Ah bacım ..
Öncelikle şunu diyeyim. Bebeğim iyi
Ben kendni dinleyen biri değilim. Zaten cuma günü de randevum var sabredeyim dedim. Ama bir yandan da odaklandım. Yemek yiyorum soluma yatıyorum. Tatlı yiyorum uzanıp kendimi dinliyorum. Hiç hareket yok.

Hani bi kıpırtı desem gaz mı bebek mi anlam veremediğim, öyle şüpheli bir hareket bile yok.
Kahvaltıdan sonra sağlık ocağına gittim. Hemşire fetal doplerle dinlesin dedim. Biraz eskice bi şey, hassasiyeti az ama bi bakalım dedi. Yok. Sadece benim nabzımı alıyor. Bebeği duyamadı. Sen acile git bekleme dedi. Beni bi velvele aldı
Koştum Kartal Lütfi Kırdar’a. Kayıt yapan görevliye anlattım durumu, bir haftadan fazladır hissetmiyorum dedim. Adam ters ters baktı. Ve şimdi mi geliyorsun dedi

Ben de bu ikinci gebeliğim. Telaş yapmadım dedim. Genelde ilk günden gelirler dedi.
Neyse öncelikli aldılar beni yetişkin acilden. Dr a anlattım. Prosedür o ya, önce kan idrar tahlil istedi. 2 saate çıkar vs. Sonuca göre kadın doğuma gideceksin dedi. Dedim Dr bey ben çocuğumu yalnız evde bıraktım geldim. Önce bebeğe bakılsa, o kadar bekleyemem. Zaten tansiyonum dalgalı dedim. Git sor dedi. Kadın doğuma sordum. Aldılar beni.
Hem karından hem vajinal baktı. Bebeğin kalp atışları görünüyor çok şükür

Haftasıyla uyumlu, 342 gr. Kendi de yan duruyor. Yani yere paralel gibi düşün…
Bak dedi Dr, çevirdi ekranı. Neden hissedemediği göstereyim. Plasenta burada dedi. Yani plasenta karın iç duvarı ile bebek arasında bi katman gibi duruyor. İzolasyon vazifesi yapıyor. Elhamdülillah dedim kalktım. Tansiyon bakıldı. Kan ve idrar verdim. Şimdi eve geldim.
Netice-i kelam, sen zaten yakın zamanda usg yaptırmışsın. Ve az da olsa. bebek hareketi old sandığın kıpırtılar da hissediyorsun. Evham yapacaksan acile git. Ama ins bi sorun yoktur.