- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Benimkide oyle tum gun memede kalsin istio bu sefer kilo alimi az oldugundan doymuyormu diorum mama teklif ediyorum yer gok inlio mama yememk icin sinir halindeyiz resmebBenimki de emzik almıyo beni emzik ediyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide oyle tum gun memede kalsin istio bu sefer kilo alimi az oldugundan doymuyormu diorum mama teklif ediyorum yer gok inlio mama yememk icin sinir halindeyiz resmebBenimki de emzik almıyo beni emzik ediyo
Bendeki avent ters cevirinde damlama yapuo yaaaBende aventle veriyorum ama biberonu ters cevirdiginde damlama olmuyorsa o biberon ii dir
Avent bende kaynata kaynata deliği genişledi yaBendeki avent ters cevirinde damlama yapuo yaaa
Ben de hep reflu yataginda yatiriyorm cnm dikkat ediyorm hatta emdikten hemen snr gaz cikartmak icin kaldirirsam da kusuyo diye emzirdikten snr emzirme yastiginin uzerinde hafif egimli yatirip bekletiyorm ama benimki bazen daha emerken kusuyo bazen emdikten 1 2 saat snr hala kusuyo hatta ben tekrar emzirmeye aliyorum esim daha yeni kustu bu cocuk ne emziriyosn fln diyo. Dun arabada giderken pusette yatiyodu emeli belki 1 saat olmustu fiskirtarak kustu önüne degil pantolonuna geldi yani o kadar uzaaga fiskirtti. 10 gun var doktora gerci bzmki hep cok kusuyodu kilo alimi fena degil bronslarinda hirilti da yok o yuzden dr onemsiz diyodu umarim hala kilo alimi iyidir ama bence bu ay az almis cikcak. Bazen midesinden uyuyamiyo ne zor bebek olmak ya ne gazlari bitti ne mideleri bitti valla yazikBenimki de emziksiz uyumuyor.. Özellikle uykusu olduğu zaman memeyi teklif ettiğimde almıyor fakat emziği alıyor.. Benim istediğim de buydu zaten.. Şu anda sütüm onu çok uzun süre tok tutmadığı için gece uykuda iki üç saatte bir emmek için uyanıyor.. Ek gıdaya başladığında bu süre uzayacak inşallah Allahın izniyle.. Ben doğdu doğalı hiç düz yatırmadım her zaman reflü yatağı modunda yatırdım.. Uyanık halindeyken de bu şekilde dikkat ettim.. Hatta altını değişirken de.. Beslenmesinin üstünden en az yarım saat geçtikten sonra düz yatağa koyarak oyunlar oynuyoruz.. Ya da kendi halinde dinlemeye bırakıyorum.. Belki bu şekilde titiz davranırsan kusması azalabilir..
Bide mamayi ilk yaptigimda ters cevirince fuze gibi fiskirtiyor sende de yapiyormu gaz oluyor bildiginAvent bende kaynata kaynata deliği genişledi ya
Bende genisleyince degistiriyorum silikonu..e bebekte baslik satiliyorduAvent bende kaynata kaynata deliği genişledi ya
Aynı durumdayız şu anda bebeğim 3 4 gündür gündüzleri az içiyor sadece tek meme eskiden iki memeyide alırdı doyunca bırakırdı. Şimdi tek memeyi bile bosaltmiyor üstüne de kusuyor nedenini bilmiyorum kilo verir endişesine girdim. Kusmuguda bazen çökelek gibi bazen su gibi . Hiç açlık belirtisi yokKizlar bebeginizi suan kac saatte bir emziriyosnz ve sizce kac ml sut iciyodur
Bu aylarda bebegn gunluk 900 1000 ml sut icecegi soyleniyor ki bence de oyle. Ben 2.5 3 saatte bir emzirmeye calisiyorm ki gun icinde pek aclik belirtisi gostermio bebegim ben saate bakip karar veriorm. En fazla saati yaklastginda beni de gorunce ih ih gbi bi ses yapar. Ama tek meme emince bile kusmaya baslio cok nadir tek ogunde 2 meme verdigim ki bazen cok da kusuyo mesela bgn cok kustu tek memeyi emdi emdi emdi sonunda cogunu kustu birakrm ve gun icinde onu kusmaya devam etti. Ben yine saati geldi diye emzirdm simdi de son emmesinden 2bck saat kdr gecmisti yine tek meme emdi emdi en sonunda kivranarak emmeye basladi bgn hic uyumadi uyuyamadifi icn sinirden kivranio gibi dusundm ama en son memeyi agizdan cekti ve agzindakileri hoop cikardi btn ustm kusmuk emzrme yastigi kusmuk napsam bilemedm. Bu arada sag memeden sagdigmda iyi sut cikio 100ml fln oyuzdem onu emince 120 130 aliyodr ama sol memeyi hic emzirmeden sagdm sabah 40 cikti yani kendi emse kac emebilir ki benm sol meme sagdan kucuk tirt yani ve az once solu emdigi halde kustu. Ben bunu yazarken babasiyla oynuodu yine kustu bogazina kacti hatta
Of ne zor sureclermis
Sırf emmek için emiyolar ya doynadığından değil benceBenimkide oyle tum gun memede kalsin istio bu sefer kilo alimi az oldugundan doymuyormu diorum mama teklif ediyorum yer gok inlio mama yememk icin sinir halindeyiz resmeb
Bizim iki aylıkken ilk bacak asisinds böyle oldu bildiğin ateş içinde gözlerimin içine bakıp inledi. İki gün sonra normale döndü. Eşimle nöbetleşmiştik gece ateşi olduğu için. Çok geçmiş olsunAyy bu aşı bizi maf etti 2gündür ateş var 2gündür huzursuz bu cocuk vallahi iyi hazırlanın bacakları ağrıdan kıpırdatamadı 2gün gazını cıkaramadı sürekli aglıyor kucakta .
Wala ins oyledir , 15 gun sonra kilo almadiysa emmesine bakacakmis doktor ula gelmisiz iste baksana neyse ya sabir tehlikeli beslenememe durumu olsaydi bakardi herhal doktordur sonucta dumduk denmez ki bisiSırf emmek için emiyolar ya doynadığından değil bence
Bizimki atıyor ne zamandir gaz çıkarırken temkinli oluyorumBu cüce kendini kucakta geriye atmaya başladı a dostlar :))
Okumuş adam sonuçta der gibi oldu emmesine bakacak derken emerken mi bakacak anlamadım.Wala ins oyledir , 15 gun sonra kilo almadiysa emmesine bakacakmis doktor ula gelmisiz iste baksana neyse ya sabir tehlikeli beslenememe durumu olsaydi bakardi herhal doktordur sonucta dumduk denmez ki bisi
Hangi programı kullanıyorsun bebek+ hiç hoşuma gitmediBenimki de yapıyo öyle, atak haftasının özelliklerinde yazıyo kendini yenidoğan gibi gevşek tutabilir kucağınızdayken kafayı arkaya atabilir diye.
E ama burda rotayı 2 ay aşılarıyla yaptıranlar var size neden öyle dediler ki.Canım ben ozman bakmıstım senın bebegın burdakı takvımıne gore 104 günluktu. 14 hafta 6 gunluk olana kadar yapılıyormus. Ben bugun yaptırmaya gıdecem ama tedırgın oldun senın durumdan dolayı. Sorumsuz asm hemşırelerı yuzunden bugune kaldı 2 ay aşıları ıcın oyaladılar en son baska yerde yaptırdım, dr canlı ası oldugu ıcıın arada 26 gun olsun dedı o da tam ası ıcın son gunlere denk geldi işte
Harika haftalar diye bi kitap canım bendeki. Atak haftalarıyla ilgiliHangi programı kullanıyorsun bebek+ hiç hoşuma gitmedi
Anladım canım atakları pek takmıyorum daha belirti yaşamadık bakalım bizde de atak olucakmi ilerideHarika haftalar diye bi kitap canım bendeki. Atak haftalarıyla ilgili
Aman bence de takma böyle bilince de yaklaşıyo diye strese giriyo insan belki hiçbir belirti yaşamayacak.Anladım canım atakları pek takmıyorum daha belirti yaşamadık bakalım bizde de atak olucakmi ileride
Aa evet öyle de yapıyodu bak hatırladım ama bu lansinoh çok iyi anne memesi gibiymişBide mamayi ilk yaptigimda ters cevirince fuze gibi fiskirtiyor sende de yapiyormu gaz oluyor bildigin
Gaz olmaması için kaşıkla karıştır bide öyle daha iyi köpürmüyoBide mamayi ilk yaptigimda ters cevirince fuze gibi fiskirtiyor sende de yapiyormu gaz oluyor bildigin