2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kasım sonu
Bebekken de sadece ilk 4 ay güzel uyudu ondan sonrası yok nefret ediyor uyumaktan gece yatağına yattığında sırf uyuyakalmamak için kendi kendine konuşuyor gözlerini kapatmıyor uyurum diye 😂 ama dayanamıyor sabah 6 da kalktığı için nereye kadar direnecek akşam 8 buçukta uyuyor
1 buçuk yaşından beri de gündüz uykusu yok
Çocukken ben de öyleydim bana çekmiş hiç gece olsun istemezdim uyumamak için ahh ahh nerde o günlere dönsem hiç yataktan kalkmazdım 😂😂
Bende 🤣Şu an kaç yaşında kızın? Dünde komşunun oğlunu gördüm 2 yaşında tam sendroma girmiş ama bence şu halimden daha iyi yürüyüp konuşabiliyor 🤣

Simdi denk geldim kizlar. Ozellikle benim gibi yeni anne olan ve neyle karsilasacagini hala bilemeyip ne zaman diye soran annelere belki bir nebze goz yasi ve teselli olur

Simdi denk geldim kizlar. Ozellikle benim gibi yeni anne olan ve neyle karsilasacagini hala bilemeyip ne zaman diye soran annelere belki bir nebze goz yasi ve teselli olur
Ben zaten hep ağlamaklıyım sende ağlattın.

Benim kızım 6 aylıkken 6 kiloydu 😂 ikiye bile katlayamamıştı 160 gr eksiği vardı doktor ona bile iyi diyordu.
Ay iyi o zaman demek kızlar az kilo alıyor, keşke büyüyünce az alsaydık o kiloları🤣

Rota 3. Ayın içinde herhangi.bir günde yapılır değil mi?

Tötünü ısırabılıyırmuyuz dişlerim sivrildi ımmm 😂😂😂 cok pata küte sevıyorum ya benımkınıde bazen canını yakıyorum 😂 severken dıslerimi sıkmaktan acıyor 😂
Ben oğlumu severken kocam yanımdaysa oğlumu sevip sevip babamızı ısırıyorum öpmek yetmiyor canımın içine koyasım geliyor. Şimdi bile dişim kamaştı🤭

Sizinde kızın burnu çok sümükleniyor mu? Her gece sümük oluyor burnu, her sabah temizliyorum zar zor sevmiyor 😕 bu arada kahkaha atmaya başladı çok güzel 🤣🤣 her sabah 6 buçukta uyanıp sohbetler kahkahalar gülücükler 🤣
Odanın nemi 45 in altında olunca kuruyor burnu oğlumun onla ilgili olabilir. Ne tatlı yaaa😍

Çok izledim ben aklımda kalanları yazayım
Kıyamet sonrası hayatta kalanlar seviyorsan snowpiercer çok güzel, into the night, tribes of europa
Queens gambit, dark, stranger things, ragnarok, mindhunter, lupin, the umbrella academy, katla, away
Gözlerinin ardında da güzel sonu şoklu
Virgin river pembe dizi gibi biraz ama güzel
Anne with an e de çok tatlı
Squid game le la casa de papel izlemeyeni dövüyolar zaten 😂
The witcher izlemişsindir belki
Son izlediğim hellbound o da çok değişik
Ben fantastik ya da bilim kurgu seviyorum

Ek olarak Unortadox ,Emilly in Paris,Kalifat,Unbelievable,Alias Grace,Brigerton,Who killed Sara? Ve tabi ki the Crowne 😍

Güzel diziler aklima gelince yazarim

Benimde 7-8 kere yapıyordu sonra günde 2 ye düştü 3 gündür de su gibi normal de krem ya da pütürlü oluyordu bi de bugün çok halsiz karnı ağrıdığın belli kucağıma alınca 2 büklüm olup karnına bastırıyor
Canım anne sütü asla bebeğine zarar vermez ondan ishal olmaz. Her durumda emzirilme önerilir.. Kaka farkliligi mamadansir bu çok normal
Senin yapacağın sürekli emzirmek sağmakla bebeğin çektiği aynı olmaz bebek güçlüdür. Yarım saate doluyor diyosun o sağdıgin içindir. Evet emzirmek zor gelebilir ama bu bebeğin için en iyisidir.. Ve seninde sütün varmış çok şükür o onun hakkı emziremeye devam et zorluklarla da olsa emdikce mastit de yok olacaktır
İnşallah emzirmeyw devam ediyirsundsn ben uzun zamandır giremedim eski mesajlari okuyorum😬

Back