Ay inşallah, dualarım seninle olacak Sen de haberdar et muhakkak, güzel haberlerle gelYaa cok sevindim inanki maşallah hep böyle devam etsin rabbimin izniyle
Banada dua et cuma günü bende senin gibi sevinçle geleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah, dualarım seninle olacak Sen de haberdar et muhakkak, güzel haberlerle gelYaa cok sevindim inanki maşallah hep böyle devam etsin rabbimin izniyle
Banada dua et cuma günü bende senin gibi sevinçle geleyim
Mide bulantım ve kusmam çok vardı bence en belirgin bu ve sivilcelenmem vardı bu saydıklarım hala var 12.haftadayımHayırlı olsun kuzucum çok sevindimmm belirtilerin nelerdi bizede fikir olur belki
Tamam canım haber vericem inşallahAy inşallah, dualarım seninle olacak Sen de haberdar et muhakkak, güzel haberlerle gel
11.haftada yaptırdım canım buradan yazmak reklam olmayacaksa eğer nipt plusa yaptırdımMerhaba kaçıncı haftada Ftal dna yaptırtınz bıre hangı sırket
Kaç gunde cıktı sonuclarınız
Bellı canımm Cıkıklık var orada Erkek gıbıKızlar selaaam , uzun zamandır yoktum. Bugün 12+5 oldum ve ikili tarama testi yaptırdım. Doktor cinsiyetini öğrenmek istermisin dedi isterim dedim erkek dedi. Sonra da kesin değil ama dedi. Hiç bişey anlamadım usg de bacak arası fotosunu atsam bakarmısınız videodan ekran görüntüsü aldım
Anladım canım Bende 12. Haftada gıdecegım doktora ıkılo test e bakalım ne dıcek Fetal dna için11.haftada yaptırdım canım buradan yazmak reklam olmayacaksa eğer nipt plusa yaptırdım
Çoook güzel gelsin sonuçlarınız inşallahAnladım canım Bende 12. Haftada gıdecegım doktora ıkılo test e bakalım ne dıcek Fetal dna için
İnşaAllah canımmÇoook güzel gelsin sonuçlarınız inşallah
Ben varım kan sulandirici kullaniyorum bugunde tansiyon icin alfamet başlatti 13/8 cikti önlem amacli doguma kadar kullancam detayli usg de insallah ilac kullanirsaniz duzelmis olurSelamlar bugün ikili test için gittiğimde uterin arter direnci var dediler yani bebeğe giden damarlar zayıfmış haftaya tekrar çağırdı asprin başlayacakmış. Duyan var mı düzelebilir diyorlar ne yapmam lazım tecrübeli var mı aramızda
Çok geçmiş olsun, benim de 6 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu saptanmıştı, 1 hafta boyunca antibiyotik (amoksisilin) kullandım, günde 3 defa, tamamen tedavi edildi, amoksisilin gebelikte kullanılabilen bir antibiyotik, bununla ilgili doktorum bilgilendirici bir kağıt da vermişti, tedavi edilmezse bebeğe zararı olabilir demişti o yüzden içim çok rahat olarak kullandım, şu an 9+6’yım, bir sıkıntım yok. Doktorunuza danışırsanız en iyi tedavi yöntemini uygulayacaktır.Kızlar herkese hayırlı akşamlar tüp bebek yoluyla 8 haftalık gebeyim aile hekimim rutin tahliller için kan ve idrar testi yaptı fakat idrarda ve kanda yüksek enfeksiyon var dedi, tek kullanımlık monurol şase kullandım ama geçmedi aynı durumu yaşayanlar var mı çok endişeliyim
Kesinlikle erkek masllah sana sağlıkla ailene mutluluk getir insAllahKızlar selaaam , uzun zamandır yoktum. Bugün 12+5 oldum ve ikili tarama testi yaptırdım. Doktor cinsiyetini öğrenmek istermisin dedi isterim dedim erkek dedi. Sonra da kesin değil ama dedi. Hiç bişey anlamadım usg de bacak arası fotosunu atsam bakarmısınız videodan ekran görüntüsü aldım
kac günde çıktı sonuç, ben de aynı firmaya dun verdim de merakla bekliyorum. Sağlıkla kucaginiza alın inşallah ♡11.haftada yaptırdım canım buradan yazmak reklam olmayacaksa eğer nipt plusa yaptırdım
Uterin arter direncini bilmiyorum ama bende ilk geneligimde preeklampsi var denilmisti cocuga giden damarlardan biri tikali denildi. Netten baktigim kadariyla ikisine de ayni seyleri soyluyorlar. Yanlissam duzeltin. Bende hic sorun olmadi tansiyon hapi kullandim sonlara dogru ara ara protein kacagi icin tahlil verdim. Tuzu ve kizartmayi azaltiyosunuz. Kizim biraz zayif dogdu ben 14 tansiyon ustunu pek gormedim. Kizim da zayif dedigim 2790 dogdu ama ilk hafta odem atar cocuklar atmadi aksine bir kilo alip arayi kapatmisti. Sadece usglerde kilosu vs dusuk ciktigindan geriden geliyo gbi gorunuyodu o uzuyordu beni. Ama cok gereksiz uzmusum kendimi. Yine gecen kontrolde tansiyonum 13 du ama bu sefer cok daha icim rahat. Eger benzer durumsa sikinti yapmayin doktorlar bahsettiginde gunlerce aglamistim o psikolojiyle. Simdi gerek yokmus diyorumSelamlar bugün ikili test için gittiğimde uterin arter direnci var dediler yani bebeğe giden damarlar zayıfmış haftaya tekrar çağırdı asprin başlayacakmış. Duyan var mı düzelebilir diyorlar ne yapmam lazım tecrübeli var mı aramızda
Canim evet bacak arası boş gorunuyor kız gibi doktorun bir bildigi vardır demek isterim ama erkekse net belli oluyor bacak arasında ya bir kaç hafta daha bekle detaylida zaten kesin belli oluyorBacak arası boş bu erkek diyen doktor neye dayanarak erkek diyor ben de anlamadım şansıma
Canim kız gibi sanki benim oğlumda aynı pozisyonda pipişko direk belli oluyordu aynı haftalardaydi usgsiMerhaba kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı dün vaginal ultrasonla çekildi acilde biraz lekelenmem olmuştuda ondan görüntü kötü olabilir 11+4 tahminler lütfennnEki Görüntüle 3541423
Canim fetal DNA ense kalınlığından daha güvenilir. O nedenle eğer fetal DNA temiz çıktıysa ense kalınlığına takılmamak lazımKızlar size bi şey sorucam fetal DNA sonucunda her şey iyi çıksa bile ense kalınlığı yine de fazla çıkabilir mi
Teşekkür ederimCanim evet bacak arası boş gorunuyor kız gibi doktorun bir bildigi vardır demek isterim ama erkekse net belli oluyor bacak arasında ya bir kaç hafta daha bekle detaylida zaten kesin belli oluyor
Canim kız gibi sanki benim oğlumda aynı pozisyonda pipişko direk belli oluyordu aynı haftalardaydi usgsi
Canim fetal DNA ense kalınlığından daha güvenilir. O nedenle eğer fetal DNA temiz çıktıysa ense kalınlığına takılmamak lazım