• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kız o keşfette çıkan fiti fiti oynayan büzüşük karınlar gibi mi olacak bizim de? Ben sandım ki onlar 1000 kilo aldılar öyle oldular 😅 korse tavsiyen var mı bacım kilo ve sıkılaşma konularında sana güveniyorum ne yaparsan seni takip edeceğim artık 😍😍
Ya çok tatlısın 🥰 o oynayanlar doğru bin kilolukta değiller malesef 😂 ben buldum korse önceki yarım.korsemi vermiştim başkasına atarım sana linkini bu da benzeri temudan buldum güzel görünüyor alacağım, iyiyse sana da tavsiye ederim görmeden yorum yapmayayım temuya güven olmaz😂

Son düzenleme:
Bak geçen bacım bana gecelikler atmış. Tam boy. Link paylaşmak yasak değildir ins. :eek:

Kızıma hamileyken aldığım gecelik sabahlık takımı da neredeyse tam boydu. 👌🏼

Bende hastaneye yabancı erkek gelmedi. Babam geldi odaya girmedi. 😅 Kapıda bekledi. Eski kafa. Utanır öyle şeylerden. Bi de abim geldi.

Eltim doğuracak. Bizi günler öncesinden davet ettiler. Sabah 7de hastanede olun diye. Zabahın körüyle gittik çoluk çocuk. Kadın hastane önlüğüyle yatakta yatıyor. Birazdan doğuma alınacak. Kız erkek kuzenler, kayınbiraderler odanın içinde. Belki on kişi. Bi de foto çekimi başladı. Tek tek herkes yatağın başına gidip kızla resim çekiliyor. :olamaz: Ruhum daralmıştı. Doğum doğal bi olay. Gerçek yalın.. Bu kadar kurgu ve merasim beni rahatsız ediyor.

Bana kalsa şu gün doğuruyorum diye hiç haber vermem. Gider gelirim sonra aha da oğlum derim. :dondurma: Ama dünyanın bin türlü hali var işte. Misal oda süslemeler, o ikramlıklar, özel foto çekimleri, merasimler de hiç bana göre değil. Çarşı her şeye karşı gibi oldu di mi? :confused:
O kadar haklısın ki lady. Gerçekten bu kadar merasime hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Doğum doğal bir olay, yanı sıra evet dünyaya bit bebek geliyor ama anne o sırada yaralı, acı içinde. Yepyeni bir duygu içerisinde. Çocuğa süt vermesi gerek. Hiç bilmiyor. Bebek ağlıyor ne yapacağı konusunda bir fikri yok. İçeride bir sürü insan hepsinin ağzından bie şey çıkıyor. Bebek anne karnında izole bi anda bir gürültü hurraa. Bana da saçma geliyor ne bileyim. Ama çevremiz çok geniş. Gelene gelmeyin deme huyu eşimde de yok bende de yok alışmamışız. Mecbur gelenlere hoşgeldiniz diyip lohusa şerbeti ikram ederiz biz kesin 😀

Vel hasıl linkler için teşekkür ederim hemen hepsini ekledim favorilere bunlar iyiymiş. En azından bir tane alacağım. İş arkadaşlarım da mutlaka bir tane bulundur dediler. Bakalım artık o gün bi gelsin de 🌺

Merhabalar hanımlar :))
20+4 de detaylı ultrasona gireceğim ama çok mu erken yoksa normal bi zaman mı? İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim bazıları erken bazıları normal diyor kafam karıştı açıkçası🤔

Merhabalar hanımlar :))
20+4 de detaylı ultrasona gireceğim ama çok mu erken yoksa normal bi zaman mı? İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim bazıları erken bazıları normal diyor kafam karıştı açıkçası🤔
Dr en ideal hafta 21 dedi. Sen de o zaman gidiyorsun. 👍🏻

Dr en ideal hafta 21 dedi. Sen de o zaman gidiyorsun. 👍🏻
Lady bacım siz geçenlerde yazmıştınız bebeğin tekmeleri hareketleri aniden kesildi diye ben de cevap yazmıştım hatta. Şimdi aynısı bana da oldu 😂 Sizin hareketler başladı mı tekrardan? En son geçen hafta ultrasonla bakmıştı doktorum sorun yoktu. Pazartesi günü detaylı ultrason randevusu almak için şehir hastanesine gittim orada da doktor yönlendirmeden önce illa ultrasonla bakmak istedi. Bir hafta önce bakıldı bakmasanız olmaz mı diye surat yaptım çok kısa baktı gerçekten koymasıyla çekmesi bir oldu. Ondan mı rahatsız oldu pozisyon mu değiştirdi bilmiyorum ama pazartesi akşamından beri eskisinden eser yok sanki 3-4 defa hisseder gibi oldum sadece.

Sezeryan olacaksan çok dert değil de vajinal düşünüyorsan hasta bezi ya da depend al suyun gelince asla durmuyor ped asla tutamiyor çiş gibi iniyor tutamiyorsun sürekli sızıntı yapıyor, ben suyum gelince duş alıp giyinip çıktım yola gelip biten birşey sanıyordum allahimm araba leş oldu hastane de kayıt actiriyorum bildiğin şakır şakır indi heryere kadın 'şikayetin ne' diyor bende halimden belli değil mi dedim doğruldu baktı güldü temizletti artık beni de odaya aldirdi ped tutmaz onu dedi carsaf gibi hasta bezi verdiler mis gibi daha o kadar utandigimi bilmiyorum 😂😂 tabii normal anlayislilar ama işte mahcup oluyorsun şimdi ki aklım olsa utanmazdim ama o zaman ki toyluk diyelim 😂😂 benim asla atlamayacagim bırsey artık ilk önce de bunu aldım
Bir de korse yarım aldım ben alttan giyilenlerde var ama sıkılar ya altta ya da karında dikiş varsa kendini sıkarak giymek zulüm oluyor bir de sürekli muayeneydi tuvaletti giy çıkar olmuyor can yakıyor giymek, ben yarım kullandım rahattı, farklı fikirlerde al sana uygun olanı seçersin 😊
Nasıl doğum yapıcam hiç bilmiyorum. Benim ilk normal de olabilir 🤷🏻‍♀️ depend diye bir şey de varmış demek şimdi aratıp baktım neymiş diye 😂😂😂 ay çok teşekkürler.

Doğum hemen başlayıp biten bir şey olmadığı için su sızıntısı yavaş ve ara ara olur diye düşünüyordum o yüzden ped yeterli gibi gelmişti demek ki o da yetmiyor 😢 ne kadar çok detay var yahuu

İnşallah canım benim inşallah. Seninde mi asagidaymis?

Canım valla ben 2 takım lohusa pijaması almayı düşünüyordum kısa kollu. Birini aldım bir tane daha alacağım. Diz altıma kadar uzun ince yarım kol gecelik almıştım kızıma hamileyken. Ebeler hastane elbisesini giydirene kadar çok iyi oldu o gelip gidip alttan muayene yapiyorlar çünkü açılma ne kadar diye. O gecelik duruyor kaldırıp koymuştum bir daha doğum yaparsam diye. Onu alacağım çantaya. Kızıma da hastane çıkışı iki - üç takım alacağım incelerden malum yaz. Gerçi annemler hep yeni doğmuş bebek üşür yaz da olsa diyorlar ama. Bilemiyorum. Kızımdan bir sürü zıbınlar takımlar kaldı yeni yeni. Kardeşine onlardan giydiririm. Her yer battaniye ince kalın.. son aya yakın onları kaldirdigim yerden çıkarıp yıkayıp hazırlayacağım. Öyle işte. Genelde ince almaktan yanayım ama bakalım nolur.

Ayyy kızlar çoğaldı ya 🥰❤️ gözün aydın canım benim sonunda öğrendin 🥰 ❤️ çok sevindim sağlıkla al kucağına ❤️ 😍

Canım yazmakla olmaz ya bence bir gidip görünseydin? Bebeğin hareketleri hissediyorsun dimi. Yine de gidip gosterseydin. Kıyamam ya. Geçmiş olsun çok..
Yok canım doktora sormadım hiç o da biswy demedi o konu hakkında ben üçlü test yaptırıcam onu bekliyorum cuma günü

Nasıl doğum yapıcam hiç bilmiyorum. Benim ilk normal de olabilir 🤷🏻‍♀️ depend diye bir şey de varmış demek şimdi aratıp baktım neymiş diye 😂😂😂 ay çok teşekkürler.

Doğum hemen başlayıp biten bir şey olmadığı için su sızıntısı yavaş ve ara ara olur diye düşünüyordum o yüzden ped yeterli gibi gelmişti demek ki o da yetmiyor 😢 ne kadar çok detay var yahuu
Ay ped hıc bir işe yaramiyor o suyu tutabilen tek babayiğit hasta bezi 😂
Tek seferde geldi benimde ama sızıntı devam ediyor doğuma kadar, o kadar su nerden çıkıyorsa artık ped falan halt etmiş 😂
Hasta bezini bağlamak biraz uğraştırıcı geliyor depend de seçenek işte kolay kullanımlı
Benim vajinal doğumdu gerçekten güzel de bı tecrubeydi yine normal istiyorum inşallah, bakalım artık bebiş nasıl gelmek isterse 😊

merhaba kızlar. ne yazık ki 2 gece önce adet kanaması gibi kanamam oldu. daha önce 3 kez daha lekelenmem olmuştu ama bu biraz daha yoğundu. ilk kez aktif kanama alanı gördüler. 2 gün yatış verdiler, hastanedeyim :( yarın eve çıkacağım. yani moralim çok bozuk da allahtan bebeğim gayet iyi ve sağlıklı. ne yapmak lazım? aynı durumu yaşayan var mı?
Gecmis olsun canım. Konu hakkında bilgim yok ama kanama alanı ve lekelenmesi olan arkadaşlara hep aynı şeyler tavsiye ediliyor. Dinlenme. İns tamamen biter rahat edersin 🤲🏼
Açıkçası ben de normalde de foto çektirmeyi sevmeyen birisi olarak doğum sonrası kafama takılıyor. Şimdi de öyle ilerde kızım anne hiç foto çekmedin mi hamileyken der diye ara ara karnımı çekiyorum 😂

Yani anı kalsın ilerde görmek ister diye bebekken stüdyo çekimi yaptırmayı düşünüyorum ama acaba hastanede de çekim yaptırmak nasıl olur?
Dr un doğum yaptırdığı iki hastaneden biri oda süslemesi, profesyonel foto çekimi, işte belli ikramlar falan yapıyormuş. Bunlar doğuma dahil. Diğer hastane anam babam usulü. Dümdüz. Ben onu tercih ederim. :spor:

Doğum, bir boyut değiştirme. Başka bi aleme gidip geliyorsun. Hemen ertesinde anne fizyolojik ve mental olarak bambaşka bi haldeyken, hadi giyin, saçını yap, az önce ruhunu teslim etmemişsin gibi aa yüzün solgun görünmesin az makyaj yapalım, söyle poz ver olayı bence kasıcı. Kadınların üstündeki bu baskıyı anlamıyorum En Büyük KK Ben böyle şekil şartlarına gelemem. Elbette hastane odasında resim ve videolarımız olur ama anneleri kendi haline bıraksınlar. :KK12:

Kızlar günaydıııııııııııınnnn

Gecelik muhabbetini ilk kim açtı yakalayamadığım için alıntı yapamıyorum,
Benim iç bacaklarım tombik ve yazları şort ve etek giyemiyorum sürtünüp pişik oluyor sıcağın da etkisiyle. Ben ne yapıcam yazın sıcağında doğur bi de doğum yapınca insan çok terliyormuş bacaklarım iyice perişan olursa gecelikle. Pijama mı alayım? Bulunduğum yer çok sıcak oluyor. Ben etek giyeceksem likralı mini tayt giyiyorum içten. onu mu giyeyim ?
Senin mi bacakların tombik? :işsiz: :KK67:
Bi gün senle görüşürsek hatırlat da müsait yerde sana bi yerlerimi göstereyim :confused:
Kızlar dünden beri tecrübelerinizi okuyorum 🙏🏼 korse falan aklıma gelmemişti açıkçası. Bele sarılanlar var onlardan mı almak lazım? Yoksa alttan giyilenlerden mi? Doğum çantasına ne konur diye aratmıştım ama alt üst takım diye düşündüm pijamaları hep 😂 Sezaryen olursa sonda takılı oluyor sanırım etekli olması mantıklı tabi. Başka olmazsa olmaz nelere ihtiyacımız olacak acaba?

Ayyhhh kendimi çok cahil hissettim :KK64:
Benim dediğim korse bele sarılıyor. Alttan giyilen bence pratik olmaz. Çünkü WC ihtiyacında o sıcakta giy çıkar eziyet.

Sonda odaya geldikten bi süre sonra çıkartılıyor. Zaten doğumdan yine belli bi saat sonra kaldırıp yürütüyorlar seni. Yani sıkıntılı bi doğum geçirmediysen öyle yatak döşek yatma durumun olmayacak.

Ben gecelikle çok rahat ettim. Yine ilk tercihim o. Ama pijama da götüreceğim. Hastanede ne kadar lazım olur bilmiyorum ama emzirme atleti ennnnn sevdiğim ürün olmuştur doğum sonrası. Hem biraz derleyip topluyor, malum memeler bomba ve fora durumu var :eek:, çocuğu emzirirken de çok ptatik.

Haricen hatırladığım yüksel bel kulot. Sezaryen olması durumunda dikişlere gelmemesi gerek çamaşırın. Çantamda en büyük boy ped götürmüştüm. Ama gerek olmadı. Hasta pedi yatak koruyucu örtüyü hastaneden verdiler.

Terlik de mühim. Hamileliğin son zamanı zaten ödem oluyor. Bi de alınan serumlar da sisiriyor bence. Büyük ve rahat bi terlik şart.

Son düzenleme:
Selam kızlar dün rahatsızlandım yüksek ateş farenjit ve vücut baş ağrısı yaşadım anneme geldim duş sirkeli su derken ateşim düştü sabaha kadar ağrılarımdan uyuyamadım parol içtim sabah o bir tık iyi geldi ateşim yok ama ağrılarım tekrar başlıyor gibi yavrum da hasta olduğumu fark etmiş olacak ki dünden beri solum da durduğu yerde ağrılarım var 😔

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+6💙5 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+3💙7 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim8+08+01 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek💙13 Temmuz
Taranta Taranta 34Manisa1.674 Ekim5+16+4Erkek11 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
@Umutdolu190335İstanbul18 Ekim
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 Ekim6+4Erkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz
@sirinemm126İzmir2.6011 Ekim5+26+518 Temmuz
@gul162033Diyarbakır3.63Erkek4 Temmuz
@PenceredekiKiz32Ankara1.553 Ekim6+06+0Erkek10 Temmuz💙
@ogretmenkls26İstanbul1.6913 Ekim5+36+5Erkek20 Temmuz
@Huri9232Kocaeli1.6124 Ekim4+026 Temmuz
@dafdt42İstanbul3.23 Ekim4+4Kız30 Temmuz
@ozmut34İstanbul1.6026 Eylül4+46+0Erkek💙3 Temmuz
@RosaLx41İstanbul1.5210 Ekim6+117 Temmuz
@Nurella4226Konya1.658 Ekim5+4Erkek15 Temmuz
@Elo1629Bursa3.8026 EkimErkek2 Ağustos
@acemianne9232Eskişehir2.545 Ekim7+67+612 Temmuz
@hanfendi2531İstanbul3.805 Ekim11 Temmuz
@tilyam30Gaziantep2.7224 Ekim30 Temmuz
@sondanbironceki36Ankara1.28 Eylül5+36+3💙5 Temmuz
@lavienroselove29İstanbul2.12 Ekim5+219-25 Temmuz
@Haticcee31Bursa2.9022 EkimErkek29 Temmuz
2 24eylul 261.4016 Ekim4+66+4Erkek23 Temmuz
@dloss34Muğla/İstanbul1.10324 Eylül6+17+31 Temmuz
@birkizannesi031032Ankara1.6408 Ekim5+014 Temmuz
@Flyflyars373.9 Ekim6+06+615 Temmuz
@pepsi34İstanbul1.39.229 Eylül4+56+1💙6 Temmuz
@hati hati281.593 Ekim5+36+0Erkek10 Temmuz
@Reed Flowers29İstanbul1.5023 Ekim5+030 Temmuz
Umutvari Umutvari 32Ankara1.4624 Ekim5+15+6Kız2 Ağustos
@badamgul31576 Ekim5+26+012 Temmuz
@Sootica9034Katar2.18 Ekim6+6
@ozgesel301.829 Ekim5+17+0Kız16 Temmuz
@bilge4848291.7211 Ekim6+16+123 Temmuz
@Yosun gozlu35Yunanistan2.8525 Eylül5+07+0Erkek1-7 Temmuz
@aryakusum25İstanbul2.6930 Eylül4+37+4💙
@Sifonella35İstanbul3.1 Ekim5+27+3
@Minelsu6626825+3
@dlrss28İngiltere1.6317 Ekim6+06+021 Temmuz
@mercanAyda22Diyarbakır1.7420 Eylül5+36+4Erkek30 Haziran-2 Temmuz
@elif_19726Kocaeli1.7423 Ekim5+0
@cicipamuk22İstanbul1.7422 Ekim5+1Kız31 Temmuz
@cokyenianne302.5426 Eylül
@Deniz ada010126Kıbrıs1.30 Eylül5+17+511 Temmuz
@kayra1209İstanbul2.24 EkimErkek31 Temmuz
@oylamabaslay34İstanbul1.6624 Eylül5+47+4Erkek1 Temmuz
modegiirll modegiirll 33İstanbul1.5813 Ekim4+46+4Erkek20 Temmuz
@masal_0130Ankara7 EkimErkek
@essanli322 Ekim9+4
@gunguzel123Zonguldak1.5616 Ekim5+27+3Erkek26 Temmuz
@Hayirligunler67824Karabük15 Ekim5+06+0
@minimey35Çanakkale3.14 Ekim8+121 Temmuz
@Amine200123İzmir485 Ekim4+56+2
@resport25Bursa2.12 Ekim6+017 Temmuz
Vaalbara Vaalbara 29İstanbul2.683 Ekim6+06+6Erkek10 Temmuz
@pirelideve30İstanbul2.637 Ekim4+46+3Kız💙14 Temmuz
@fundaslansu27İstanbul1.6422 Ekim4+57+5Erkek27 Temmuz
@gldnskr23Nevşehir799 Ekim4+18+1Kız/Erkek (İkiz)27 Temmuz
@Susuuuu26Ankara436 Ekim4+36+213 Temmuz
@Ttn31İstanbul1.904 Ekim5+36+4
K KrrraliceyiiiCekkkk 22Sivas 1.6519 Ekim6+07+2Erkek 💙26 Temmuz
@Tuniko30İstanbul1.5320 Ekim4+56+5
@Irmakkk34Kanada2.67.514 Ekim8+08+021 Temmuz
@Prensesin Annesii27İstanbul2.5725 Ekim6+36+330 Temmuz💙
@elifizm271.5 Ekim5+66+3Erkek12 Temmuz
@Marryyj273.8522 Ekim6+07+3💙20 Temmuz

Merhaba evet ben 11. haftadan beri yaşıyorum. Aynı şekilde regl gibi yoğun kanamayla 3 gece yattım. Sonra 1,5 ay civarı evde yattım tuvalet harici kalkmak yasak. Daha yeni lekelenme falan gelmemeye başladı bugün kontrole gideceğim kanama alanı ne durumda bakılacak. Bu hafta işe de başladım ama durum nasıl içeride bilmiyorum.
bütün duam seninle ya inşallah bugün çok güzel haberler alırsın birkaç hafta sonra da ben güzel haberler alırım kurtuluruz bu kuşkulardan, dertlerden ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

Ay ped hıc bir işe yaramiyor o suyu tutabilen tek babayiğit hasta bezi 😂
Tek seferde geldi benimde ama sızıntı devam ediyor doğuma kadar, o kadar su nerden çıkıyorsa artık ped falan halt etmiş 😂
Hasta bezini bağlamak biraz uğraştırıcı geliyor depend de seçenek işte kolay kullanımlı
Benim vajinal doğumdu gerçekten güzel de bı tecrubeydi yine normal istiyorum inşallah, bakalım artık bebiş nasıl gelmek isterse 😊
Artık o zamanki durum hangi yöntemi gerektiriyorsa öyle doğum yaparım artık ben de. Normal olsa daha iyi oluyormuş herhalde sezaryen için de iyi diyenler var kısmet artık.

Ben ikisinden de alayım bari ne olur ne olmaz bezi kim bağlayacak ben de nasıl olurum kim bilir

Gecmis olsun canım. Konu hakkında bilgim yok ama kanama alanı ve lekelenmesi olan arkadaşlara hep aynı şeyler tavsiye ediliyor. Dinlenme. İns tamamen biter rahat edersin 🤲🏼

Dr un doğum yaptırdığı iki hastaneden biri oda süslemesi, profesyonel foto çekimi, işte belli ikramlar falan yapıyormuş. Bunlar doğuma dahil. Diğer hastane anam babam usulü. Dümdüz. Ben onu tercih ederim. :spor:

Doğum, bir boyut değiştirme. Başka bi aleme gidip geliyorsun. Hemen ertesinde anne fizyolojik ve mental olarak bambaşka bi haldeyken, hadi giyin, saçını yap, az önce ruhunu teslim etmemişsin gibi aa yüzün solgun görünmesin az makyaj yapalım, söyle poz ver olayı bence kasıcı. Kadınların üstündeki bu baskıyı anlamıyorum En Büyük KK Ben böyle şekil şartlarına gelemem. Elbette hastane odasında resim ve videolarımız olur ama anneleri kendi haline bıraksınlar. :KK12:

Senin mi bacakların tombik? :işsiz: :KK67:
Bi gün senle görüşürsek hatırlat da müsait yerde sana bi yerlerimi göstereyim :confused:

Benim dediğim korse bele sarılıyor. Alttan giyilen bence pratik olmaz. Çünkü WC ihtiyacında o sıcakta giy çıkar eziyet.

Sonda odaya geldikten bi süre sonra çıkartılıyor. Zaten doğumdan yine belli bi saat sonra kaldırıp yürütüyorlar seni. Yani sıkıntılı bi doğum geçirmediysen öyle yatak döşek yatma durumun olmayacak.

Ben gecelikle çok rahat ettim. Yine ilk tercihim o. Ama pijama da götüreceğim. Hastanede ne kadar lazım olur bilmiyorum ama emzirme atleti ennnnn sevdiğim ürün olmuştur doğum sonrası. Hem biraz derleyip topluyor, malum memeler bomba ve fora durumu var :eek:, çocuğu emzirirken de çok ptatik.

Haricen hatırladığım yüksel bel kulot. Sezaryen olması durumunda dikişlere gelmemesi gerek çamaşırın. Çantamda en büyük boy ped götürmüştüm. Ama gerek olmadı. Hasta pedi yatak koruyucu örtüyü hastaneden verdiler.

Terlik de mühim. Hamileliğin son zamanı zaten ödem oluyor. Bi de alınan serumlar da sisiriyor bence. Büyük ve rahat bi terlik şart.
Ya aslında ben de öyle gösterişli ve şaşaalı şeyleri hiç sevmem. Ama ilerde pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum 🤔🤔🤔Zaman geri getirilemiyor maalesef.

Evet terlik hastane için çok rahatlık oluyor yataktan kalkınca giymesi pratik. Zaman yaklaşınca detaylı araştırmak lazım doğum çantasında ne olur diye. Siz tecrübelisiniz tabi o rahatlığınız var ☺️☺️

Ben direkt ayaklandim. Dikisimde vardı acilmam çok azdı o yüzden kesi yapılmıştı ama zorlamadi beni, kendim yaptım işlerimi yürüdüm yedim içtim, sezeryanlari bilemiyorum süreçleri nasıldı
Yani o aslında ameliyat gibi oluyor artık. İçinden 7 kat dikiyorlar sonuçta. Dikişlerin yırtılmaması için dikkat etmen gerekiyordur herhalde. Bir de ağrısı olur. Kesi atılıyor nihayetinde iyileşmesi de uzun sürüyordur normale göre.

12.hafta da evde otururken birden ağrısız yoğun bir kanama yaşadım plesanta düşüklüğünden kaynaklı bir gece hastane de yattım şuan 17.haftadayız progestan kullanıyorum kanama olmasada plesanta da durumlar aynı 1 buçuk aydır yatıyorum evden çıkmadan bu durum da olanlar varsa yardımcı olabilir mi 🥹💙

Back
X