2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende Şu an kaç yaşında kızın? Dünde komşunun oğlunu gördüm 2 yaşında tam sendroma girmiş ama bence şu halimden daha iyi yürüyüp konuşabiliyor

Simdi denk geldim kizlar. Ozellikle benim gibi yeni anne olan ve neyle karsilasacagini hala bilemeyip ne zaman diye soran annelere belki bir nebze goz yasi ve teselli olur

Şimdi ki aklım olsa taşınabilen beşik alırdım. Alsam mı yine acaba ne önerirsiniz

Ben zaten hep ağlamaklıyım sende ağlattın.

Benim kızım 6 aylıkken 6 kiloydu ikiye bile katlayamamıştı 160 gr eksiği vardı doktor ona bile iyi diyordu.
Ay iyi o zaman demek kızlar az kilo alıyor, keşke büyüyünce az alsaydık o kiloları

Rota 3. Ayın içinde herhangi.bir günde yapılır değil mi?

Tötünü ısırabılıyırmuyuz dişlerim sivrildi ımmm cok pata küte sevıyorum ya benımkınıde bazen canını yakıyorum severken dıslerimi sıkmaktan acıyor
Ben oğlumu severken kocam yanımdaysa oğlumu sevip sevip babamızı ısırıyorum öpmek yetmiyor canımın içine koyasım geliyor. Şimdi bile dişim kamaştı

Odanın nemi 45 in altında olunca kuruyor burnu oğlumun onla ilgili olabilir. Ne tatlı yaaa

Ek olarak Unortadox ,Emilly in Paris,Kalifat,Unbelievable,Alias Grace,Brigerton,Who killed Sara? Ve tabi ki the Crowne

Güzel diziler aklima gelince yazarim

Canım anne sütü asla bebeğine zarar vermez ondan ishal olmaz. Her durumda emzirilme önerilir.. Kaka farkliligi mamadansir bu çok normal
Senin yapacağın sürekli emzirmek sağmakla bebeğin çektiği aynı olmaz bebek güçlüdür. Yarım saate doluyor diyosun o sağdıgin içindir. Evet emzirmek zor gelebilir ama bu bebeğin için en iyisidir.. Ve seninde sütün varmış çok şükür o onun hakkı emziremeye devam et zorluklarla da olsa emdikce mastit de yok olacaktır
İnşallah emzirmeyw devam ediyirsundsn ben uzun zamandır giremedim eski mesajlari okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…