Benimki de gündüz emmiyor gece emiyor sadece önceden sütüm çok olduğu için hep sağıp veriyodum ama bende beslenmeme hiç dikkat etmediğim ve bebek emmediği için sütüm azaldı önceden günde 4 kez 100 cc verebiliyodum 4 kez de mama bi süt bi mama o da 100ccydi ama şimdi 150 cc mama içiyo bazen 100 bazen 120 tabi 3 saat aç kalınca 150 ama ben kısa tutuyorum yine arayı şimdi 1 saat süt sağıyorum anca 75cc çıkıyo onu içiyo bide 60 cc mama yapıyorum sma kullanıyorum ben gece 12de mama veriyorum gece boyu uyanırsa emiyoKizlar iyi akşamlar .Uzun zamandır giremedim .Benim büyük kız da var 2.5 yaşında çok zor gidiyor.Az önce ikisi de ağlama krizine girdi .İki saat .En son ben de ağlamaya başladım .İkisini de bıraktım .
Size sormak istedigim kızım emmeyi bıraktı çok üzgünüm .Ben sütüm baştan beri yetersiz olduğu için hem mama verip hem emziriyordum .Göğüs ucum da küçük olduğu için göğüs ucu ile rahatça emiyordu ama birden emmeyi bıraktı .Memede ağlama krizine giriyor asla emmiyor .Sagip vereyim dedim .İki göğsü sagdim 15 er dakika ve 10 CC süt çıktı .Acaba sütum az olduğu için mi emmiyor ?Başlarda çok güzel gidiyordu ama ne yememe dikkat edebildim ne de dinpenebildjm .Bazen su içmeye bilevaktim olmadı .Şimdi tamamen mama ile gidiyorum ama sütüm tekrar artar mı?Neler yapmalıyım ?Bir de mama ne kullanıyorsunuz ??Sadece mama kullanan ya da mama takviyesi yapan var mı aranızda ?
4.ayHangi asi canim?
Süt ve mama verıyorum bi ara benımkı benıde emmedi mamada yemedı sonra benı emdi mama yemedi smdı mama yemıyor sadece benı emıyorKizlar iyi akşamlar .Uzun zamandır giremedim .Benim büyük kız da var 2.5 yaşında çok zor gidiyor.Az önce ikisi de ağlama krizine girdi .İki saat .En son ben de ağlamaya başladım .İkisini de bıraktım .
Size sormak istedigim kızım emmeyi bıraktı çok üzgünüm .Ben sütüm baştan beri yetersiz olduğu için hem mama verip hem emziriyordum .Göğüs ucum da küçük olduğu için göğüs ucu ile rahatça emiyordu ama birden emmeyi bıraktı .Memede ağlama krizine giriyor asla emmiyor .Sagip vereyim dedim .İki göğsü sagdim 15 er dakika ve 10 CC süt çıktı .Acaba sütum az olduğu için mi emmiyor ?Başlarda çok güzel gidiyordu ama ne yememe dikkat edebildim ne de dinpenebildjm .Bazen su içmeye bilevaktim olmadı .Şimdi tamamen mama ile gidiyorum ama sütüm tekrar artar mı?Neler yapmalıyım ?Bir de mama ne kullanıyorsunuz ??Sadece mama kullanan ya da mama takviyesi yapan var mı aranızda ?
Az ucuna reçel ban ver bısey olmazBenimki de emzik almıyo beni emzik ediyo
Nasıl köpek gibi kızSüt ve mama verıyorum bi ara benımkı benıde emmedi mamada yemedı sonra benı emdi mama yemedi smdı mama yemıyor sadece benı emıyorbebeklere akıl sır ermıyor ben aptamıl comformille normal aptamılo karıstırıyorum cunku bastan beri yalancı kabızlıkla uğraşıyorum sma oprıptro verıyordum köpek gibi yaptı afedersinde korktum bıda vermedım ondan ama hep emzırmeye calısıyorum gecelerı mama vermeye çalıstım ben hep anlamasın dıye halada öyle yatmadan önce verıyorum 90cc 3 gbi uyanır benı emer öyle devam ederız zaten ek gıdaya bısey kalmadı rahatla takılma dün doktorum kendi dedi 4.ayda benı bıraktı bazı ınsanın sütü olmuyor yapacak gram bısey yok dut dedıler yaptım bulgur dedıler yedım tatlı dedıler yedım hıcbırının alakası yok sadece emzirdikçe geldi birtek dogru bu birde su bol su zorla memeyı agzına vermeye çalışma ben yaptım sonra almadı benı aamaan emmesse emmez dedim cocuk bu seferde bıberonu almadı benı emmeye basladı gerçekten anlıyorlar bunlar bizim ruh halımızı.
Kabız işte cok katı gözlerinın ıcı yandı cocugun kıpkırmızı oldu zorlaya zorlaya canı çıktı sonrada çatladı poposu solucan gibi kas katı .Nasıl köpek gibi kız
Valla cumartesi bı bayanla denk geldım bana yaptırıp yaptırmadıfımı sordu hastanede sıra beklerken bende yaptırmadm dedm keske yaptırmasaydım bende dedi cocuktan çocuğa değişiyor sanırım cok huysuzlandı halada öyle dedi 5.ayındaymıs bebesi ben yaptırmadım o yüzden tek yorumum bu .Canım anneler, rota aşısından sonra bebeğinin süt alerjisi olduğunu öğrenen ne çok insan var araştırıyorum çevremde de çok var. O kadar kararsız kaldım ki. Tavsiyelerinize ihtiyacım var sizce yaptırmalı mıyım?
Kızın randevusu yarın bizim de, normalde yarın yapacaktı rotayı doktor ama ben de çok kararsızım. Süt ya da yumurta alerjisi kesin ama diyet de tam çare olmadı o yüzden iyice tedirgin oldum. Kakası hiç düzelmedi yarın göstereceğim doktora fotoğraflarını, belki kendisi yapmaktan vazgeçer. Haberdar ederim. İnşallah en doğru kararı veririz.Canım anneler, rota aşısından sonra bebeğinin süt alerjisi olduğunu öğrenen ne çok insan var araştırıyorum çevremde de çok var. O kadar kararsız kaldım ki. Tavsiyelerinize ihtiyacım var sizce yaptırmalı mıyım?
Benimki de emziksiz uyumuyor.. Özellikle uykusu olduğu zaman memeyi teklif ettiğimde almıyor fakat emziği alıyor..Tam tersi benimki de uykusu varsa ille de emmek istiyo. Emmeden uykuya dalamio resmen. Bazen arabada giderken pusette uykusu gelince de meme emicek dye deli oluyo arabada giderken de neticede guvenlik nedeniyle emzirmeyi tercih etmedigim icin agliyo susmuo. Emzigi zorla agzina tika tika uyutmustm bi kere. Ztn o gun alisti emzige. Simdi gunduz uykusunu kucakta sallayarak yapiyorm emzikle. Ama bisey emmeden uyudugu yok ya beni emicek ya emzigi
3 aylık olunca yaptırdık bir sıkıntı olmadıÖzellikle aşığı yaptırıp sonrasında yaşadıklarınızdan bahsederseniz sevinirim
Aynen bende onda sıkıntı yaşadım lansinoh ‘a geçtim o daha yumuşak orta akış aldımSüt mama gidenler mamayı neyle veriyor sunuz? Ben biberon avent denedim bence ucu çok geniş boğuluyordu yavrum değiştirdim biberonu
Canım ben ozman bakmıstım senın bebegın burdakı takvımıne gore 104 günluktu. 14 hafta 6 gunluk olana kadar yapılıyormus. Ben bugun yaptırmaya gıdecem ama tedırgın oldun senın durumdan dolayı. Sorumsuz asm hemşırelerı yuzunden bugune kaldı 2 ay aşıları ıcın oyaladılar en son baska yerde yaptırdım, dr canlı ası oldugu ıcıın arada 26 gun olsun dedı o da tam ası ıcın son gunlere denk geldi işteEvet bana yapmadı canm
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir
Bende aventle veriyorum ama biberonu ters cevirdiginde damlama olmuyorsa o biberon ii dirSüt mama gidenler mamayı neyle veriyor sunuz? Ben biberon avent denedim bence ucu çok geniş boğuluyordu yavrum değiştirdim biberonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?