Çıkmış çok güzel tulumlar vardıYazlıklar çıkmış mı burda bildiğin yaz geldi sabah dışarı çıkardım sadece yelek vardı üstünde
BendeKasım sonu
Bebekken de sadece ilk 4 ay güzel uyudu ondan sonrası yok nefret ediyor uyumaktan gece yatağına yattığında sırf uyuyakalmamak için kendi kendine konuşuyor gözlerini kapatmıyor uyurum diyeama dayanamıyor sabah 6 da kalktığı için nereye kadar direnecek akşam 8 buçukta uyuyor
1 buçuk yaşından beri de gündüz uykusu yok
Çocukken ben de öyleydim bana çekmiş hiç gece olsun istemezdim uyumamak için ahh ahh nerde o günlere dönsem hiç yataktan kalkmazdım
Ben zaten hep ağlamaklıyım sende ağlattın.Gözde Aral Ocak on Instagram: "3 yıl önce: Canımdan kopan Can, gaz sancılarıyla geceyi ayakta geçirip, anasından emdiği sütü fışkırtarak anamdan emdiğim sütü 5 aydır burnumdan getiriyor. 1 saatte 4 kez üstünü değiştirdiğim çocuk, o ay 4 gün kusmuyor
1,925 likes, 77 comments - gozde.aral.ocak on May 8, 2018: "3 yıl önce: Canımdan kopan Can, gaz sancılarıyla geceyi ayakta geçirip, anasından emdiği sütü fışkırtarak anamdan emdiğim sütü 5 aydır burnumdan getiriyor. 1 saatte 4 kez üstünü değiştirdiğim çocuk, o ay 4 gün kusmuyor! Devlet başkanı...www.instagram.com
Simdi denk geldim kizlar. Ozellikle benim gibi yeni anne olan ve neyle karsilasacagini hala bilemeyip ne zaman diye soran annelere belki bir nebze goz yasi ve teselli olur
Ay iyi o zaman demek kızlar az kilo alıyor, keşke büyüyünce az alsaydık o kilolarıBenim kızım 6 aylıkken 6 kiloyduikiye bile katlayamamıştı 160 gr eksiği vardı doktor ona bile iyi diyordu.
Ben oğlumu severken kocam yanımdaysa oğlumu sevip sevip babamızı ısırıyorum öpmek yetmiyor canımın içine koyasım geliyor. Şimdi bile dişim kamaştıTötünü ısırabılıyırmuyuz dişlerim sivrildi ımmmcok pata küte sevıyorum ya benımkınıde bazen canını yakıyorum severken dıslerimi sıkmaktan acıyor
Kocamla eskisi gibi değilim bi ben miyim acaba hiç sevesim gelmiyorBen oğlumu severken kocam yanımdaysa oğlumu sevip sevip babamızı ısırıyorum öpmek yetmiyor canımın içine koyasım geliyor. Şimdi bile dişim kamaştı
Yoo bende sevemedim doğumdan beri gece falan boğasım geliyor bazenKocamla eskisi gibi değilim bi ben miyim acaba hiç sevesim gelmiyor
İnşallah geçer böyle hiç iyi olmuyorYoo bende sevemedim doğumdan beri gece falan boğasım geliyor bazeno uyumadan yatağa bile girmiyorum inşallah geçer bu haller
Park beşik toplayınca yerde katlamıyor evi süpürürken falan çek oraya burayaŞimdi ki aklım olsa taşınabilen beşik alırdım. Alsam mı yine acaba ne önerirsiniz
Odanın nemi 45 in altında olunca kuruyor burnu oğlumun onla ilgili olabilir. Ne tatlı yaaaSizinde kızın burnu çok sümükleniyor mu? Her gece sümük oluyor burnu, her sabah temizliyorum zar zor sevmiyorbu arada kahkaha atmaya başladı çok güzel her sabah 6 buçukta uyanıp sohbetler kahkahalar gülücükler
Benimde aynı hatta aradı uyandırmaya çalışıyorum sinirleniyoBenim bebemde bugün çok uyuyo endişeleniyorum yahabire uyku modunda
Çok izledim ben aklımda kalanları yazayım
Kıyamet sonrası hayatta kalanlar seviyorsan snowpiercer çok güzel, into the night, tribes of europa
Queens gambit, dark, stranger things, ragnarok, mindhunter, lupin, the umbrella academy, katla, away
Gözlerinin ardında da güzel sonu şoklu
Virgin river pembe dizi gibi biraz ama güzel
Anne with an e de çok tatlı
Squid game le la casa de papel izlemeyeni dövüyolar zaten
The witcher izlemişsindir belki
Son izlediğim hellbound o da çok değişik
Ben fantastik ya da bilim kurgu seviyorum
Kocamla eskisi gibi değilim bi ben miyim acaba hiç sevesim gelmiyor
Canım anne sütü asla bebeğine zarar vermez ondan ishal olmaz. Her durumda emzirilme önerilir.. Kaka farkliligi mamadansir bu çok normalBenimde 7-8 kere yapıyordu sonra günde 2 ye düştü 3 gündür de su gibi normal de krem ya da pütürlü oluyordu bi de bugün çok halsiz karnı ağrıdığın belli kucağıma alınca 2 büklüm olup karnına bastırıyor
Dönme işini son zamanlarda yapmıyor benimki
Hadi ya 7 kilo bebeme 12-18 ay aldım7 kilo için lc nin 6 9 kalıpları güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?