• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Biri 8 yasinda digeri 6 aylik olacak. Bebegim down sendromlu o nedenle farkli korkularmzda var. Allah herkesesaglkli gebelik nasip etsin
Aaa o zaman zor olacak senin etraftan destek şart 🤔 eğitim, tedavi vs masraflarınız da olacak.. canım yaa sağlıkla büyüsünler inşallah sen güçlü ol sana ihtiyaçları var. Doktorla görüş öyle karar ver dediğim gibi çok bekleme bu hafta git

Evet tekrar ölçtür bakalım umarım daha iyi çıkar sonucun 🙏 kendini çok sıkma stres oluyor insan ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum çok sinirlenmeye başladım baktım olmuyor biraz saldım artık daha düşünmeden yiyorum benim doktor zaten ilgisiz iyice stresliyim
Ay Amin pazartesi giderim sağlık ocağına.Sen hiç kendini sıkma ye canın ne istiyorsa ben malesef o kadarını yapamıyorum en çok sabah kahvaltısında stresli oluyorum şunu olmaz bunu olmaz derken hiç konuşmak istemiyorum kimlese..mesela bu gün duramadım yedim tatlı ama sonra çok peşiman oluyorum.

Yapışıklık olduğunu amaliyat zamanımı göründü ve ne kadar süre sonra gebe kalmıştın
5 aylik bebegim karnimda öldu iki ay sonra hamile kalmistim. Ama sezaryen olmadgi icin doktor onun sebep olmadgini bu gebeligin kendi durumuyla alakali oldugunu soyledi. Ameliyatta fark edildi ama gebelik boyunca yesil sumuksu iltihap gibi akintim vardi kasinti olmadkca onemli deil demisti doktor fitillerle gecmiodu. Demek ki ondan kaynakliymis. Dogum baslamisti zaten sezaryana zor yetistrdiler

Hanımlar ne olur yardımcı olun az önce tuvalete gittim sekiz haftalık hamileyim daha kalp atışını da duyamammıştım ayın altısı randevum var ama az önce tuvalette peçeteyle pembe akan geldi çok korkuyorum neden olmuş olabilir ne olur düşük yapmış olmayayım sekiz haftalık yerleşme kanaması olamayacağına göre doktorlar da kapalı ne yapacağımı bilmiyorum

Ay Amin pazartesi giderim sağlık ocağına.Sen hiç kendini sıkma ye canın ne istiyorsa ben malesef o kadarını yapamıyorum en çok sabah kahvaltısında stresli oluyorum şunu olmaz bunu olmaz derken hiç konuşmak istemiyorum kimlese..mesela bu gün duramadım yedim tatlı ama sonra çok peşiman oluyorum.
Kötüleşiyor musun o yüzden mi perişan oluyorsun yoksa diyeti bozdun diye psikolojik mi? Yaa inşallah iyi sonuçların çıkar da rahatlarsın

Hanımlar ne olur yardımcı olun az önce tuvalete gittim sekiz haftalık hamileyim daha kalp atışını da duyamammıştım ayın altısı randevum var ama az önce tuvalette peçeteyle pembe akan geldi çok korkuyorum neden olmuş olabilir ne olur düşük yapmış olmayayım sekiz haftalık yerleşme kanaması olamayacağına göre doktorlar da kapalı ne yapacağımı bilmiyorum
Devam ediyor mu kanama yoksa sadece o gördüğünüz mü ? Her kanama düşük kanaması değildir lütfen kötü düşünmeyin, gidebileceğiniz acil varsa gidin isterseniz doktorlar elbet bir şey söyleyecektir progestron iğne falan yaparlar belki

Acile gidin progestan igne yapip iki tane de fifil uygularlar. Ama sabaha birakmayin bence. Pembe akinti cok iyideil. Rabbim yardmcin olsn . Insallh bir sey yoktur

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

5 aylik bebegim karnimda öldu iki ay sonra hamile kalmistim. Ama sezaryen olmadgi icin doktor onun sebep olmadgini bu gebeligin kendi durumuyla alakali oldugunu soyledi. Ameliyatta fark edildi ama gebelik boyunca yesil sumuksu iltihap gibi akintim vardi kasinti olmadkca onemli deil demisti doktor fitillerle gecmiodu. Demek ki ondan kaynakliymis. Dogum baslamisti zaten sezaryana zor yetistrdiler
Yaaa gecmiş olsun canım zor gecmiş gebeliğin amaliyatın..bu defa iyice konuş doktorunla.

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Riskli haftaları geçmişsiniz içinizi ferah tutun. Bir gün rahimde dayansa bile artı. İnşallah hiç bişey olmaz. İçinizi ferah tutun.

Kızlar selamm gruptaki mesajlar mı gitmiş sayfa sayısı az geldi 🙁 listede de sanki bazı kişiler gitmiş gibi 🤔

Ben dün kalp atışımı duydum kıslar benim bebişkom 1.2 cm miş 🥰 haftam değişti ama 1 hafta geç yumurtladığım için. SAT a göre 8+2 dim ama doktorum 7+3 olduğumu söyledi. Zaten tahmin ediyordum yani kesemi de aslında 5+4 te değil de 4+5 de gördük gibi bir durum oldu 💖 belki benim gibi geç yumurtlayan vardır o nedenle yazıyorum kese mm vs haftanıza göre küçük geliyorsa endişelenmeyin 😘

Genelde doktorlar diyor 38 hafta doğulan bebekler bile küveyze gire bilir bu bebeklerin durumuna bağlı bol bol dua edin hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Gittiniz mi doktora nasılsınız kanama devam ediyor mu

Back