2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hızlı emmeye başladığında memeden çek canim sonra ağzındakini yutunca tekrar memeni ver. Tayzikle başa cikabilene kadar devam edecek 😰 tayzikli sut jlk aylarda zor bir durum
Fiskiye gibi fışkırıyor mu benimde öyle de her 2 memede 3-4 ince fiskiye gibi fışkırtıyor ama çok degil ince bu da mı tazyik oluyor acaba

Kc gune duzeldi 😢 icli icli inliyor

Ne izliyosunuz kizlar T tulperde
Bana da fikir verin
Hic açamıyorum bile bugunlerde ya vakit yok
Su 2 hafta hep yoğun uyuyamadim bileee🥺
Asm dönüşü arkadasima gittim kahvaltıya
Ne iyi geldi

Yaa sizede cok gecmis olsun
Atesi takip etmek lazim
O kolunu pek kaldıramıyor bizimki
Babasi karşısına gecmis ağlayacaktı
Sanki ilk kez ana baba olduk😹
İnsan kıyamıyor melek bunlar
Bebislerin sağlıkları hic bozulmasın ins 🤲
Ben so söylemin bence herşeyi izledim diyebilirim çünkü :) açıyorum sararsa dizi film bitiriyorum sarmazsa kapatıyorum Türk dizilerini filmlerini saymıyorum bile hepsini izledim cunku

Ben de kızımın kilosu az mı acaba diye düşündüm bi an. 3645 doğdu şu an tam 2 aylık ve 5300 normal değil mi?

Doktor normal diyorsa başka bebeklerle kıyaslamak çok da doğru değil.
Amin inşallah, çok üzücü gerçekten elimizden bir şey gelmemesi. Allah beterinden korusun ne yapalım.

Canım ben nerdeyse bir buçuk ay her gün sağdım, şimdi dediğin gibi sağ aşırı tazyikli soldan ise çok çok az süt geliyor. Dengesi çok bozuldu. Tazyik için kendim sırt üstü yatar pozisyona çok yakın bir pozisyonda bebek üstümde olacak şekilde vermeye çalışıyorum ama yine de tıkanma işini çözebilmiş değiliz. Her defasında tıkanıyor yavrum sırtına hafifçe vurup nefes almasını sağlıyorum keşke bir çözümü olsa :KK43:

Çok geçmiş olsun canım ya için gitmiştir tabii :KK43: hep iyi olsun inşallah bebişlerimiz minicikler. Bir doktorun dediği diğerinin dediğini tutmuyor resmen. Ben de keşke hepsi bir arada olup çıksaydı diyorum. Haftaya yine verem aşısı için aynı acıları çekecek bebeğim. Aşıdan da korktu bayağı, dün ateşi düşsün diye su süreyim koltuk altlarına dedim korkudan dudak bükerek ağlamaya başladı travma oldu çocukta resmen :KK43:

Dertlerini artık mimiklerle anlatmaya başladılar. Acıdığını, üzüldüğü anlatıyorlar.
kısa Sürede geçer unutur acısını. En çok acıtan zatüreymiş. Veremde sorun yaşamazsınız umarım, büyük ihtimalle de öyle olur.

Sizinde kızın burnu çok sümükleniyor mu? Her gece sümük oluyor burnu, her sabah temizliyorum zar zor sevmiyor 😕 bu arada kahkaha atmaya başladı çok güzel 🤣🤣 her sabah 6 buçukta uyanıp sohbetler kahkahalar gülücükler 🤣

Sizinde kızın burnu çok sümükleniyor mu? Her gece sümük oluyor burnu, her sabah temizliyorum zar zor sevmiyor 😕 bu arada kahkaha atmaya başladı çok güzel 🤣🤣 her sabah 6 buçukta uyanıp sohbetler kahkahalar gülücükler 🤣

Buna ek çığlık atiyor bir kac gündür🤣🤣🤣 gece bir sey oldu saniyorum o derece

Günaydın kızlar benim bebeye güncelleme geldi. Kolik bir anda bir günde 2 buçuk aylıkken bitiverdi. Şoktayim ve cok mutluyum. 5 saat ağlayan uyumayan bebeydi. Şimdi aksam 19 30 - 20 30 arası uyuyor. Gece 2 de emzirmek için alarm kuruyorum sonra sabah 06 30- 07 00 arası uyanıyor güne başlıyoruz. Yani 1 kere uyaniyorum 🙄 Problem su ki memede kalis süresi azaldi bu ay 500 gr almış görünüyor. Dr gece 6 7 saat kesintisiz uyuyabilir dedi ama kilo alımı azaldığı icin sizce araya bir emzirme daha koysam mi ne dersiniz?

Biz gece yine uyumadık sabah 5 ye yattık. sırt üstü yatarken yüz üstü döndü. Çekyatın birleşim yeri eğimli, eğimden destek alarak döndü kendi kendine 😀
Ondan önce bir kaç kere destek vererek döndürmüştüm
Dönme işini son zamanlarda yapmıyor benimki

Aslında benim kızın uykusu geliyor gündüzleri de ama bırakınca uyumuyor işte kucakta meme de, ayakta sallarken kestiriyor anlamadım bu işi 😄 evde de canım sıkılıyor dün anneme gittim yarın kvye gideceğim niye böyle oldum anlamıyorum sürekli insan arıyorum.Bu ev basıyor beni Allahtan kiradayız 🤣🤣

Benimki de gece uyanıyor ağlamıyor ellerini emiyor sese uyanıp emziriyorum. Gece kaç kere kalkıyor emmek için?

Genelde 2, bazen 1 oluyor dün gece mesela 22 :00 gibi gece uykusuna yattı ,01:45 te uyandi tabi uyuması 03:00 ü buldu.Sonraki kalkış 7:30 yine emip uyudu 9 gibi uyandi .

Aslında benim kızın uykusu geliyor gündüzleri de ama bırakınca uyumuyor işte kucakta meme de, ayakta sallarken kestiriyor anlamadım bu işi 😄 evde de canım sıkılıyor dün anneme gittim yarın kvye gideceğim niye böyle oldum anlamıyorum sürekli insan arıyorum

Git valla durma evde sende Ada da alışacak bu duruma.Hatta büyüklere birak 1-2 saat kaç.Gündüz uykusu şaşarsa gecede uyumuyor benim ki evde uyku saati uyumadiysa teyzeme ya da ananeme gidiyorum orda 4 saat uyuduğu oluyor bazen🤣🤣🤣 benim uşak gezenti

Gündüz bir sekilde geçiyor da gece bir kaç saat uyumaları bize de iyi geliyor
Ay dun bi ciktik esime bisey almamz gerekiodu allahtan arabada bi uyudu oglen uykusunu 2 saat. Sonra eve geldk aksamuzeri yine uykusu geldi uyutaym dedm illa meme ister neyse meme veriorm bu sefer gazini aldm tekrar salladm kucagmda tam 1 saat tuttm bi turlu uykuya dalamadi ben de en sonunda biraktm uyumazsa uyumasin demekki uykusu yokmus. Aksam 9bck gbi gece uykusuna gecti 1bck gbi uyandi emdi sonra bi ara yine bi karin agrisi basladi biraz agladi azcik karnini ovdm ayaklarini kaldirdm derken uyumusuz ikimiz de saat kacti bilmiorm. Sonra 6da kalkti emzirdm yatirdm yine karin agrisi aglamasi bu sefer yuzustu kucagima alip uyuttm tekrar yerine koydm yarim saat daha besikte uyudu yine agladi aldm yine kucagimda uyumaya devam etti derken meme kokusu aldi neyse emzirdm bu sirada artik uyansn diye perdeleri de actm emerken sonunda kakasini yapti fakat uyumaya devam etti tekrar yerine koydm fln bi 2 3 dakka daha uyudu yerinde sonunda baktm gozunu acti 9.15te. Kisacasi 6dan snr derin uykusu kalmiyo ama uyanmiyo da. Ben de o uyuyo nasilsa ben kalkaym da kahvalti edeym de diyemiorm cunku aglamali bi tuhaf uykusu oluyo. Smdi yine mememde uyukluyo sabah sekerkemesj

Back