• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    78
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah en kısa zamanda öğrenirsin.❤️ 🥰

Maşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar ne güzel iki can bir arada bir kız bir erkek. Sağlıkla kucağına al inşallah ❤️ 🥰
Aminnn canım cümlemiz inşallah. Çokça emek Allahım sağlıkla evlatlarımızın güzel günlerini de görmeyi nasip etsin.

Kızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.

Kızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.
Krem yağ bilgim yok arkadaşlar tavsiye eder şimdi. Ama naçizane ben çatlağın, genetik yapıyla ilgili old düşünüyorum. Yağlar kozmetik kremler etkiyi miktarı azaltabilir ama asıl genetiğe bağlı. Ben balık etliydim. Ustüne 20 kg alıp duba gibi şişmiştim kızıma hamileyken. Ama hiç catlak olmamıştı. 🤷‍♀️

Bi de bol su içmek lazım galiba. Derinin içten esnekliğini artırmak için.

Ben de bio oil yağ ve incia çatlak önleyici yağ aldım. Yeni geldiler daha bugün kullanmaya başlayacağım

Krem yağ bilgim yok arkadaşlar tavsiye eder şimdi. Ama naçizane ben çatlağın, genetik yapıyla ilgili old düşünüyorum. Yağlar kozmetik kremler etkiyi miktarı azaltabilir ama asıl genetiğe bağlı. Ben balık etliydim. Ustüne 20 kg alıp duba gibi şişmiştim kızıma hamileyken. Ama hiç catlak olmamıştı. 🤷‍♀️

Bi de bol su içmek lazım galiba. Derinin içten esnekliğini artırmak için.
O kadar su içtim olmasın diye yine de oldu. Annemde de var benim genetik muhtemelen ne diyeyim buna da kabul 😅

Tatlı badem yağı kendim kullanıyorum oncekinde de kullandım bundada erken başladım kasintim oluyor diye kaşıntıyı anında kesiyor iyi geliyor yumuşacık yapıyor, kuruluk durumuna göre sabah öğle akşam rahatça surebilirsin, hindistan cevizi yağı da çok kullanılıyor ben denemedim onu, doğal yağ sorduğun için aklında bulunsun deneyebilirsin, annemin de her yeri catlakti ben o yüzden hep erken dönemde başladım sürmeye, dogurmadan önce olduğu gibi duruyor hiç çizik bile olmadı şükür ne göğüs te ne karında ne basende, ha belki genetik dersiniz ama hiç göze alıp bırakamam elimden geleni yaparim yani olasilik min. olsun 🤣

Tatlı badem yağı kendim kullanıyorum oncekinde de kullandım bundada erken başladım kasintim oluyor diye kaşıntıyı anında kesiyor iyi geliyor yumuşacık yapıyor, kuruluk durumuna göre sabah öğle akşam rahatça surebilirsin, hindistan cevizi yağı da çok kullanılıyor ben denemedim onu, doğal yağ sorduğun için aklında bulunsun deneyebilirsin, annemin de her yeri catlakti ben o yüzden hep erken dönemde başladım sürmeye, dogurmadan önce olduğu gibi duruyor hiç çizik bile olmadı şükür ne göğüs te ne karında ne basende
Evde bu yağlardan var olmadı ben de kullanayım teşekkürler. Zaten normalde de cildim kuru o da etkiledi muhtemelen.

Son düzenleme:
Bende bio-oil kullanmaya basladim dunden beri.bakalim insallah faydali olur.
Yaa grupta hemoroid problemi olan arkadaslar vardi doktorlarina danistiniz mi krem olarak ne kullanilmasi konusunda ? Malum problem geldi benide buldu…

Back