Bizde bugün yaptık ateş yaptı biraz 37.6 en yüksek sürekli takipteyimBugun 2. Ay asilarimizi olduk
7 kilo 62.5 cm olmus kuzucum
Cok huzursuz amaağrısı var cok belli
Uyurken bile Dudaklar büzük
Kizlar bu huzursuzluk
Kac gun sürüyor
Ates filan yaptı mı sizde
İnsallah hafifçecik atlatırlar yavrularımız ya kıyamıyorum o hallerineCanım aynı şekilde dün 2. Ay aşılarından ikisini oldu bizim kız da. Doktor alerjisi varmış diye veremi bir hafta sonra olsun dedi, onu olmamasına rağmen iki gündür hem çok halsiz kafasını kaldıramıyor hem de ateşi yüksek. Haftaya verem nasıl etkileyecek bakalım o daha da ağır sanırım
Canım aynı şekilde dün 2. Ay aşılarından ikisini oldu bizim kız da. Doktor alerjisi varmış diye veremi bir hafta sonra olsun dedi, onu olmamasına rağmen iki gündür hem çok halsiz kafasını kaldıramıyor hem de ateşi yüksek. Haftaya verem nasıl etkileyecek bakalım o daha da ağır sanırım
Çaresi yokKizlar 1 haftadir mastit hikayesine sut sagdikca sanirim tazyik artti gene. Surekli bogazina kacmaya basladi cok korkutuyo beni. Ne yapmak gerekiyodu bunun icin
Ama bogazina kaciyo yaÇaresi yokbebeğin alışması gerek li canim
İlk 3 ay 500-1.000 gr normal diye biliyorum. Önceden kaç almıştı?
2800 doğdu şimdi 5450 olduNormal bence gitgide azalacak zaten kilo alımları.
Geriye doğru yaslanıp bebeği dik tutarak birde memeyi sıkıştırarak tazyikli gelmesini azda olsa engelliyorum daha rahat emiyo deneyebilirsinKizlar 1 haftadir mastit hikayesine sut sagdikca sanirim tazyik artti gene. Surekli bogazina kacmaya basladi cok korkutuyo beni. Ne yapmak gerekiyodu bunun icin
Kızlarda 6.ayda erkeklerde 4.ayda doğum ağırlığının 2 katı olması yeterli diyor doktorlar.2800 doğdu şimdi 5450 oldu
Sanki ilk 3 ay doğum kilosunun 2 katı olmalıydı. Yani 5600 falan olmalı bizim
Kc gune duzeldiHalsizlik yapıyor normal merak etme düzelir bi kaç güne
Ne izliyosunuz kizlar T tulperdeEwi toplayıp bnde Netflix TE takılıyorum iyi geliyor
Yaa sizede cok gecmis olsunBizde bugün yaptık ateş yaptı biraz 37.6 en yüksek sürekli takipteyim
Biraz elinle sağsan belki faydası olurKizlar 1 haftadir mastit hikayesine sut sagdikca sanirim tazyik artti gene. Surekli bogazina kacmaya basladi cok korkutuyo beni. Ne yapmak gerekiyodu bunun icin
Ben de kızımın kilosu az mı acaba diye düşündüm bi an. 3645 doğdu şu an tam 2 aylık ve 5300 normal değil mi?Kızlarda 6.ayda erkeklerde 4.ayda doğum ağırlığının 2 katı olması yeterli diyor doktorlar.
12.ayda 3 katı.
Ben regl olup siskinliklerimin inecegine, gobegimin duzelecegine inandigim icin istiyorumD deessee canım 38 olmadan calpıl verme dedıler bana 37.7 oldu vermedım ınsallah cabul duzelır yavrucun
Saron ben de adetn olmadım olmayı da ıstemıyorum kızımdan sonra 9 ay adet olmamıstım gercı bemım haöıle kalma gıbı ıhtımalım yok erkek ınfertılıtesınden dolayı ondan rahatım sızler o yuzden de ıstıyor olabılırsınız
Ici minik topcuklarla dolu filelerden var. Onu kuvetinin icine koyuyorum. Usumesin diye filenin ustune de muslin serip sonra bebisi koyuyorum. Hafif hafif surekli su dokerek yattigi yerden yikiyorum. En son yuz usti cevirip bi de oyle su dokuyorum mis gibi oluyoKızlar bebekleri tek yıkayan var mi nasıl yapıyorsunuz üşütmüyor mu
Teşekkürler canım amin inşallahKc gune duzeldiicli icli inliyor
Ne izliyosunuz kizlar T tulperde
Bana da fikir verin
Hic açamıyorum bile bugunlerde ya vakit yok
Su 2 hafta hep yoğun uyuyamadim bileee
Asm dönüşü arkadasima gittim kahvaltıya
Ne iyi geldi
Yaa sizede cok gecmis olsun
Atesi takip etmek lazim
O kolunu pek kaldıramıyor bizimki
Babasi karşısına gecmis ağlayacaktı
Sanki ilk kez ana baba olduk
İnsan kıyamıyor melek bunlar
Bebislerin sağlıkları hic bozulmasın ins
Amin inşallah, çok üzücü gerçekten elimizden bir şey gelmemesi. Allah beterinden korusun ne yapalım.İnsallah hafifçecik atlatırlar yavrularımız ya kıyamıyorum o hallerine
Canım ben nerdeyse bir buçuk ay her gün sağdım, şimdi dediğin gibi sağ aşırı tazyikli soldan ise çok çok az süt geliyor. Dengesi çok bozuldu. Tazyik için kendim sırt üstü yatar pozisyona çok yakın bir pozisyonda bebek üstümde olacak şekilde vermeye çalışıyorum ama yine de tıkanma işini çözebilmiş değiliz. Her defasında tıkanıyor yavrum sırtına hafifçe vurup nefes almasını sağlıyorum keşke bir çözümü olsaKizlar 1 haftadir mastit hikayesine sut sagdikca sanirim tazyik artti gene. Surekli bogazina kacmaya basladi cok korkutuyo beni. Ne yapmak gerekiyodu bunun icin
Çok geçmiş olsun canım ya için gitmiştir tabiiBize hiç öyle bir şey demediler.3 ü aynı anda yapıldı çok kötü oldu yavrum3-4 gün zaten kusuyordu daha çok kustu.
Hızlı emmeye başladığında memeden çek canim sonra ağzındakini yutunca tekrar memeni ver. Tayzikle başa cikabilene kadar devam edecekAma bogazina kaciyo yacok korkutuyo birden kendini memeden cekiyo nefessiz kaliyo
Bı de bu hiperlaktasyon ne yazikki bebeğin kilo alımını etkiliyor meme reddi falan oluyor. Bu yüzden boğazına kaçmasına müsade etmeden onu geri cekmeni öneririm. Benimki bı ara mememi almıyordu bıberondan içiyordu. Bugün Dr kontrolümüz var kilo alımı nasıl ben de merak ediyorum.Ama bogazina kaciyo yacok korkutuyo birden kendini memeden cekiyo nefessiz kaliyo
Bizim sağlık ocağındaki hemşire soruyor bu ay İçin gülümsedi mi çevreyi gözlemliyor mu başını tutuyor mu dedi bi daha ki ay neyi soracak acaba internette karın üstü durması biberon tutması yazıyor da başka bişey var mı acaba 2 ay bitimindeValla 3aylık benımjı karnının üstünde en sevmedıgı şey durmuyor yastıgı yalıyorellerını emıyor asla durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?