Gecmis olsun canım. Konu hakkında bilgim yok ama kanama alanı ve lekelenmesi olan arkadaşlara hep aynı şeyler tavsiye ediliyor. Dinlenme. İns tamamen biter rahat edersin
Dr un doğum yaptırdığı iki hastaneden biri oda süslemesi, profesyonel foto çekimi, işte belli ikramlar falan yapıyormuş. Bunlar doğuma dahil. Diğer hastane anam babam usulü. Dümdüz. Ben onu tercih ederim.
Doğum, bir boyut değiştirme. Başka bi aleme gidip geliyorsun. Hemen ertesinde anne fizyolojik ve mental olarak bambaşka bi haldeyken, hadi giyin, saçını yap, az önce ruhunu teslim etmemişsin gibi aa yüzün solgun görünmesin az makyaj yapalım, söyle poz ver olayı bence kasıcı. Kadınların üstündeki bu baskıyı anlamıyorum

Ben böyle şekil şartlarına gelemem. Elbette hastane odasında resim ve videolarımız olur ama anneleri kendi haline bıraksınlar.
Senin mi bacakların tombik?

Bi gün senle görüşürsek hatırlat da müsait yerde sana bi yerlerimi göstereyim
Benim dediğim korse bele sarılıyor. Alttan giyilen bence pratik olmaz. Çünkü WC ihtiyacında o sıcakta giy çıkar eziyet.
Sonda odaya geldikten bi süre sonra çıkartılıyor. Zaten doğumdan yine belli bi saat sonra kaldırıp yürütüyorlar seni. Yani sıkıntılı bi doğum geçirmediysen öyle yatak döşek yatma durumun olmayacak.
Ben gecelikle çok rahat ettim. Yine ilk tercihim o. Ama pijama da götüreceğim. Hastanede ne kadar lazım olur bilmiyorum ama emzirme atleti ennnnn sevdiğim ürün olmuştur doğum sonrası. Hem biraz derleyip topluyor, malum memeler bomba ve fora durumu var

, çocuğu emzirirken de çok ptatik.
Haricen hatırladığım yüksel bel kulot. Sezaryen olması durumunda dikişlere gelmemesi gerek çamaşırın. Çantamda en büyük boy ped götürmüştüm. Ama gerek olmadı. Hasta pedi yatak koruyucu örtüyü hastaneden verdiler.
Terlik de mühim. Hamileliğin son zamanı zaten ödem oluyor. Bi de alınan serumlar da sisiriyor bence. Büyük ve rahat bi terlik şart.