2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kocamla eskisi gibi değilim bi ben miyim acaba hiç sevesim gelmiyor
Kocamla 2 arkadaş gibiyiz doğru düzgün görmüyorum bile. Hatta hastalandı diye salonda yatıyor iyi olamadı bi türlü. Gün içinde çok konuşurduk o bile azaldı. Telefonda öğreniyorum ne var ne yok

Bende Şu an kaç yaşında kızın? Dünde komşunun oğlunu gördüm 2 yaşında tam sendroma girmiş ama bence şu halimden daha iyi yürüyüp konuşabiliyor
4 yaş 4 aylık
Bence en zoru şu ilk aylar
2 yaş sendromu da fena ama gelişiminin bi parçası diyip katlanıyosun
Bu gaz sancılarına elinden bir şey gelmiyor

Kocamla 2 arkadaş gibiyiz doğru düzgün görmüyorum bile. Hatta hastalandı diye salonda yatıyor iyi olamadı bi türlü. Gün içinde çok konuşurduk o bile azaldı. Telefonda öğreniyorum ne var ne yok

Biz 1 senedir ev arkadaşıyız. Hatta ona ayrı oda yaptık yatak aldık. Yattığı yerden çayını içip kuruyemişini yiyor, kitabını okuyor. Rahat rahat horlayarak yatıyor. Arada çocuğunu seviyor geri odasına çekiliyor. umursamıyorum artık Naparsa yapsın.
Hamileyken o yanaşmaya çekiniyordu, şimdi de ben istemiyorum hem Yorgun’um hem de psikolojik olarak uygun değilim.

Bunları yazınca aile terapistine ihtiyacımız olduğunu görüyorum ama ona da halim yok.

4 yaş 4 aylık
Bence en zoru şu ilk aylar
2 yaş sendromu da fena ama gelişiminin bi parçası diyip katlanıyosun
Bu gaz sancılarına elinden bir şey gelmiyor
Gaz olayı bitmedi sizde? Bizde bitti artık rahatsız etmiyor onu uyurken falan. Burnu dolmaya başladı işte gece o sinir ediyor beni gece de açamıyorum, uyuyor emiyor ama o halde

Gaz olayı bitmedi sizde? Bizde bitti artık rahatsız etmiyor onu uyurken falan. Burnu dolmaya başladı işte gece o sinir ediyor beni gece de açamıyorum, uyuyor emiyor ama o halde
Ne zaman bitti?
Gece 4 e kadar güzel uyuyor ondan sonrası sırf gaz, uyumak istiyor ama dalamadan ağlamaya kıvranmaya başlıyor, gün içinde de oluyor, emerken de.
Gece uyumadan önce açıyo musun burnunu ben hep uyutmadan önce açıyorum sabaha kadar yine doluyor ama.

Yattığınız odanın kapısını kapatıyor musunuz? Ben kapatıyordum nefes alamıyordu, hemen tıkanıyordu burnu. Burnu daha az doluyor artık kapı açık yatıyoruz.

Bu ciddi bir sorun aslinda,yani çözemezseniz zamanla birbirinizden kopar gidersiniz normalde batmayacak şey batar, bu defa da telafisi zor olur.Bir müsait zaman konuşun derim nacizane.

Psikolojik olarak bende iyi değilim. Akşam da halim olmuyor onunla takılmaya. Anlıyorum yani seni. Hatta kendimi çok çirkin paspal hissediyorum. Geçicek bu günler diye avutuyorum kendimi ama olmuyor 2.yi istiyordu en son belki vazgeçer diye bekliyorum. Oturduğumuz ev küçük burdan ilerde çıkmam lazım şu an zor sığıyorum. Oruç tutacak akşam bana yemekle uğraşma dedi zaten yapamıyorum şimdi de. kıyamadım oruç tutacak diye annem 2 günlük yapıcak yemekleri yakın oturuyoruz zaten. 1 gün annem gelir bir gün ben giderim anneme bebek arabasına koyup duramıyorum yalnız. Annem yemek yapmaya gelince işlerimi de yaparım. Bu ev basıyor beni. Annemlerde kvde de huzur buluyorum sanki. Tedavi olmam gerekebilir ilerde

Açıyorum yatırmadan, aynen doluyor. Bittiğini zor kabul ettiğim için tam zamanını diyemeyeceğim ama rahat 2 haftası var. Gaz damlasını bile bıraktım. Kendi çıkarıyor alttan gazını gece uğraşmıyorum.

Bizim iki tane park yatak var biri hep kurulu diğerini abimler vermişti bi yere giderken götürmek için kapalı duruyo
Kvye pikniğe hatta plaja bile götürüyoduk biz onu iyi oluyo tavsiye ederim.
Hangi marka? Farkediyor mu çok markası işimi görse yeter. Çok büyükte olsun istemiyorum

Kız o zaman normal ama dediğinde çok az değil mi?

Muhtemelen adet görüyorsundur kanama artarsa adettir.

Doktorda az buldu mu kilo alımını? Bulmadıysa uyandırma uykuda gelişimin bir parçası
Dr kontrolüne gitmedim haftaya gideceğim doğum kilosu 3.18, 1. Ay 4.5, 2. Ay 5.5 simdi 6 oldu. Ben uyumaya bağladım galiba biraz kilo aliminda azalmayı öyle olmaya da bilir tabii dr normal der buyuk ihtimal 500- 1000 gr araliginda olduğu için.

Yattığınız odanın kapısını kapatıyor musunuz? Ben kapatıyordum nefes alamıyordu, hemen tıkanıyordu burnu. Burnu daha az doluyor artık kapı açık yatıyoruz.
Odam küçücük petekte hemen dibimizde ondan oluyor sanırım. Kapıyı aralık bırakırım artık eşim uyuduğunda

Kilosu normal bence. Benimki de 3 kilo doğdu. Şu an 6 kg. 1 kilo aldı her ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…