Merhaba canım bende yaptırdım ikili tarama testini benimde kan 1:183 çıktı riskli dedi doktor ama Buda bir ihtimal dedi ve kesinlik yok istersen DNA yaptır veya aminosentez ben ikisini de kabul etmedim
Kabul etmememin sebepleri
1 yaptığım ikili testte verilen kan başka hastaneye gönderilmiş ve o hastanenin laboratuvarlarına güvenmiyorum daha önce doktorların bile saçma sapan şeyler söylediği duydum arkadaşımın oğluna lösemi olabilir dediler ama çocukta bir sıkıntı yok şükür ve testler yanıltıcı bir iki defa daha yaptırmak gerekiyor böyle riskli diyen çok kişi var çevremde ama hepsi de sağlıkl çocuklar getirmiş
2 ise yaptırsam bile sonucunda herhangi bir tedavisi vs yok gebelik sonlandırma hariç
3 ise yaşımda bir sıkıntı yok aile de genetik rahatsızlık yok eşle akrabalık yok bunlarda da etkili olabiliyor kilo diyabet şeker vs bunlar da yok
Ben ilk gebeliğimde yaptırmadım kızımda yani ama bir sıkıntı olmadı şükür bu gebelikte yaptırayım dedim ama pişman oldum biraz DNA yaptıramıyoruz biz fiyatlardan dolayı ama
Ben içimi ferah tutuyorım Rabbim büyüktür can veren o sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize
Sana da yazmak istedim sende içini ferah tut dua et çokta aklına kötü şeyler getirip strese sokma kendini