Cok cok gecmis olsun, sabirlar diliyorumBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok gecmis olsun, sabirlar diliyorumBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakı
Canim ben devlet hastanesinde dahiliye bölümü d vitaminine bakiyor diye biliyorum digerleri konusunda bi fikrim yok diger arkadaşlarin bilgisi vardir belki daha ben yaptrmadim testleriKızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Ona göre özelde yaptırıp geçicem.
Ekim annelerde de yazdım da benim gibi yaşayanlar olmuş, karşılamıyomuş artık devletteCanim ben devlet hastanesinde dahiliye bölümü d vitaminine bakiyor diye biliyorum digerleri konusunda bi fikrim yok diger arkadaşlarin bilgisi vardir belki daha ben yaptrmadim testleri
Aaa ne saçma alt tarafi d vitamini yaa kimbilir o teste özel ne kdr uçuk fiyat çikarcak neyse saglik olsun pamuk elleri cebe sokacaz artikEkim annelerde de yazdım da benim gibi yaşayanlar olmuş, karşılamıyomuş artık devletteşaka gibiler gerçekten. Kitleri pahalıymış heralde. Gidip özelde yaptırırım artık napayım.
Ben hepsini devlette yaptırdım özele gidiyorum orda kendileri söylediler sağolsunlar gidin devlette verin diyeKızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Benim dahakine doktora sorayım hangisi iyi ise onu alayım eczane bunu önermiştiBende Vifolic kullanıyorum omega3’de var içerisinde doktorum önermişti.
Benim doktorum biz yazmiyoruz reçetesiz eczaneden alabilirsin dedi eczaneci de bunu önerdiBende folidoce kullanıyorum doktorum önerdi iyidir herhalde
Ben aile hekimine sorduğumda sağlık ocağında d vitamini bakmıyoruz dedi devlet hastanesinde kafın doğum doktoru gebelşk kanlarını istediğinde d vitamini de bakar ya da dahiliye den isteyebilirsinizKızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Bende şimdi sağlık ocağında yapılan tahlillerime baktım d vitaminine bakmamışlar. D vitaminini sigortada karşılamıyor evet saçmaKızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Doktor yazıyor canım sadece ücretli alıyorsun sgk karşılamıyorBenim doktorum biz yazmiyoruz reçetesiz eczaneden alabilirsin dedi eczaneci de bunu önerdi
O hangi özel hastneymis canm helal olsun coğu soylemz devlette verin diyeBen hepsini devlette yaptırdım özele gidiyorum orda kendileri söylediler sağolsunlar gidin devlette verin diye
Aslında ilk gebeliğimde söylemediler baya ödedik bu defa doktor demese bile orda çalışan kız söyledi doktorun verdiği listeyi devlette doktora gösterdikO hangi özel hastneymis canm helal olsun coğu soylemz devlette verin diye
İyi yapmişsiniz canim bi arkadaş 30bin civari diyordu testlereAslında ilk gebeliğimde söylemediler baya ödedik bu defa doktor demese bile orda çalışan kız söyledi doktorun verdiği listeyi devlette doktora gösterdik
30 bin çok fazla ama belki yaşadığı yere bağlı ola bilirİyi yapmişsiniz canim bi arkadaş 30bin civari diyordu testlere
Bildiğim kadarıyla son birkaç yıldır aile sağlık merkezlerinde d vitamini değerine bakılmıyor. Çok masraflı olduğu için bakılmadığını duymuştum. Tiroid hastasıyım düzenli aralıklarla değerlerinime baktırırım gerçekten de d vit bakmıyorlar artık. Devlet hastanelerinde dahiliye bölümünde yapıyorlar aslında ilk hamileliğimi öğrendiğimde dahiliye doktorum yapmıştı. Tekrar sorun isterseniz.Kızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Merhaba bende de cok kasik agrisi var doktor ultrasonda kanama alani da gordu ama disari gelen bi kanama yok su anda duphaston diye bi ilac verdi cok rahatlatti beni agrilar cok azaldiBu gün kasık ağrılarım var sanırım başladı bende ağrılar
Merhaba.Kanama alanım yok çok şükür sadece ben alıştım ilk gebeliğimde öyleydi şiddetli olmasada hep kasık ağrım vardıMerhaba bende de cok kasik agrisi var doktor ultrasonda kanama alani da gordu ama disari gelen bi kanama yok su anda duphaston diye bi ilac verdi cok rahatlatti beni agrilar cok azaldi
İlk gebeliğimde 10 bin ödedimİyi akşamlar kizlar bir şey soracam Fetal DNA yaptıran varmı?Ücret ne kadar ödediniz?