Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kalp atışı ne zaman duydun canım özelde? Keseyi anladım da yolk sac hangisi onu anlayamadım aşağıda çok minik uzun bir şey var orası mı 😍
Canim yolk sac kesenin tam kenar köşe bir yerinde nokta gibi birsey oluyor. Belli belirsiz birsey oluyor. Sana usg de kac haftaliksin dedi sat ile uyumlu mu ?

Onu da söylemedi canım daha erkenmiş. Devlete gittim zaten zorla konuşuyordu
Devlet hastanesi bir kere de sasirt bee... yani gercekten neden böyle yapiyorlar bende anlamiyorum. Bende bugun sonuc icin gittim, benden once tam yarım saat bir yakını ile ilgilendi doktor. Sirada bekleyenler hamile degil sanki 🙄
Usg fotosu verdiyse icinde beyaz minik bir noktacik varsa yolk sac odur canim.

Türkiye hastanesinde de 2bin civarıdır ben de kararsız kaldım birkaç tane iyi yorumu olan doktor vardı
Türkiye’de aslı hanımda kuzenim doğum yaptı memnun kalmadı sancıları başlamıştı eğlencede olduğu için ben şuan hastaneye gelemem diyip durmuştu ve doğumun son 5 dksi gelip gitmiş bir daha hiç bakmamıştı

Canim en acilinden hastaneye gidip tahlil ver. Kültür testi yaparlar. Benim hic sikayetim olmamasina ragmen bakteri görmüşler idrarda. Antibiyotik yazdi bugun sonuclar icin gittigimde. Dr ilac icmemek daha tehlikeli dedi hatta. Bende ikilemdeyim ama sanirim kullanacagim
Bol su içeyim geçmezse gidicem hemen ☹️

Kalp atışı ne zaman duydun canım özelde? Keseyi anladım da yolk sac hangisi onu anlayamadım aşağıda çok minik uzun bir şey var orası mı 😍
Aynı gün gördüm cnm ama çok düşüktü hızı zamanla yükselcek dedi.
Yolk sac o işaretli alan yüzük görüntüsü olan,onun köşesindeki soldaki beyazlıkta bebekmiş canım

Benim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu
Ben bunu duydum .Kalp atışı yeni başladığı için , ultrason ses dalgası mı ne gönderiyormuş bu da Kalp durmasına filan sebep verebileceğini zararlı olacağını düşünen doktorlar var .Allah muhafaza .

Devlet hastanesi bir kere de sasirt bee... yani gercekten neden böyle yapiyorlar bende anlamiyorum. Bende bugun sonuc icin gittim, benden once tam yarım saat bir yakını ile ilgilendi doktor. Sirada bekleyenler hamile degil sanki 🙄
Usg fotosu verdiyse icinde beyaz minik bir noktacik varsa yolk sac odur canim.
Ultrason görüntüsü bile vermedi canım ekrandan baktım sanki kesenin alt köşesinde küçük nokta var gibiydi. Çok saçma bence böyle davranmaları sonuçta ben her ay sgk ödemesi yapıyorum bedavaya bakıyorlar gibi muamele.

Türkiye’de aslı hanımda kuzenim doğum yaptı memnun kalmadı sancıları başlamıştı eğlencede olduğu için ben şuan hastaneye gelemem diyip durmuştu ve doğumun son 5 dksi gelip gitmiş bir daha hiç bakmamıştı
Aslı Coşkun Şevket mi yoksa Aslıhan Ergül mü onu öğrenebilir misin ona göre giderim ben de

Aynı gün gördüm cnm ama çok düşüktü hızı zamanla yükselcek dedi.
Yolk sac o işaretli alan yüzük görüntüsü olan,onun köşesindeki soldaki beyazlıkta bebekmiş canım
Maşallah ne kadar erken duymuşsun vajinalde mi duyuldu peki? Normalde 7. Haftada duyulur diyorlar

arkadaşlar selam bugün Doktora kontrole gittim ve 8+4'üz Bir ay sonra gideceğim kontrole ve İkili tarama testi yapılacak dedi İkili tarama testi nedir acaba Bilgilendirir misiniz içerikleri nelerdir ilk gebeliğim teşekkürler💘
İkili tarama iki aşamadan oluşuyor, ultrasonla bebeğin burun kemiği var mı yok mu diye bakıyorlar, ayrıca ense kalınlığını ölçüyorlar. Diğer aşaması kan tahlili, orda da çeşitli eğriler oluşuyor, risk faktörüne bakıyorlar. Doktor bunları birlikte yorumluyor. Risk faktörü yüksek çıkanlara Nipty dedikleri fetal dna testi öneriliyor. Bu da kandan bakılan bir şey. Genetik hastalık taraması aslında.

Kızlar bugün Instagramda bir doktordan dinledim hamilelik bulantısı sadece sabah olur öğleden sonraya bile sarkmaz diyor. Eğer öğleden sonra da devam ediyorsa enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiş isterseniz doktorunuza bir danışın faydası olur diye sizle de paylaşmak istedim
Ben buna pek inanmadım, çünkü sürekli bulantım oluyor, bulantı diyemesem de tiksinti ve mide rahatsızlığı. İlk gebeliğim de böyleydi. Betahcg yükselirken olması normalmiş, gebeliğin bir kısmından sonra bu hormon düşmeye başlıyor zaten, belki dediğiniz sonrası için geçerli olabilir. Yani hcg düştükten sonra da devam ediyorsa.

Kızlar benim boş gebeliğim kesinleşti annabelica annabelica listeden kaldırabilirsin.♥️Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.
Canım üzgünüm senin için, inş en iyisi en hayırlısı nasip olur en kısa zamanda 🙏

Kizlar 5+5 teyim ama bugün kahverengi lekelenmem geldi tüp bebek tedavisi ile olmuştu çok korkuyorum
Benim 10 gün önce oldu progestan verdi, 3 gün kullandım, bugün yine oldu apar topar hastaneye gittim progestana devam etmemi istedi. Küçük bir kanama alanı görüldü. Ayakta kalma, ağır kaldırma, cinsel ilişki yasak dedi. Çok ayakta kaldığım zamanlar oldu hep. İsterseniz bir doktora gidin, kanama alanı var mı yok mu diye bakar. Progestan kullanıyormuşsunuz zaten, buna ek olarak iğne de veriyorlar bazen.

Türkiye hastanesine giden var mı ?
Ablam 2019 senesinde doğum yaptı orda. Tülay diye bir doktordu, çok zor bir doğum olmasına rağmen, son dakikaya kadar hasta baktı, yalvardık gelsin diye gelmedi asla. Tavsiye etmem.

Canim en acilinden hastaneye gidip tahlil ver. Kültür testi yaparlar. Benim hic sikayetim olmamasina ragmen bakteri görmüşler idrarda. Antibiyotik yazdi bugun sonuclar icin gittigimde. Dr ilac icmemek daha tehlikeli dedi hatta. Bende ikilemdeyim ama sanirim kullanacagim
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli bir şey, ben senin yerinde olsam kullanırdım.

Ultrason görüntüsü bile vermedi canım ekrandan baktım sanki kesenin alt köşesinde küçük nokta var gibiydi. Çok saçma bence böyle davranmaları sonuçta ben her ay sgk ödemesi yapıyorum bedavaya bakıyorlar gibi muamele.
Tabii ki bu parasını ödediğimiz bir sağlık hizmeti, babalarının hayrına bakmıyorlar. Ne etkisi olur bilmiyorum ama ben böyle doktorlar için bu iş için kurulmuş olan sitelerde yorum yazıyorum. En azından bir gün özele geçmek isterlerse bu onlara olumsuz portföy oluşturur ve doğru düzgün bakmaya başlarlar belki.

O kadar haklisin ki. Bize sanki bedavaya bakiyor gibi yaklasiyorlar ama her ay gitmesekte ödüyoruz o paralari. Ama onu gören yok. Bizi hic insan yerine koymadan akillarina geldigi gibi konusuyorlar. Ne kadar yanlis ya.. bide dogru düzgün cevap yok birsey yok...

D destinaa88 ay canim ilaci elime aldim geri biraktim simdi yaa. Icsem mi icmesem mi diye. Idrar kültüründe bakteri üredi yaziyor normal idrar tahlilimde birsey yok. Vallahi kendimi yedim sabahtan beri ☹

Back
X