2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
rica ederim ne demek. Birileri okupta, faydam olursa ne mutlu bana.

ya inanmıyorum resmen gereksiz yere hamilelik başında üzmüşler sizi çok çok mutlu oldum sizin adınıza bebeğinizi kucağınıza aldınız ya Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Gerçekten benimkine benzer bir durum yaşamışsınız. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için

Ben diğer testler hamile kalmadan önce yaptırmıştım ve düzenli 2 ayda 1 yaptırdım:) önemli testler, temkinli başlamıştım hamileliğe :) değeriniz çok güzel ama dediğim gibi aynı yere gidin çok değişiyor laboratuvara göre :)

Merhaba , 4.5 haftalık hamileyim bugün beta değerim 585 çıktı ama doktor keseyi görmediği için dış gebelik olabilir dedi. Pazartesi günü tekrar kan vericem. Kızımda da değerler düşüktü ama böyle söyleyen olmadı. Böyle bişey yaşayan oldu mu? geçen sene de düşük yapmıştım o yüzden biraz korkuyorum

Doktorunuz gerçekten 585 beta değeriyle keseyi görebileceğini dusunduyse onda sıkıntı var sizde değil

Hayırlı olsuun ilk tedavinizmi

Sağlıkla gelsin bebeğinizz hayırlı olsun

Bugün 4+2 her zaman gelen lekelenmelerim daha bi kırmızıya döndü kızlar, yürüdükçe geliyor, sildikçe geliyor sanırım gidiyor bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…