2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsallah hafifçecik atlatırlar yavrularımız ya kıyamıyorum o hallerine

Kizlar 1 haftadir mastit hikayesine sut sagdikca sanirim tazyik artti gene. Surekli bogazina kacmaya basladi cok korkutuyo beni. Ne yapmak gerekiyodu bunun icin

Bize hiç öyle bir şey demediler.3 ü aynı anda yapıldı çok kötü oldu yavrum 3-4 gün zaten kusuyordu daha çok kustu.

Halsizlik yapıyor normal merak etme düzelir bi kaç güne
Kc gune duzeldi icli icli inliyor

Ewi toplayıp bnde Netflix TE takılıyorum iyi geliyor
Ne izliyosunuz kizlar T tulperde
Bana da fikir verin
Hic açamıyorum bile bugunlerde ya vakit yok
Su 2 hafta hep yoğun uyuyamadim bileee
Asm dönüşü arkadasima gittim kahvaltıya
Ne iyi geldi

Bizde bugün yaptık ateş yaptı biraz 37.6 en yüksek sürekli takipteyim
Yaa sizede cok gecmis olsun
Atesi takip etmek lazim
O kolunu pek kaldıramıyor bizimki
Babasi karşısına gecmis ağlayacaktı
Sanki ilk kez ana baba olduk
İnsan kıyamıyor melek bunlar
Bebislerin sağlıkları hic bozulmasın ins

Ben regl olup siskinliklerimin inecegine, gobegimin duzelecegine inandigim icin istiyorum Sen de infertiliteye fazla guvenme hic belli olmaz bu isler
Kızlar bebekleri tek yıkayan var mi nasıl yapıyorsunuz üşütmüyor mu
Ici minik topcuklarla dolu filelerden var. Onu kuvetinin icine koyuyorum. Usumesin diye filenin ustune de muslin serip sonra bebisi koyuyorum. Hafif hafif surekli su dokerek yattigi yerden yikiyorum. En son yuz usti cevirip bi de oyle su dokuyorum mis gibi oluyo onceden havlusunu kiyafetlerini hazirladigim icin de hizli giydiriyorum usumuyo. Bi kere yapinca hep yapiyosun

Teşekkürler canım amin inşallah

Merhaba kizlar size bir sorum olacakti 10 gun once lohusa kanamam durdu bugun lekelenme oldu kahverengi kirmizi seklinde kanamam bitmedi mi? Yoksa adet mi oldum anlamadim bu konuyla bilgisi olan var ise beni bilgilendirebilirse cok sevinirim tesekkurler

İnsallah hafifçecik atlatırlar yavrularımız ya kıyamıyorum o hallerine
Amin inşallah, çok üzücü gerçekten elimizden bir şey gelmemesi. Allah beterinden korusun ne yapalım.
Kizlar 1 haftadir mastit hikayesine sut sagdikca sanirim tazyik artti gene. Surekli bogazina kacmaya basladi cok korkutuyo beni. Ne yapmak gerekiyodu bunun icin
Canım ben nerdeyse bir buçuk ay her gün sağdım, şimdi dediğin gibi sağ aşırı tazyikli soldan ise çok çok az süt geliyor. Dengesi çok bozuldu. Tazyik için kendim sırt üstü yatar pozisyona çok yakın bir pozisyonda bebek üstümde olacak şekilde vermeye çalışıyorum ama yine de tıkanma işini çözebilmiş değiliz. Her defasında tıkanıyor yavrum sırtına hafifçe vurup nefes almasını sağlıyorum keşke bir çözümü olsa
Bize hiç öyle bir şey demediler.3 ü aynı anda yapıldı çok kötü oldu yavrum 3-4 gün zaten kusuyordu daha çok kustu.
Çok geçmiş olsun canım ya için gitmiştir tabii hep iyi olsun inşallah bebişlerimiz minicikler. Bir doktorun dediği diğerinin dediğini tutmuyor resmen. Ben de keşke hepsi bir arada olup çıksaydı diyorum. Haftaya yine verem aşısı için aynı acıları çekecek bebeğim. Aşıdan da korktu bayağı, dün ateşi düşsün diye su süreyim koltuk altlarına dedim korkudan dudak bükerek ağlamaya başladı travma oldu çocukta resmen

Reactions: Snm
Ama bogazina kaciyo ya cok korkutuyo birden kendini memeden cekiyo nefessiz kaliyo
Bı de bu hiperlaktasyon ne yazikki bebeğin kilo alımını etkiliyor meme reddi falan oluyor. Bu yüzden boğazına kaçmasına müsade etmeden onu geri cekmeni öneririm. Benimki bı ara mememi almıyordu bıberondan içiyordu. Bugün Dr kontrolümüz var kilo alımı nasıl ben de merak ediyorum.

Valla 3aylık benımjı karnının üstünde en sevmedıgı şey durmuyor yastıgı yalıyor ellerını emıyor asla durmuyor
Bizim sağlık ocağındaki hemşire soruyor bu ay İçin gülümsedi mi çevreyi gözlemliyor mu başını tutuyor mu dedi bi daha ki ay neyi soracak acaba internette karın üstü durması biberon tutması yazıyor da başka bişey var mı acaba 2 ay bitiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…