Her sabah mutlaka 6 -6 buçukta uyanıyor emmek için tam uyudu diyorum beşiğe koyuyorum kalkıyor. Gün doğuyor o ara o yüzden diye düşünüyorum karanlık olsa yatar bence. Normal stor perde var tülün altında. Güneş daha erken doğmaya başladığında ne yapacağım bilmem. Önceden 8-9 a kadar uyurdu. Karartmalı perde yaptırsaydım keşke odasına uğraşacak halimde yok onla şimdi. Gün doğumuna göre kalkan bebe var mı başkaAy dun bi ciktik esime bisey almamz gerekiodu allahtan arabada bi uyudu oglen uykusunu 2 saat. Sonra eve geldk aksamuzeri yine uykusu geldi uyutaym dedm illa meme ister neyse meme veriorm bu sefer gazini aldm tekrar salladm kucagmda tam 1 saat tuttm bi turlu uykuya dalamadi ben de en sonunda biraktm uyumazsa uyumasin demekki uykusu yokmus. Aksam 9bck gbi gece uykusuna gecti 1bck gbi uyandi emdi sonra bi ara yine bi karin agrisi basladi biraz agladi azcik karnini ovdm ayaklarini kaldirdm derken uyumusuz ikimiz de saat kacti bilmiorm. Sonra 6da kalkti emzirdm yatirdm yine karin agrisi aglamasi bu sefer yuzustu kucagima alip uyuttm tekrar yerine koydm yarim saat daha besikte uyudu yine agladi aldm yine kucagimda uyumaya devam etti derken meme kokusu aldi neyse emzirdm bu sirada artik uyansn diye perdeleri de actm emerken sonunda kakasini yapti fakat uyumaya devam etti tekrar yerine koydm fln bi 2 3 dakka daha uyudu yerinde sonunda baktm gozunu acti 9.15te. Kisacasi 6dan snr derin uykusu kalmiyo ama uyanmiyo da. Ben de o uyuyo nasilsa ben kalkaym da kahvalti edeym de diyemiorm cunku aglamali bi tuhaf uykusu oluyo. Smdi yine mememde uyukluyo sabah sekerkemesj
Çok izledim ben aklımda kalanları yazayımKc gune duzeldiicli icli inliyor
Ne izliyosunuz kizlar T tulperde
Bana da fikir verin
Hic açamıyorum bile bugunlerde ya vakit yok
Su 2 hafta hep yoğun uyuyamadim bileee
Asm dönüşü arkadasima gittim kahvaltıya
Ne iyi geldi
Yaa sizede cok gecmis olsun
Atesi takip etmek lazim
O kolunu pek kaldıramıyor bizimki
Babasi karşısına gecmis ağlayacaktı
Sanki ilk kez ana baba olduk
İnsan kıyamıyor melek bunlar
Bebislerin sağlıkları hic bozulmasın ins
Ben de tutamam sütümü etkiler mi bilmiyorum ama açlığa dayanamıyorum emzirirken bi şeyler atıştırasım geliyor sürekli.oruç tutacaklar yada tutmak isteyenler ben tutamıcam bir gıdım süt gelıyor onuda yok etmiyim
Oluyor ya sürekli burnu tıkanıyor temizlerken de acayip ağlıyorSizinde kızın burnu çok sümükleniyor mu? Her gece sümük oluyor burnu, her sabah temizliyorum zar zor sevmiyorbu arada kahkaha atmaya başladı çok güzel her sabah 6 buçukta uyanıp sohbetler kahkahalar gülücükler
Kız o zaman normal ama dediğinde çok az değil mi?Kızlarda 6.ayda erkeklerde 4.ayda doğum ağırlığının 2 katı olması yeterli diyor doktorlar.
12.ayda 3 katı.
Muhtemelen adet görüyorsundur kanama artarsa adettir.Merhaba kizlar size bir sorum olacakti 10 gun once lohusa kanamam durdu bugun lekelenme oldu kahverengi kirmizi seklinde kanamam bitmedi mi? Yoksa adet mi oldum anlamadim bu konuyla bilgisi olan var ise beni bilgilendirebilirse cok sevinirim tesekkurler
Doktorda az buldu mu kilo alımını? Bulmadıysa uyandırma uykuda gelişimin bir parçasıGünaydın kızlar benim bebeye güncelleme geldi. Kolik bir anda bir günde 2 buçuk aylıkken bitiverdi. Şoktayim ve cok mutluyum. 5 saat ağlayan uyumayan bebeydi. Şimdi aksam 19 30 - 20 30 arası uyuyor. Gece 2 de emzirmek için alarm kuruyorum sonra sabah 06 30- 07 00 arası uyanıyor güne başlıyoruz. Yani 1 kere uyaniyorumProblem su ki memede kalis süresi azaldi bu ay 500 gr almış görünüyor. Dr gece 6 7 saat kesintisiz uyuyabilir dedi ama kilo alımı azaldığı icin sizce araya bir emzirme daha koysam mi ne dersiniz?
Kan sekerını bide sütün kalitesini etkıler dıyo ama tabi kişiden kişiye değişir benım az gelıyor zaten gündü illa 1 bıberon mama yıyor aksamda yatarken yıyor ona rağmen tutarsam kesılır heptenBen de tutamam sütümü etkiler mi bilmiyorum ama açlığa dayanamıyorum emzirirken bi şeyler atıştırasım geliyor sürekli.
Benim bebemde bugün çok uyuyo endişeleniyorum yaOluyor ya sürekli burnu tıkanıyor temizlerken de acayip ağlıyor
Benim bebem hiç mutlu uyanmıyo ya gözleri kapalı ağlayarak uyanıyor gözünü açıp beni görünce gülmeye başlıyor.
Benim kızım 6 aylıkken 6 kiloyduKız o zaman normal ama dediğinde çok az değil mi?
Muhtemelen adet görüyorsundur kanama artarsa adettir.
Doktorda az buldu mu kilo alımını? Bulmadıysa uyandırma uykuda gelişimin bir parçası
Aslında uyku danışmanlarının önerisi de o. Güneş batınca uyusun güneş doğunca uyansın diyorlarHer sabah mutlaka 6 -6 buçukta uyanıyor emmek için tam uyudu diyorum beşiğe koyuyorum kalkıyor. Gün doğuyor o ara o yüzden diye düşünüyorum karanlık olsa yatar bence. Normal stor perde var tülün altında. Güneş daha erken doğmaya başladığında ne yapacağım bilmem. Önceden 8-9 a kadar uyurdu. Karartmalı perde yaptırsaydım keşke odasına uğraşacak halimde yok onla şimdi. Gün doğumuna göre kalkan bebe var mı başka
Ya 5 buçukta gün doğduğu zaman olacak o zaman ne yapacağızAslında uyku danışmanlarının önerisi de o. Güneş batınca uyusun güneş doğunca uyansın diyorlar
Anneyi düşünen yok şöyle 10a kadar uyutabilecek uyku danışmanı olsa tutucam valla
Bebekken de öyle miydi? Hangi ay doğmuştu kızınKızım da öyle mesela eğer sabah uyandığında hava aydınlıksa tövbe bir daha uyumaz 6 da dikilir ayağa
Ha uyanmadıysa görmediyse sabah olduğunu 8 e kadar uyuyor şansım varsa
Oğlan da öyle olacak bence uykuyu sevmiyo benim bebeler.
Bence gündüz gece mzirmeyi arttır gece büyüme hormonu salgılandığı İçin çok uyandırma derimGünaydın kızlar benim bebeye güncelleme geldi. Kolik bir anda bir günde 2 buçuk aylıkken bitiverdi. Şoktayim ve cok mutluyum. 5 saat ağlayan uyumayan bebeydi. Şimdi aksam 19 30 - 20 30 arası uyuyor. Gece 2 de emzirmek için alarm kuruyorum sonra sabah 06 30- 07 00 arası uyanıyor güne başlıyoruz. Yani 1 kere uyaniyorumProblem su ki memede kalis süresi azaldi bu ay 500 gr almış görünüyor. Dr gece 6 7 saat kesintisiz uyuyabilir dedi ama kilo alımı azaldığı icin sizce araya bir emzirme daha koysam mi ne dersiniz?
Kasım sonuBebekken de öyle miydi? Hangi ay doğmuştu kızın
Yazlıklar çıkmış mı burda bildiğin yaz geldi sabah dışarı çıkardım sadece yelek vardı üstünde7 kilo için lc nin 6 9 kalıpları güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?