• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    22
Merhabalar ben de bir gelişme yok aslında merakla yazıyorum çünkü bekliyorum cumartesi günü randevum var sekiz haftalık olduk bir belirti de yok sadece dün sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı girmişti ama o da hemen geçti uzanınca şimdi sadece bekliyorum yani bulantım yok her şey normal bilmiyorum anlamıyorum
Belirti olmaması sizi endişelendirmesin bazı hamilelikler böyle rahat geçiyor. Benimde ne bulantım, ne göğüs hassasiyetim hiç bişi olmadı. Sadece arada sol kasığıma ağrı giriyordu ve yorgundum. 10.cu hafta itibariyle o da geçti. Şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum ama herşey yolunda ilerliyor🙏 sizde içinizi ferah tutun😊

Devlet 13haftalıkken erkeğe benziyor dedi 15 hafta özele gittim kız dedi değişmez dedi ağrım vardı 16+3 tekrar devlete gittim yine erkeğe benziyor dedi bacak arası fotosu verdi ama bom boş çıkıntı falan yok erkeğe benzeten doktor aynı doktor

Eklentiler

• IMG_0152.jpeg
    IMG_0152.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 31
Devlet 13haftalıkken erkeğe benziyor dedi 15 hafta özele gittim kız dedi değişmez dedi ağrım vardı 16+3 tekrar devlete gittim yine erkeğe benziyor dedi bacak arası fotosu verdi ama bom boş çıkıntı falan yok erkeğe benzeten doktor aynı doktor
Sizce neye benziyor

Canim sürece güven aklına sezaryen olur muyum acaba sorusuna takılma. Her şey olabilir ama kendini vajinale hazırlamak için okuyabileceği kitaplar, takip edebilcegin hesaplar var. Ben vajinal doğum yaptım ilk dogumumdu ve çok kolay geçti. Yoga yapmak, nefes egzersizleri yapmak, doğal doğum süreci hakkında bilgi sahibi olmak ve güzel desteklenmek işini çok kolaylaştırır ❤️ naçizane tavsiyelerim. Doğumdan çıktıktan sonra böyle olacaksa ben 5 tane dogururum demiştim mesela 🙈 sürece bebeğine ve vücuduna güvenmek işin başı. ❤️

Canim hoşheldin sesin soluğun çıkıyordu merak etmiştim seni ❤️ valla bacak arasından erkek gibi görünüyor ama bu haftalarda kesin bir şey demek için erken tabiki ❤️ gorumven miydi eltin miydi çatlar mı bilmem 😂

Ya ahahahha unutmamışsınnn eltimdi o zaten bugün direk arayıp cinsiyeti sordu kafayı benimle bozdu o ya kendi haline bıraktım onu😂😂

Ay canım burdan belli olmaz ki bacak arası fotoğrafı olması lazım. Daha küçük haftalarda hislerle tahmin yapıyoruz ama senin doktor da ultrasondan cok hislerine güvenerek söylemiş herhalde cinsiyet 😂 bu kadar değiştiğine denk gelmemiştim daha önce 🙈

Belirti olmaması sizi endişelendirmesin bazı hamilelikler böyle rahat geçiyor. Benimde ne bulantım, ne göğüs hassasiyetim hiç bişi olmadı. Sadece arada sol kasığıma ağrı giriyordu ve yorgundum. 10.cu hafta itibariyle o da geçti. Şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum ama herşey yolunda ilerliyor🙏 sizde içinizi ferah tutun😊
Okadar güzel bir mesaj ki çok teşekkür ederim ☺️ ama işte insanın içi rahat etmiyor doktora gitmeden insallah Cumartesi kontrolden sorma bende sizin gibi hissederim 🥰 siz kacıncı haftadasınız acaba ?

Okadar güzel bir mesaj ki çok teşekkür ederim ☺️ ama işte insanın içi rahat etmiyor doktora gitmeden insallah Cumartesi kontrolden sorma bende sizin gibi hissederim 🥰 siz kacıncı haftadasınız acaba ?
11.ci haftadayım😊zaten belirtim çok azdı ama 9.cu haftanın sonuna doğru hiç his kalmamıştı bende sizin gibi endişeliydim. sürekli googleda aratıp duruyordum 🙈 doktoruma göre gayet normalmiş böyle olması merak etmeyin 😊

11.ci haftadayım😊zaten belirtim çok azdı ama 9.cu haftanın sonuna doğru hiç his kalmamıştı bende sizin gibi endişeliydim. sürekli googleda aratıp duruyordum 🙈 doktoruma göre gayet normalmiş böyle olması merak etmeyin 😊
Çok teşekkür ederim evet ben de aynı durumdayım insallah güzel haberler alırım ben de 🥰

Back