- 5 Ağustos 2016
- 1.294
- 1.778
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #7.001
Hamd olsun. Rabbime emanet bakalım inşallah sağlıkla doğarlar bütün bebişlerimiz. Çok teşekkürlerGözün aydın bacım.
Annem olsa şöyle derdi.
Bi taşla iki kuş. Biri ala, biri boz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamd olsun. Rabbime emanet bakalım inşallah sağlıkla doğarlar bütün bebişlerimiz. Çok teşekkürlerGözün aydın bacım.
Annem olsa şöyle derdi.
Bi taşla iki kuş. Biri ala, biri boz
Aminnn canım cümlemiz inşallah. Çokça emek Allahım sağlıkla evlatlarımızın güzel günlerini de görmeyi nasip etsin.Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah en kısa zamanda öğrenirsin.
Maşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar ne güzel iki can bir arada bir kız bir erkek. Sağlıkla kucağına al inşallah
Krem yağ bilgim yok arkadaşlar tavsiye eder şimdi. Ama naçizane ben çatlağın, genetik yapıyla ilgili old düşünüyorum. Yağlar kozmetik kremler etkiyi miktarı azaltabilir ama asıl genetiğe bağlı. Ben balık etliydim. Ustüne 20 kg alıp duba gibi şişmiştim kızıma hamileyken. Ama hiç catlak olmamıştı.Kızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.
Ben de bio oil yağ ve incia çatlak önleyici yağ aldım. Yeni geldiler daha bugün kullanmaya başlayacağımKızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.
O kadar su içtim olmasın diye yine de oldu. Annemde de var benim genetik muhtemelen ne diyeyim buna da kabulKrem yağ bilgim yok arkadaşlar tavsiye eder şimdi. Ama naçizane ben çatlağın, genetik yapıyla ilgili old düşünüyorum. Yağlar kozmetik kremler etkiyi miktarı azaltabilir ama asıl genetiğe bağlı. Ben balık etliydim. Ustüne 20 kg alıp duba gibi şişmiştim kızıma hamileyken. Ama hiç catlak olmamıştı.
Bi de bol su içmek lazım galiba. Derinin içten esnekliğini artırmak için.
Ben de bakayım onlara teşekkürler artık ne kadar engellerse kârdırBen de bio oil yağ ve incia çatlak önleyici yağ aldım. Yeni geldiler daha bugün kullanmaya başlayacağım
Tatlı badem yağı kendim kullanıyorum oncekinde de kullandım bundada erken başladım kasintim oluyor diye kaşıntıyı anında kesiyor iyi geliyor yumuşacık yapıyor, kuruluk durumuna göre sabah öğle akşam rahatça surebilirsin, hindistan cevizi yağı da çok kullanılıyor ben denemedim onu, doğal yağ sorduğun için aklında bulunsun deneyebilirsin, annemin de her yeri catlakti ben o yüzden hep erken dönemde başladım sürmeye, dogurmadan önce olduğu gibi duruyor hiç çizik bile olmadı şükür ne göğüs te ne karında ne basende, ha belki genetik dersiniz ama hiç göze alıp bırakamam elimden geleni yaparim yani olasilik min. olsunKızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.
Evde bu yağlardan var olmadı ben de kullanayım teşekkürler. Zaten normalde de cildim kuru o da etkiledi muhtemelen.Tatlı badem yağı kendim kullanıyorum oncekinde de kullandım bundada erken başladım kasintim oluyor diye kaşıntıyı anında kesiyor iyi geliyor yumuşacık yapıyor, kuruluk durumuna göre sabah öğle akşam rahatça surebilirsin, hindistan cevizi yağı da çok kullanılıyor ben denemedim onu, doğal yağ sorduğun için aklında bulunsun deneyebilirsin, annemin de her yeri catlakti ben o yüzden hep erken dönemde başladım sürmeye, dogurmadan önce olduğu gibi duruyor hiç çizik bile olmadı şükür ne göğüs te ne karında ne basende
Hemen başla hemen ne kadar erken o kadar kar, zarar min.olsunEvde bu yağlardan var olmadı ben de kullanayım teşekkürler. Zaten normalde de cildim kuru o da etkiledi muhtemelen. Bu gebeliğinizde de olmaz sizin inşallah. Ben yandım kalanlar yanmasın
Bende bio-oil kullanmaya basladim dunden beri.bakalim insallah faydali olur.Kızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.
Ayyy ne güzel haber sağlıkla gelsin minik prenses ben fetal yaptırmadım için pişman olmak üzereyim sırf cinsiyet yüzünden artık iki hafta falan daha bekleyeceğim ultrasondan görünür insallahKızlarrr fetal dna temiz geldi ve benim kızım oluyorrr
Bunu yaptırmakta çok stresli nasıl geçti bu iki hafta bana sorAyyy ne güzel haber sağlıkla gelsin minik prenses ben fetal yaptırmadım için pişman olmak üzereyim sırf cinsiyet yüzünden artık iki hafta falan daha bekleyeceğim ultrasondan görünür insallah
Ya evet her türlü stres kaygı had safhada analık söz konusu olunca neyse geride kaldı geçti şimdi artık keyifle bir hamilelik süreci geçirirsin umarımBunu yaptırmakta çok stresli nasıl geçti bu iki hafta bana sor
Amin canım Allah razı olsunYa evet her türlü stres kaygı had safhada analık söz konusu olunca neyse geride kaldı geçti şimdi artık keyifle bir hamilelik süreci geçirirsin umarım
Badger belly ertesi güne kadar kalıyor, bio oil de öyle o bölgeye dokununca hissediyorum kalıcı 1 gün boyunca. Lierac jel diye belki sanki kalıcı değil gibi geldi bana. Badger favorim şimdiye kadar.Ben de bakayım onlara teşekkürler artık ne kadar engellerse kârdır
Ya burası saçmaladı yanlış alıntı nasıl yapabiliyorum vicky34 sana yazdım bacımBadger belly ertesi güne kadar kalıyor, bio oil de öyle o bölgeye dokununca hissediyorum kalıcı 1 gün boyunca. Lierac jel diye belki sanki kalıcı değil gibi geldi bana. Badger favorim şimdiye kadar.