 😂😂 bende 3 gibi yatiyorum
Ohaa suan farkettimde uyumadan yasiyorum 😂😂😂😂😂
Benimki de geceleri saatbaşı kalkar oldu 😣 6da da tamamen uyanıyor. Uyku neydi ki yenen bi şey mi 🤣

Çok teşekkür ederim herkese. Hastanede önce ateş düşürücü fitil yapıldı, sonra idrar ve kan alındı, ben bir de yine kaka testi yapılırsa diye sabahki en son bezini götürdüm ona da bakıldı testte. Serum takıldı. Daha önceki kaka testinde bol lökosit vardı o azalmış antibiyotik ile. Diğer sonuçlar rotavirüsü adenovirüs falan temiz. Ama crp maksimum 5 olması gerekirken 45 çıktı yani viral bir enfeksiyon söz konusu… antibiyotik 10 güne çıkartıldı. Ateş çok çıkarsa fitil yapılacak. 39.5 olursa yine götürcez. Sabahtan beri ateş düşüremedik fitil yaptık düştü 1 saat önce 39.3’dü. Bu arada aşırı halsiz. Hastaneden çıkınca e bebeke koştum kulaktan ateş ölçer almaya. Braunlarda epey indirim vardı bilginize. Şimdi zor uyutuyorum ama şükür beslenmesimde sorun yok. Gerçekten zor gün geçiriyoruz buna da şükür. Bakalım takipteyim sık sık ateş ölçüyorum kulaktan ve koltukaltından

Ya sizi nasıl yatırmıyolar hastaneye anlamadım büyük ihmarkarlık gibi geldi benim kızın ateşi bile yokken dinletemedim yatırdılar bebek küçük diye sizi bu ateşle nasıl eve yolladılar neyse canım çok geçmiş olsum bebeğin suyu azalıyo ondan 5-6 çay kaşığı kadar su ver mutlaka her derdin ilacı emmek zaten sürekli emzircen bir de kulaktan ölçerler biliyosun biraz daha fazla oluyo 0.5 kadar araştır sen yine de onu tez zamanda iyileşin inş

Bizim iki aylıkken ilk bacak asisinds böyle oldu bildiğin ateş içinde gözlerimin içine bakıp inledi. 😰 İki gün sonra normale döndü. Eşimle nöbetleşmiştik gece ateşi olduğu için. Çok geçmiş olsun
Bugun biraz daha iyi ama gaz tuvaletını yapamıyor başa dönuyoruz sürekli şu yalancı kabızlık ne zaman biter acabaaaa

Demire başladık hadi hayırlısı olsun inşallah kabız olmaz cok duyuyorum ben özeli tercih ettm demir ilacı ıcın çünkü sağlık ocagında verılen kabız ve kanlı kaka yapıyor dedi doktorum bende hiç bulaşmadan bunu aldık bakalım bu bısey yapacakmı 🙄

Eklentiler

• 705A3F87-044C-49D7-90B8-8FE10F804A20.jpeg
    705A3F87-044C-49D7-90B8-8FE10F804A20.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 50
Back